divendres, 8 de gener del 2010

HE DECIDIT ESCRIURE UN LLIBRE


He decidit escriure un llibre sobre una historia crec que d'amor dic crec per que no sempre te clar un això del amor. 

Haurà petons de molt a prop, nits contant pigues del teu cos i fent pessigolles sota la pell, arracades de cireres, cançons i promeses fetes des de la tendresa. 

El conte té forma d'espiral, tinta en blanc i negre, parla de casualitats, inventades? Segur que estarà farcit de preguntes i tindrà un forat per a caure i canviar el rumb. Amb avantatges.

No tindrà moltes pàgines perquè nosaltres som més de cafè i versos curts. Vull que comenci amb una carta sense remitent i acabi amb una taca en el globus terraqüi. Just al centre si aquí . -Tindrà tot això.

Encara que no seré capaç de descriure amb paraules, l'olor de la terra mullada sota els teus petits peus descalços, ni els tremolors que em causen els teus ulls de mirada perduda pro tant dolça .Ni  la sensació dels teus llavis a la meva pell, això per no parlar de les teves carícies ni de........sota els llençols

No hi ha cap ball de paraules capaç de pintar els teus batecs. El teu cor sobre el meu. Encara no sé el final de la història... 
  • Totes acaben amb un punt. Nosaltres acabarem amb un punt. Encara que si hi ha sort seran suspensius...

  • No hi ha finals feliços.

  • No hi ha finals trists. 
  • Són solament finals i punt.


    SENTITS, SENSUALITAT, XOCOLATA, EROTISME
    Es una idea que fa algun temps portava al cap i amb el nou any m'he decidit es tracta de un concurs de relats sensuals o si li voleu dir eròtics,no hi ha dubte que la sensualitat es pot captar amb els 5 sentits i que el protagonista dels relats serà la xocolata que crec es pot gaudir plenament amb tots 5 sentits,els relats tindran un mínim de 15 paraules i un màxim de 200 i podran anar acompanyats de una imatge (foto, dibuix..) un cop fets els podeu enviar fins el 14 de febrer a les 24 hores al meu email striper07@gmail.com.

    Un cop rebuts els penjaré al bloc numerats vull dir que no posaré el nom de l'autor las votacions seran publicàs als comentaris, el reglament de las votacions el penjaré en el moment oportú , dir-vos que m'agradaria que us animeu i que espero els vostres relats .





- Begin Motigo Webstats code -->