dimarts, 10 de novembre del 2009

PIT DE POLLASTRE AMB LLIMONA.

Els que em segui de fa mes temps ja sabeu de la meva afició a la cuina, i ara feia temps que no us posava cap recepta, avui us poso una “ Pit de pollastre amb llimona” espero que us agradi.




Cal dir que la he fet amb pit de pollastre i l'acompanyada de pasta de colors, el pit de pollastre es pot substituir per pit de poa, carn magra de porc, llom , tot tallat petit, o tot un luxe medallons de llaminera, i l'acompanyament en lloc de pasta poden ser daus o tires de patates fetes al caliu, com es força posi ble que no tingueu foc a terra , les patates les podeu fer embolicades amb paper de plata posar una mica d'oli , al for 160 graus els temps dependrà de lo grosses que siguin , però mes o menys una hora.

..................................

La pròxima recepta serà la de la fideua, que malgrat es molt fàcil de preparar, també te els seus secrets.






- Begin Motigo Webstats code -->