dijous, 22 de maig del 2008

AVUI TOCA QUE US FELICITI....




Avui dia 22 fa un any que vaig obrir aquest bloc, el primer post va ésser AQUEST, vaig començar amb la L de novell i mica em mica m'esforça t per fer-ho millor, de vegades les idees flueixen d'altres s'han de treure amb fòrceps, en tot cas sempre he intentat que aquest espai fos el reflex de allò que pensa , pateix ,fa i gaudeix el JOAN i que aquí es el STRIPER. De vegades confesso que m'han vingut ganes d'engegar-ho tot a fer punyetes, d'altres m'he sentit molt il·lusionat. Peró sempre he tingut la motivació del que el bloc tenia que ser per gaudir i passar-ho bé . Aquí poso el enllaç de un POST QUE he de dir em va disfrutar molt, si voleu el podeu encara comentar. Perquè també es cert que d'aquest veïnat virtual que som molts veïns han marxat però també molts heu arribat. I qui mereix de veritat la felicitació per aquest aniversari sou vosaltres que em llegiu i comenteu dons apa quedeu felicitats un amb un peto ben gros . I no em vull enrotllar mes os continuo esperant a totes i tots i si em voleu fer alguna queixa algun suggeriment ja sabeu.

  UN BRINDIS PER TOTHOM!!!!!

PREMI
En primer lloc vull dir que fa poc a sortit una iniciativa plasmada en un bloc sobre premis, jo personalment això ho tenia en ment i preparat de fa un temps i per aquest motiu llenço endavant aquesta iniciativa.



Amb Motiu del primer aniversari de STRIPTEASE D'HISTORIES he creat aquest premi.



PREMI PREDAFORCA



Per els blocs corrent molts de premis , i cada un li pot atorgar el valor que vulgui, però com a mínim tenen el del reconeixement a la teva feina per part d'altres blocaires.



Malgrat ser el Català una de las llengües mes utilitzades als blocs no havia cap premi especific per els blocs en Català per el que vaig decidir que calia un, i porta el nom de un cim enblematic de la nostre terra.



Les Normes d'aquest premi son les següents :



1.S'atorgara a blocs escrits en Català, que a opinió de el que l'atorgui sigui un bloc de qualitat. per els seus continguts, tant literaris, personals o d'entreteniment.

2.Cada premiat podrà fer entrega de 3 premis .

3. la imatge del premi si es possible es penjara al bloc.



I els primer premiats amb aquest nou premi per la seva tasca de defensa de la nostre llengua son.





CARME ROSANAS de Col·lecció de moments.



JESÚS Mª TIBAU de tens un racó dalt del món



EL VEI DE DALT



I si bé abans he dit que el premi s'ha d'atorgar nomes a tres blocs jo per ser la primera entrega vull premia dos blocs que fan servir el Català fora de Catalunya.



MERIKE de Finès entre tots i totes



ANNA de POEMES DES DE L'ALGUER



I com sembla ser que el meu es un bloc amb carrega eròtica avui no us lliureu de que us pengi aquí unes imatges eròtiques i faig un recull d'alguna ja penjada i alguna nova.
















 
AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 23 A LES 07.00 HORES, ES TITULARA “AIXO QUE ES DIU” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.

es així perquè esta mal...

I aquí una mica de la filosofia de casa meva vull a tothom però sempre amb bon rotllo.



- Begin Motigo Webstats code -->