dimarts, 13 de novembre del 2007

La poesia i els sentiments.

Previa
Si llegas ha este bloc i no entiendes el Catalan a tu derecha tienes un traductor no es perfecto, pero te ajudara a leerme.


En aquest post veureu que en algun dels enllaços a part de llegir podreu també escoltar.



La poesia i els sentiments.



 En aquest post parlaré una mica de poesia, nomes soc un afeccionat, Hi han moltes coses que poden ser poesia no nomes l'escrita,de fet podria dir “poesia són els teus ulls que ara em estan llegint”( els teus noi del mirall també). La poesia se ha definit de moltes maneres,una que crec que la defineix molt be diu: Que és la filosofia dels sentiments, diuen que la poesia es pot dividir en dos blocs” la poesia filla de la fantasia i de l'art que quan es llegix ens fa somriure” i “ la poesia filla de l'art i l'amor, que quan es llegix ens fa vibrar l'ànima com una corda d'arpa “ . també diuen que els poetes ho són per saber plasmar els sentiments. Lo de filosofia crec que es cert tant en la felicitat d'amor, o en la tristesa del desamor sempre hi a un poema que ens consola, ens alegra o ens dóna respostes o armas (El cartero i Neruda), jo en aquestes situacions sempre que he agafat un llibre de poesia l' he obert a l'atzar i sempre he trobat unes paraules adequades. Mireu aquest POEMA d'un dels meus poetes favorits i suposo que tots coneixeu i diguem e qui no s'ha sentit identificat amb ell en algun moment. Poesies que reflex ant tots els sentiments que es poden donar a l'amor com las “ El gran capitan “ de Neruda. Podria fer un post larguisim sobre el tema però no és el meva intenció de fet la meva intenció a l'escriure aquest post era saber la vostra opininió sobre aqueste versos de “ la casada infidel” de Lorca un altre dels meus favorits.


No quiero decir, por hombre,
las cosas que ella me dijo.
La luz del entendimiento
me hace ser muy comedido.





Sempre m'ha agradat aquests versos però sempre he tingut dubtes i cabòries sobre quin home defineixen aquestes paraules.
A vosaltres que us sembla que vol dir?




- Begin Motigo Webstats code -->