dimarts, 9 de març del 2010

TOT XINO, XANO...

Diumenge va ser el dia de la Transèquia , fa fer un temps optim per caminar , la Lluna i el Joan i també el Striper , que com veureu va aparèixer en alguns moments vam gaudir de la Natura de vegades posant el nostre ritme i de vegades seguint el ritme cadenciós de la Natura ( Striper) aquí us deixo un petit vídeo resum, dir que vam trigar 4 hores justes en recorre els 26.3 quilometres , ara feia temps que no feia caminades llargues i donat la gent que hi ha en la transèquia i la dificultat de avançar moltes vegades estic prou satisfet.

Apart de la caminada vaig trobar- me una persona amb la que volia parlar i us puc dir que col·laborare  amb un diari digital , una cosa que tenia al cap feia temps, faré reportatges i potser alguna secció .

Dilluns Manresa com bona part de Catalunya aparegut sota u na capa de neu , ha sigut una bona nevada aquí us deixo unes imatges de Manresa nevada i la lluna jugant a la neu s'ho passa pipa.





També us vull fer memoria de:




Tot això be per que ara que s'han acabat els relats sobre la xocolata queda obert un nou concurs el de les cartes d'amor i tindrà dues modalitats;

1 Manuscrites:

Aquí si voleu afeixi dibuix-ets, flors seques coses enganxades.... com vosaltres vulgueu i després 'las feu arribar amb una foto o escanejades i si ho creieu convenient el text reproduït amb lletra de ordinador per si no s'entén el manuscrit.

2 Escrits

La segona modalitat es senzillament escrit i nomes el espai de un full .

------------

El idioma d'escriptura serà en Català , i teniu de plaç per fer-las arribar fins el 31 de Març ja que el guanyador es sabrà el 23 de Abril .

Les podeu fer arribar a ;

cartesdeamor@meulloc.com










- Begin Motigo Webstats code -->