diumenge, 9 de març del 2008

Apa avui Bacallà........



Ja se sap un esta una mica murri doncs es dissabte amb temps d'entrar a la cuina doncs un plat per regalar-se al menys l'estomac penses, fa temps que no fas Bacallà a la llauna.
Tot prest a la bacallaneria que em queia mes aprop.
Una bonica i simpàtica dependenta.


Amb cert to, i somriure encantador hola nena que tens un bon Bacallà ?
I tant !!!! També amb to de segones
( Al fons mirada inquisidora de un paio)
Nano posat serio no sigui que encara.......
Apa se acaba tot amb un bona buidada de la meva cartera. Collons com esta el Bacallà.
Peró m'agrada el Bacallà !!!!!!!
Uniforme de pencar a la cuina.....


Preparar tot el que farà falta.
Mans a la obra dit i fet.



A la taula Naym Naym
D'acompanyament un vi de la comarca del Bages.



AQUI LA RECETA DEL BACALLÀ A LA LLAUNA

42 comentaris:

  1. PRIMEEEEE!!!!

    Ja, ja, jaa
    Bé, espero que et sortís genial, de fet n'estic segura.
    Jo no sé cuinar, no cuino res que no sigui mera supervivència, tampoc m'hi he posat mai... és que senzillament no m'atrau, i mira que està força de moda, vull dir que la gent no para de dir allò de que relaxa i tal.
    Jo, aquí entre nosaltres, és que sóc una mica rareta.

    Petons llaminers!

    ResponElimina
  2. jo no menge peix però bon profit i bon dia!

    ResponElimina
  3. Bon profit!!!
    Quina bona pinta... més que la recepta, obre un restaurant i èxit assegurat!

    ResponElimina
  4. moooooooooooooooooooooolt bona pinta!!!!!!!

    però això de cuinar és un dia a l'any que no fa mal o t'hi poses a diari????

    jo no cuino coses tant series pq és massa estona dins la cuina! tant debò tingues paciència però...

    besets!!!!!

    ResponElimina
  5. Quina bona pinta!!!! Ja podies haver convidat ;)

    ResponElimina
  6. LLàstima que no m'agradi el bacallà :-S però val la pena per veure't amb davantal!!!!

    :-P

    Petonets!!!!

    ResponElimina
  7. M'acabo de mirar la recepta, mo estava segur si eren cebes o patates el que hi havia al fons (La ceba no m'agrada).

    Que us aprofiti, te una pinta exquisida.

    ResponElimina
  8. Jo menge peix: turska = el bacallá, lohi = el salmó, kampela = Platichthys flesus, silli = Clupea harengus, makrilli = el verat, sardiini = la sardina. Bo per a cervells:-)) La tonyina és bonica però el pescaran a extinció:-(

    Visca Striper i l'amistat finés-català! Eläköön Striper ja suomalais-katalonialainen ystävyys!

    ResponElimina
  9. Estas molt guapo amb el davantal. Té molt bona pinta aquest bacallà ñam ñam ñam ñam.

    ResponElimina
  10. Vaja, vaja com que fent-me la competencia eh? DOncs molt ben fet, no hi ha res més guay que un tio que sàpiga cuinar amb uns minims de dignitat culinària, que de truites de patates tots en sabeu fer jejejejeje...

    ResponElimina
  11. Ostras tu, fa molt bona pinta, jo vaig menjar bacallà divendres, pero esgueixada!!!!

    ResponElimina
  12. Doncs a mi m'encanta el bacallà!
    Jo el faig d'altres maneres, però així no l'he fet mai, per tant m'apunto la teva recpeta i la provaré. I tant si la provaré! ja t'explicaré.

    ResponElimina
  13. Apa, bon profit, però et puc ben assegurar que jo avui també he dinat bacallà, i que n'és de bo!

    ResponElimina
  14. Qué buena pinta! Cuando veo cosas así pienso que a mí también se me 'engancha' por el estómago jajaja

    Un besito.

    ResponElimina
  15. Quina serie de fotos mes guai, avui t'ho has currat hehe
    En el post i en la cuina, molt simpàtica la teva foto :)
    Un detall posar la recepta, molt bona i suculenta idea mmm
    Petons i molt bona nit.

    ResponElimina
  16. abans temps enrera el bacllà era menjar de pobres, doncs estava realment barat,ara és menjar de rics...
    a mi m'agrada molt l'squeixada,tan frequeta a l'estiu...ummmm què bona...ei aquest cuiner podria venir a casa a fer la recepta, ara que el vi ja el poso jo.

    ResponElimina
  17. Moooolt bé...s´ha de saber disfrutar a la cuina!!!

    ResponElimina
  18. Tal vegada es per aixo que no fas molt a menut bacallà jajjaa per la pela ;)
    Jo ahui he dinat Gaches de Conca a la falla fem dinars tematics i cada un fa el que pot

    ResponElimina
  19. Lula:
    Si va sortir bonisimm, la cuina se ha de fer amb carinyo, si no agrada res, no a tothom ens agrada el mateix.
    nimue.
    Gracies jo havia llegit moltisim sobre vegaetarisme, pero mai he donat el pas.
    Tocat del cargol:
    va cure molt bé,. uh lo del restaurant...
    Lu:
    Si que ho era.
    mercè:
    tots els dias no sovint. aixo es un plat facilisim.
    Rita:
    Un altre dia.
    Jo Mateixa.
    I sense no?
    skorbuto
    No patatones...si que t'agraden no?
    Merike .
    visca l'amistat catalano-finlad.
    MeRCHe:
    Gracies ara m'he posat vermell.
    helena :
    Doncs moltes gracies, i truita de patates no tothom en sap fer.
    Marta:
    la esqueixada umm bonisima..
    Carme:
    vinga a provarla diuen que es una recepta dels traginers.
    Jo Mateix :
    Uh si que es bo i tant.
    carmncitta ;
    I estava de bo..
    Adise:
    I luego la comida el vinito i plas pillada.
    Luluji :
    No no ha sigut gaire feina lo de las fotos, tirar optimizar, retallar i penjar.
    La recepta sempre s'ha de posar.
    rosa :
    Vale i d'acord amb lo del vi, pero al Bages hi han de molt bons.
    LlunA:
    Si la cuina se ha de disfrutar no petir.
    Lansbury :
    es que esta per el nubols una vergonya.lo de Gaches de Conca sona molt bé.

    ResponElimina
  20. Caram, tu... quin bacallà!!!
    Sens dubte té una pinta....
    Si amb els ulls mengem...
    Pensa que ja m'he cruspit un bon plat d'aquest bacallà!!!!
    La propera avisa!!!!
    ja,ja,ja

    ResponElimina
  21. Uhmmmmm.... què bo! Bona setmana guapíssim! Petonets gastronòmics.

    ResponElimina
  22. ueps.... nos cruzamos!...

    que hambre ...

    pero es la hora de desayunar! :)

    ResponElimina
  23. Eli;
    Aquest a part de bona imatge estava riquisim, es que el Bacalla!!! bé si dius que ja l'has tastat que t'he de dir Jo.La propera aviso.
    the silver blue sea :
    Si si bonisim petonets de bona sort i bona setmana.
    Patry:
    Pues venga por un buen desayuno i comenzar bien el dia.

    ResponElimina
  24. la pregunta és ... portaves pantalons sota el davantal ??? ... salut

    ResponElimina
  25. Ostres em ve de perles! avui faré bacallà per dinar! ja tinc recepta!

    Per cert, coincidim en el davantal!

    ResponElimina
  26. ...jo és que el bacallà... només m'agrada si està en format bunyol! Fets a casa, això sí! Ara, cuinat de qualsevol altra manera no m'entra gaire bé! De totes maneres, he de dir que el plat fa una bona cara... :9 mmmmm!

    ResponElimina
  27. Què més es pot demanar !!! Un bon bacallà , un bon ví i un bon cuiner !!! :-)

    Celebro que siguis un bon aficionat a la cuina !!! És bó tenir, també, un bon cuiner a casa ; algú més que ens faci gaudir de la cuina i no només dels fogons !! ...De segur que la teva "rinxols" deu estar encantadíssima !!! ;-)

    ResponElimina
  28. mmmmmmmmmmmmm quina bona pinta akest bacallà i quin cuiner més "apuesto"!!

    ResponElimina
  29. mentre el bacallà no faci pudor....XDDD

    ResponElimina
  30. ei el bacallà m'agrada molt però en aquest cas em quedo amb una bona mossegada en aquest cuiner.,..nin com estas amb aquest davantaaaaaaall!!!!!!!!!, la teva rinxols deu estar ben contenta.

    ResponElimina
  31. A casa cuina el meu xicot i també se les arregla prou bé amb el bacallà, però ell és del Penedès i la seva especialitat és el xató; sobretot, EL VI QUE NO FALTI!!!!!!!!!

    BON PROFIT!!!

    ResponElimina
  32. Striper confesions:
    Ufff avui dilluns una mica negrot porto cara de capullo posada, pero vinga que dintre de res penxo un añltre post.es que hi dies que a la feina no surt res bé.
    mossèn ;
    I tant que e,portava que no porteu vos sia la sotana.
    Clint :
    Ja em diras el devantal imprecindible no?
    Núr :
    Es pot cuina de moltes manerai sempre hi ha una al gust de tothom,
    Anna,la Fdez.O. :
    I bona companyia, que mes espot demanar.
    Déjà vie ;
    Gracies , apuesto no se ara com dic adalt em sento gilipolles i capullo, deic fer aquesta cara-
    Eva :
    Si fa pudor malament.
    Kriptana:
    Ara me he posat vermell ,Ah que vols mossegar tu que hi han coses que despres igual costan de tornar afeixir.
    ALOMA69 ;
    Quina sort tenir un xicot que treballi bé el bacalla no? La xatonada ummm que bona.

    ResponElimina
  33. Dons una de bacallà tot i que ens buidi la butxaca... I qué bona pinta que te, ben segur no vareu deixar una sola mossegada.

    Es que a mi també m'agrada molt, tot sigui dit, i es una temptació.

    ResponElimina
  34. Ei, me l'has encertat de ple, el bacallà és un dels meus menjars preferits, em torna lireta, jo el sé fer també a la musselina d'all!!!! Quan vulguis, intercanvi!

    ResponElimina
  35. Xesca;
    Doncs si se ha posat per els nuvols pero esta bo.
    Zel:
    No mes el bacalla et torna lireta, si canviem receptes i tant.

    ResponElimina
  36. En vaig comprar el diumenge, al mercat, deia que estava d'oferta i noi, sort que ho estava, perquè em va costar una fortuna! Aviat serà més car que les gambes. Sort que és molt bo. L'has tastat al forn, amb maionesa d'all? O amb roquefort i nous? Era bo, no, a la llauna? Fa una bona pinta!

    ResponElimina
  37. Núria:
    A la llauna es bonisim, amd la maiones le he provat amb el roquefort, amb una salsa o amb el riquefor gratinat per sobre l'altre dia pensava.

    ResponElimina
  38. qui fos bacallà per ser cuinat amb aquestes mans!

    ResponElimina
  39. Su:
    Hi algun bacalla amb el que sense cuinal es poden fer meravellas.

    ResponElimina
  40. Que interessant el teu blog és, desitjo entendre això!!! No puc fer aquest menjar:
    MÄMMI, MENJAR-SE PER SETMANA SANTA EN FINLANDIA

    ResponElimina