dijous, 8 de maig del 2008

AMOR VIRTUAL



Amb les noves tecnologies , han arribat coses com els chats, i de fet potser sigui una manera per relacionar-se per molta gent que es incapaç de fer-ho de un altre manera o que te molta dificultat, i moltes vegades serveix per que la persona que hi ha al darrere de un nick, dibuixi una personalitat a la carta tant físicament com personal, que realment no te res a veure amb la seva. I de aquí neixen lo que es diu amors virtuals, amors viscuts a cops de teclat, i de vegades tant sols per que omplen soledats, i coincideixen amb un munt de temes. Per mi es inaudit que pugui haver desitg i amor sense al menys l'escalfor i la tendresa de una mirada, de carícies amb els ulls i somriures que es omplint els sentits. I de tot això em surten dos preguntes,

Penseu que pot existir l'amor virtual es amor?

Moltes vegades es diuen en que coincidim amb tantes coses, a tots dos ens agraden els sex pistols, i el wody allen. I que pasa si au li agraden els sex pistols i l'altre el cant gregorià, Es necessari que coincidim amb gustos totalment amb la parella?

INFORMACIÓ I PREC

Informació de interes
Programa entrades, ara amb blogpost podeu deixar els vostres posts fets i es piblicaran automàticament a la data i hora programada, tants sols un cop acabeu el post teniu que ena a “Opciones de entrada” abaix a l'esquerra posa la data i hora que desitgeu que es publiqui, i donar-li a publicar entrada i automàticament quedara programat i es publicara tot sole't.

Prec meu.
Com sabeu us comento a molts de vosaltres i molts teniu posat allò de omplir les lletres abans de publicar el comentari, si bé es un sistema útil per el robots , que de fet no ens visitant casi mai, es un entrebanc a la hora de publicar el comentari, al menys per mi es que alguns teniu un munt de lletres i posades de tal manera que a vegades per encertar-ho me estic una estoneta.


- Begin Motigo Webstats code -->