diumenge, 16 de novembre del 2008

AMORS HIPOTECATS.

Les relacions començant amb il·lusió.


A vegades sorgeixen problemes que som incapaços o no sabem resoldre.

Penseu que sabem resoldre els conflictes de parella?

I la relació s'acaba trencant.


Com us vaig explicar a un altre post aquí es on vaig a prendre cafè , als matins abans de anar a treballar, i molts cops també fem la xarradeta sobre temés diversos.




L'altra dia parlàvem de las parelles que malgrat es separen , per culpà de la situació econòmica tenen que continuar compartint espai , per separat no poden sobreviure econòmicament tenen una hipoteca ... I si venen el pis cosa difícil el que treuen no es suficient per liquidar l'hipoteca.

( Jo crec que es una maniobra del vaticà , ja que no es “hasta la muerte” es fins l'hipoteca)
Com ho veieu vosaltres ?
Vosaltres serieu capaços de continuar vivint amb la ja vostra ex parella?
.............................................
RELATS CONJUNTS.

Noi jo no se pas que pensen els d'aquí sota, a vegades sento que diuen que somiïs amb els angelets.I nosaltres a la fi portem una vida de lo mes ensopida
per no tenir no tenim ni sexe.
GOL!!!! de Messi.
Al menys veiem el futbol gratis..
ja que no tenim sexe,
si ens ascendeixen, ha arcàngels,
si que tindrem sexe no?
si però serà igual d'avorrit, el jefe es tan masclista.
Que els fa tots homes.


...................................
LA TORNA

Com us deia al altre post i donat que el meu centre de treball esta situat en casi plena natura, controlem els possibles visitants , en el cas del insectes donat que poden haver de perjudicials per les persones o per el mateix centre es controlen mitjançant testics como el de la foto, esta impregnat de feromones i acudeixen pensant en fotre un bon kiki i plas queden enganxats per totes les potes .




RECORDEU
Aquí els deures ampliats dels BOLSOS si algú s'anima a enviar-me fotos ho penjaré amb un altre post, vinga va vull mes fotos soc molt tafaner.
_______________


POST Nº 200Em falta molt poc per arribar al 200 post en blogger i m'agradaria que al igual que deixeu la vostra empren ta amb els vostres comentaris, m'agradaria que m'envieu una imatge de una part de vosaltres, la que vulgueu una ma, un ulls, una boca... si voleu una part mes intima també pot ser si cal que retalli una foto ho faré ( ex si m'envieu tota la cara i no nomes voleu que surtin els ulls ho retallaré ) i si em dieu que voleu conservar l'anonimat discreció garantida i no posaré el vostre nom. Amb totes aquestes imatges fare un gran collage per el post nº 200, m'ho podeu enviar a: striper07@gmail.comMoltes gracies a tots i totes

Encara esteu a temps!!!!!

Per cert ja que parlo de cuixes estic rebent fotos realment precioses, però cap en concret de cuixes a veure si algú s'anima.

Ja he rebut algunes ah quines cuixes!!!!!

Els que m'esteu enviant las fotos , vaig una mica malament de temps aquest dies i no he tingut temps de donar las gracies a tots. Aprofito aquí per fer-ho.


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA19 A LES 07.00HORES



- Begin Motigo Webstats code -->