dijous, 12 de juny del 2008

MANIES


Un cop per la radio demanaven a la gent que truques i expliques les seves manies o costums peculiars recordo de un dona que va trucar que deia que sempre portava un lot i un tornavís a sobre tothom suposo que te les seves manies es inevitable jo aquí us poso algunes de las meves i vinga a veure si us animeu a deixar las vostres.

-Des de fa molts anys sempre porto penjada al retrovisor del cotxe aquesta cinta que donen el dia que fan la recol·lecta per el càncer ja pràcticament es com un fetitxe. I a la bandeja del maleter del cotxe sempre porto algun ninot fins fa poc portava un gosset ara porto una marieta.

-En el tema menjar si be pràcticament menjo de tot amb el que no puc es amb animals petits com porquets petits realment em fa molta pena potser per que de petit passava el estiu a casa de una tieta que en tenien i els veia néixer. Mai en menjaré segur.

-els clauers on porto la claus mai els canvio a no se que s'espatllin son com un fetitxe, penso que em portara mala sort.

Tinc aprensió amb els dimarts i divendres 13 sempre que toca estic neguitós.

-Els taps del gel ,xampú sempre els tanco molt bé no m'agrada trobar-los mal tancats. 

De sempre el meu matí mai falta un cafè amb la premsa del dia, Excepte causa de força major.
Acostumo a planificar molt bé el dia i les coses els canvis d'última hora no m'agraden gens. Això no vol dir que no sigui una persona que pugui sorprendre.
I com tinc el costum de posar fotos eròtiques als post en aquest encara que no toqui també les poso.
Segur que en tinc moltes mes tothom en te no així que nomes us he posat un recull de las que m'han vingut al cap.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 13 A LES 16.00 HORES, ES TITULARA “SINCERITAT” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.

"sempre es millor"
FOTOS ( la costum)










- Begin Motigo Webstats code -->