dimarts, 29 d’abril del 2008

La prostitució....

La prostitució....


La prostitució, ja diuen que es el ofici mes antic del mon, i mou molts de diners, potser en algun temps, era mes justificat que gaudis d'èxit, doncs no fa gaire el sexe mes allà de la reproducció, el sexe per plaer era pecaminós. Ara en ple segle XXI, quant aquest conceptes estan superats, continua molt viva, inclús ara hi han homes que ofereixen serveis sexuals a dones. I si bé hi han moltes dones que son explotades en contra de la seva voluntat. També es cert que moltes es dedicant , lliure i conscientment.



Fa molt de temps vaig dedicar un post a una prostituta, molt famosa de Manresa, AQUI PODEU VEURE EL POST.

Per que penseu que la prostitució encara te èxit?

Sou partidaris de la seva legalització?

Tindria que estar prohibida?

Que penseu d'aquest tema?


PREMI


La RITA de lamevaillaroja, m'ha donat el Brillante weblog 2008, Moltes gracies Rita.

A l’striper un altre perquè és romàntic, sensible, sempre pensant en com ser i fer feliç i respectuosíssim amb les dones.

Ara em toca donar a mi 5 premis i els meus elegits son:

Eli per cada dia es supera amb els seus post.

Xesca , per el seu ricon tant sorprenent i divi.

Eva, per que es una mestre de blocaires.

Mossén per la seva creativitat tan divertida.

I fent una mica de trampa un per dos blogers que venen del sur, i que a pesar dels problemes d'idioma em llegeixen i comenten,i a mes els seus escrits també son plens de sorpreses agradables.

herodes de la betica

Luz de gas

38 comentaris:

Eli ha dit...

Aixxxx.....
Avui, que estic particularment sensible....

GRÀCIES....

TOT UN DETALL...
MOLTES GRÀCIES GUAPO!!!!

Petonets!!!!!

Marta ha dit...

Es un tema delicat la prostitucio. Que es pretend amb la legalització? De debó es creu que acabaran les mafies? De debó es creu que ja no hi hauran dones obligades a exercir-la?.

Tens raó amb que abans la prostitució es podía entendre per la repressió, pero ara, crec que avui en dia tots estem menys dispossats a no aguantar res, així que per una estona de sexe, no has de comprometret, i la prostitució en dona aquest servei.

Jo penso que cadasqú que faci amb el seu cos i els seus diners el que vulguin, pero amb respecte!.

Juan Duque Oliva ha dit...

Gracias por la recomendación Stripper, no veas la ilusión que me hace. Me gusta acercarme a ver tus desnudos, sean en el idioma que sean son enriquecedores si encima lo haces con tu lengua aún resultan más sexys.
Mando un regalo para todos los lectores una flor de nit
De nuevo gracias

Herodes Antipas ha dit...

Ante todo, es para mi un verdadero honor, el que mi humilde blog sea premiado por parte de otro blogero, muchísimo mejor que yo. Desde la primera vez que entré, me enganchó por completo, y como bien sabes, el idioma no es problema, cuando las ideas y las exposiciones son buenas, como lo has hecho hoy con el tema de la prostitución.
Un fuerte abrazo para tí, y todos los que entrais en este magnífico blog.

rosa ha dit...

si i tant la prostitució hauria d'estar legalitzada tan mateix com algunes drogues, aquest fet acabaria amb tanta "merda", això si legalitzat amb bones formes, com a Holanda.

Antonio ha dit...

Enhorabuena por el premio y por el buen gusto a la hora de direccionar a los nuevos premiados.

Desde el sur, cuando las cosas se tratan con normalidad leemos todo lo que caiga en nuestro ratón y si están escritos en la bella lengua con la que canta Lluís Llach o Raimon pues se disfruta igual.

Y que no decaiga este nivel de fotografías y textos atractivos.

Saludos
Antonio

Sara Maria ha dit...

Jo tambe crec que s'hauria de legalitzar, potser no pas com a solució a les màfies, però si per que tot treballador té uns drets que ha de poder exigir. La prostitució és diner ràpid malgrat que no fàcil, hi ha prostituts (homes i dones) que no ho fan obligats, si no pel diner ràpid. Jo en vaig conèixer un que es va pagar la carrera així, sense deixar de tenir un nivell de vida que no hagués pogut tenir d'altra manera.

Sara Maria ha dit...

La Dolors Bramon, doctora, professora d'Universitat, diu que hom es ven el que té, qui té fruit del seu cervell per vendre (idees, invents, conferències) no és diferent a qui ven el seu cos (sempre voluntàriament), i hauria de estar protegir igualment per llei.

Marta ha dit...

JOAN
Ostres quina historia la de la Quica!!!!!ella com a minim asumia la seva professio, que feia amb dignitat.
Crec que tindria que estar legalitzada, ya que la majoria de la gent que traballa el sexe estan completament desprotegits entots els aspectes: no tenen asistancia sanitaris gratuita com la resta d'asalariats, no tenen dret a la prestacio d'atur, no cotitzen per tenir una paga de jubilacio...la seva desproteccio es total.
Prohibida?, no perque?, si es casi un servei public....
Lo que si es penos,son les xarxes de prostitucios establertes arreu del mon, que no fant mes que viure i enriquirse amb les miserias de mil-lions de personas, pero crec que amb la legalitzacio aixo s'acabaria.
petonicos per tu, sempre.

Josep B. ha dit...

Tinc molt clar que s'ha de regular, es a dir, decidir on i com es pot exercir, i crec que d'aquesta manera es podria atacar les màfies, si més no les més berroeres, les que posen noies d'altres països a la carretera en contra de la seva voluntat.

Pel que fa a la gent que hi ven el seu cos voluntàriament ... què no ho fem tots això? No ens estem unes hores al día lligats als desitjos d'un altre? No, no acabo de torbar la diferència entre la prostituta que espera un client al bordell i un servidor esperant les ordres del meu jefe.

robelfu ha dit...

La prostitució és una cosa que, per bé o per mal, mai s `ha eliminara. És com les drogues, ni per prohibir-les ni per legalitzar-les van a deixar d'existir.
Jo crec que lo més raonable és legalitzar-la, i així acabar amb les condicions infrahumanes en les que viuen la majoria de les prostitutes i aconseguir que aquestes accedeixin als drets de qualsevol treballador normal com seguretat social, atur, jubilació...

Anònim ha dit...

1.- Segurament per l’educació rebuda al llarg de generacions, tant per part d’homes com de dones, de que certes pràctiques s’associen a aquesta professió. Mica en mica, entenc, s’anirà normalitzant el tema i esperem, si algun dia es legalitza, veure les professionals manifestar-se i queixar-se de la crisis en el seu sector!
2.- Totalment partidària, és un treball com qualsevol! i em sento discriminada, com crec s’haurien de trobar la resta de treballadors/es: no cotitza’n a hisenda! i “hacienda somos todos”, diuen, a mi hem controlen els ingressos, perquè a elles no?
3.- De cap manera!, crec en el “lliure mercat”, per tant, si l’oferta i la demanda s’equilibra, qui està en possessió de la veritat? qui té tant poder per prohibir amb l’excusa d’una regla de moralitat? A més, es podria controlar més tant a nivell sanitari com a nivell de delictes tipificats en el Codi Penal.
4.- Personalment, jo no he estat ni estaria mai amb una persona practica’n sexe mitjançant una compensació material. Respecto els/les que no tinguin problemes i,
em repugna’n els/les masclistes, pels que FOLLAR és sinònim de “puta”, no deixen de ser uns ignorants!. FOLLAR per mi és practicar sexe sense complexes i amb naturalitat.

Ebrenca exiliada ha dit...

No opinaré sobre el tema, però en el meu blog he deixat una fantasia que té relació amb el tema.

http://ebrencaexiliada.blogspot.com/2008/04/fantasia.html

Un petonet

Anònim ha dit...

uf es que este mon es tan gran, supose que es com tot, tal vegada si es legalitzara no tindriem tants problemes de explotacio pero per altra banda es un treball... supose que qui el agafa voluntariament o per alguna necesitat puntual seria millor legal creec jo, un beset

Antoni Esteve ha dit...

La prostitució es el sexe fàcil sense complicacions. Crec que caldria legalitzar-lo i controlar-lo, sobretot per evitar l'explotació de les noies.

una abraçada!

per cert, ofereixo sexe gratis (això no es prostitució ni es pot considerar spam) ;P

stel ha dit...

si es legalitza, que no es deixi sense control, perquè sino la situació, tot i que legal, tampoc canviarà massa per segons quins col·lectius de prostitutes.
bona tarda!!!

fada ha dit...

Els que caldria eliminar del mapa són els proxenetes. Les dones que es guanyen així la vida, tant si ho fan perquè els agrada com si ho fan per necessitat haurien de tenir els mateixos drets i dures que la resta de treballadors. Segur que entre nosaltres també hi ha gent a qui la seva feina li agrada i gent que treballa només per no hi més remei que guanyar-se les garrofes.

Joana ha dit...

Mentre existeixin màfies i estigui lligada amb d'altres afers ilegals, als que remenen el "cotarro" no els interessa. Legalitzar-ho seria la manera de fer-ho socialment acceptable. És trist haver de follar sense ganes, però si és una feina!, jo cada dia vaig a treballar i no tinc ganes. De vegades, fan una funció social, perque hi ha gent que si no és pagant, no hi ha manera. Els que més en contra estan acostumen a ser els que fan servir més els seus serveis. A la pel.lícula "Una terapia peligrosa" hi ha una escena en que en Robert de Niro que és un mafiós li diu al Billy Cristal que és el psiquiatre, que va amb putes perque hi ha coses que la boca que li dona els petó de bona nit als deus fills no pot fer.

Joana ha dit...

Legalitzar vol dir controlar. És difícil en un col.lectiu així, però seria una bona manera de prevenir o tenir sota control les MTS. Drets pels treballadors del sexe i controls sanitaris...Si és un "treball", doncs que sigui com cal....Em temo que hi ha massa interessos barrejats...

Striper ha dit...

Eli .
es la edat?
Marta .
Legalitzacio seria control sanitari i ss, cotitzacions. lo e no compromis potser tens rao.
Luz de Gas.
muchas gracias por tus palabras.
herodes de la betica .
gracias i sencillamente un blogero ni mejor ni peor.
rosa :
Al menys en part no?
El callejón de los negros :
Muchas gracias tus palabras me onorgullezen.
Sara Maria :
si no millor legalitzar, facil ?.I La Dolors Bramon crec que te rao.
martona :
Si tela la Quica. Estic de acord una manera de aconseguir derets i també obligacions.
skorbuto .
regularitzacio versus explotacio, si..
robelfu .
d'acord amb tu bonica.
rosalia :
Estic plenament d'acord amb tu i encara hi ha molta hipocresia, suposo que sabras que aqui a manresa una aass de veins lluiten per impedir l'obertura de un puti club. jo conec als dirigents i els hi vaig dir si la gent que vaigui enira a cardar, i que no cardeu vosaltres?
Ebrenca exiliada :
apa doncs em paso a llegirla.
Lansbury :
L'explotacio es un problema a erradicar.
Antoni ;
Sexe sense complicacions algu tambe ho ha dit.
aixo del aninci esta obert als dos sexes?
stel :
Si que es necesariun bon control que allunyi mafies.
fada;
es penos que encara exsisteixin proxenetes.
Joana :
Es que mou molts de diners, i que la hipocresia esta molt present tambe es cert.
Joana ,
Jo crec que per tot aixo que dius el controls seria molt bo, hi si mou molts diners i a sobre en negre mafies.

2Rodes ha dit...

jo soc partidaria de la legalització. Tothom té dret a fer amb el seu cos lo que vulgui i si el que vol és fer negoci.. endavant!

Com heu dit molts probablement no sigui la solució a les màfies, però serà un reconeixement a aquest col·lectiu.

Eli ha dit...

GRÀCIES STRIPER, PER LA TEVA FELICITACIÓ I PER TOT!!!
UN SOMRIURE I MIL PETONS!!!!

Anònim ha dit...

Penso que si la prostitució estés legalitzada s'acabarien amb tantes mafies i tractar les dones com si fos un mercat, no sé, es com jo ho veig, el fet de que una persona ho exerceixi perque vol, encara, però que la obliguin a fer-ho sense voler, em penso ha de ser horrorós.

I ara he de dir, que moltes gràcies Striper per aquest premi, de veritat. Un petó per a tu! Gràcies de nou.

Juan Duque Oliva ha dit...

Antes no comenté del tema en cuestión con la importancia que tiene. Con una compresa africana en la mano, creo que la prostitución es necesaria y cumple una función social. Much@s han descubierto con ella el mundo del sexo, ha revitalizado su pasión, han vivido fantasias que no se hubieran atrevido a pedir, aquellos marginados por su físico han encontrado una válvula de escape para empezar a soltar un lastre, etc.
Como todo hay que administrarlo y usarlo o no. Pero eso de prohibir las cosas no va conmigo

Juan Duque Oliva ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Martha! ha dit...

ja torno a passar per aquí, un dia més, com ja vaig dir-te: m'agrada el bLogg!
el tema de la prostitució és algo complex , però si hi ha qui si guanya la vida, i hi ha qui en fa us... potser es que aquest és un ""servei"" més que funciona en la nostra societat.

felicitats pels premis! A mi potser em donaran el premi al blog solitari.. jeje
un petó!

Esther ha dit...

no sé si la solució seria la legalització. Potser si per a que les noies/nois tinguessin una situació més controlada... però igual que ha dit algun dels companys... de veritat creieu que s'acabaria així amb les mafies??? Jo no ho tinc tan clar... Per cert, ja has vist que l'Antoni està fent publicitat al teu blog?? ja li cobres????? jeee. Petonets

zel ha dit...

Jo el que no entenc, i em sap greu, és com una dona accedeix a prostituir-se... Segur que sóc estranya de mena, però no hi trobo explicació raonada ni raonable, la veritat...Petons!

Lucia Luna ha dit...

Si es ben cert lo que dius, que hi ha de tot, les dones obligades, pobres, i les que estan satisfetes del seu treball, bé, jo penso que si ha oferta, és perquè hi ha demanda, jo respecto a les persones, i penso que cadascú ha de fer el que vol, i si estaria bé que estigues legalitzat, i que tinguessin els seus drets com tothom, seguretat social, etc...
Penso que estan fen un servei social, i que tindríem que tenir més respecte a aquestes persones.
Al cap i a la fi, encara que aquestes situacions siguin molt fredes, jo mai demanaria un servei d'aquest tipus, però penso que hi ha molta gent que potser te problemes a l'hora d'establir una relació, problemes de timidesa, de personalitat, de sexe, o amb la seva parella, vergonya de demanar-li segons quines coses, i puc entendre que necessitin posar-se en contacte amb aquest serveis, els respecto, i ho puc entendre, bon tema, si senyor.
Petons i molt bona nit maco.

Unknown ha dit...

La prostitució hauria de ser legalitzada i legislada. No s'evitarien màfies, però sí que es regularia una mica més.

estrip ha dit...

Avui mentre anava en cotxe, una d'aquestes prostitutes m'ha saludat amb la mà! Saps com saluda la família reial? doncs igual!
Sort que anava sol, sinó algú podia haver pensat que la coneixia.
Però m'ha robat un somriure, aquesta noia.

Hi ha prostitucions pitjors a nivell moral, em sembla. Però el sexe mou tant caler!

Anònim ha dit...

Jo trobo que la gent que ho volgués fer tindria que estar legalitzada, però igualment, em fan pena les noies que estàn obligades a fer-ho i com la gent viu el sexe, no sé jo no hi he anat mai però si pogués ajudar a aquesta gent en alguna cosa ho faria... crec en el sexe pel sexe, a tots ens passa, però hi ha gent que no es veu en cap altra solució i és complicat...

Anònim ha dit...

Prohibit prohibir!
El que caldria és regular-ho.

Amb una amiga que viu per la zona de Ronda St.Antoni ho vam comentar el divendres passat. Ara hi ha moltes menys noies, però encara en queden. Són jovenetes, i extrangeres la majoria. Un dia passant cap a casa seva va sentir com una d'aquestes 'nenes' li deia 20 euros a un tio. I va sentir basques.
Ja sé que tothom té dret a tot però... el tema és molt controvertit. Sobretot xq encara queda molta gent que pensa que per pagar una certa quantitat de diners pot fer el que li doni la gana. I això no és així, ni en aquest tipus de feina ni en cap altra.


Petons!

Sylvie ha dit...

Trobo que com diu la majoria s'hauria de legalitzar. Això estic d'acord en que no arreglarà les mafies i que sempre hi haurà gent que ho fa fçossament però si s'està pagant i cobrant per una feina això ha d'estar regularitzat. Son ingressos que han de poder-se justificar, i que tene dret a seguretat social, fer delcaracions de renda i pagar impostos. Drets i deures com tots. Si és negoci, reconeixemlo com a tal.

Per cert, trobo que m'has robat el post no?

Striper ha dit...

2Rodes:
Disposar lliurament del cos si no?
Eli :
De res guapa.
Xesca :
Si obligar-te te que se molt fotut. El premi merescut.
Luz de Gas:
Evidentemente no se puede prohibir , por que siempre esxistira,
asi mejor regularlo.
Martha :
gracies espero que tornis a passar.
I si de fet es un servei necessari per alguns.
Esther:
lo de las màfies es un pel difícil. L'Antoni ja el deixo i de franc
i si tu vols posar anunci també de franc.
Zel:
Money, money potser.
Luluji:
Si es ben cert que hi gent que per circumstancies son incapaços
de obtenir sexe de un altre manera, en el post de la Quica , que vaig enllaçar posava que tenia clients dones, i de fet en aquella epoca tenien un altre sortida les lesbianes.
Núria;
D'acord amb tu.
Estrip:
Ufff tema de prostitució moral...
Cesc :
per sort hi ha gent que ofereixen ajuda a molt nivells.
Lula:
20 euros ostres, i amb tot no deixa de ser una humiliació.
Sylvie :
Si millor regular el tema. Ostres si ho fet o he fet inconscientment, de veritat.

merike ha dit...

La dona sempre pateix

Esther ha dit...

mmm... un anunci... mmm... ho pensaré!

Striper ha dit...

merike :
Doncs si casi sempre es la que surt mes mal parada.
Esther.
ja veuras el munt de respotes que tindras.animat.

- Begin Motigo Webstats code -->