dilluns, 21 d’abril del 2008

Bellesa. Consideracions. Premi.

PER CERT PER SANT JORDI M'AGRADARIA QUE SI US PLAU PASEU PER AQUI.

Fa uns posts varem parlar de la bellesa interior en aquest us, poso unes fotos, que vosaltres mateixos , en els que jo crec que es demostra que la bellesa no sempre es la que marca'n uns canons i que fora de aquests canons també existeix la bellesa. O no?.








Jo confesso que el que m'atreu mes de una dona es el seu angel.




Eh dir que en determinats moments m'agrada que siguin dimoniets.


En el tema de l'atracció i el que tenim en compte a la hora de que en fixem en algú i un tema que no va sortir, i que crec que es tingut molt en compte encara , l'alçada i mes per part de les noies encara es te en compte allò de si vosaltres feu 1,70 ell no faci 1,50. Tenim en compte la diferencia d'alçada? I la edat com influeix fins pot arribar? Tan per ser mes jove o mes gran. I en el cas de una relació ocasional, els homes tenim la fama de allò dels petit suís. I las dones també us agrada menjar algun?

PREMI.

La Eli del bloc “Somriu que es la segona millor cosa que pots fer amb la boca “ M'atorga un premi Blog Dorado .
I seguin la tradició ara el repartiré jo a cinc persones mes que seran.


A PLUJA. Per que sempre plouen al seu bloc magnífics posts

A JOANA. De “Ara va de debó” per la seu bloc tant jove.

L'AINA  per tot el que en explica tant bé.

A la CARME de “Col·lecció de moments.” per la seva poesia.

A CLINT de “A tot bloc!" perquè m'agrada Eh!!! el bloc vull dir.

I per que mentre escric això, plou i jo canto em ve de gust posar aquest vídeo.





44 comentaris:

Eli ha dit...

Per mi, els homes i les dones de carn i os i amb formes, no les escultures...
L'alçada, potser t'hi fixes però no es determinant... pot tenir altres coses que t'atreguin i ser curt de talla, si és així que hi farem.
Respecte a l'edat, tampoc m'hi fixo, però diria que m'agraden més grandets que jo... (la meva parella em porta 11 anys)...
El que a mi primer m'atreu, és la mirada.... que parlin amb els ulls...

Sara Maria ha dit...

Una cosa és l'ideal que tenim i l'altre el que ens acaba conquerint. A mi m'agraden alts i grans i, últimament (això vol dir que no sempre ha estat així) més grans que jo. Però el que em passa és que sempre m'han conquerit pel seu cap, els homes intel·ligents em perden.

Carme Rosanas ha dit...

Gràcies, maco, em fa molta ilu que em donis un premi... no m'ho esperava pas.

per a mi la qüestió física, la veritat no compta gaire... la relació, el bon rotllo, parlar, escolta, el carinyo, l'entesa, les complicitats. I si hi ha tot això, jo segur que el trobo guapíssim. I aleshores ve l'atracció. Per a mi (em sap greu, ja sé que sóc rareta...) l'atracció al final de tot.

Marta ha dit...

Mira sobre les fotos que has possat, no cal dir, que las noies que fan mes goix, son aquelles que es veuen sanes i contentes. Les que estan malaltas no fan goig, ni son maques.

L'aspecte extern es important, pero fa molt el ser pulit, un bonic somriure, i sobre tot, quan la persona es bona, aixó surt a l'exterior i llavors es torna bella!.

Anna ha dit...

stic d'acord amb la carme, el bon rollo, el carinyo, els somriures i rialles, l'amistat.. tot això fa que t'hi fixis més o menys,en el meu cas, si no és del meu tipus, per molt simpàtic que sigui.. no m'hi fixaré. Evidentment el millor per mi és el meu maridet!! jeje, l'edat? millor més grans (ens portem 5 anys) petons! Anna.

Anònim ha dit...

Quan amb algú hi ha feeling hi ha feeling i prou... x sant jordi passo! i saps... felicitats pel premi!!!

Anònim ha dit...

Me pregunto que es poesía cuando
clavas tu pupila fija en la mía
me pregunto que es poesía,
poesía eres tu, Mujer.
Gustavo Adolfo Bequer

Quan sorgeix aquesta poesia entre dues persones, difícilment, un cànon predefinit per l’estudi de marketing corresponent: tot caca!
Ni alçada, ni edat ni canons! QUÍMICA!!!
Un petit suís, ni me’l plantejaria: tinc fills d’aquesta edat, els aguanto a casa, però a fora? Ni mi fixo. La resposta a la relació ocasional: si mai en tinc cap, que ja perdo l’esperança! Ja t’ho comentaré, ho publicaré al Regió7 prèviament. Si passes el miracle: un bon iogurt (amb melmelada, avellanes, xocolata....)

Herodes Antipas ha dit...

a mí, sinceramente me gusta alguien con quien compartir,sentir, vivir y disfrutar las cosas. Independientemente de tallas y modelos preestablecidos. Te podrá gustar algo en concreto, pero no siempre es lo adecuado.
Un saludo y gracias por tu visita. Ya sabes donde tienes una casa en el sur...

Antoni Esteve ha dit...

Pel meu gust on et puguis agafar millor que on no puguis. El tema edat no em sembla important, com dieu, l'únic que importa es el que sents.

uix, que em poso romàntic!
Donde estas corazoooooooooon,la,la,la! :S

Déjà vie ha dit...

la belleza son tantissimes coses mes que unes mides... Fins i tot la belleza de vegades es el que surt dels cannons i no el es dins. ;) pero la bellesa és subjectiva i aixó es el millor.

Anònim ha dit...

uauu Quants premis, lo cert es que teu mereises FELICITATS.

Respecte al tema, jo faig 1,60 es dificil trovar xics mes baisets i en tot cas no m'importaria, de fet la majoria de... bo dels xics amb els uqe estat no pasaven del 1.70, a mi particularment m'atrauen uns ulls, un somriure, una agradable conversa i un humor, i si tot aixo funciona i tb al llit ja es genial. Respecte als canons, mai estic dins de cap aisis que no puc opinar.
Un bes

Lu ha dit...

esos palillos andantes.... yo no sé como pueden ser modelos...si es que da cosa mirarlas...
entradita en carnes mucho mejor!

fada ha dit...

Hola Strip, que et tinc una mica abandonat i tu no pares de penjar posts, mecatxís que gairebé no tinc temps ni de llegir-me'ls. Doncs com s'ha dit sempre, l'amor no té fronteres, ni d'edat, ni d'alçada, ni de raça, ni de sexe, oi? Un petonàs, guapo.

nimue ha dit...

jo sóc molt alta i reconec que els homes més baixos que jo no me'ls mire. L'edat em té relativament igual...

Anònim ha dit...

buff! Que difícil m'ho poses!

Sempre he dit que m'agraden els nois amb cos, és a dir, molt alts i més amples que jo (faig una mica més de 1,70 m i sóc ampla d'espatlles... :/ això sembla un chica busca... hahahahaha).
M'agrada que hi hagi una mica de panxulina. Les rajoles de xocolata abdominals són maques de veure, prò no sé si les voldria al llit... Em semblen molt superficials, opinió que sé que és totalment discriminatòria envers els cossos que segueixen els cànons (ja sigui natural, ja sigui per hores de gimnàs), prò és que no hi puc fer més... Un tio-cànon em sembla un polvo, prò poca cosa més... (a primer cop d'ull, sense parlar-hi!).
I també sempre he dit que prefereixo que siguin una mica més grans que jo, d'edat.

Resultats? Sorprenentment acabo sempre amb nois de la meva alçada o un xic més baixets, cosa que no quadra, prò normalment són més grans que jo. No em fixaria en un tio més baixet de bones a primeres... I en un petit suís? Sí, m'han acabat atraient nois més joves que jo (no gaire més, perquè amb 25 anys que tinc, massa petits seria un delicte!), prò de bones a primeres tampoc no m'hi fixo...

Alçada o edat? Abans un petit suís (o iogurín, que li dic jo) que no pas un noi més baixet que jo...

Sara Maria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Dec ser la única noia que el cos d'un noi realment no li importa gaire. Cada vegada veig més com les meves amiges es fixen en nois musculats, i amb les espatlles que fan el doble que totes nosaltres juntes... Ecs! Ecs! Ecs!

LlunA ha dit...

Felicitats pel premi!!!

La bellessa més aviat és una cosa relativa, no? "para gustos los colores" que dic jo sempre.

La veritat que m´han agradat nois més baixets que jo...no m´ha importat gaire. i ara mateix estic amb un noi 10 anys més gran que jo i he de dir que per fi he trobat allò que sense saber anava buscant!! I per mi, te tant bellessa interior com exterior!! I no té ni un pel al cap!!! jajaja

Petonets

Deric ha dit...

ja sí, ara li diuen àngel!

Joana ha dit...

Primer que res, gràcies pel premi.

Com m'agraden els homes? Doncs com gairebé totes pel que veig, una cosa és el que ens agrada en teoria i una altra amb el que acabem. Tampoc no m'obsessiona molt com és físicament. No cal dir, que ha de ser polit i rentar-se les dents. Em fixo en les mans abans que en els ulls, evidentment també miro el culet. Amb el meu súper metre seixanta el problema de l'alçada no el tinc pas, no hi ha gaires homes més baixets que jo. Més joves, perquè no? sense arribar a l'ilegalitat, una ja té una edat i per tant molt marge. També diré que un somriure maco fa molt, no cal que tingui res més. Unes mans xules, un somriure maco i unes dents netes i ja em té al sac. Obviament no cal dir que sigui simpàtic, bona persona i tot això, que ja es dona per suposadíssim. A un abdomen ben dur tampoc no li faig fàstics, si està en forma sempre aguantarà més, jejeje. La veritat és que en general tothom diu el mateix, però una molt bona amiga meva, em va confessar que ella mai no estaria amb un home obès, amb panxeta, perque vol dir que no es cuida, però un amic em va dir que "mejor con asitas para poder cogerse". Quina culpa tenim els que tenim uns quilets de més?

Carme ha dit...

eiii!! gràcies pel premi, m´ha fet il.lu que jo dic.

a veure.. el tema que ens correspon avui.. en primer lloc, m´ encanta la deesa angel que has penjat en el bloc. em quedo amb aquesta foto.es preciosa.

pel que fa al tema de l´alçada mai he tingut cap dificultat ja que soc baixeta.. i gairebé trobar un noi mes baix que jo, ja costa!! no tinc ni he tingut mai un prototipus d´home.. però es lo que jo dic, a un home li he de trobar quelcom o algo.. no se que es, però si no te allò res de res. Ara be, si que mai he estat amb un noi ros. M´agraden els nois o castanys o morenos, pero no rossos. coses...

i ara pensant-ho fredament.. realment eren lletjos els meus anteriors novios.. / i aixo diu el meu marit actual/ jeje diu que mai he tingut bon gust. esclar que jo penso: i tu que¿? ets l´excepcio o be ets llejot?? jejeje

de nou gracies pel premio

pluja ha dit...

Moltes gràcies pel premi striper!! Jo sí que no m'ho esperava gens! sóc molt novella en el món blocaire i m'ha fet molta ilusió!
Respecte al tema que tractes al post crec que l'aspecte físic, d'entrada, ens pot fer que algú ens cridi l'atenció a primera vista però el que realment importa són moltes altres coses. De fet, amb el temps i a partir de diferents experiències acabes convençut que la frase "la bellesa està a l'interior" és´més que certa!!

carmncitta ha dit...

A mí m'agrada q em facin riure, això és el més important, i després ja veurem...:)

helena ha dit...

Jolines, noi avegades penso que et dediques a fer estadistiques...

Aviam...
per temes de feina moltes vegades treballo amb models i la veritat és que cervell i anatomia poques vegades van de la mà. Conec molta gent que pot ser no son agraciats fisicament però hem crida l'atenció la manera de mirar, de bellugar les mans o de parlar...

Personalment hem criden molt l'atenció els que són més alts que jo i tenen una certa presència. Tot i que soni una mica raro m'agraden molt les cicatrius, a la cara o al cos, una cicatriu diu molt d'una persona. A vegades treballo amb un càmera que té una cicatriu que li parteix la cella i no puc evitar de mirarme'l, imaginar com se la devia fer i m'agafem ganes de reseguir-la amb els dits... ufff prou!!! jejeje

Respecte a l'edat mai ho he buscat però quasi sempre han sigut més grans que jo (el meu marit era 18 anys més gran que jo).

Felicitats pel premi!!!

Striper ha dit...

Eli :
Ja veig el important que sigui home, defectillos apart.
Sara Maria:
a mi les dones inteligents, sempre he pensat que millor estiguin amb mi per llestas que no pas per tontes.
Carme;
sempre lo millor el bon rotllo i tant.
Marta :
tu ho dius mostrin felicitat.I la bellessa interior que suri al exterior.
Anna i Lluís:
Ah el teu maridet gaudeixel, que dintre de un temps diras el penco aquest.
Cesc.
Si fisica i quimica.
Rosalia;
Si!!! Quimica,Uh ja veuras com al regio 7 no et voldran dedicar tant espai.
herodes de la betica :
si lo importante la sonrisa que te provoquen i provoques.
Antoni :
romantic? no et tallis. Visquen les agafaderas del amor o potser es del polvo.
Déjà vie;
Si bellessa ets tu....
Lansbury :
Vols dir que no estas dintre dels canons de sensualitat i bon rotllo.
Lu :
Si viva la chicha..
fada :
es clar que no te fronteras ni blocs..
nimue :
mira per on jo no et feia alta.
Núr :
Si els tius perfectes o no saben fotre el polvo, o catxis son gais.
menxu;
No no ets la unica mira els comentaris.
LlunA:
Es que els calvs tenen el seu encant i ni un pel de tontos.
Deric :
Tu com li dirias?
Joana:
En definitiva tu demanes un home que et faci tilin, i despres tolon.
AINA ;
El hombre i el oso contra mas feos mas hermoso. Diuen..
pluja:
Si com dius "la bellesa està a l'interior".
carmncitta;
Ser divertit es molt important.
helena:
No els de las enquesta son els de sygma, jo no mes soc tafaner.
ganes de reseguir-la amb els dits...Caray i jo que pensava que aixo de fer fotos era relaxant.

Cristina ha dit...

Felicitats pel premi, senyal de q t'estimen!

Marta ha dit...

JOAN
¿Vas suprimir el meu comentari?¿que vaig dir....que et molestes?.

De totes maneres, petonicos igualment.

Enric Caujapé ha dit...

Cert tot noi !!.
Gran video i randíssima melodia, entranyable !!!

Anna ha dit...

passa per casa!!

Anònim ha dit...

http://nasunyer.balearweb.net/post/46439

Adise ha dit...

Ooohhhhh, lo del 'ángel' de las mujeres te ha quedado genial. Tú sí que sabes...

Me pasaré mañana por aquí, obedeceré a tu petición ;)

Un besito.

Anònim ha dit...

Striper, si creec que en eixe canon entre jajaja clar que tot depen de qui el fasa besets ;D

estrip ha dit...

bellesa, art, moda, marketing, tot barrejat una cosa i tot separat un altra. Les dues versions estan bé.

Ah! l'alçada de les parelles, bo tema. Jo posats a escollir m'agraden de la meva alçada, ni més ni menys!

estrip ha dit...

ah, i felicitat pel premi. Ben merescut!

Anònim ha dit...

hola striper!! feia dies que no em passava per aci...

jo tambe vull dir la meva: la bellesa, quan arribes a certa edat i a tindre dos dits de front, comprens que n'hi ha per dins i per fora... però la que importa de veres, la que t'arriba al cor, és la de dins, eh,però si n'hi ha també per fora, no s'ha de donar de banda!!

escolta, tens un regalitu al meu blog!!

petonets!!

Ebrenca exiliada ha dit...

Doncsva, que jo avui també diré la meva. No tinc uns cànons estètics predefinits, i m'agrada la persona segons les passions que pot aconseguir a moure. He tingut de tot, d'alts i de baixets (tampoc no gaire eh, que si no, quan una s'ajup encara li sobra alçada jeje) i d'alts (sense arribar a haver de fer alpinisme), de complexió forta i primets.

Per a quelcom ocasional em va bé qualsevol "cosa" que tingui la suficient personalitat com per a dir "molt bé noia, saps que no et trucaré no?" al cap i a la fi la sinceritat al davant de tot i si els dos sabem que serà algo ocasional, per a què enganyar-nos.

I per a algo més durador, doncs prefereixo aquella personalitat que em pugui mirar als ulls i em digui algo com "tinc ganes de repetir ara i demà i passat demà". I tu què prefereixes striper?

2Rodes ha dit...

Doncs el que a mi m'atrau d'un home és la connexió que pugui establir amb ell, allò que diem química.

Però fent un resum tots han estat més alts que i més grans que jo (encara que només mesos).

Anna, la Fdez. O. ha dit...

Sempre la bellesa té formes !!!

Les línies poden ser més o menys primes, o més o menys gruixudes, però sempre poden ser molt , molt bóniques !!!

En qüestió de moda, avui hi pensava quan observava una noia al metro amb aquells texans pitillos i tant i tant prima !!! ... Molt poca bellesa !! ... Sempre millor línies curves !!! Cintures, cames, culets ,espatlles,...

Molt bon Sant Jordi !!! Petons,...

Striper ha dit...

Cristina :
Moltes gracies.
martona :
No de veritat i el unic suprimit va ser per l'autor t'invito a que el tornus a deixar. Petons.
Orbison ,
A que si.
Anna i Lluís :
Me ni vaig.
kpitana;
bon post, guapa.
Adise:
gracias te espero.
Lansbury.
A que si veus.
estrip ;
et fixes en l'alcada eh.
Gracies.
palito ;
Doncs a veure si bens mes sovint. gracies per el premi.
Ebrenca exiliada.
Bons plantejaments. Jo que prefereixo molt facil un bon angel i el demes a vegades tant es i tambe siceritat i claretat.
2Rodes ;
La quimica torna es que es fonamental.
Anna, la Fdez. O.:
M'agradat el teu comentari el punt de vista de una artista.

Míriam ha dit...

Hola, Striper,
no és la primera vegada que passo per casa teva però sí la primera que goso dir alguna cosa.
Que la primavera us porti un desvetllament de les passions i se us presenti un esperançador estiu!

Lula ha dit...

La bellesa, com tantes altres coses, està sobrevalorada.

Bon St. Jordi......

Anònim ha dit...

JO penso que l'atracció es per damunt de qualsevol cannon establert, no val a dir, m'agraden així o axà, si la química sorgeix, patam!! aqui està i no hi ha res a fer....

i aixó de ser àngels o tenir àngel... tan val per les dones com per els homes, oi que si???

Striper ha dit...

Lula :
Algun tipo de bellessa que ens volen marcar, la de veritat es la que s'aprecia.
Xesca:
Si surt la quimica i Boommmm!!!!
Aixo del angel als homes no se jo no els hi veig, pero potser una dona...

Clint ha dit...

Eiii! moltes gràcies company! i sort que ho has aclarit això del bloc...no voldria tenir pas problemes amb totes les teves seguidores! ;)

A mi també m'agraden quan son una mica dimoniets!

- Begin Motigo Webstats code -->