divendres, 18 de juliol del 2008

AVUI TOCA CUINA.....

Ja sabeu que m'agrada cuinar


I m'agraden molts els plats que fan xup xup. 

Arròs caldos amb alls tendres...


Prèvia.
L'arròs es un producte amb molt midó,  s'ha de aconseguir que absorbeixi sabors, tant en el sofregit com en el liquid de cocció, que sempre hauria de ser brou, mai aigua.  

Ingredients:
Arròs.
Brou.
Alls tendres.( hi han de congelats)
Espàrrecs verds.( hi han de congelats)
Carn.( magra, llom...)
Pebre vermell dolç
Pebre.
Sal.
Oli.
Safrà.
Colorant ( opcional).

Preparació:
Posar oli en una cassola,  els alls tendres, després els espàrrecs, i quan siguin daurats, la carn tallada petita, afegir la sal, el pebre al gust, i pebre vermell dolç, quan   sigui fet, afegim un polsim de safrà(per potenciar el gust el podem torrar dins de un paper de plata en una paella). Un cop cuit,  tirem l'arròs i  remenem bé que es rosteixi una mica i absorbeixi el gust del sofregit. En un pot apart haurem escalfat el brou, la quantitat de líquid es més que per un arròs normal, jo afegeixo tres vegades la quantitat d'arròs, el plat ha de ser caldos i per tant recomano acabar-ho i servir-ho ( Caldos no vol dir sopa però si que és menja amb cullera). Bon profit.




Amanida freda:


Llaços de colors, troçets de tomàquet, formatge fresc, tonyina, olives, surimi i amanir amb vinagreta al gust o senzillament sal i oli.


A mi cuinar em resulta molt relaxant. Peró diuen que per l'estomac també espot conquistar, i jo crec que en el joc de la seducció sempre esta per mig un àpat. També hi han aliments que tenen fama de afrodisíacs.

 

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 22A LES 07.00HORES.

- Begin Motigo Webstats code -->