dimecres, 14 de gener del 2009

Vull..Podré?-Un Regal de nadal.

Vull..Podré?
Finalment després de els ensurts dels últims dies la setmana passada vaig anar dos cops a urgències,de sentir-me la meva tos, la pulmonia, dolor al pit, veure i adonar-me que encara igual puc evitar mals majors, vaig decidir-me i porto des de dissabte a el migdia que vaig fumar l'ultim cigarro sense fer-ho de moment he superat les primeres i terribles 72 hores malgrat això em sento com a la foto de baix, contínuament lluitant contra la temptació

, però vull i espero poder i vèncer la lluita , saber resistir i tenir clar que no puc tornar agafar una cigarreta per que tornaré a caure, i malgrat ser un enemic molt fort desitjo i espero sortir guanyador de la batalla.

.....................................................................
UN REGAL DE NADAL
Durant forçàs anys vaig treballar, col·laborar, a una organització, cada any als voltants de nadal feien un dinar a una gran sala de un hotel de Barcelona érem força gent, l'organització es regia per un sistema polític , per el era convenient anar a sortir a la foto i fer els para bens necessaris.
Es feia un intercanvi de regals quant t'inscrivies al dinar et donaven un paper al atzar de aquí li tenies que fer el regal. Al desembolica el meu regal vaig trobar un sobre amb una nota que deia:

De seguida vaig relacionar el nom, amb aquella noia del departament d'investigació, que sempre em somreia a la cafeteria, era pel roja i de cabells rinxolats, no vaig dubtar vaig sortir dissimuladament , i vaig entrar a la porta indicada, era el magatzem de la llenceria,la vaig veure de seguida a un reco entre la penombra , et miro em somrius, picara , plena de desig,...et despullo amb la mirada, recorro les teves corbes, vull posseir-te, però no m'atreveixo ha apropar-me tu, em provocàs, temptació, desig, luxúria. Les nostres mirades es creuen, l'evites, et somric. Em decideixo m'acosto a tu, no vull deixar-te anar, ara no
(Val la pena que feu un clic a sobre i l'amplieu)


 T'abraço amb un lleu sospir, deixo el meu càlid alè en el teu coll. M'abraces fort, notes com s' endureix contra el teu cos . Els teus dits perfilen els meus llavis, decidint deixar pas a la teva boca en la meva. Separo els meus llavis, les nostres boques es posseeixen mútuament, Mentre beso el teu coll em poses enfront de tu, la teva boca deixa la meva i baixa arrencant botons de la meva camisa, la teva llengua la teva boca m'acaricia amb dolçàs mossegades per sobre els meus pantalons, em miràs, et gires d'esquena, aixeco la teva faldilla baixo les teves calces et penetro dolçament.



Les meves mans t'agafen per les esquenes apressant fortament a mi, tu imposes el ritme de la dansa, et detens, et mous al teu desig al teu plaer, de cop llençàs de una postada un munt de tovalloles al terra em tiràs a sobre d'elles.
T'asseus a cavall sobre mi i tornes a imposar el teu ritme . T'eleves i descendeixes al teu antull, muntes i desmuntes la ferma erecció de la meva verga, cavalques sobre ella, la recorre el teu sexe penetrat, pam a pam, empassant-se els seus llavis per complet la carn endurida de desig... Pam a pam, lentament, per a sentir cada plec i cada vena cremant-te la pell en l'ardent descens del teu sexe que atrapa la pell del meu sexe enardit... Et detens, penetrada, conquistades les teves entranyes per la meva verga, estrenys les teves cames, les afluixes, traces cercles de foc sobre meu la dansa del plaer del teu ventre agitat, de les llunes dels teus malucs, del teu pelvis que es mou suaument tot acariciant la meva verga, la dansa acaba amb l'esclat de una simfonia de plaer mútua, restem una estona plegats un al costat del altre en silenci..... 
Va ser un bonic regal, a mes recordo el “ Morbo “ de la situació, sempre he pensat que hi han situacions en que això que es diu “ Morbo” li dona al sexe un valor afegit. 
Vosaltres que penseu?




LA TORNA
La Lluna.
 Al post anterior us vaig dir que us explicaria la historia de la Lluna,
La Lluna feia uns dies que corria per el carrer, no se si la van abandonar, si es va perdre,per el que vam decidir , adoptar-la en primer lloc , va menjar , un xic d'higiene,i visita a la veterinària, ( No porta micró xip ), revisió veterinària, bany, manicura i ja sembla un altre, malgrat que en algunes situacions encara te por , es va adaptant molt bé, i es comença a comportar amb normalitat, es una gosa molt llesta i aprenc ràpid, a mes dona i demana molt carinyo, mireu el vídeo,ja us aniré informant. 


NOTA
Al pròxim post començaré una nova secció que aniré posant als post sempre que sigui possible que es dirà vine amb mi a Manresa, i on visitarem racons de Manresa plegats.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 18 A LES 07.00HORES!!!!!


- Begin Motigo Webstats code -->