dilluns, 14 de juny del 2010

LA VIDA.

El fet de treballar a un centre escolar em fa organitzar les meves activitats com cursos i ara ja es va acabant el curs 2009-2010 ha estat ple de bons moments i de no tants bons, algun com el curs de teatre tindrà la cloenda aquest mes. D'altres ja van acabar i encaro la meva vista al pròxim curs amb projectes i desitjos nous, entre altres potser un paper diferent a la fira de l'aixada, o un desig llargament cobejat com cantar a una coral . Es possible que algun no arribi a porti d'altres es presentin de improvis a una cantonada, perquè a la vida no mai tot es pot tindre assajat i planificat com una obra de teatre, i de cop poden sortir coses que no desitjaves o fer-se realitat desitjos llargament anhelats en tot cas , potser trobar-se amb allò que no esperaves un dels encants de la vida. Per que de fet sempre he cregut amb aquella definició de la vida que diu:

“ La vida es el que et va passant mentre estàs assegut fent altres plans”



I parlant de cants i pobles aquesta caço per els botiflers que ara corrent per sentenciar un poble, ara volen acabar amb nosaltres després de 4 anys de tocar-se els collons.


Una cosa que potser no esperava es que avui dilluns segurament dinaré amb algun conseller/ra de la Generalitat i potser el president i tot entres altres personalitats.

La raó es que per una tasca solidaria que porto exercint des de els 18 anys avui conjuntament amb altres persones anònimes que també exerceixen aquests tipus de solidaritat ens fan un petit homenatge.

- Begin Motigo Webstats code -->