diumenge, 21 de febrer del 2010

AVUI DIA 21 de FEBRER...

PREMIS ALS RELAT SENSUALS DE XOCOLATA.

En primer lloc agrair la vostra participació en aquest concurs , crec que el erotisme i la sensualitat tenen un espai , a la literatura i amb aquest petit concurs he volgut demostrar-ho, així com que tots podem tenir la imaginació i la empenta suficient per escriure un bon relat eròtic , gracies de nou al que he participat amb relats i als que heu gaudit i votat els relat.


Vull remarcar que tots els relats han obtingut puntuació , si voleu veure a qui es el autor/ra de cada relat podeu clicar de cada numero de relat.

relat1      relat2     relat 3/

relat4     relat 5    relat 6  

relat7   relat 8    relat 9  

 relat10  relat11  relat 12  

relat13   relat 14     relat 15  

I els 3 guanyadors son;







Cartes de amor

Actualment en cas de separació amb la persona estimada , tenim mil possibilitats de comunicació , fa uns anys el sistema mes freqüent eren las cartes i es clar, l'enamorament afegint una separació, feien que les cartes fossin plenes de sentiment i amor, de vegades una relació sobrevivia i creixia mitjançant les paraules de amor reflexa-des en un paper i no sempre escrites o llegides per el que les enviava o rebia no tothom sabia llegir i escriure, es podrien explicar mil anècdotes sobre les cartes de amor, paraules amb doble significats, escrits i dibuixos amagats dins el sobre,cartes que ha compromès a persones importants, per que una bona carta de amor també tenia dibuix-ets, cartes que normalment es guarde com un petit tresor en un racó discret.



Em dieu coses sobre les cartes de amor.



Tot això be per que ara que s'han acabat els relats sobre la xocolata queda obert un nou concurs el de les cartes d'amor i tindrà dues modalitats;

1 Manuscrites:

Aquí si voleu afeixi dibuix-ets, flors seques coses enganxades.... com vosaltres vulgueu i després 'las feu arribar amb una foto o escanejades i si ho creieu convenient el text reproduït amb lletra de ordinador per si no s'entén el manuscrit.

2 Escrits

La segona modalitat es senzillament escrit i nomes el espai de un full .

------------

El idioma d'escriptura serà en Català , i teniu de plaç per fer-las arribar fins el 31 de Març ja que el guanyador es sabrà el 23 de Abril .

Les podeu fer arribar a ;

cartesdeamor@meulloc.com




 


- Begin Motigo Webstats code -->