divendres, 23 de maig del 2008

AIXO QUE ES DIU



Molts cops quant algú es malcarat , desagradable diuen es així perquè esta mal follat, també i ha allò de te “Malafolla”, o aquesta la han deixada a mitges ( en aquest cas de haver trobat un parella desconsiderada ja se entén).

El que esta clar que després de una bona sessió de sexe un fa millor color de cara, i un somriure .......
Peró a veure el fet de no tenir sexe en una raó per esta de mal humor en resumides contes tenir “Malafolla”. O potser mes que no tenir sexe durant un mes el que agria el caràcter es la manca de no tenir ningú. Que penseu manca de sexe o manca d'afecte quin es el culpable o mig i mig. O res d'això que cada un neix amb el seu caràcter.



CONTRAPORTADA VA AVUI PODEU MIRAR.




Apa avui també un acudit.



Això són dues amigues i li diu una a l'altra: -
Escolta, el teu marit que tal carda? -
Doncs noia, no se que dir-te ..
perquè unes em diuen que bé, unes altres que malamen
t...


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 25 A LES 07.00 HORES, ES TITULARA “A MI M'AGRADEN....” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.


silicona i la prepotència de la perfecció......



35 comentaris:

Eli ha dit...

Si, suposo que te la seva relació...
El sexe et dona alegria, és vital i et fa sentir be, així que suposo que qui no ho fa durant una llarga temporada, se li deu quedar aquesta cara de pomes agres... Es normal!
Per cert, que te aquest paio???ja,ja,ja
M'ha fet riure la foto!!!

mossèn ha dit...

sí senyor, un polvet és quelcom màgic ... ho arregla tot, tot i tot ... salut

nimue ha dit...

jo crec que depén del caràcter de cadascú i que no té res a veure amb les relacions. Perquè sí no, no entenc algunes coses...

Anònim ha dit...

Jo crec que tot hi fa. El caràcter també, però estimar i sentir-se estimat ja és motiu per a prendre's la vida d'una manera més positiva i el sexe, el compartir intimitats i plaer, ja no hi ha dubte. Dóna felicitat i la felicitat s'acostuma a iradiar cap al voltant.

Sara Maria ha dit...

Crec que tot ho fa, fins i tot el moment de la vida en el qual hom està. Jo he tingut temps en la meva vida de "cel·libat", més o menys curts o llargs, però la veritat és que han estat benvinguts i necessitats. I no m'han dut mal humor... Ara... Que costa que alguna cosa em tregui el bon humor a mi...

Lucrècia de Borja ha dit...

Va en el caracter. En conec alguns que follen bastant sovint i tenen una cara més agra que les llimes, i d'altres que sé de bona tinta que no ho caten des de fa mooolt i sempre amb el somriure a la cara. Però, en general, sí, follar t'alegra la vida. Així que imagina't com estarien els agres que follen si no ho feren... xDD

estrip ha dit...

això és una post amb una mica de mala folla, no?

de fet, això de "mal follada" és diu més cap al sexe femení. No sé perquè, però és així.

potser que quan a les dones els hi manca sexe, els hi afecti més que als homes? De la mateixa manera que quan estan ben satisfetes també els afecte més positivament?

(striper, perdona per respondre amb preguntes a la teva pregunta)

Marta ha dit...

Po zí, pozí!!!! Ja ho crec que zí!!!! Jo sempre faig molt bona cara!!!! jajajjaja!.

L'acudit molt bo!!!!

Striper ha dit...

Eli ;
Aixo mateix cara de ppomes agres i als que ja la tenen encara mes.
mossèn;
Tant com tot aixeix aixo si.
nimue ;
igual te alguna in fluencia encara que no sigui determinant.
Carme ;
estta be aixo de irradiar felicitat.
Sara Maria.
Ja veig per la foto riallera de mena.
Lucrècia de Borja i Bairén:
Doncs si els agres potser estarien amargants i tot.
estrip ;
No estic gens d'acord amb tu, Per començar en lloc poso referencia a cap sexe començo "algú es malcarat .." "Malafolla" s'aplica en neutre jo he sentit mols cop dir Aquest tiu te una "malafolla" aixo que tu poses de "mal follada" no apareix per en lloc inclus fixat que quant dic deixar a mitges faig referencia a parella. no a cap sexe per que entre altres coses no totes las parelles son hetero.Doncs crec que responc les teves preguntes i mai posaria res ofensiu ni capa les dones ni homes.
Marta :
doncs si miro la foto i veig bona cara per que sera?

Juan Duque Oliva ha dit...

El chiste es buenísimo. Jajaja.

Siempre se ha dicho lo de manafolla y si se dice por algo será

BEsos

estrip ha dit...

no home, que no m'has entès! bé, que no ho sabut dir,
això del post amb mala folla és broma, perdona.

i les altres preguntes no dic pas que tu afirmis res.
Que és digui més mal follada que no mal follat, és una sensació meva que em sembla que passa. Però potser m'equivoco.

Herodes Antipas ha dit...

Ande esté un buen revolcón...
Fantástico, como siempre. UN fuerte abrazo.

Betty ha dit...

Buff! jo crec que són les dues coses. A vegades sé que vaig "calenta" i necesito sexe, i a vegades sento que només necesito xocolata calenta i un amic
petons de ...xocolata amb xurro

Marta ha dit...

JOAN
Jo crec que ti mal carcter el te de naixement, pero si a mes esta faltat de companya, aixo fa que encare les coses siguin pitjor, i si a mes esta mal servit....ja ni et dic...

petonicos, sempre per tu.

plugim constant ha dit...

Quan he vist el primer careto, m'ha vingut al cap les que he vist avui a la portada de "El Periodico" dels etarres detinguts que realment et fan pensar.... M'agrada molt els petonicos que sempre deixa la martona. Trobo que es una paraula molt maca.

Déjà vie ha dit...

jo crec q per no tenir sexe no tens pq esta de mes mal humor pero l'evident es quan en tens estas mes alegre, rialler, obert etc.
D'altre banda el periode d'abstemia si q es xungu estas mes irritable, mes tens (logicament) i potser tens menys paciencia. Dit aixó no es pot pas fer una regla d tres.
No tenir afecte crec q ja entra dins d'una altre categoria pq si no hi ha ningu q te'n doni, i no dic nomes parella, algo passa.

Joana ha dit...

Felicitats pel primer aniversari!
Vols dir que tothom no nevessita una mica de tot?
Sentir i fer sentir, donar i rebre. Estimar i ser estimat, sexe amistat i sobretot sentit de l'humor...que d'això sí que sembla que en falta!
Petons!!!1

Jesús M. Tibau ha dit...

Suposo que tots necessitem sentir-nos estimats i mimats per a fer crèixer la nostra autoestima, i això es tradueix en part a la nostra cara i a l'actitud envers els altres. I, evidentment, a trasvés del sexe podem rebre grans dosis d'autoestima

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

mira, ara jo ja no puc dir res per que en jesús m. ja m'ho ha dit tot.
crec que no tenir sexe no es una raó per estar de mal humor, fes-ho tú mateix no? no tenir sexe no crec que agrii el caràcter ni res de tot això, tot depend del caparró....;)

2Rodes ha dit...

Jo sempre he pensat que la meva jefa està mal follada,i no és que tingui cara de mala llet però crec que si dediquès una mica del seu temps en donar-se plaer tots ho agraïriem!
:P

Carme ha dit...

jo penso que senzillament hi ha afinitats personals amb altres persones o desavenences. suposo que t´agraden les persones amb opinions properes a la teva o amb qui t´avinguis per caracters o el que sigui.

ara, aquesta expresió, qui no l´ha emprat algun cop a la vida o mes¿?¿? i jo la primera eh!!! que a la feina n´ hi ha una que.... vaja no puc amb ella i ella tampoc amb mi.. d´això se´n diria: estar mal `piiiiiiiiiiiiiiiiiii

horabaixa ha dit...

Hola Striper,
Sempre tan imaginatiu. M'agraden les fotos que poses. A més son molt sugerents.
Que vols que't digui ? mai m'ha agradat la paraula "malfollada", normalment la persona que la diu, és de les que crec que no en sap masa d'això de follar. Ja que no deixa d'esser un art. Bé follar estrictament potser no, però fer l'amor es un art.
Endavant !!!!!

Anònim ha dit...

Be, de fet es una frase que es diu sovint quan algú ve de mal humor, o amb els nervis a flor de pell, es alló de "ostia anem en compte que avui no ha follat i pagarem el rebre tots" Però vaja, em penso que aixó va amb el caràcter de cadascú i sincerament si ens aixequem de mala lluna no sempre ha de ser per no haver fotut un polvet... dic jo.

Petons!! bon cap de setmana!!

Anònim ha dit...

Tenir sexe et fa estar més content si... xo estar de mal humor no vol dir no fer-ho...

Clint ha dit...

Si vas ben "follat" es nota...la resta ja pot estar de mala bufa per el que sigui!

La falta d'amor és un altre tema, potser més amargor que el mal humor aquest del malfollat!

Wambas ha dit...

Jo crec que és al revés, és a dir, normalment els que són bordes follen poc perque poca gent els aguanta. De totes formes sempre hi ha uns quants que tenen molt exit, sobretot si els acompanya una bona imatge que equilibra la seva mala llet.

Amylois ha dit...

Ei, sincerament, el teu blog no m'agrade molt perque no se llegir catalá molt be. Y no entenc els teus post y el avance de la propera noticia que posarás...no sé un lio.
Per altre banda, perdonarás les meves faltes, que no ho fai malament del tot jejeje.
jo continuo llegint el teu blog perque m'anira be per aprendre...o per practicar.
Jo he entes que parles del mal humor si no hi ha sexe. pos si, estic d'acord. Sense sexe, no hi ha vida...
apa un saludito.
que charnega soy coño.

Kuroi Neko ha dit...

Ostres, striper, quin ensurt! He obert el teu blog i m'ha sortit una finestra d'un anunci publicitari i el primer que he sentit ha estat "Hala el Madrid...". Quines coses que fas, noi! :P Hahahaha

Doncs sí, jo també crec que la gent que té mala òstia possiblement necessita un bon polvo per a relaxar-se i anar amb més felicitat per la vida.

Una abraçada i gràcies per visitar-me sempre :)

Anna,la Fdez.O. ha dit...

Crec que el que et follin malament dóna més mal humor que no fer-ho en un temps !!! .... No creiueu ?

Quasi bé sempre és millor qualitat que quantitat !!! ... però, és clar, com no sabem quan , com i quan serà el bó ... com més millor, oi ? :-)

Quin cap de setmana més glandós !!! :-(

pluja ha dit...

Home hi ha gent que és malcarada de per sí! però és cert que la manca de sexe (jo diria més aviat d'afecte) fa que la gent es torni més malhumorada.

Martha! ha dit...

el que vivim , el que tenim, el que gaudim.. ens canvia molt el caràceter! això de malfollada sona malament, però té la seva certesa!

el sexe provoca somriures!petons

Ana ha dit...

Respecte a la contraportada i això de les postures naturals d'humans i animals, els dofins també adopten la postura cara a cara, o panxa a panxa en el seu cas :) també és l'únic animal, a part dels humans, qe tenen sexe per plaer i no només amb finalitats reproductives. Què en són de llestos aquests animals!!

M. J. Verdú ha dit...

T'he deixat un premi al meu blog amb tot el meu afecte

Lucia Luna ha dit...

perquè serà que els malfollats, estan de mal humor, això es de naixement,tenen aquest cony de caràcter :))
Petons maco.

Striper ha dit...

Luz de Gas:
Si por alguna cosa sera pero a veces es de natural.
Estrip.
Cony ho sento m'havia pres com una critica seriosa.
herodes de la betica:
Y despues que nos quiten lo bailao.
Caliope:
La xocolata amb xurro o sense?
Martona :
Si si manca tot això no veiguis.
plugim constant :
Si unes cares d'odi impressionants.
Déjà vie:
Si ningú et dona xungo....
Joana :
Gracies. I el humor que no manqui mai.
Jesús M. Tibau :
La auto estima es molt important.
menta fresca:
D'acord totalment depèn del teu cap.
2Rodes:
Doncs a veure si la podeu convèncer.
AINA :
Si també pot ser per raó d'afinitats lo que et desprengui una persona.
Xesca:
Si però a vegades es falta de una bona revol calda.
Cesc:
Si el mal humor pot ser per moltes raons.
Clint :
I tant per això cal fer-ho molt sovint.
Wambas:
Benvingut. Doncs tens raó bon plantejament.
AMYLOIS:
Gracies tinc un traductor intentaré posar-lo en un lloc mes visible.
aigua_clara:
Ah això no es pas cosa meva. Doncs si es per mals polvos a fer de bons.
Anna,la Fdez.O. .
SI!!!. Per això el millor quantitat i bones feines.
. pluja :
Si l'afecte es molt important.
Martha! :
Si en el fons la vida ens marca.
Ana:
Si que son molts llestos inclús es masturben.
Maria Jesús:
UH ara hi vaig.
Luluji:
Perquè ningú els estima senzillament.

- Begin Motigo Webstats code -->