diumenge, 14 de desembre del 2008

POST 200.

El fet de fer aquesta celebració dels 200 post a blogger, apart de celebrar un numero rodo.També es per que us vull dir una cosa que em sento afortunat, per tenir uns lectors, tant fidelscom vosaltres i que sempre deixeu la vostre empremta, malgrat a vegades el post igual no ho mereix.
També em sento afortunat, per que se que tinc l'aprecii de molts de vosaltres. Afortunat per que amb molts de vosaltres heu tingut la gentilesa de compartir amb mi una estona al voltant de un cafè, o una copa, per totes aquestes coses em sento afortunat, i us vull donar les gracies.
I evidentment per la col·laboració que he tingut de vosaltres per fer aquest post.
I també vull demanar disculpes si algú per qualsevol raó es pot haver sentit molest mai ha sigut
la meva intenció sempre intento se respectuós amb tothom.

COLLAGE POST 200.

Moltes gracies a tots per la vostre col·laboració sou genials!!!!!

FENT UN CLIC AQUÍ EL VEUREU MOLT MES GROS.

I aquest es un petit vídeo que he fet amb les fotos. Desitjo que us agradi.

AUTOCENSURA.
Coses que m'he censurat, es evident que a vegades escrius coses que no et fan el pes i no les publiques. D'altres com es el cas d'aquestes dues contraportades que mai vaig publicar, es que penses que es poden mal interpretar, recordo que una la vaig ensenyar a veure que semblava i em van dir “ Mira que eres bestia tio” ara ja ha passat temps del fet que la va provocar i per això la publico . En canvi l'altre possiblement ara haguí guanyat mes raó de ser , i malgrat no acostumo a tractar temes socials ni polítics també la penjo.


CONTRAPORTADA CENSURADA Nº 1 MILLOR NO MIRAR.

CONTRAPORTADA CENSURADA Nº 2 MILLOR NO MIRAR.

ARTISTA INVITAT.

A un post anterior vaig dir que tindríem un artista invitat, i aquí el teniu “ Un artista como la copa de un pino” que a mes es comentarista d'aquest bloc i de molts del vostres blocs.



ARA QUE US HE DE DIR:

Mireu jo tinc una de les màximes que tinc a la vida, es “ millor fer riure, que fer plorar” . Per un altre banda no tinc gaire sentit del ridícul, per que si en tingues un xic de segur que no hagués penjat el vídeo de baix, ni escriuria aquest bloc. ( No cal que em digueu que no canto bé aixo ja ho se ja i m'ho va dir la meva mare) . Ai quina vergonya.....


JUGUEM!!!!
4 CÈNTIMS NO !!!! 200 CÈNTIMS ( que es el post 200)

200 Cèntims d'euro al numero “ 52.680 “ es el que juguem en el sorteig del 22 de desembre del 2008. I si ens toca el 1, 2 o 3 premi tots els que comenteu aquest post, i abans ja m'hageu comentat en algun altre post esteu convidats a sopar tots plegats no pas un per un ( Ja m'agradaria ja). I com algun numero te que tocar no perdem l'esperança qui sap si soparem plegats. Aquest numero es el que juga “ La penya Blaugrana de Manresa” i ja veieu que el Barça esta que es surt.

MOLTES GRACIES A TOTS PER PASSAR PER AQUI.

LA TORNA

A molt ultima hora m'ha arribat aquesta foto i ja no era possible posar-la ni al collage ni a la pelicula m'han demanat que guardes l'anonimat i jo mut, el unic que us puc dir que aquestes cuixes espaterrants , no son ni meves, ni del veí de dalt, ni de Luz de gas, ni del cesc..



AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 17 A LES 07.00HORES

- Begin Motigo Webstats code -->