divendres, 16 de juliol del 2010

ENSOPIT I DESMOTIVAT.

Porto els primers dies de vacances força relaxat i jo diria que inclús desmotivat, la calor, el relaxament , el fet que aprofito per fer gestions pendents, el fet es que no me apropat gens a l vostres blocs, ni he publicat al meu però he sentit dues noticies que m'han sorprès i les penjo aquí a veure que opineu vosaltres.



Ah! abans de res us volia dir que RACONS DE CATALUNYA torna ha estar a la seva adreça original i que esperem les vostres visites,comentaris i participació. 
 



La primera noticia que m'ha sorprès ho al menys no entenc si es necessari que per llei s'obligui 1ª a in formar a un nen de 12 anys si es adoptat, crec que es una decisió en la que poden haver molts factors i tindria que això tindria que ser una decisió en el àmbit estrictament familiar.

Aquesta llei també diu que els adoptats de 18 anys tenen dret a conèixer la identitat dels pares biològics , la veritat es que crec que les causes per donar un fill en adopció poden ser moltes i de segur que es un fet força difícil i dolorós. No caldria saber l'opinió dels pares biològics, abans de reobrir ferides?

De segur que hi han motius que no veig , per això vull saber que penseu vosaltres?


L'altre noticia es la dels exiliats cubans, realment la imatge dels dissidents Cubans es la dels adinerats de Miami, i no veig gaire clar això de que vinguin a Espanya amb família inclosa , donada la situació de crisis, malgrat això trobo vergonyós que els instal·lin en un hostal de 13, 90 euros la nit amb bany col·lectiu potser no cali que els posessin a un hotel de 5 estrelles però si algun lloc mes digne.

- Begin Motigo Webstats code -->