dilluns, 7 d’abril del 2008

La primera vegada.


A la vida sempre hi ha un primer cop per tot, un d'aquests cops, es quant tenim la primera relació sexual, es la entrada a un mon nou el del sexe i a vegades a l'amor. I jo crec que es compleixin o no les expectatives sempre la recordem, pot haver sigut cutre, fruit de una escalfada, romàntica, premeditada, d'improvís, com conseqüència del consum d'alcohol o de moltes maneres.
Jo la meva va passar quant tenia 16 anys i era realment un noi molt tímid, va ser amb una noia que era mes gran que jo feia una setmana que la coneixia ens agradàvem i li vaig demanar per fer-ho li vaig dir que no havia fet mai i que tenia ganes d'estrenar-me, i em va dir que si, va ser un dissabte , per la tarde i no va ser gens romàntic va ser al bosc, Malgrat tot sempre recordaré aquesta primera vegada.
Per cert per mi va ser molt important.

Actualment continua sent important.?

Recordeu el vostre primer cop?

Va ser romàntic no com va ser?



I com no per aquest post no podia penjar un altre cançó que aquesta.







AFEXIT 8- 04 - 2008

El geni del Mossèn me ha atorgat un altre premi Dardo 2008 moltes gracies Mossèn, El lema del premi es:
“La I Entrega de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura, i amb ell reconeix els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.
Aquesta segona tanda la donaré a 5 magnífics blocs tots de noies que cada una amb el seu estil ens explicant 1001 histories per gaudir i a vegades per reflexionar i elles son :



Eli de “Somriu que es la segona millor cosa que pots fer amb la boca....”

Xesca de “Rincones y espacios”

Sylvie de “Reflexiones y otras Historias, de Silvia Pérez”

Sara Maria de un “ Un racó del món “


Martona de “ Marta”

- Begin Motigo Webstats code -->