dimarts, 26 d’agost del 2008

PASTIS DE FORMATGE...I UN MEME.


Algú que m'estimo molt em demana que per el seu sant li faci un pastis de formatge.
Doncs mans a l'obra.

Pastis de formatge.
En primer lloc dir que hi han moltes receptes de pastis de formatge la que jo preparo en un principi anava amb formatge tipus Filadèlfia, jo l'he substituït amb èxit per mató, un formatge que es troba molt natural i de alguna producció propera.
El que veureu es la base a partir d'aquí el podeu cobrir amb gelatina de una fruita( ex. Fruits vermells del bosc), farcir de alguna melmelada o posar-li entrebancs de xocolata negra , passes ( Abans tenir-les en remull en moscatell) i qualsevol entrebanc que li poseu sempre millor enfarinar una mica amb maizena per quedi homogèniament repartit i no caigui per pes a la base.
Vinga mans a l'obra

El farem amb:

Ho posem tot a un bol i :


Ho aboquem a un motllo i enfornem:



Mireu com es va fent 


I al final mireu:


I un cop refredat el posem a una plata :

Ah quins nervis ara el provaran a veure que diran:

I si va quedar molt bo!!! 
Era casi tan bo com un:

ARA EL MEME.
El Skorbuto i la Pluja em passen aquest meme i
Et voila:
1.
Una pel·lícula.
només una??Es difícil però diré :
“ Los dioses deben estar locos”  
2.
Una cançó.
Tot es segons cada moment, però:
http://es.youtube.com/watch?v=ced8o50G9kg
3.
Un llibre.
Un nomes un hi han molts però:
“ Marco el Romano” de MIKA WALTARI
4.
Una cosa que et faci ràbia.
 La hipocresia i la gent molt indecisa.
5.
Una cosa que t'agradi molt.
Una cosa que m'agrada cuinar, cuinar cosses que nomes necessitin lo que es troba a una casa i afegir-li una mica d'amor i paciència, i fer menjars normals lo bonic es ressaltar, dono gust i color a coses habituals i senzilles, no cal coses molt cares, segurament una llagosta amb un raig d'oli i una mica de pebre quedaria bona feta al microones. Peró una patata feta al caliu no la desmereix gens. I m'agraden moltes coses mes com l'olor de terra mullada i la de llençols de coto nets.6.
El teu plat preferit.
Molts però qualsevol cuinat per mi.
7.
Una beguda que t'agradi.
Cava en bona companyia.
8.
Una col·lecció.
La ultima era sobrets de sucre, estampes religioses, llibres de Manresa....
9.
Una raresa.
Crec que tot jo soc una raresa.
10.
Un desig.
Pau , en tots el sentits...
Ara em sembla que haig de passar el meme oi? doncs bé, el passo a...
AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 29A LES 07.00HORES











46 comentaris:

  1. Ostres jo vaig provar de fer un pastís de formatge pel meu Xicot fa uns mesos i va ser un desastre... Devia posar-hi massa ous, perquè va quedar amb gust de truita!!! :S

    ResponElimina
  2. buffffffff!!!! pastís de formatge!!!! nyam, nyam , nyaaaaaaaam!!!!

    ResponElimina
  3. Ohhhhh hem conegut gràcies al meme una miqueta més de tu, molt bé!

    Ohh pastís de formatge, jo el faig amb philadelphia també, una recepta de la iaia d´una companya d´un curs de cuina que vaig fer, va sortir mooooolt bo. El teu té una pinta, nyam nyam!
    :)

    ResponElimina
  4. Me has dejado con la miel en los labios... jajajaj

    ¡¡Quiero pastel!! que pinta tiene mmmm

    Buen meme, yo lo hice hace tiempo.

    Sales muy guapo, no sé si te mordería a ti o al pastel, antes :)

    Besos i bona nit

    ResponElimina
  5. eI, m'encanta el pastís sobretot si el fa el cuiner que surt al començament, ja que jo fent pastissos res de res.

    ResponElimina
  6. Arribo de casualitat al teu bloc, hi prenc nota de la recepta, per cert ha sigut un fhlas sentir la teva veu als vídeos es molt masculina i sensual. Per cert jo prefereixo el cuiner de la foto de abaix el del pastis a la ma. Tornaré.
    Olga.

    ResponElimina
  7. ohhH!! quin pastíiiis!!
    En vull en vull!!

    ResponElimina
  8. a veure si trobes una eina de Blogger per a enviar-nos-en un trosset

    ResponElimina
  9. Quina gana que em fa venir!
    Em sembla de sentir el seu perfum...ets un artista també a la cuina!Prefereixo el cuiner amb el davantal...aquell negre (millor especificar jajaja )

    ResponElimina
  10. Felicitats al cuiner!
    Quina gran satisfacció és quan et demanen que cuinis alguna cosa que els agrada!
    Bon profit :)

    ResponElimina
  11. has trencat aquell mite de més pa que formatge!!!!
    et podries dir stripchef!

    ResponElimina
  12. Hola streper, és la primera vegada que hi deixo un comentari i encara no sé si quedarà gravat perquè encara no sé com funciona tot això.
    Fa molt temps que et segueixo i avui he decidit trencar el meu silenci. Noi, m'has deixat ben embaucada amb el teu muntatge de l'elaboració del pastís. Ets tot un crac de la tècnica i pel que veig de la cuina també. Enhorabona.

    ResponElimina
  13. Aquest finde provo de fer el pastis i també faig el Meme, i es que hem poses en uns compromisos...jejejeje

    ResponElimina
  14. Carmncitta:
    I a mes estava molt bo!!!
    Finestreta:
    Un altre cop ja veuràs com et sortira millor.
    Nimue:
    Agafa, agafa..
    LlunA;
    Substitueix el philadelfia per mato ja veuràs..
    DianNa_:
    Comienza a morder por donde quieras.
    Montse ;
    El cuiner de la primera foto no sap fer pastissos.
    Olga:
    Benvinguda i moltes gracies per les teves paraules t'espero..
    mi:
    En pots agafar..
    Jesús M. Tibau:
    M'hi poso a buscar.
    Lliri blanc :
    Si guapa millor especificar. Petons.
    Aigua:
    Moltes gracies, si que es una satisfacció si..
    estrip:
    M'ho rumio..
    anna ramos:
    M'has fet posar vermell moltes gracies.
    Helena:
    Apa doncs mans a la feina, ja posare preguntes mes compromeses al meme.

    ResponElimina
  15. Jo també el vaig fer un dia però amb philadelfia...boníssim!!!!el faré amb mató a veure que tal.I t´ho torno a dir,sempre em fas treure un somriure,gràcies!!ahh!!i tenen raó...estàs molt guapuuu.Salut!!

    ResponElimina
  16. Sóc un fan del pastís de formatge, amb la mermelada per sobre! Quants recursos culinaris que tens! Ja em fas venir salivera amb aquesta bona cuina!

    Per cert, opino que el tio de la primera foto té una semblança amb el Jordi Amenós, un dels presentadors del programa Vacances pagades de tv3.

    Àlex

    ResponElimina
  17. Jo l'he tastat de philadelphia si no m'equivoco, però s'haurà de provar la versió amb mató que fa molt bona cara!

    ResponElimina
  18. darrere d'aquesta bona recepta hi ha d'haver un bon cuiner.. i veig que tu en fas pinta! ejej

    jo no sé massa de cuinar.. però tot i això m'agrada cada cop més!
    a cuidar-se =)

    ResponElimina
  19. Moltes gracies Striper, m'encantarà fer aquesta recepta.
    Ja et diré que tal m'ha sortit, la faré aquest cap de semana.
    Escolta, estas requeteguapo amb aquest davantal fosc ehh!!

    Besets de formatge

    ResponElimina
  20. Sembla molt bo el pastis, jo ho he fet amb Filadelfia que també surt bonissim!! Com ho es el cuiner de la foto, per cert.

    M'ha fet gracia perque en el meme coincidim en algunes coses, per exemple la beguda preferida meva es el cava, i també tinc col.lecció de sobrets de sucre, quina casualitat no?

    Petonets Joan

    ResponElimina
  21. Sembla molt bo el pastis, jo ho he fet amb Filadelfia que també surt bonissim!! Com ho es el cuiner de la foto, per cert.

    M'ha fet gracia perque en el meme coincidim en algunes coses, per exemple la beguda preferida meva es el cava, i també tinc col.lecció de sobrets de sucre, quina casualitat no?

    Petonets Joan

    ResponElimina
  22. És un professional a la cuina? El teu gust de literatura és impecable!

    ResponElimina
  23. Ummmmmmmmm és un dels meus passtissos preferits! M'has arribat al cor amb això! :-))

    ResponElimina
  24. Jejejej, yo por lo más sabroso :P

    Besitos y mordiscos varios :D

    ResponElimina
  25. mmmmmmmm
    segur que va estar boníssim!! :)
    tot un cuiner si senyor!

    ResponElimina
  26. ahg!! ja el tinc fet el meme, me'l va pasar el mateix que a tú.
    Per cert, jo poso la cuina que es molt xuli, tú m'hi fas l'arroç i el pastís de mató, i entre xerrupet i xerrupet de cava...ah,clar! també hauré de comprar el cava, cap problema! Agustí Torelló Reserva Familiar et va bé?

    ResponElimina
  27. I QUE SE SÀPIGA BEN FORT:
    ESTÀS MOLT GUAPO EN LA FOTO SI SENYOR!!!

    ResponElimina
  28. Está buenísimo, que rico.

    Por fin en casa, almorzando y el primer blog que miro me pone el postre, vaya lujo, eres genial.

    Besos cada día estás más guapo

    Besos

    ResponElimina
  29. M'encanta el pastís de formatge!!!!!!!!!!!!!!!!! Mira, com que has fet un meme estupendo (gràcies!) et deixaré un regalet a ca meu!!

    ResponElimina
  30. pero que tio mas polivalente! no se que es el mató, es la primera vez que oigo este tipo de queso, creo que yo pruebo con el de philadelpia. cuando lo haga te mando la foto.

    petons

    ResponElimina
  31. yo lo hago super parecidooooo... esta bueeenisimooo

    ResponElimina
  32. Hola Striper gracias por visitar mi blog,la receta se vé muy buena,ya tomé nota y ahora me voy a escuchar la canción favorita en You tube.que tengas buen día.

    ResponElimina
  33. Bob Dylan buena elección!

    ResponElimina
  34. Anònim;
    Ja en diràs que tal amb el mato. Ja m'agrada fer somriure i gracies per lo de guapu.
    L'espia:
    Els lactis amb fruita es molt bona convinacio, respecta a la semblança no se no conec aquest que dius.
    Stel:
    Doncs ja em comentaràs que tal quant el provis.
    Martha!:
    Moltes gracies intento fer-ho lo millor possible. Aprendre a cuinar es una eina d'autosuficiència, perque dependre dels altres en coses com el menjar.
    eva al desnudo:
    Ja em diràs.. gracies per lo de guapu..
    lisebe;
    Gracies per els elogis. Fem un dolç chin chin amb cava?
    Merike;
    el Milka es Filandes i un gran escriptor.
    Rita :
    I al estomac no?
    DianNa_:
    I que crees tu que es lo mas sabroso?
    Venus:
    Gracias, gracias...
    menta fresca :
    Per que no acepto el repte , el cava no esta malament i un gramona imperial o un juve camps reserva de la familia.
    COI QUE M?HE POSAT VERMELL:
    Luz de Gas :
    Que aproveche . Gracias por lo de guapo. Besos.
    Pluja :
    Em passo per el regal. Gracies.
    Metis:
    Es un queso fresco de Catalunya tipo requesón, gracias por tus palabras guapa.
    Lu :
    A que sabe a beso...
    .:*:.Hada Isol .:*:.¸.¸.•*´¨***¨:
    Si tomaste nota ha cocinarla. La canción creo que es un mito.

    ResponElimina
  35. M'encanta, es el meu pastis preferit, jo vull un troç, jolín quina gana, t'ha quedat super be!!!!.

    ResponElimina
  36. Segur que queda molt millor amb mató que no pas amb el formatge Filadèlfia... El tinc ben avorrit aquest formatge. La pinta ho promet!

    ResponElimina
  37. Després de tot el que et diuen.....
    només que ha sigut una sorpresa molt agradable haver-te conegut

    ResponElimina
  38. Quina feinada noi!!!! Jo m'he esgotat de veuret. Aixó si, a la foto s'et veu satisfet!

    Salutacions


    Cristina

    ResponElimina
  39. Jo no el faig igual, si trobo la recepta, te la passaré perquè el rpovis, surt més baixet, però exquisit...petonets, guapo!

    ResponElimina
  40. El pastís d e formatge, és un que no l'he fet mai. Potser ja va sent hora quw ho provi. Si a mi m'encanta fer pastissos.

    ResponElimina
  41. M’encanta cuinar! amb aixó coincidim, però pels pastissos no tinc pràctica. Pren nota del teu i ho intentaré. Ahí en vaig fer un que ja tinc de per mà i em va sortir exquisit: pastís de “cuajada” amb mermelada d’aràndanos (gerbs), era per 10 comensals i van repetir fins que es va acabar. Per cert,tot i bó, res comparable amb el final del sopar .... va superar el nivell culinari!!!

    ResponElimina
  42. STRIPER DIU:
    El mato es un formatge frec i una de las presentacions tipicas es amb mel i a vegades acompanyat de una copeta de mistela, i diuen que aporta molta energia, jo havia tingut una novia que se aprofitava pobret de mi 3 i 4 cops al dia i sempre tenia mel i mato a la nevera per que recuperes forçes.
    Marta:
    Es el teu preferit doncs no t'estiguis d'agafar un bon troc.
    Sara Maria:
    A mes el Mato es un formatge Català i que es troba molt natural casi tota la producció es artesana.
    Maria :
    Moltes gracies espero que tornis.
    Cristina:
    Ostres em sap greu que t'hagis esgotat.
    De vegades puc avorrir els peixos,catxis.
    Zel:
    Espero la recepta.
    Carme:
    Vinga doncs a fer el pastis.
    Rosalia:
    Aquest pastis que comentes te que estar molt bo!!!

    ResponElimina
  43. Hola Striper,

    M'ha sorpres moltisim tot aixó de la cuina.

    Referent al meme et diré fent referència a tú mateix que dius que ets raro.

    Dons es possible que ho siguis, però en cap moment has d'entendre-ho com a cosa dolenta.
    Crec que et fa ser "especial" i aixó a la meva manera d'entendre, no es gens dolent.

    Una forta abraçada

    ResponElimina
  44. Per mi un dels millors plaers a la vida és el mejar.Soc molt sibarita amb les coses que m´hi fico a la bica.M ás deixat al.lucinada amb el teu talent com a reposter.Faré la teva recepta.MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

    ResponElimina
  45. horabaixa.
    Lo de la cuina per que? En l'atre segurament tens rao.
    Orleans :
    Gracies ja m'explicaras.

    ResponElimina