dissabte, 26 d’abril del 2008

LA FELICITAT......

La felicitat aquesta llum que tothom necesitem.




Fa uns dies la Rofelfu i la Anna i Lluis em van entregar l'arbre de la felicitat, un detall molt maco
jo us dono aquest arbre a tots els que passeu per aquí per que us la merexeu.



Jo com tothom vaig en busca de ella, segons diu un conte oriental la felicitat esta amagada dintre nostre hi han moltes frases sobre la felicitat una es aquesta “ Felicidad no es hacer lo que uno quiere sino querer lo que uno hace.” de Jean Paul Sartre. Dintre del esperit d'aquesta frase jo us confesso que no busco la feliciti tat amb el que no tinc ni es fora del meu abast fins ara pensava en una felicitat global , complerta, m'ha donat que aixo es molt difícil per això ara busco encadenar el màxim d'estones de felicitat i intentar aconseguir que els problemes i les estones que no ho siguin tant no facin que em pugui perdre les que segur vindran. Ja se que aquest tema es una mica dificil, però vosaltres que penseu d'això de la felicitat. Com la busqueu? Existeix ho es un mite? De tot plegat que penseu?


Aquí també us poso una frase de “Oscar Wilde “ tan sorprenent com sempre i que si no mes dona per reflexionar. 
“Un hombre puede ser feliz con cualquier mujer mientras que no la ame.”

I per ultim aqui poso una foto que quant la vaig trobar es titulava “FELIZ” i jo us demano de veritat es això un boci de felicitat?

Per cert us adverteixo que la foto es una mica poca solta vosaltres mateixos.

AQUI TENIU LA FOTO




PREMI

La Sara Maria
m'ha donat el premi de blog amic moltes gracies, també la Palito em va donar un altre premi de Dardo 2008moltes gracies. D'aquest ultim ja he repartit uns quants per lo que nomes repartiré del primer i ho tinc que fer a tres blocs que seran.

A la FADA del bloc L'envolée, per els seus post amb magia.

A la NÚR de L'habitació dels mals endreços, per els seus post i els sempre magnífics comentaris.

I a la JOANA de Llum de dona per que es una magnifica escriptora i una gran mestre de blocaires.

I per que crec que per un cop em puc saltar les normes en lloc de tres dono quatre i el 4ª serà per

La HELENA de + que mil palabras  
per els seus post sempre frescos i interessants.


35 comentaris:

Sylvie ha dit...

Felicitats a tots pels premis!

Jo trobo que sí que existeix la felicitat. Cal ser feliç amb allò que es té, gaudir de cada petit moment que ens fa somriure i saber celebrar les bones noticies perq uè sempre n'hi hauran de dolentes. I sempre, tenir algun somni, algo pendent, alguna fantasia...

helena ha dit...

La Sylvie té raó, els petits moments són els que compten.

Jo no busco la felicitat, la trobo pels raconets, a petites dosis...

Ainnnnsssss moltes gràcies pel premi. Roses per Sant Jordi, premis... m'estàs malcriant... no deixis de fer-ho eh? jejejejeje

Eli ha dit...

Estic totalment d'acord, jo la felicitat la trobo en cada moment que visc. Valorant les petites coses, i no necessito tenir mes! Felicitats pels premis i pels premiats! Petonets d felicitat per tu!

Anna ha dit...

doncs si, només per la vida que tenim ja hauriem de ser feliços.. heu pensat que som molt afortunats de viure en aquest món i tenir la vida que tenim? només per això un ja pot ser feliç, després ja venen els estats que cada un passa en cada etapa..d'infant, d'adolescent, estudis,la feina, la família..quan un ja té una vida muntada.. pots ser més o menys feliç, però personalment penso que la felicitat és a tot arreu, per exemple, jo puc tenir un dia trist, que no vol dir que no sigui feliç, però el somriure d'un nen, la mirada, l'abraçada, un Anna avui ests guapa.. això val per fer-me més feliç i alegrar-me el dia està clar.. sou feliços vosaltres? jo, MOLT.
Anna

Marta ha dit...

STRIPER
Que pasa amb la gent....que he sigut jo l'unica que ha clicat la foto....deunido si n'ets de poca solta......jajajajaja, com a minim m'has fet riure.
La felicitat dius?
petites espurnes, de sentirte be amb el mon....son aquelles estones que sembla que tot es pari al teu voltant, que dificil es defini el que fa que siguis feliç....jo amb molt poquet em comformo.

petonicos, sempre.

El veí de dalt ha dit...

Que l'Òscar Wilde era homosexual, coi!

Anònim ha dit...

La felicitat allò que no es troba i ens hem de fer...

Anònim ha dit...

Diu la teoria que allò que ens fa setir bé, és qualsevol cosa que ens acosta als nostres objectius. La felicitat per ami és això caminar en la bona direcció, en la que m'interessa. Aleshore s cada cosa pot se r un moment de felicitat.

La foto, jo també l'he mirada. No sembla pas que s'ho pasi malament ella, però no é s precisament la meva imatge de la felicitat, però cadascú se la busca ala seva manera.

Anònim ha dit...

Tinc molta memòria dels “momentets” feliços viscuts a la meva vida, pocs però intensos. Des de l’adolescència que he estat conscient de que anímicament tot depenia de mi, del meu interior. Aprenentatge dur,pels pals que et dona la vida, però m’han aportat un enfortiment interior, que em permet gaudir intensament els momentets compartits.
L’últim any m’ha tocat viure una gran decepció, engany, mentida i crueltat immerescuda; aixó no ha aconseguit tombar l'alegria de viure. Continuo troba’n moments feliços i no perdo la il•lusió per la vida, a més, visc de la manera que vull!
Un dels grands moments feliços que he viscut aquest any i que no ve al cas el perquè, em va omplir de felicitat pel moment anímic que estic vivint: per primer cop a la meva vida, en molts anys, una persona em va invitar a una copa, vaig ser tant feliç al veure’m tractada com una dona que, a pesar de no tornar a repetir la copa, sempre el recordaré amb carinyo. Anímicament ho necessitava encara que no passés d’aquí.
La FOTO: no m’agrada gens, estèticament la trobo horrible i de mal gust. No soc recatada ni reprimida, m’encanta practicar el sexe!

Joana ha dit...

M'acabes de fer una mica més feliç...
Gràcies Striper!
Que tinguis un bon diumenge!

fada ha dit...

Oh! Un altre premi! Gràcies. Com vols que no sigui feliç amb tants premis i nova gent que conec gràcies a aquest món dels blogs? Però vaja, sí que crec que la felicitat, tret de situacions extremes, cadascú la porta a dins. Que té a veure amb la manera de ser de cada persona, amb l'optimisme o el pessimisme, amb el veure l'ampolla mig plena o mig buida. Un petó, que tinguis bon diumenge.

Striper ha dit...

Sylvie.
Gracies,tenir somnis i fantasies bona proposta.
helena :
Si jo crec tambe amb lo de las petitas dosis.
Eli.
las petitas coses poden arrivar a ser molt d'importans d'acord amb tu.
Anna i Lluís :
Si cal veure aquestes petites coses encara que a vegades ens enceguem.Jo de fet tambe em conformo amb poc.

martona .
Ostres la foto poder si ho fan pero quedent muts.
El veí de dalt.
O era ho es va tornar?
Cesc.
Ni es troba i a vegades no trobem.
Carme.
pero sempre tenim clars els objectius?
rosalia :
si que es molt important no perdre la ilusio i la esperança i a vegades nomes cal una petita cosa per un somriure.
Joana .
De veritat m'alegro.i espero tenir un bon diumenge de moment sincerament no gaire.
fada :
m'alegro de haver contribuit a que ingyesis una espurna de felicitat. I quant es de aquells moments que no veus ni l'ampolla.

Cristina ha dit...

No tinc ni puta idea de que es la felicitat, ni de com trovar.la. He estat felic a moments de la meva vida, si, reconec que si sempre estes en aquest estat morira jove de tanta exitació, per contra, sustitueixo aquest sentiment per el de ENTUSIASME, que si mes no, em fa veure les coses d¡un altre color.
Segons Eduard Poncet, "LA felicitat es absencia de por" , Aquesta definició crec q s'ajusta molt, malgrat no tingui ni un tint de romanticisme crec que es molt i molt realista.

Abraçades matineres

Cristina

Sara Maria ha dit...

Senzillament: jo sóc feliç.
Que podria ser, fer, tenir, moltes més, si! Però això no fa que no sigui feliç amb el que soc, faig i tinc. Hi torno: sóc feliç.

Carme ha dit...

doncs jo penso que la felicitat en si no existeix. penso que existeixen moments determinats que ens fan ésser més feliços que altres. definiria la felicitat com aquells moments en els que gaudeixes i fas gaudir als altres, aquells moments que et sents be amb tu mateix i amb el que t´envolta. això si, tot son moments.
la felicitat es un estat temporal.

jo a voltes estic trista, a voltes contenta, a voltes positiva, a voltes negativa... no penso que existeixi la felicitat al 100% pero si aquells moments

Enric Caujapé ha dit...

Disfrutant el que tens i a qui tens en cada moment forma part de la meva felicitat.
Amb tot penso que cada un deu ser feliç a la seva manera.

LlunA ha dit...

quants premis! Moltes felicitats!

Felicitat...ser feliç...allò que sembla tant complicat és ben fàcil, nomès que hi ha persones que no deixen de buscar quan la tenen devant seu!
La felicitat sempre ens acompanya i depen de nosaltres el gaudirla o no. Jo sòc molt feliç, per mil.lions de coses!
Petonets

Anònim ha dit...

Striper, a vegades les coses poden funcionar al revés, t'adones dels objectius que tens quan veus amb quina mena de coses et sents feliç.

robelfu ha dit...

Com tu bé dius la

Felicitat és fer el que es desitja i desitjar el que es fa.

La vida no és feliç, només té moments feliços. Per això, aprofita'ls.
I la de la foto és el que esta fent aprofitant a límit.
Un petonàs i felicitats pels premis

Anònim ha dit...

La felicitat... hummm jo em penso que tothom la busca, de fet no pensem ni que ho estem fent aixó de buscar-la però perque precisamente es troba, es gaudeix i es el millor moment que es sent i un diu, soc feliç, però sempre he pensat que igual que la trobem la perdem, es efímera, gairebé tal com arriba marxa, suposo que som tants que la volem que no dona abast i va i ve, per tant jo dic que el millor es quan la tenim, gaudir-la al màxim i si marxa esperar que no trigui massa en venir de nou.

La de la foto, em penso que si que està feliç, però igual que dic, serà un moment i haurà d'esperar (al menys una estoneta...jejejejejejejeje) per poder repetir de nou, una o millor dit quatre estonetes...
;-)

Finestreta ha dit...

I tant si existeix!!! El que passa és que és relativa, i s'ha d'entendre! I potse no és eterna, sinó que va i ve... no?!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

mira, nomes arrivar al click evidentment que he mirat que hi sortia, que vols que et digui, una foto com qualsevol altre; veig que els teus post son com una mena de conversa oberta amb els teus lectors, pren nota. De que parlaves, ah si de la felicitat....en descrius de diferents de felicitats aqui. que en penso jo? dons que la portem dins nostre, a voltes surt en el moment menys pensat i a voltes no surt ni que l'amanyaguis com tú ja et deus imaginar........:)

Marta ha dit...

Jo sens dubte crec que la felicitat depend d'un mateix, si busques la felicitat en els altres, es perque creus que no ets suficient per trobar-la per tu sol. Si que es cert, que si els del teu voltant son feliços, es mes sencill ser-ho tu també, pero ens hem de recordar que sempre dependrà de nosaltres!.

Jesús M. Tibau ha dit...

De vegades no cal encaparrar-se en buscar la felicitat; només cap girar una mica el cap i saber veure-la a tot allò que t'envolta. N'hi ha, us ho asseguro, només cal una mica de pràctica i bona voluntat

Joana ha dit...

Jo també he mirat la foto, si em diuen que ho faci ho faig i si em diuen que no ho faci també ho faig. És divertida i s'ho passa bé o dóna la sensació. Ai, la felicitat, què és la felicitat? Hi ha els que són els eterns insatisfets en un extrem i els entusiastes i motivats sempre a tope en l'altre extrem, i tots busquen el mateix. Suposo que cal començar per acceptar-se tal i com és un i no encaparrar-se i després tot ve donat.

the silver blue sea ha dit...

Bona i "feliç" setmana, Strip! Petonets

Àlex Gómez Ribera ha dit...

La felicitat crec que no és un estat permanent. És un estat relatiu que varia en els seus graus. Qualsevol cosa et pot fer feliç i, al moment, també et pot fer infeliç.

Crec que cadascú ha de buscar la felicitat en el lloc que ell o ella creu. Cada cas és un món. Com a punt comú crec que sempre és més fàcil ser feliç si tens gent al costat. Tenir clara que es vol. Ser conseqüent i integre amb un mateix, sense avergonir-se'n.

Àlex

Anònim ha dit...

hola!!!!

m'ha agradat molt al primera frase... la foto no gaire!!!

però bé que la felicitat és.. com era allò? la felicitat és la manera de viatjar i no un destí on arribar, era una cosa així i em sembla 100% encertat!

mil besets!

Anònim ha dit...

molt entretinguda la foto jaja encara que jo per ser felis no necesite aixo, estar amb la meua gent, xarrant tranquilament es per mi ja la meua felicitat

Lucia Luna ha dit...

Jajajaja
He vist la foto, i bé potser per aquesta xicota això és la felicitat, per mi no...
Passant de la conya anterior, per mi la felicitat, es redueix en una frase que vaig llegir fa temps:
Da amor a aquel que menos se lo merece, porque es el que mas lo necesita.
Que vol dir això? doncs, jo soc realment feliç compartint coses amb les persones, i fen-les felices, m'omple, i jo soc més feliç :)

Petons maco, bona nit i setmana.

I moltes felicitats pel premi.

Sara Maria ha dit...

Per cert, la foto... Mmmm... Divertida, si, després serà acariciada per tots? Com deia en el post anterior, m'encanta...

Juan Duque Oliva ha dit...

La cara de esa mujer lleva la felicidad brillando en sus ojos

Striper ha dit...

Cristina.
M'agradatmolt aquesta definicio de en punset.
Sara Maria :
Bé doncs toca felicitarte.
AINA:
Jo ja tambe veig que la felicitat te que ser a moments.
Orbison,
disfrutar el que tens es lo important.
LlunA :
Si que depend de nosaltres pero com en altres coses no ens van donar el llibre de instruccions.
Carme.
Una bona proposta .
robelfu;
Gracies guapa, Jo intento gaudir al maxim dels bons moments i oblidar els dolents.
Xesca:
doncs si guapa CARPE DIEM.
La foto m'agradaria veure la cara dels paios.
Finestreta :
Uffff relativa i sense manual d'instruccions.
menta fresca :
Benvinguda, si amb lo de la felicitat tens rao, espero que tornis, et fem lloc.
Marta .
aixo que depend de un clarisim.
Jesús M. Tibau,
practica i bona voluntad m'esforzare.
Joana ;
com diu tambe Jesus millor no encaparrarse.
the silver blue sea:
Igualment Petons.
L'espia ;
crec sincerament que el teu platejament es molt bo.
mercè:
Un viatge, un desti m'agrada.
Lansbury :
Entrentinguda ho debia estar una estona. Veus tu trobes facilment la felicitat.
Luluji :
sincerament m'agrada la teva filosofia ojala estigues mes estesa.
Sara Maria :
Punyetera calitat i cantitat no t'estas pas de res.
Luz de Gas:
Reirse se rie mucho por algo sera..

merike ha dit...

Sartre tenia raó. Sovint oblido el que la felicitat és! Gràcies per recordar-me. Felicitacions per al premi!

Anònim ha dit...

Entro per a donar-te les gràcies ràpidament per aquest arbre! Me'l va donar la Robelfu en el seu dia, prò a veure si trobo temps per a penjar-ne el post corresponent!
Somriures!

- Begin Motigo Webstats code -->