dilluns, 1 de juny del 2009

POST EXPRES; RESISTIR...

No ha sigut el cap de setmana que esperava, potser m'he capficat massa en allò que no ha sortir com desitjava, com necessitava, a vegades ens capfiquem i som incapaços de passar pagina, per que també han passat coses bones.

Avui dilluns encara no he sigut capaç de deixar enrere les angoixes, i tinc per davant un dilluns també difícil, penso en ;


Pero crec que es lo pitjor que podria fer dejar-me vèncer, per això ...Vull Resistir.

POST EXPRES; SI NO HO DIC...

Nois, noies com per el tema que tracto baix no hi he trobat cap imatge atractiva us poso aquestes  no tenen a veure amb el tema però molen.


JO NO ANIRE A VOTAR!!!!!!

No soc gaire donat a compartir ni a parlar opinions polítiques, però aquest cop no ho vull guardar nomes per mi.
El pròxim diumenge hi han eleccions al parlament Europeu, doncs jo per primer cop no aniré a votar, i la raó no es que no m'importi el projecte Europeu , que si m'interessa i molt,la raó es donar un toc d'atenció als polítics, als que sembla que únicament els importa mantenir la seva quota de poder, i no sol ventar els problemes es mes crec que i els veuen , Tothom veia que el tema immobiliari no anava be que petaria ells no ( la raó ?). Catalunya te un munt de problemes , però en lloc de fer un front comú, aquí nomes hi ha qui es preocupa de mantenir i conservar el poder encara que sigui deixant que el govern de Madrid en prengui el pel i ens menysprei. Pot ser cal varia el sistema i votar llistes obertes i potser tants espavilats he ineptes no s'amagarien sota unes sigles.
JO NO ANIRE A VOTAR!!!!!!




- Begin Motigo Webstats code -->