diumenge, 14 de març del 2010

ENFEINAT, I MES COSES..

Continuo força enfeinat, a part de la obra de teatre on surto de actor ara, estic assajant en aquesta de baix , on faig feines diverses darrera “bambalinas”, il·luminació, telo, musica, a vegades apuntador.. Una mica de tot i realment esta resultant una experiència molt enriquidora.

Amb tot els caps de setmana no em perdono ell passeig força llarg amb la lluna , caminar em va be i a la Lluna també i per cremar calories ,collo...nut!!!! I de pas es poden descobrir racons ciutadans que desconeixia com aquest:

A la tarda es hora de un passeig mes urbà.

També força interessant mireu:


Es veuen;

 Coses curioses com aquesta.
Aparadors preparats per rams..

Musics al carrer...


Per cert em dieu quina cançó esta tocant?


També visitem la exposició del Agustí Penades

un pintor i artista que conec,  una exposició plena de colors i textures 

com el Agustí sap plasmar a les seves obres.


I una de les coses que em sobta del passeig urbà son veure que hi han moltes botigues dedicades al esoterisme/espiritualitat, de sants, espelmes, tarots, àngels, pedres, amulets, ritus varis...


I això em fa venir al cap un post que volia fer referent a les espelmes, aquestes que s'encenen en molts moments per que algú aprovi un examen, ho li surti be una entrevista de feina , per demanar qualsevol cosa, salud, amor, ..

Jo confesso que en alguna època les feia servir força,

Vosaltres creieu em las espelmes i altres temes d'aquests ?

.......................

M'amoïna

El tema de les cartes d'amor , per que si la cosa no s'anima potser tindre que

suprimir el concurs i em sap molt de greu. Ja que esperava força participació.

Vinga a veure si us animeu.






ESCRIURE I LLEGIR , T'ESTIMO..


A una relació es molt important mantenir un caliu, mantenir el esperit de voler sorprendre a l'altre, de que la relació no caigui en una ensopida placidesa, mes aviat s'ha de mantenir una sensació que cal buscar encara el millor, No no!!! no em demaneu com s'aconsegueix això per que jo no ho se , Hi amb tot això una cosa molt important es estimar i sentir se estimat , hi aquí son imprescindibles els “ T'ESTIMO” hi ha moltes maneres de dir-ho amb la veu, amb lletres, mirades, gestos, carícies... I es molt important saber escriure aquest mots de “T'ESTIMO” del munt de maneres que existeix , pro cal encara mes saber llegir-los per que els diàlegs de sords porten la parella al fracàs.

PETITES COSES.




- Begin Motigo Webstats code -->