dimecres, 19 de novembre del 2008

POST VISUAL 3

Us poso diferents imatges, quines us agraden mes? Que us suggereix?


Imatge 1



Imatge 2


Imatge 3


Imatge 4


Imatge 5


Imatge 6

Imatge 7


Imatge 8

MIREU AQUI

LA TORNA

M'agrada molt el mon associatiu i perteneixo a una entitat de Manresa que ja te mes de 300 anys . Es defineix com “ Cultural recreativa”. Aquest dissabte va tocar sopar no érem tots ni de bons tros érem uns 90 , i ja sabeu que a vegades els homes som com nens i ens dediquem a jugar i dins de l'associació i ha diferents personatges i en aquest cas el sopar el va prepara aquest home de la foto que a part d'excel·lent pastisser es també cuiner. Al acabar el sopar ballaruca.
Abaix de la foto us poso qui es.



Dintre de l'entitat ell representa a:


El Governador de Minorisa.


( Ara coneixeu una mica mes de mi)


Algunes de les coses del sopar estava tot molt bo !!!!!




RECORDEU


Aquí els deures ampliats dels BOLSOS si algú s'anima a enviar-me fotos ho penjaré amb un altre post, vinga va vull mes fotos soc molt tafaner._______________POST Nº 200Em falta molt poc per arribar al 200 post en blogger i m'agradaria que al igual que deixeu la vostra empren ta amb els vostres comentaris, m'agradaria que m'envieu una imatge de una part de vosaltres, la que vulgueu una ma, un ulls, una boca... si voleu una part mes intima també pot ser si cal que retalli una foto ho faré ( ex si m'envieu tota la cara i no nomes voleu que surtin els ulls ho retallaré ) i si em dieu que voleu conservar l'anonimat discreció garantida i no posaré el vostre nom. Amb totes aquestes imatges fare un gran collage per el post nº 200, m'ho podeu enviar a: striper07@gmail.comMoltes gracies a tots i totesEncara esteu a temps!!!!!
Per cert ja que parlo de cuixes estic rebent fotos realment precioses, però cap en concret de cuixes a veure si algú s'anima.


Ja he rebut algunes ah quines cuixes!!!!!


ENCARA ESTEU A TEMPS!!!!
Els que m'esteu enviant las fotos , vaig una mica malament de temps aquest dies i no he tingut temps de donar las gracies a tots. Aprofito aquí per fer-ho.


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA23 A LES 07.00HORES




- Begin Motigo Webstats code -->