dimecres, 10 de febrer del 2010

GRACIES

   

En primer lloc.

Moltes gracies!!!!

En segon lloc dir-vos :

El dia 15 a les 00:00 hores posaré els relats de xocolata i els podreu començar a votar. Que aquests dies ho tinc una mica difícil per passar-me per els vostres blocs però que em passar, espero que ho comprenguen per alls on pugui, així que us demano disculpes.

El final del relat del poc a poc molt especialment per el PERE.
M'encanta aquesta sensació de donar-te tot el plaer que sé i veure't indefensa, feliç i extasiada, presonera del teu desig i la luxúria dels meus llavis. Dura poc el meu regnat i ara em volteges fins a posseir el meu sexe i maliciosament el subjectes a les teves mans mentre em retornes la tortura d'acostar-te amb cara de nena dolenta. El meu cos ja no m'obeïx i ara solament puc deixar-me caure en el primer abisme al que em llances. La teva boca m'oferix el meu nèctar i em fonem en un agraïment sense paraules, robant-te el lloc sobre el meu i aferrant-me al teu cos asseguda sobre ell. Les meves mans t'apropen , els nostres sexes es freguen i m'encarrego de guiar-los fins a la seva trobada, el meu llavi capturat per les teves dents desvetllen el teu plaer. Comença el ball i els teus llavis em treuen a la pista, el balanceig del meu cos marca el ritme del teu palpitar. EL MEU murmuri anhelant que donis més encén el teu cos i em guies amb descaro i rapidesa fins a on vols arribar. La teva boca, el meu coll, el meu alè, el teu cos, les meves ganes, el teu sexe..i per fi em fonc i et cremo, em vesso i em perdo. Somrient em mires tots dos de costat recuperem l'ale i arriba el peto del adéu , el meu cos encara té les teves petjades i la meva pell ja et troba a faltar, solament han passat unes hores i et busco de nou.......

RECEPTA

Us vaig dir que us posaria algun dels plat que em faig per la dieta aquí teniu el sopar de ahir al vespre, Osobuco de gall de indi a la planxa, amb amanida variada amb una mica de oli i vinagre de Modena i uns tallets de poma passats per la planxa i una mica de julivert per dona un toc al osobuco.

I MOLT AVIAT

També em podeu trobar a


LA CONTRAPORTADA.


RACONS DE CATALUNYA.



- Begin Motigo Webstats code -->