diumenge, 14 d’octubre del 2007

ARA ESTIC AQUI. I COSES QUE EM PASSEN!!!!!

ARA ESTIC AQUI.
Per als que heu arribat directament aquí punxar aquí. Striptease d'Històries contínua aquí a poc a poc espero anar arreglant la meva nova casa.

 



En l'anterior post us comentava que havia detectat algun comentari en algun bloc signat amb el meu nom i que no era meu, bé doncs no ha estat solament això el que ha passat. El dilluns rebo una trucada d'una equatoriana insatisfeta sexualment que em truca per l'anunci,li dic que jo no he posat cap anunci. Estic a la feina i no tinc accés a Internet , al arribar a casa ho comprovo i efectivament trobo aquests tres anuncis:
1)T'estic buscant...
Noi morbós i molt molt calent s'oferix per a jocs salvatges en privat a Manresa o voltants


2)CASAT INSATISFET CERCA SEXE SALVATGE..

3)CALIENTAME!!
NOI MORBÓS I MOLT MOLT CALENT S'OFERIX PER A JOCS SALVATGES EN MANRESA O VOLTANTS, NO IMPORTA FÍSIC O EDAT O SEXE...
L'ultim posat el Dimarts, en tots esta el meu numero de telefono.
Que em qualifiquin de calent, morbós i de practicar sexe salvatge fins a cert punt no m'importa igual qui ha posat l'anunci té alguna raó per fer-lo.
Al principi el tema em cabreja i fins i tot penso en denunciar-lo. Després em tranquil·litzo ho parlo amb la meva parella i varem pensar que el millor és deixar-lo axi, ( si continuant posant anuncis és possible que si que ho denunciï). En total he rebut 18 trucades totes correctes això si una a les 2 de la matinada, algunes no he pogut atendre-les amb calma perquè han estat en horari laboral, però qui us deixo alguna de les propostes que he rebut:

Un Home que volia que fer un trio amb la seva sogra de 57 anys, segon deia estava de molt bon veure.
Una dona que volia tenir sexe en una comissària anar a fer cua per al passaport i fer-lo en el lavabo. ( hi ha morbós rars)
Una noia (17 anys) que es definia com molt gorda i que deia ser verge i volia deixar de ser-lo.
Una noia que volia fer un trio amb el seu nuvi de color i una condició és que el seu nuvi em tenia que penetrar. ( ai que por,quin dolor)
En el fons fins m'he divertit una mica amb el tema, lo que no arribo ha entendre la raó per que algú ha fet una cosa axi, Venjança? Perquè quan alguna cosa s'acaba i les dues parts han volgut
acabar-lo.
Requerir atencions? Que truqui aquesta persona .
Broma ? No crec mes bé mala llet.
No es vosaltres que penseu?

22 comentaris:

Striper ha dit...

Encara no domino gaire els recons de la casa nova aixi que igual hi ha algun que altre errada, ja se enira arreglant.

zel ha dit...

Osti, nano, que bé, ja em sap greu això del blocat, però és que no hi ha manera de que funcioni, jo estic sempre mirant a veure si aquell a qui vull llegir el té a blocat, és que no hi ha manera de que funcioni ràpid i ja no et dic dels comentaris, o zero, o 10, benvingut i ens anem llegint, ara et canvio el link de la meva llista, ui i la foto xula!!!!

Carme Fortià ha dit...

Doncs jo t'he descobert per un comentari al meu bloc (http://somnisirealitats.blogspot.com), però clar, ara no sé si erets tu o no...

Deu ser una broma d'aquelles de mal gust, ara bé, jo he rigut molt amb aquell que vol fer un trio amb la seva SOGRA!! no ho he pogut evitar... Una que està molt sensibilitzada amb el tema... Ja has mirat que no tinguis cap virus? Et poden enviar troians i quedar-se tant a gust, tenint accés a totes les teves comptes!

Jo Mateixa ha dit...

Ara entenc el comentari que m'has deixat al bloc, quant has dit que canviaves de casa no ho entenia :-)

Benvingut a Blogspot!!!!!

En quant al tema dels anuncis....jo de tu ho denunciaria, si ha sortit en algun diari no els tiris per tal que els Mossos puguin comprovar que es fa esment al teu telèfon.

Els Mossos podrien trucar al diari i investigar des on s'ha enviat l'anunci, poder tenen un e-mail o un telèfon de contacte per tal d'averiguar-ho, no ho deixis, sigui qui sigui està jugant amb la teva credibilitat i sobretot amb la teva persona.

Petonasos guapu i molt xulu el nou bloc :-)

Striper ha dit...

Zel; A mi tambe em sap greu lo de blocat pero que li farem.
Carme: Si soc jo bepot ser que tingui alhgun virus, ja ho vigilare a fons,sensibilizada amb la sogra? ens enem veient et linkare.

Striper ha dit...

Jo Mateixa;M'han penjat a internet a una pagina d'anuncis de aquestas molt conegudes, suposo que nomes a aquesta, encara que tingui sospitas si la cosa queda aqui prefereixo no fer res.
El bloc encara em lio una mica pero enire aprenent.
Petons.

Anònim ha dit...

Quina mal rotllo, no? La gent està molt malalta!

Jo Mateixa ha dit...

Ahhh, ostia, doncs que investiguin tu, no siguis tonto i no ho deixis, saps que et poden fer molt de mal amb aquestes coses???

Per cert, si necessites ajuda amb el Blogspot ja saps, no en se molt però he donat un cop de mà a alguns companys en temes de posar cançons, fer àlbums de fotos, etc...

Estic a la teva disposició :-P

Petons guapu!!!!!!

Eva ha dit...

benvingut al món blogger!!!

no em diguis que no és mil cops millor?????

si es que blocat...dona massa problemes, tant a l'autor com a qui hi vol deixar un comentari....

the silver blue sea ha dit...

Felicitats per la casa nova Strip. Petonets.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Pasarem per la nova casa, però pensa que t'estàs deixant perdre un munt d'oportunitats...., je,je,...

Marta ha dit...

Jo estic encantada amb Blogspot, confio que tu tambe ho estaras.

I sobre lo del anunci ... podries aprofitar-ho i fer un estudi de necessitats o fantasies sexuals!!!

Potser guanyes algun premi i tot, i al final hauràs d'agraïr al que t'ha facilitat la feina. Sería un bon "tiro por la culata".

Ja t'he linkat correctamente!!!!!

rosa ha dit...

jo amb la musa no en tinc de problemes amb bolcat, pero es que en tu era una odisea poder-te veure.
ah eres tu el de l'anunci, si ho arribo a saber...

rosa ha dit...

t'ha quedat molt mona la nova casa, m'agrada molt més..

Nosotras mismas ha dit...

Hola,

I gracies per ser un dels 15.000 (ja i pico)

Petons

gatot ha dit...

eps striper, benvingut al veinat de blogspot! així que pugui- que ara no son hores- poso el nou enllaç a ca teua!

petons i llepades inaugurals!

(ah... i si jo t'expliqués les trucades que rebo... i que jo sàpiga no hi cap anunci meu penjat enlloc eh? :D)

Clint ha dit...

dona una mica de mal rotllo tot plegat...ara bé si tu ho portes bé, doncs segur que en treus mateiral per uns quants posts! que deu ni do les que has rebut fins ara!

Striper ha dit...

Ei gracies a tots Em vaic adaptant a la casa nova, lo altre al menys m'ha servit per un post espero que tot acabi aqui i no es tingui que enar mes Lluny.

Estela ha dit...

etllegeixo per primer cop i la veritat és que m´ha impresionat la brometa que t´han fet. La trobo una mica de mal gust.Ara, no li donguis gaire importancia, tampoc la té. una abraçada.

Marede3 ha dit...

Hola de nou, tucasa nova, parella nova? o una latre? nos e estic perduda de la teva ivda, la veritat estic perduda de moltes coses, enfeinada , nena, casa, universitat, feina... en fi estressada.. a veure si m'expliques tot això am deteniment (mail?) bueno molt mal rotllo toto això del missatges!!!
Ptons

El veí de dalt ha dit...

Jo...vinc navegant per ací i allà i caic ara a ca teua. Veig que aquesta història podria explicar-se al programa de ràio que recomano...

Antoni Esteve ha dit...

Com van els anuncis, algun nou? Espero que no i tot hagi estat una criaturada.

- Begin Motigo Webstats code -->