dimarts, 6 de maig del 2008

1+1=2

UNA DONA


UN HOME

UN LLIT

I PASSA AIXÒ



Després de llegir els comentaris de algun post, he percebut que el plats de sexe i luxúria, amor i plaer, que es cuinen al llit o allà on es pot. Sembla que el èxit o no del mateixos sigui responsabilitat del home. Potser per allò que si el home ejacula s'arronsa i s'acabat? Jo evidentment no crec amb això, sempre pot existir una ejaculació no desitjada, però fins nova posada en marxa hi ha molt per jugar no? Però a el que anava el home es el responsable de que funcioni o no una sessió de sexe? Quin es el paper de cada un dels que esta al llit, del home, de la dona. Vinga a mullar-se les noies se que ho fareu, i els nois espero que també jo ho faig al primer comentari.

A veure que el sexe es cosa del dos sembla que estem de acord, i com no volia portar per aquí la questio replantejo la pregunta. Penseu que l'actitud del home es mes important que la de la dona ? Evidentment sense caure en situacions extremes.

AFEIXIT A LES 18,52.


PREMIS


La Helena de + que mil palabras, m'ha concedit un premi luz de gas, i la Núr de la L'habitació dels mals endreços, un premi Bloc Brillant 2008. Fet que agraeixo molt a totes dues. El Per que ara em toca repartir a mi.

Premi Luz De Gas

El tres primers son per quatre blocs eròtics i es que escriure erotisme no es gens fàcil.

CALIOPE

EBRENCA EXILIADA

SKORBUTO

GATOT_X

I un altre a Tocat del cargol a veure si s'anima que últimament ens te força abandonats

Premi Bloc Brillant 2008.

Aquest a blocs que sincerament penso que ho mereixen.

Menta fresca, alfàbrega, maria lluisa........

DESCRIC

LlunA

MARTA

Evolució d'una finestreta.

- Begin Motigo Webstats code -->