diumenge, 10 de maig del 2009

POST EXPRES: LA LLUNA I EL BANY.







Hi un lloc que a la Lluna no l'agrada gens , si estàs al labavo i la crides passa solemnement de tú, la raó es el que li passa de tant en tant. Com aquest diumenge, li ha tocat bany, bona ensabonada amb el seu gel i la seva esponja, esclarida i una eixugada amb l'assecador. Posa cara i posat de quin remei!!! No l'agrada gaire i per acabar  la seva colònia d'olor a maduixa.
I si us cal una bona ensabonada......

AMB ESTIMAR NO HI HA PROU.....

MOLT IMPORTANT. 

El proper dia 22 aquest bloc complira 2 anys hi haurà un post especial, tant especial que vull que el feu amb les vostres aportacions, em podeu enviat tot allò que vulgueu , fotos, dibuixos, vídeos, dedicatorias, tot allò que us sembli jo posaré pastis i cava.
..................................



Els meus dits han trobat la seva vocació recorrent la teva esquena, dedicaran la seva vida a acariciar les teves galtes, lluitaran amb la meva boca per eriçar la teva pell i dedicaran les seves forces a donar-ho tot. La teva boca és el meu oasi en el desert dels meus dies, el teu alè ambrosia per a la meva vida i els teus sospirs ordre per a arribar fins al teu sexe i fer-lo meu .El meu somriure neix de la força de les teves paraules, la meva alegria esculpida en el meu rostres de fascinació davant la lluentor dels teus ulls que es perden en la meva mirada........Bonica rondalla per acariciar-la entre llençols, boniques lletres per a poder conservar-les a la pell a la teva , a la meva.

Un cop em van dir “ Joan estimar, que t'estimin no ho es tot a una relació” A part de l'amor, el desig que cal per que funcioni una relació?

LA TORNA
Un bany sempre es relaxant, amb escuma,sals de bany, sense preses i amb algú que t'eixugui, i al sortir i de pas et posin crema hidratant ho oli de bebè.. Ah potser el de la foto podria ser jo.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 13 A LES 07.00 HORES!!!!!


- Begin Motigo Webstats code -->