dissabte, 19 d’abril del 2008

Us voleu despullar una mica ?

Us voleu despullar una mica ?



Vinga al post d'avui, us demano que us despulleu una mica, una mica de vosaltres, ja se que que per els vostres blocs els vostres perfils, s'us pot conèixer. Peró de segur que si expliqueu alguna cosa del vostre caràcter alguna que penseu que podeu tenir de especial o potser inclús de negatiu, si no mes expliqueu que significa per vosaltres el vostre bloc. Jo no poso res aquí de mi però si demaneu als comentaris contestaré, tot allò que es pugui contestar. Vinga que fa bona temperatura a despullar-se encara que sigui una mica. I si teniu curiositat per demanar quelcom algun altre blocaire ho feu igual us respon. De aquesta manera coneixerem una mica qui som el que formem part d'aquest veïnat virtual.


I ja posats en el tema de despullar-se i ara que arriba el bon temps






NUDISME?
SI!!!!!
AH NO!!!!!


Per cert us podeu despullar sense por que les finestres son tancades per evitar corrent d'aire.

39 comentaris:

LlunA ha dit...

jejeje a mi el tema del nudisme a la platja com que em fa un no sé qué. No sé si vergonya o que però no ensenyo ni pits.(i m´agraden els meus pits, pot ser per això)

Ayssss no sé que dir-te...el meu blog va començar perquè va nèixer en mi una gran tristor i sempre he tingut necessitat d´escriure tot allò que no puc dir " a viva voz".
Sòc massa sensible i amb molta vida interior!!!

Petonets ;)

Sara Maria ha dit...

Doncs jo si, nudisme si, a la platja amb banyador em sento incòmode, fins al punt de ser la única nudista en una cala plena de gent! O passar un cap de setmana al ploble nudista del Fonoll amb uns amics. O quan vaig a la piscina, anar-hi en horari nudista.
Pel demés, crec que la frase que hi ha al títol del meu blog ja diu prou del perquè del blog i de mi. Una cosa positiva de mi, un somriure. Negativa, que al voltes dic les coses abans de pensar-les.

Anònim ha dit...

Volia rellegir tots els comentaris que t'he escrit fins ara, prò he recordat que a les 21 h he quedat per anar a sopar... I així he pensat que podia confessar el meu pitjor defecte: sempre oblido les cites/quedades/trobades amb els meus amics! No fallo! Me'n recordo al darrerer moment! Això no m'havia passat mai fins que no vaig tornar d'un any a l'estranger... Un desastre! I també oblido els detalls de coses que m'expliquen: que han començat una feina nova? jo oblido de quina feina es tracta; que m'expliquen que el cap de setmana marxen? jo m'indigno perquè dissabte al vespre no em truquen; que em diuen que tenen una cita al vespre? a la nit de l'endemà m'han de trucar ells "com és que no m'has trucat per preguntar??"...

Pel que fa a despullar-nos en un àmbit més íntim, crec que els que comentem aquí tot sovint ja ho fem cada vegada, no?

Nudisme? Jo no el practico, prò els altres són lliures de fer el que vulguin!

I ja està, que faig 3 minuts tard! 2n defecte: puntualitat alemanya! ;)

Rita ha dit...

Defectes??? Una pila! Un, per exemple, no sóc gaire puntual.

Nudisme? Sí, però només a la platja que en sigui. Mai aniria a un poble nudista o a un càmping nudista.
Au, feina feta. :)

Marta ha dit...

JOAN
Ostres, aixo de definirse un mateix es una mica incomode...pero a veure farem el que podrem...
Soc tolerant fins a ratllar la estupidesa....soc super puntual, no cal que em busqui adjectius, en esencia soc bona persona, tot i que de vegades soc una mica massa seriosa...
dificil molt dificil...
Nudisme? si sens dubte, pero jono el practico...quan era joveneta com a molt top less.

petonicos, sempre dolços i tendres.

Carme ha dit...

doncs.. no se.. jo vaig començar a escriure en aquest blog meu en un moment molt dolent de la meva vida. per sort ara ja no estic en aquest moment. avui precisament ho estava pensant.. ho veig com una manera d´expresar com et sents en un moment o espai determinat, no se...

defectes¿? virtuts¿? mmmmmm

defectes: soc molt impulsiva i a la vegada impacient. sempre necesito que tot vagi molt ràpid..

qualitats: no se.. penso que bastant generosa amb els meus,i massa sincera. es a dir, que no soc com es diu.. massa diplomàtica..

nudisme¿? la veritat, no m´ho he plantejat mai. no crec que ho practiqués, no em va aquest ""rotllo"" però bé per aquells que ho fan si a ells els sembla que ho han de fer i els agrda..res messss.

aina salut

Sylvie ha dit...

Jo vai començar a escriure'l per que en llegia uns quants. Després de tenir al nen procurava tenir uns minuts perm i i l'excusa d'escriure me la donava. I escriure per mi es necessari, ho feia de mes jove i el blog m'ha permés tornarho a fer.
De mi? al llegir-me ja es deu veure... soc impulsiva, sensible, m'altera el que considero injust, molt mare, mol tossuda... Aquest es potser un dels meus defectes i que no penso gaire les coses quan estic enfadada...
Nudisme? mmm, depèn.. el cert és que en platges i tal ino he passat d'un topless però mai se sap!
Petonss

Joana ha dit...

Nudisme? Si, perque no a les platges que ho són, però d'un temps ençà vaig a la platja tant poc i quan vaig ja és entrat l'estiu que em fa vergonya està tan blanca d'uns llocs i tan morena d'uns altres que semblo un gelat de xocolata i vainilla.
Que voleu que us expliqui de mi, ara mateix fa una estona que acabo de donar per finiquitada la temporada d'esquí d'aquest any i estic una mica moixa, vol dir dir adeu a gent que no veuré fins al desembre a d'altres no, és clar. M'agrada la muntanya. Com tots m'agrada passar-m'ho bé. Sóc riallera, xerraira, justa, de vegades tossuda i em sembla que com molts poc puntual, molt sentida segons el meu jefe, quan m'enfado puc cridar, però de seguida s'em passa.

Joana ha dit...

Nudisme? Si, perque no a les platges que ho són, però d'un temps ençà vaig a la platja tant poc i quan vaig ja és entrat l'estiu que em fa vergonya està tan blanca d'uns llocs i tan morena d'uns altres que semblo un gelat de xocolata i vainilla.
Que voleu que us expliqui de mi, ara mateix fa una estona que acabo de donar per finiquitada la temporada d'esquí d'aquest any i estic una mica moixa, vol dir dir adeu a gent que no veuré fins al desembre a d'altres no, és clar. M'agrada la muntanya. Com tots m'agrada passar-m'ho bé. Sóc riallera, xerraira, justa, de vegades tossuda i em sembla que com molts poc puntual, molt sentida segons el meu jefe, quan m'enfado puc cridar, però de seguida s'em passa.

Joana ha dit...

La connexió em va tan lenta que fa el que li dona la gana, ostres

MeTis ha dit...

jo faig nudiste a la platja, pero no et dire a quina :-)))

Anònim ha dit...

uis a veure, nudisme??? dons no hi estic gens en contra, jo el practico... a casaaaaaaaa ....jajajaja fora soc massa pudorosa, o vergonyosa o dieu-ho com volgueu, no sé.

Manies, dons no sabria dir-ne una, em penso que si fa no fa com tothom, per exemple una cosa que em ratlla es la gent que no arriba alhora... uffff.. I alguna cosa del meu caràcter, potser que tinc el cop de mal geni, que als dos segons a mi m'ha passat però al pobre que li toca ...jajajaja li duraaaaaaaaaaaa... en fi!! tots som com som.

Anònim ha dit...

Doncs jo sóc una persona bastant pacífica, que no acostumo a tenir problemes amb ningú, però a vegades em deixo entabanar amb coses que no m'interessen. Aleshores em faig ràbia a mi mateixa.

Clint ha dit...

12 dones comentant! I ninguna t'ha preguntat res....que els dones!

va et faré una confessió, sóc terriblement atractiu! jajaja i tinc una piga en una cuixa! No he fet mai nudisme i ara que ho penso no se perquè, i seguint amb el tema, sóc molt puntual!

I tu...què fas nudisme?

gina ha dit...

ufff defectes?? molts, pero poc a poc en vaig aprenent.
el meu bloc el vaig començar quan estava en un punt clau de la meva vida o era que si o era que no, i de mentres pasaven els dies per trobar la resposta, vaig pensar que la millor manera seria obrir un bloc de cuina per despistar-me una mica més a mi.
espero d'aqui poc donar-vos una bona noticia, haurem d'esperar una mica.
algun dia ho explicare tot.

Lula ha dit...

Defectes?? Tots, tinc molt mala baba, un 'pronto' terrible, sóc impuntual, egoista, mig autista, inconstant, zero sentit lúdic, melodramàtica, covarda, tinc la mà foradada, m'ofego en un vas d'aigua, m'emprenyo per tot, espero que els altres endevinin els meus pensaments i el que és pitjor, em surt la vena psicòpata quan no ho fan, i no continuo xq no em deixaràs tornar al blog...

Nudisme, quan tenia 20 anys, ara, tinc més respecte per la resta del món! Ques que tb estic mal feta....

Marta ha dit...

Un dels aspectes mes significatius meus, es la organització, son molt endreçada i també molt organitzada.

El meu blog es com una revista, pots trobar de tot, excepte futbol i politica, i es que m'agrada escriure i compartir-ho.

Jo no practico el nudisme integral, pero el meu noi sí, i considero que el nudisme es un estil de vida, la gent es molt natural, i no te res a veure amb si tens un cos de super-top o estas mig deforme. Per cert, a les platjes de nudistes es nota molt qui va a mirar i fan bastanta pena, perque son els que més incómodos es senten.

Cristina ha dit...

Sempre m'agafes al matí.
Et diré el que significa per a mi el meu blog:
Es un enina que evidentment es va transformant cada día. Tinc infinitats de blogs. Els que he decidit deixar d'actualitzar, ara ja son com un album de fotos d'un viatge que un bon dia vaig fer. Els que tinc ara, son com un exercici.
peró sobre tot i el verdader significat del blog son ELS COMENTARIS, sense les persones que em visiten que em deixen el seu parer, que comparteixen aquesta afició, no sería res el meu blog.
Estimo a la gent que entra cada dia perque son una de les millors maneres de que em diguin BON DIA, BONA NIT, BONA TARDE. Em sento molt afortunada per haver conegut a tota aquesta gent que com TU, sempre estan al peu del canó.
GRACIES, GRACIES, GRACIES.

Petons

Cristina

(M'he deixat la roba interior per treure, jajajaja)

Striper ha dit...

LlunA :
vergonya? Be suposo que sempre fa una mica pero quant se prova agrada molt.
Jo també soc de moltissima vida interior.
Sara Maria.
tu ja veig que millor despullada que vestida, Visca,Els somriures sempre son positius, jo confeso que tambe ho soc de impulsiu.
Núr :
M'alegro que t'oblidis pero al final no fallis perque els plantons...
Si tu ets de las que et despulles i força amb els teus comentaris.
Nudisme evident qui vulgui ningu que estar obligat ni tampoc prohibit.
Rita :
veus jo ho soc molt de puntual. jo si que 2 o 3 cops enat a un camping nudista.
martona .
visca la tolerancia jo he aprers ha ser-ho, nudisme doncs a practicar-ho que no t'edat.
AINA :
Ja som dos que tenim pressa. Nudisme Rotllo segur que no,
Sylvie :
Ostres doncs millor no veurat enfadada. Nudisme vinga animat.
Joana.
Sempre afrenta arribar blanquinos a la platja, pero tambe es lo natural si es el primer cop no. Jo tambe soc bastant sentit, i força rialler, i els meu prontos uffff.
Metis;
Bé jo tampocho demanat i la veritat no ting cap de interes en anar a la pltga a veure si et trobo a tu o qualsevol despullada, no soc pas d'aquesta corda si jo ting interes en veure el cul algu, ja t'asseguro que ho se demanar.
Metis;
Tu a la intimitat , donar el pudor que es?
Puntualita mplt be, jo tambe, Mal genit ostres espero no trobarme mai amb un pronto d'aquest.
Carme .
Jo igual em veig ficat a vegades en cada una.
Clint .
ja tens rao es estrany la veritat,
Jo tambe ting una piga pero no dic el lloc, si vaig a platjes nudistes i tambe a les altres.
gina .
Si sempre s'ha d'intentar millorar en lo posible,Jo de fet tambe el vaig obrir en uns moments molt claus per la meva vida.
Lula.
d''aixo que dius tots en tenim alguna cosa i es clar que pots tornar aixo es casa teva, apa un peto per tu.
nudisme no t'efat i sincerament no crec que estiguis mal feta.
Marta;
Jo organitzat si endereçat no gaire,El meu bloc ja ho veus els motius a la dereta a sota la meva foto i es un plaer compartir-lo am tots vosaltres.
Nudisme si de vegades hi han molts capullos voyeur,
Cristina:
Es un plaer llegirte pero encara es molt mes gran qiue ho fasis tu amb mi, Va el suje al menys va...

Jo Mateixa ha dit...

Uixxxx jo soc molt vergonyosa i això del nudisme no va amb mi, ho sento :-(, però ho respecto eh!!!!

En quant a mi, doncs soc mega despistada, però en contrapartida he de dir que soc molt torraneules en la meva feina i sempre ho vull tot ordenat, classificat, etc...per això la ordenamente que tinc a la feina de tant en tant me l'enduc a casa per eliminar el despiste que allà hi tinc :-)

M'agrada fer l'amor amb el llum encès, necessito mirar als ulls, ni que sigui una estona, a la persona amb qui ho estic fent i l'horari m'és indiferent, podriem dir que sempre en tinc ganes (això últimament eh)...estic malalta o que???? :-P

Joana ha dit...

Jo millor em quedo tapadeta...
Un dia que trec la pitrera a passeig i és crema!.
Petonets guapo

helena ha dit...

Bé a mi no és que m'agradi massa el tema de despullar-me mentalment, però bé farem un intent. No m'agrada dir com sóc però puc comentar que és el que diuen de mi els que hem coneixen: bàsicament que sòc com una bestioleta, si no menjo, dormo i faig la resta de les funcions quan el cos m'ho demana hem poso de mala lluna; que hem moc per passió i instint sense mesurar les conseqüències (desprès es quan hem dono la gran patacada/decepció) que els agrada com cuino i que soc l'unica persona del mon que coneixen que pot montar els mobles d'IKEA sense mirar les instruccions amb un temps record... També diuen que sóc impacient i que la meva mala llet és digna d'un guardia civil.
Per despullarme fisicament no tinc massa problema he anat a platja nudista i quan va venir l'Spencer Tunick a Barcelona hem vaig anar a fer la foto a Montjuïc (hem va fer gràcia el tema).

El bloc, no sé ben bé perque el vaig fer, un company de feina hem va ensenyar el seu i vaig pensar que un bon mitjà de comunicar-me amb els demés (el meus horaris de feina són una mica estranys)i practicar l'escriptura que la tenia una mica oblidada. El millor que he tret és anar coneixent altres blocs i altre gent...

Kuroi Neko ha dit...

Aquí a Eivissa fa una ventolera q és massa!!

No fa gaires ganes de despullar-se, no!

M'agrada anar a la platja a l'estiu, viatjar, estar amb amics, anar per l'autopista cantant amb la música a tot taco... Ja m'he despullat massa eh? :P

Déjà vie ha dit...

nudisme, si, sempre que es pugui, no em fa res les finestres obertes, i tinc unes quantes cicatrius repartides estrategicament pel cos. ;)
tu en tens?

Josep B. ha dit...

No et faré una llista dels meus defectes perquè no acabaria.

Resaltaré que sóc un somiatruites empedreït, que no sóc capaç de controlar-me davant d'un bon menjar (ni d'un de regular, de fet ha d'estar molt dolent per que no me'l mengi.) i que em deixo entabanar per qualsevol que em busqui les pesigolles.

Els meus blocs? Necessito escriure, inventar històries, somiar, m'agrada provocar, de bon rotllo, però provocar i m'agarda que la gent somrigui.

I he de reconèixer que m'agrada que la gent em llegeixi (sòc una mica vanitòs?)

Respecte al nudisme ...

Faré tres afirmacions i despr`+es les explico:

Estic en contra que les dones siguin a l'exèrcit.

Estic a favor dels toros.

Estic en contra de les platjes nudistes.

Ara les explicacions:

El que no vull és l'exèrcit, cap ni un.

De qui estic en contra és dels toreros.

Si algú es vol banyar o prendre despullat hauria de poder fer-ho en qualsevol platja.

Ja us he dit que sóc un provocador.

Anònim ha dit...

Defectes o virtuts?, les persones del meu entorn sabrien més que jo definir-me. En una ocasió, van vendre la meva imatge i l’eslògan de la meva persona, segons els col•legues, “propera”. Per naturalesa soc acollidora i sincera, a més, saben que poden contar amb mi, intento no defraudar. Molt independent, mai egoista. Passional (domino bastant la part racional i, intento controlar-la, en plan positiu). Impetuosa, fico molt la pota, les meves reaccions davant de situacions més o menys complexes, imprevisibles.
Somiadora, idealista, horrible, una penilla! L’últim comentari sobre mi del meu entorn: …. que era molt fàcil estimar-me. Poder em menjo massa el coco, però últimament amb la moral per terra, intentaré viure més que pensar. Sempre m’estic replantejant la vida per aconseguir momentets de felicitat.
Per mi no és problema despullar-me en una platja nudista, és més el portar un biquini o banyador i intentar fer més o menys goig. M’encanta banyar-me en pilotes al mar! i si és a la nit millor, no m’agrada massa prendre el sol. A la platja, sempre topless!

Waipu Carolina ha dit...

Muy interesante. Creo que va bien querer más el propio cuerpo, aceptarlo como es y no tener tantos prejuicios. Yo siempre me he duchado con mis chamos cuando eran pequeños sin problemas, hasta al menos los 10 años, luego es que ellos mismos piden intimidad. Estar desnudos no es problema. Nadie se esconde si debe cambiarse en esta casa. Mientras más telearañas mentales tenenos más malicia entonces causamos.

Anna ha dit...

Vaig crear el blog pk una colega en tenia un i vaig començar a investigar.. li vaig dir al Lluís què li semblava si féssim un blog i va dir k bueno.. així que m'hi vaig posar.. i n'ha sortit el bloc de l'Anna i el Lluís, tot i que jo sóc la que està tot el dia engantxada, el Lluís de tant en tant tb hi col·labora... m'agrada explicar el que fem, el que sento i explicar tot el que ens envolta...

respecte al tema del nudisme.. sempre faig top-less.. m'agrada.. i aquest estiu passat vaig fer nudisme, a una cala que era nudista.. em va encantar. :) el Lluís no en va fer.. només va treure's el banyador dins l'aigua :)

Ebrenca exiliada ha dit...

Com sóc jo? Mira, et diré com era quan tenia 18 anys, i et diré com sóc ara que en tinc 30 i alguns.

Als 18, tímida, poqueta cosa, em feia por tot, vergonyosa fins a resultar desagradable i tot!

Als 30 i alguns? "pocavergonya", provocadora i provocativa, sempre vaig de cara i de vergonya més aviat poca.

I el perquè del meu blog? Per provocar!!! Perquè m'agrada que em llegeixin i excitar amb la paraula (i amb altres coses).

Ah! I nudisme si!, Sempre que es pugui!!!

Striper ha dit...

Jo Mateixa;
Si hi ha vergonya hi ha. ets despistada ostres oues no nm'ho semblava, amb llum si 99% . Malalta res millor aixi que no al reves.
Joana ;
Be tu mateixa, si ja he vist lo de la pitrera.
helena ;
doncs gracies per fer-ho, instint, passio no ets unica.Lo de IKEA tela,bona habilitat. I fisicament sense perjudicis, Lo del bloc un lloc de fiugida i escriptura.
aigua_clara_:
lo de la musica a tope ja som dos.
Déjà vie ;
nudisme igual que jo sempre que puc. alguna que em dema algu.Si tinc cicatrius una a un dit, i ting un altre a l'esquena de una piga molt grossa que em vantreura.
skorbuto :
Com tu dius provocadorament provocador.Amb lo del toros m'has donat un ensurt al principi igual que amb les dones al ejercit.
rosalia :
Com tu dius crec que ara et toca viure mes que pensar i ja que veig que t'agrada el nudisme, despelotate por la vida i en gaudeix.
Waipu Carolina :
Bien cierto aqui esta aquello de la malicia en quien mira.
Anna i Lluís :
ja me h'adonat que la que estas sempre ets tu, i mira que tenir vergonya el Lluis, aquets homes timits.
Ebrenca exiliada:
Noia jo la vergonya també m'ha enat caient amb el anys, per cert que es? ara no recordo.

Jesús M. Tibau ha dit...

El nudisme dels altres no em fa cap nosa, però jo reconec que no ho faria, ja que sóc molt vergonyós.
Al meu blog i als comentaris que vaig posant arreu, ja vaig despullant-me una mica, i a més, sóc dels pocs que ho fa amb nom i cognom.

Antoni Esteve ha dit...

Tot i les aparences, un dels meus defectes, la timidesa.
Nudisme si, sempre i quan ho faci sol o amb algú de molt confiança.

uffff, ja m'he refredat!

zel ha dit...

Eooooo, vinc a desfogar-me, sis dies desconnectada i em sentia despullada de vida virtual...
Nudisme? A mitges, mai ho havia fet, vergonya fins dalt de tot, i ara als meus mmolts i molts anys, em'n fot i em permeto fer topless, ja veus, i se me'n fot de qui em miri, la qual cosa vol dir que tinc superat això dels quilos que sobren.

Mental? Sóc un trasto amb molts defectes, molt poc organitzada, maniàtica en canvi de les coses ben fetes, potser és deformació professional. Caic sempre en la mateixa trampa, em sento capaç de fer de tot i llavors em quedo fotuda i rabiosa de no arribar-hi, no n'aprendré mai, em sembla. El que més apreció és l'amistat i la mostra d'afecte, sóc enganxosa de mena. No tinc voluntat per fer el que em convé per la salut física i mental, un trasto, vaja.

Petons!

Eli ha dit...

Despullar-me?
No tinc problemes... He anat varies vegades a la platja nudista (Sitges)
Respecte a despullar la meva personalitat, diria que no m'agrada parlar massa de cóm soc, m'agrada deixar-me "despullar"(descobrir)de mica en mica, però diria que un dels meus principals defectes o virtuts segons es miri, és que sóc més tossuda que una mula... Quan s'em fica una cosa al cap no paro fins aconseguir-la, i per tant, també sóc molt tenaç...
I ja prou..... qui vulgui saber més... ja sap on trobar-me!!!!
Per cert, jo sí que vull preguntar o proposar millor dit..
A mi m'agradaria fer una trobada de blocaires... Striper, ja sé que nhi ha una el divendres que ve, però es a Manresa.....
S'ha organitzat alguna vegada alguna macro trobada? Algu en sap alguna cosa?Jo a vegades, tinc curiositat per descobrir qui hi ha radera dels blogs?! No us passa a vosaltres?
;-)

Unknown ha dit...

Nudisme, sí, qui vulgui.
M'ho passo pipa fent el bloc, em relaxa. El vaig començar com una curiositat i m'hi he ben enganxat. Aquest és un dels meus defectes.

Striper ha dit...

Jesús M. Tibau :
Amb la vergonya no es pot pas fer res, i cert al teu bloc amb noms i cognoms.
Antoni ;
La timidesa sempre es pot superar, el teu nudisme es de'aquell que es fa a sobre el llit.
zel :
Zel :
Amb lo costa la teca vols dir que et sobren quilos, apa i a mes mes chicha a ensenyar, per cert jo tambe soc un trasto.
Eli :
Be per la teva naturalitat a la platja,Tossuda, tenç be amb aixo coicidim, trobada de no se quant sera la de Manresa pero tot es pot organitzar.
Núria :
De veritat enganxa aixo?

Anònim ha dit...

Jo no faig nudisme, tampoc m'agrada massa la platja, prefereixo rius.Vaig obrir el bloc, venint d'un altre, tot perquè fa un any doncs van passar moltes coses que se'm van clavar, no només mals d'amors altres mals i estic aki explicant el que em costa tant dir... el meu bloc és tot el que em surt i no sé vaig millorant crec, per cert, prenc nota de moltes coses que llegeixo x aki jeje salut nano...

Betty ha dit...

Nudisme? jo no el practico, peró no em sembla malament i la gent que ho paractica em sembla que han de estar molt agusta amb ells mateixos.

De fet jo em despullo al meu bloc. M'agrada provocar escalfors varies, m'agrada, sobretot, llegir els comentaris. Tot aixó em fa sentir més viva.
I quina és la teva história?

Striper ha dit...

Cesc :
A un riu també es pot fer nudisme. El bloc com expresio interior com tothom, es un lloc perfecte per fer-ho.
caliope:
I per que estar a disgust amb un mateix? I si tu et despulles i despulles al teu bloc.

- Begin Motigo Webstats code -->