divendres, 23 d’abril del 2010

SANT JORDI

Sant Jordi te un esperit molt nostre , i la rosa símbol de la bellesa, del amor, omplen els carrers i molts cors de somriures i felicitat , el llibre símbol de cultura del saber, arriba aquest dia no nomes carregat de saviesa si no també de amor...

Us deixo unes roses plenes de vida per que us ompliu del seu olor i bellesa i si en voleu de tot cor us ofereixo una i un peto ben sincer.





De llibre no  poso cap , en tot cas ja sabeu que companys----- blocaires tenen magnífics llibres . I en tot cas poso unes imatges que corresponen a un antic llibre , amb la intenció que l'esperit del seu títol sigui present amb vosaltres avui i sempre.


Potser dies com avui ens fan estimar mes la terra on vivim i l'amor a una terra també es canta per això aquesta cançó.

I per ultim molts sabeu que soc aficionat entre altres coses al art , dibuixos, pintures , i que a casa tinc una petita col·lecció penjada a les parets,fins allà on em permet la meva economia, malgrat la bellesa i el valor de una pintura de vegades va massa lligada a la signatura, entre els quadres que tinc hi ha aquesta crec que es una aquarel·la amb una peculiar visió de Sant Jordi.






- Begin Motigo Webstats code -->