divendres, 11 de setembre del 2009

DIADA; REGALS I DESCOBRIMENT.

PREVIA

De vegades en alguns comentaris em dieu que alguns posts faig una barreta de temes que no tenen res abeure entre ells , dons si tenen un punt en comú JO , es tot allò que necessito explicar, buidar, compartir, .... Per cer aquests es un post de temes variats.


DIADA; 11 DE SETEMBRE.
Que passeu una bona diada i desitgem que Catalunya deixi d'estar menyspreada , no pot ser que un poble que fa un gran esforç li succeeixin coses com tenir que assumir la mitat del cost de uns ordenadors 180 euros i comunitats que amb molta menys aportació fiscal els ordinadors s'entreguin sense cost per els alumnes, prou ja d'aquestes injustícia, dels que es omplen la boca demanant i dient que te que existir una igualtat, que de fet en les seves comunitats no aplicant i tenen prebendes de las que aquí no podem gaudir i tenim que pagar les seves.
LA DIADA AVUI A MANRESA:




REGALS
El passat dia 8 va ser el aniversari de la rinxols,de vegades un esta mes inspirat a la hora de fer un regal, una cosa que de vegades trobo complicada per que moltes vegades regales lo que t'agrada a tu i no necessàriament te que se del gust de l'altre. Sempre intento ser original i regala coses útils . A vegades amb vals per massatges, per ulleres, lots de productes cosmètics, i aquest cop vaig optar per flors i plantes vives un petit centre amb carabasses naturals, i el regal de debò una targeta regal amb una quantitat de diners per que es compres coses per ella roba, joies, cosmètics..

Creieu que es una bona opció la targeta? 

Ho penseu que es  es millor fer un regal concret.


DESCOBRIMENT

L'altra dia a la feina unes companyes parlaven del GOJI vaig investigar i sembla que son l'hòstia, he comprat un paquet petit per provar, vosaltres les coneixeu, sabeu si funcionen si?  no?..






- Begin Motigo Webstats code -->