diumenge, 9 de març del 2008

Apa avui Bacallà........



Ja se sap un esta una mica murri doncs es dissabte amb temps d'entrar a la cuina doncs un plat per regalar-se al menys l'estomac penses, fa temps que no fas Bacallà a la llauna.
Tot prest a la bacallaneria que em queia mes aprop.
Una bonica i simpàtica dependenta.


Amb cert to, i somriure encantador hola nena que tens un bon Bacallà ?
I tant !!!! També amb to de segones
( Al fons mirada inquisidora de un paio)
Nano posat serio no sigui que encara.......
Apa se acaba tot amb un bona buidada de la meva cartera. Collons com esta el Bacallà.
Peró m'agrada el Bacallà !!!!!!!
Uniforme de pencar a la cuina.....


Preparar tot el que farà falta.
Mans a la obra dit i fet.



A la taula Naym Naym
D'acompanyament un vi de la comarca del Bages.



AQUI LA RECETA DEL BACALLÀ A LA LLAUNA

42 comentaris:

Lula ha dit...

PRIMEEEEE!!!!

Ja, ja, jaa
Bé, espero que et sortís genial, de fet n'estic segura.
Jo no sé cuinar, no cuino res que no sigui mera supervivència, tampoc m'hi he posat mai... és que senzillament no m'atrau, i mira que està força de moda, vull dir que la gent no para de dir allò de que relaxa i tal.
Jo, aquí entre nosaltres, és que sóc una mica rareta.

Petons llaminers!

nimue ha dit...

jo no menge peix però bon profit i bon dia!

Tocat del cargol ha dit...

Bon profit!!!
Quina bona pinta... més que la recepta, obre un restaurant i èxit assegurat!

Lu ha dit...

que boooooooo

Anònim ha dit...

moooooooooooooooooooooolt bona pinta!!!!!!!

però això de cuinar és un dia a l'any que no fa mal o t'hi poses a diari????

jo no cuino coses tant series pq és massa estona dins la cuina! tant debò tingues paciència però...

besets!!!!!

Rita ha dit...

Quina bona pinta!!!! Ja podies haver convidat ;)

Jo Mateixa ha dit...

LLàstima que no m'agradi el bacallà :-S però val la pena per veure't amb davantal!!!!

:-P

Petonets!!!!

Josep B. ha dit...

M'acabo de mirar la recepta, mo estava segur si eren cebes o patates el que hi havia al fons (La ceba no m'agrada).

Que us aprofiti, te una pinta exquisida.

merike ha dit...

Jo menge peix: turska = el bacallá, lohi = el salmó, kampela = Platichthys flesus, silli = Clupea harengus, makrilli = el verat, sardiini = la sardina. Bo per a cervells:-)) La tonyina és bonica però el pescaran a extinció:-(

Visca Striper i l'amistat finés-català! Eläköön Striper ja suomalais-katalonialainen ystävyys!

MeRCHe ha dit...

Estas molt guapo amb el davantal. Té molt bona pinta aquest bacallà ñam ñam ñam ñam.

helena ha dit...

Vaja, vaja com que fent-me la competencia eh? DOncs molt ben fet, no hi ha res més guay que un tio que sàpiga cuinar amb uns minims de dignitat culinària, que de truites de patates tots en sabeu fer jejejejeje...

Marta ha dit...

Ostras tu, fa molt bona pinta, jo vaig menjar bacallà divendres, pero esgueixada!!!!

Anònim ha dit...

Doncs a mi m'encanta el bacallà!
Jo el faig d'altres maneres, però així no l'he fet mai, per tant m'apunto la teva recpeta i la provaré. I tant si la provaré! ja t'explicaré.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Apa, bon profit, però et puc ben assegurar que jo avui també he dinat bacallà, i que n'és de bo!

carmncitta ha dit...

mmmmmmmm té bona pintaaaaaa

Adise ha dit...

Qué buena pinta! Cuando veo cosas así pienso que a mí también se me 'engancha' por el estómago jajaja

Un besito.

Lucia Luna ha dit...

Quina serie de fotos mes guai, avui t'ho has currat hehe
En el post i en la cuina, molt simpàtica la teva foto :)
Un detall posar la recepta, molt bona i suculenta idea mmm
Petons i molt bona nit.

rosa ha dit...

abans temps enrera el bacllà era menjar de pobres, doncs estava realment barat,ara és menjar de rics...
a mi m'agrada molt l'squeixada,tan frequeta a l'estiu...ummmm què bona...ei aquest cuiner podria venir a casa a fer la recepta, ara que el vi ja el poso jo.

LlunA ha dit...

Moooolt bé...s´ha de saber disfrutar a la cuina!!!

Anònim ha dit...

Tal vegada es per aixo que no fas molt a menut bacallà jajjaa per la pela ;)
Jo ahui he dinat Gaches de Conca a la falla fem dinars tematics i cada un fa el que pot

Striper ha dit...

Lula:
Si va sortir bonisimm, la cuina se ha de fer amb carinyo, si no agrada res, no a tothom ens agrada el mateix.
nimue.
Gracies jo havia llegit moltisim sobre vegaetarisme, pero mai he donat el pas.
Tocat del cargol:
va cure molt bé,. uh lo del restaurant...
Lu:
Si que ho era.
mercè:
tots els dias no sovint. aixo es un plat facilisim.
Rita:
Un altre dia.
Jo Mateixa.
I sense no?
skorbuto
No patatones...si que t'agraden no?
Merike .
visca l'amistat catalano-finlad.
MeRCHe:
Gracies ara m'he posat vermell.
helena :
Doncs moltes gracies, i truita de patates no tothom en sap fer.
Marta:
la esqueixada umm bonisima..
Carme:
vinga a provarla diuen que es una recepta dels traginers.
Jo Mateix :
Uh si que es bo i tant.
carmncitta ;
I estava de bo..
Adise:
I luego la comida el vinito i plas pillada.
Luluji :
No no ha sigut gaire feina lo de las fotos, tirar optimizar, retallar i penjar.
La recepta sempre s'ha de posar.
rosa :
Vale i d'acord amb lo del vi, pero al Bages hi han de molt bons.
LlunA:
Si la cuina se ha de disfrutar no petir.
Lansbury :
es que esta per el nubols una vergonya.lo de Gaches de Conca sona molt bé.

Eli ha dit...

Caram, tu... quin bacallà!!!
Sens dubte té una pinta....
Si amb els ulls mengem...
Pensa que ja m'he cruspit un bon plat d'aquest bacallà!!!!
La propera avisa!!!!
ja,ja,ja

the silver blue sea ha dit...

Uhmmmmm.... què bo! Bona setmana guapíssim! Petonets gastronòmics.

-- ha dit...

ueps.... nos cruzamos!...

que hambre ...

pero es la hora de desayunar! :)

Striper ha dit...

Eli;
Aquest a part de bona imatge estava riquisim, es que el Bacalla!!! bé si dius que ja l'has tastat que t'he de dir Jo.La propera aviso.
the silver blue sea :
Si si bonisim petonets de bona sort i bona setmana.
Patry:
Pues venga por un buen desayuno i comenzar bien el dia.

mossèn ha dit...

la pregunta és ... portaves pantalons sota el davantal ??? ... salut

Clint ha dit...

Ostres em ve de perles! avui faré bacallà per dinar! ja tinc recepta!

Per cert, coincidim en el davantal!

Anònim ha dit...

...jo és que el bacallà... només m'agrada si està en format bunyol! Fets a casa, això sí! Ara, cuinat de qualsevol altra manera no m'entra gaire bé! De totes maneres, he de dir que el plat fa una bona cara... :9 mmmmm!

Anna,la Fdez.O. ha dit...

Què més es pot demanar !!! Un bon bacallà , un bon ví i un bon cuiner !!! :-)

Celebro que siguis un bon aficionat a la cuina !!! És bó tenir, també, un bon cuiner a casa ; algú més que ens faci gaudir de la cuina i no només dels fogons !! ...De segur que la teva "rinxols" deu estar encantadíssima !!! ;-)

Déjà vie ha dit...

mmmmmmmmmmmmm quina bona pinta akest bacallà i quin cuiner més "apuesto"!!

Eva ha dit...

mentre el bacallà no faci pudor....XDDD

Anònim ha dit...

ei el bacallà m'agrada molt però en aquest cas em quedo amb una bona mossegada en aquest cuiner.,..nin com estas amb aquest davantaaaaaaall!!!!!!!!!, la teva rinxols deu estar ben contenta.

ALOMA69 ha dit...

A casa cuina el meu xicot i també se les arregla prou bé amb el bacallà, però ell és del Penedès i la seva especialitat és el xató; sobretot, EL VI QUE NO FALTI!!!!!!!!!

BON PROFIT!!!

Striper ha dit...

Striper confesions:
Ufff avui dilluns una mica negrot porto cara de capullo posada, pero vinga que dintre de res penxo un añltre post.es que hi dies que a la feina no surt res bé.
mossèn ;
I tant que e,portava que no porteu vos sia la sotana.
Clint :
Ja em diras el devantal imprecindible no?
Núr :
Es pot cuina de moltes manerai sempre hi ha una al gust de tothom,
Anna,la Fdez.O. :
I bona companyia, que mes espot demanar.
Déjà vie ;
Gracies , apuesto no se ara com dic adalt em sento gilipolles i capullo, deic fer aquesta cara-
Eva :
Si fa pudor malament.
Kriptana:
Ara me he posat vermell ,Ah que vols mossegar tu que hi han coses que despres igual costan de tornar afeixir.
ALOMA69 ;
Quina sort tenir un xicot que treballi bé el bacalla no? La xatonada ummm que bona.

Anònim ha dit...

Dons una de bacallà tot i que ens buidi la butxaca... I qué bona pinta que te, ben segur no vareu deixar una sola mossegada.

Es que a mi també m'agrada molt, tot sigui dit, i es una temptació.

zel ha dit...

Ei, me l'has encertat de ple, el bacallà és un dels meus menjars preferits, em torna lireta, jo el sé fer també a la musselina d'all!!!! Quan vulguis, intercanvi!

Striper ha dit...

Xesca;
Doncs si se ha posat per els nuvols pero esta bo.
Zel:
No mes el bacalla et torna lireta, si canviem receptes i tant.

Unknown ha dit...

En vaig comprar el diumenge, al mercat, deia que estava d'oferta i noi, sort que ho estava, perquè em va costar una fortuna! Aviat serà més car que les gambes. Sort que és molt bo. L'has tastat al forn, amb maionesa d'all? O amb roquefort i nous? Era bo, no, a la llauna? Fa una bona pinta!

Striper ha dit...

Núria:
A la llauna es bonisim, amd la maiones le he provat amb el roquefort, amb una salsa o amb el riquefor gratinat per sobre l'altre dia pensava.

su* ha dit...

qui fos bacallà per ser cuinat amb aquestes mans!

Striper ha dit...

Su:
Hi algun bacalla amb el que sense cuinal es poden fer meravellas.

merike ha dit...

Que interessant el teu blog és, desitjo entendre això!!! No puc fer aquest menjar:
MÄMMI, MENJAR-SE PER SETMANA SANTA EN FINLANDIA

- Begin Motigo Webstats code -->