diumenge, 2 de novembre del 2008

DORMIR....

Aquí els deures ampliats dels BOLSOS  si algú s'anima a enviar-me fotos ho penjaré amb un altre post, vinga va vull mes fotos soc molt tafaner.
______________________
POST Nº 200
Em falta molt poc per arribar al 200 post en blogger i m'agradaria que al igual que deixeu la vostra empren ta amb els vostres comentaris, m'agradaria que m'envieu una imatge de una part de vosaltres, la que vulgueu una ma, un ulls, una boca... si voleu una part mes intima també pot ser si cal que retalli una foto ho faré ( ex si m'envieu tota la cara i no nomes voleu que surtin els ulls ho retallaré ) i si em dieu que voleu conservar l'anonimat discreció garantida i no posaré el vostre nom. Amb totes aquestes imatges fare un gran collage per el post nº 200, m'ho podeu enviar a:
striper07@gmail.com

Moltes gracies a tots i totes.
......................................

A dormir dediquem força temps de la nostra vida, i de fet de com ho fem també diu de nosaltres,i es de lo que va aquest post, de com dormim . 
La pregunta es que ens posem per dormir? 
I com dormim?
Alguna cosa singular per anar a dormir?
(recordo algú que va comentar que es posava colònia)


I per que ningú digui allò de eh tu que no ho explicàs , ho explico:
A l'estiu acostumo a dormir amb calçotets, i al hivern amb la samarreta del pijama i calçotets, i en algunes ocasions despullat.
Sempre dormo de costat i la cara capa fora del llit, amb les cames mig flexionades per que donada la meva llargària els peus em sortirien fora del llit,acostumo a dormir poques hores , pero mol profundament, no tinc gaire problema per aixecar-me d'hora , i normalment em desperto una mica abans de l'hora que he posat el despertador, soc capaç de dormir a qualsevol lloc, no tinc gaires problemes l'únic que em cal es son.







LA TORNA
De tan en tan toca i m'he comprat boxers nous aquí estan.

Que us semblen?

...................................
AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 5 A LES 07.00HORES

- Begin Motigo Webstats code -->