diumenge, 5 d’octubre del 2008

MALALTS O DELINQÜENTS?

Abans de començar amb el tema del post voldria aclarir dues coses, una que es possible que el tema s'haguí tractat algun altre bloc i la segona es que sempre il·lustro els post amb fotografies que em semblen, boniques , però aquest tema no crec que es poguí il·lustrar amb cap imatge bonica, per lo que no poso cap imatge.
El sexe crec que es una de las maneres que podem fer servir , per gaudir de plaer i expressar multitud de coses, així com millorar l'auto estima, el sexe te, multitud de expressions diferents , des de el sexe amb qui decidim practicar-ho,multitud de practicàs, si algú es feliç per que el fuetegen , o vestint-se del sexe contrari,tant es, crec que es absolutament respectable, qualsevol manifestació sexual sempre que les persones implicades ho facin conscientment i lliurament.

Peró hi algunes persones que busquen el plaer, justament sense el beneplàcit de l'altre persona ( Per mi una de las parts mes boniques es el joc de la seducció i despertar el desig de l'altre persona) em refereixo als violadors i pederastes, que ho son patologicament i que no poden vèncer el desig d'actuar d'aquesta manera.
 De violadors d'aquest tipus llegim freqüentment a la premsa, per desgracia de pederastes i xarxes de pederastes cada cop es mes freqüent, prefereixo pensar que es a causa de l'efectivitat policial . Es esgarrifós llegir que hi han infants de pocs mesos entre las víctimes, a vegades familiars directes dels implicats.
Particularment puc dir que a 5 de EGB , vaig tenir un mestre que et cridava a la seva taula i  aprofitava per tocar per sota els pantalons al alumnes, continua de mestre,a sobre ara es jutge de pau i escriptor amb obres de cert èxit. Un altre cas que sempre m'ha esgarrifat es el de Xavier Tamarit Tamarit, podeu buscar a Internet i veureu el seu currículum, crec que per sort ara passa una llarga temporada a l'ombra, a ell el vaig conèixer al mon laboral quant jo estava al comitè d'empresa ell era enllaç de un centre de menors del que va tindre que sortir , per problemes de abussos a menors, inclús el van condemnar, malgrat tot després no ha tingut cap problema en trobar sempre feines relacionades amb nens,inclús poguera adoptar un, en un sistema que si ha algú no paga una factura de 30 euros de una companyia de telèfons per un servei que no ha rebut en poc temps surt a la les llistes de morosos. 
Tot plegat després d'aquest escrit us vull plantejar les següents preguntes :

Aquestes persones que son malalts o delinqüents?

Tindria que haver control i publicitat sobre ells?

Si considereu que son malalts tindrien que esta reclosos en centres?

Això que plantegen ara de la castració química que penseu?
PETIT APUNT.

Us informo que enganxat una de bona, no!!! No una dona,una bona galipàndria, estic casi afònic , em surten un munt de esternuts, en definitiva estic fet una sopa. Ahir dissabte ja vaig començar el curs del que us parlava el post anterior, som 14 persones 10 dones i 4 homes, i la professora,la primera classe i el plantejament del curs m'agrada molt ja us aniré explicant. I als curs vaig tenir una agradable sorpresa, apa ja no dic res mes. 
Nota.
He rebut les vostres fotos dels bolsos i ho estic preparant sortira al pròxim post.



CONTRAPORTADA MILLOR NI MIRAR

AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 8A LES 07.00HORES



- Begin Motigo Webstats code -->