dimecres, 1 d’octubre del 2008

QUE PUC SORTIR?

Aquí en aquest bar no hi pas “ La camarera de mi amor” es el lloc on cada mati abans d'anar a treballar vaig a prendre cafè i dono un repàs a la premsa, EL REGIO 7 i EL PERIODICO, tot sovint també fem la xarrada amb el amo i algun client, i clientes que hi han aquella hora.


A vegades parlem de la situació econòmica, de política... Peró l'altre dia el tema va ser el de les sortides festives de un dels membres de la parella sense l'altre, ( Exceptuant les sortides diguem de compromís d'empresa) .

O sigui les sortides amb amics, amigues. Va a haver dels que no tenien cap problema, els que no podien sortir, els que a la llarga els suposava problemes,els que pensaven que si es sortia tenia que ser amb la parella, . Ara us trasllado el debat a vosaltres. 
Algunes de les coses que es van dir:
Si es surt tots dos.
Amb amics/ amigues del mateix sexe si de sexe contrari no.
Jo no em refio mai de un home.
Si surt no li dic res però en quant puc se que li tiraré en cara.
Jo amb els amics per que mai vol venir, prefereix quedar-se.
-------------------
LA TORNA
Aquesta es la meva tieta res a veure amb la tieta del Serrat, ella ha viscut la vida a vegades no li ha sigut fàcil, es un pou de ciència i sempre te un consell savi , va ja capa l'edat de tres xifres, però esta fresca com una rosa. Ens van fer algunes fotos jo em vaig posar les ulleres per veure si havien quedat bé, ella se las va voler posar a veure si li quedaven bé. 

 

Aquest cap de setmana mireu el que tinc previst.



AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 5 A LES 07.00HORES

- Begin Motigo Webstats code -->