diumenge, 25 de maig del 2008

A MI M'AGRADEN....

Existeix el mite que els homes desitgem sempre aquestes noies plenes de silicona i cossos perfectes , doncs jo no i la majoria de homes tampoc.

Perquè prefereixo lo normal a una fantasia de cirurgians i l'art del Photoshop.

Perquè m'agrada la carn, les curvas, on agafar-me i on mossegar.

Prefereixo la normalitat de un michelin a un grapat de silicona i la prepotència de la perfecció.


Perquè vull una dona,
no una portada del Playboy,
una cara sincera, i somrient
no una desconeguda ,
quant es treu el maquillatge.
M'agraden les dones
naturals i senzilles
que passen per el meu
costat al carrer.....

I perquè jo tampoc ho soc de perfecte , tinc panxeta, i soc com soc i vull agradar per el que soc.

De veritat no penseu que a vegades donem massa importància a les coses normals, alguna arruga, algun plec a la panxa a uns pits encantadors malgrat no sigui com els del anunci de corpo...?
No creieu que si ens acceptem tal com som? El altres també ho faran?


Ah i millor que no amaguin cap sorpresa.


 AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 26 A LES 18.00 HORES, ES TITULARA “SENSE..........” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.

dibuixes amb el teu abraç
la foguera de l'amor,


51 comentaris:

Dani ha dit...

gran blog, te trobat fa poc i m'encanten els pocs relats que m'ha donat temps a mirar per sobre abans de contestar aquí. :D

Sobre aquest post en questio trobo que tens tota la raó, i trobo que no cal crear cap imatge del que no sóm, un s'ha de mostrar tal com un és.

i contestant a la teves ultimes preguntes, utilitzare aquella canço de Fito i los Fitipaldis, que diu:
"sé que soy mucho más guapo
cuando no me siento feo"

salut

Lula ha dit...

345% amb tu

Sempre he pensat que és una sort no ser perfecta físicament, seria tan trist pensar que estan interessats en tu només pel teu cos (o per la pasta... que tampoc és el cas)
I tb tinc la sort de tenir suficient personalitat, els complexes els vaig aprovar a 5è de E.G.B!! A qui no li agradi que no miri, i, evidentment : ell s'ho perd.
D'acord, a vegades ho oblido i em deprimeixo una mica i em menjo el tarro, però finalment arribo a aquesta conclusió, i ben feliç noi!!

Petonets frikis!!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

estic completament d'acord amb tú, pero el dia a dia el que val es "el portes enfora".
a mi m'agrada que les persones vagin d'acord a la seva edad, amb aquesta panxeta que poses amb lletra tant petita, si falta cabell no té cap mena d'importància, aquestes petites coses en les que una s'hi fixa i us fan atractius als ulls de determinades dones....

nimue ha dit...

no, no ho crec, crec que quan diem que no té importància és una manera de consolar-nos. Jo vull tindre el cos d'una determinada manera no pels altres, sinó per mi. No em sembla bonic fer-me major, ni engreixar-me. I no perquè pense que no agradaré als altres sinó perquè no m'agradaré a mi mateixa.

Quan t'agrades a tu mateixa aleshores agrades als altres. Un altre tòpic. He pogut comprovar que no sempre és així.

A mi sí que m'agradaria tindre un cos perfecte.

Jesús M. Tibau ha dit...

Tens tota la raó, ens agraden dones amb carns reals i, molt millor, de rialla ampla.

Anònim ha dit...

M'agrada el teu post, i sincerament jo que solc tindre alguns compleses que hem deisen viure pero els tinc, m'encanta quan estant amb algun xic fan eixa mirada quan et veuen de "ets la mes bonica del mon" i en eise moment ho ets. besets
A mes a mes per a que vull ser la doble de la Noemi Cambel si ja soc la triple

Martha! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Martha! ha dit...

Jo sempre dic que per a que els altres ens acceptin primer ens hem d'acceptar nosaltres!
Això no vol dir que ens haguem de considerar perfctes sinó al contrari, consisteix en saber que tenim petits defectes, però que formen part de nosaltres! La cirurgia estètica és d'alguna manera no voler acceptar el que sóm, no?

bona reflexió. Un besset des de Tarragona

estrip ha dit...

m'agraden el cossos de revista, espectaculars, sensuals i sexuals.
perquè no?

helena ha dit...

Jo per feina avegades tinc que treballar amb guapus oficials i si us serveis de consol, el 75% dels wuapus oficials d'aquest planeta ho són a cops de photoshop i maquillatge.

Respecte a les persones, sempre he pensat que el més important es que m'agradin i hem faci riure, tinguin conversa i hem respectin.

El gest, la manera de mirar, l'olor que fan, el riure, les idees, solen ser incorruptibles mentre que el cos sempre el pots disfressar de mil maneres, envolicar-lo com un regal, i com tots els regals no et quedes el paper et quedes lo de dins. Encara que soni una mica "fricki", m'encanten els defectillus, una piga perduda, una cicatriu són detalls que donen personalitat i que sense elles no seriem els mateixos.

Ufff vaja rotllo de comentari jejejeje

plugim constant ha dit...

El que dius és molt "políticament correcte" però, segur que ets del tot sincer?. La mirada de l'altre tot sovint et diu que et rebutja pel teu aspecte. Això sí tenir una forta autoestima ajuda, però la gent valora molt l'aspecte exterior. Salut!

Anna ha dit...

a mi també m'encanten els cossos perfectes, però mira, m'haig de conformar amb els meus michelins :) i m'encantaria no tenir-ne! però menjar és tan sa i tan bo! jeje, tot i això, no ho és tot, el cos.
Anna

Anònim ha dit...

A veure, i tant que m'agradaria tenir un cos perfecte, sense mixelins, sense estries, o sense ser de pell tan blanqueta, però es el que hi ha, jo soc com soc, m'he d'acceptar i ho he fet fa anys ja. I qui em coneix, em penso m'accepta tal com soc i per a mi es el més valuós.

Ara, hi ha opinios per tots, i per cert, m'ha fet gràcia aixó teu de dir com un xiuxeig el de la teva panxeta... jajajaja MIRA QUE ETS!!!

petonets!!

Amylois ha dit...

La belleza solo es un contrato temporal.

M'agradat el teu post. Ojalá tots els homes pensesin así.

robelfu ha dit...

Estic d'acord en tu , mai he trobat que sigui mes sexi una persona siliconada, prefereixo el natural, i crec que molts homes també prefereixen això, encara que alguns si anhelen una mina ultra pechugona, però , mil vegades el natural, fins a amb els meus rotllets inclosos jajaja.
petons

carmncitta ha dit...

estic totalment d'acord amb tu. :)

Juan Duque Oliva ha dit...

También habrá los que les guste als sorpresas y los que quieran tenerlas, les deseo que las disfruten.

Yo también prefiero un cuerpo natural, un cuerpo que tenga vida, alma, que me haga temblar

Marta ha dit...

STRIPER
Donç, mira jo soc la reina de les imperfeccions...pero m'acepto tal i com soc i mira em trec força profit a mi mateixa.....no tinc cap mena de mania a nivell fisic...ara be a nivell intelectual, sempre penso que els altrs son millors que jo.

petonicos, sempre per tu.

Cèlia ha dit...

Tots els cossos són bells, els alts i els baixos, els més grassonets i els prims, els blancs i els negres, o marrons, o roses o grocs... cadascú té alguna cosa que resulta única, graciosa, personal i intransferible... a més, el cos canvia amb el pas del temps i, millor, perquè no m'agradaria ser com sóc ara, saber el sé, comprendre el que comprenc, i tenir un cos de vuit anys, no? és clar, que a vegades sí que somnies amb el cos dels divuit...SOM GUAPOS!

Lucia Luna ha dit...

Estic d'acord amb tu, ser natural, per mi és ser autentic.
Petonets.

Betty ha dit...

striper, jo també estic d'acord. Pequé poses que TENS PANXETA tan petit! jaja! jo també en tinc, peró com que estic rodoneta per tot arreu, n'hi ha , per agafar, massegar, acariciar ... ufff paro,paro ... jeje!
Petonets amb michelins!

Joana ha dit...

La teoria diu que l'interior és l'important, però a la pràctica em sembla que no és del tot cert. Si tots diem que en els altres no mirem l'exterior és perque ens agradaria que no ho facin amb nosaltres. Ho intentem, ja és alguna cosa. No em sembla que les silicones en els pits i llavis de les dones agradin gaire si saben que ho són, ara, a totes ens agradaria tenir allò que no tenim o que havíem tingut. A mi els homes súpermusculats tampoc no m'agraden, no ho trobo maco. Que algú amb 50 anys sembli que en té 25 o que ho vulgui semblar tampoc no és normal, que s'ho faci mirar per un psicòleg o un psiquiatre. Cuidar-se, si, aquest cos el tenim per tota la vida, però sense exagerar. Els que som normals, sempre ens veiem coses o tenim coses, a qui no li sobren uns quilets, té més arrugues o més cabells blancs o no en té i tots ho acceptem i sinò quin remei!

fada ha dit...

Mira, jo no em maquillo mai. O sigui que almenys de cara no enganyo a ningú;)

Anònim ha dit...

Tot a la raó Striper. Jo m'apunto sempre a la naturalitat.

LlunA ha dit...

Estic amb tu, ens hem d´agradar primer a nosaltres mateixos per poder agradar els altres...jo tampoc no busco la perfecció en un home...no és el més important el físic, un s´ha de cuidar però no cal estar-se cada setmana al quirofan!

Petonets

Anònim ha dit...

Si tinc que parlar de mi, mai no em faria res. Tots i totes us queixe-ho dels mitxelíns, quina enveja! Jo em vaig aprimar i no hi ha manera d’engreixar-me, ojalà em poguéssiu regalar un kilet.
Estic a dieta d’engreixar-me, si em mantinc en aquesta línea m’agradaré més i, als altres?, suposo que res de res, si no si fixa’n ara menys desprès!

Josep B. ha dit...

Subscric pràcticament tot, lo de les sorpreses, home, aquesta en especial no, però d'altres potser.

Josep B. ha dit...

Subscric pràcticament tot, lo de les sorpreses, home, aquesta en especial no, però d'altres potser.

zel ha dit...

Sí, panxeta, sacsonets, rodanxetes...una merda sempre vigilant perquè allò que té certa gràcia no acabi ofegant-te dins la cremallera dels pantalons, coi...Petons, reiet!

_MeiA_ ha dit...

un 10 pel blog... té trobat n'ha fent el xafarder d'un costat a l'altre... i aniré passant.

ptns

Striper ha dit...

STRIPER DIU:
A veure quant manifesto lo del post no es que no m'agradi un cos perfecte.( Primer tindríem que aclarir lo de cos perfecte). Lo que si puc dir que no m'agrada son les persones i parlo de homes i dones que fan del seu cos el principal baluard que ofereixen. Així mateix tampoc me agraden les persones que abandonen totalment el seu cos i físic. Peró a partir tampoc crec que sigui gaire important un michelin ni una mica de panxa......
Dani:
Gracies per visitar-me benvingut, i estem d'acord i la cançó ja te raó i bé m'entres la mare no es digui “ Peró mira que ets lleig” no es greu.
Lula :
Doncs estem d'acord jo el complexes crec que el vaig aprovar mes tard i curiosament m'acomplexava allo que despres m'han dit que tenia maco.
menta fresca ;
Ah el cabell potser em faria cosa perda'l .
nimue ;
D'acord però que es perfecte? Hi ha una noia que treballa aquí a Manresa de cara al public, i et tinc que dir que la feina la fa molt bé, però s'ha fet tantes coses buscant la perfecció que crec que ha aconseguit tot el contrari.
Jesús M. Tibau .
Si rialla ample i que no la perdin mai.
Lansbury.
Molt bo lo de la Noemi Cambel.
Martha! :
Saps i de vegades alguns defectes poden ser un atractiu, i ara no parlo nomes de físics.
Estrip :
A mi es de veritat i no nomes cossos he portat dones de bandera enganxades i moltes eren com una bonica capsa de bombons però buida. Mira per mi les mes guapes son las que no fan d'això el seu leitmotiv.
Helena;
M'ha encantat la teva confessió professional, i en la resta estic d'acord amb tu es això que jo dic L'àngel que desprenc una persona.
plugim constant;
crec que lo de la sinceritat et queda contestat dalt. Respecte a l'altre crec que las persones que rebutgen amb la mirada son una mica immadurs i capullos.
Anna i Lluís :
de vegades val mes un somriure de gaudir de un menja que no el sacrifici per uns grams.
Xesca ;
Aquí es lo bonic que ens acceptin per el que som no per el que desitjarien que fóssim. Peró petit i tot s'ha pogut llegir lo de la panxeta catxis.
AMYLOIS :
Benvinguda i gracies ens anem veient.
Robelfu:
Be potser les noies de revista son un mite per alguns però la majoria les prefereixen naturals, i no a res mes maco que una bellessa natural i una guapa sense maquillar.
Carmncitta :
Doncs d'acord si?
Luz de Gas :
La foto de la sorpresa me gusto mucho por eso la puse. En cuanto a la sorpresa no se referia unicamente a lo que asoma bajo la falda. Pero ojo que ese tiò de sorpresas tambien te lo puedes encontrar tu. Y si hay que disfrutar de algo que de todo se puede sabiendo lo que es. Y en el resto veo que estamos de acuerdo.
Martona ;
M'alegro per lo del físic en quant a lo intel·lectual, Eisten va dir “ Todos somos unops ignorantes lo que pasa es que no ignoramos las mismas cosas”
Cèlia :
Benvinguda. Si que tens raó i molta. AHH quant jo en tenia 18...
Luluji:
Doncs visca l'autentic.
Caliope .
Ah doncs no se perquè haurà sortit en petit. Per que jo no tinc panxeta es un secret però t'ho dic no li diguis a ningú Shhhhh apropat no es panxeta son les arrels del penis.
Joana:
Lo que som es el que es fa poc vaig veure una exhibició de un d'aquest musculats a tope i creava mes rebuig que admiració.
Fada:
Tu tens màgia i polvos màgics reina segur que estàs màgica.
Carme :
Si jo asta el iogurt m'agrada natural.
LlunA :
Evidentment cal cuidar-se però no obsessionar-se.
Rosalia :
Per sobre de tot l'important es la personalitat i jo crec que tu en tens molta.
Skorbuto :
Es que poden haver sorpreses que..
zel :
Si jo escric això però quant algun cop augmenta la talla dels pantalons Catxisss.
_MeiA_ ;
Benvinguda i gracies ens anem veient.

Fujur ha dit...

Lo altre més que aceptable... però això ultim... achsssss!

yuna ha dit...

La veritat és que estic d'acord amb tu. Jo tampoc busco un noi número 10 en cos (ni molt menys!)... la veritat és que m'agraden les panxetes :) mai m'han atret aquest tipus d'homes. A mi, el que m'acaba enamorant són els ulls... poc a poc tota la persona en si... i aleshores, és igual, el físic. Si t'agrada una persona com és per dins, t'acaba agradant per fora per molt etiquetat/da de lleig/tja sigui una persona per la societat.

petó!

Déjà vie ha dit...

completament d'accord, a mi la artificialitat no m'agrada, ja saps q soc partidaria d la naturalitat. Pro d vegades fins i tot caic en el parany d certes estetiques no m'agraden pq semblen artificials pero algunes no ho son.

Carme ha dit...

no ho se.. avui en dia es dona molta importància a l´aspecte físic de les persones. Evidentment no hauria d´èsser així, però penso que es la realitat. silicona o no silicona? no se, jo penso que un s´ha de sentir còmode amb el seu cos i amb el que es. jo personalment no arreglaria res del meu cos ni que pugués. el sol fet d´entrar a quiròfan em faria mes por que gràcia. ara bé, siguem realistes: quin tio no es fixa en uns bons pits i ben posats¿? jo penso que cap ni un. personalment a mi a nivell d´homes m´agraden més les imperfeccions, no se, allò que us fa diferents.

res, que salutacions.

pd. es podria fer fins i tot un debat sobre això de la silicona que tant es porta avui en dia... jo no ho trobo ni bé ni malament. penso que tothom es lliure de fer amb el seu cos el que li doni la gana, que per algo es seu.

Unknown ha dit...

Prefereixo cossos autèntics, amb personalitat i encant. Per què a més, què és perfecte? En quin punt just? I qui ho marca? No,no... em quedo amb versions originals

Lliri blanc ha dit...

Els teus post em deixen sempre bocabadada. tens rao' Joan i voldria que tots els homes pensessin com a tu..no m'ho crec! i sobretot no m'agraden les sorpreses amagades!

Eli ha dit...

Qui marca la perfecció?
Jo crec que és molt relativa...
Per algú, algú pot tenir un cos perfecte, i per mi, puc creure que no...
Mira, la bellesa esta en els ulls de qui la mira...
I els guapos són de "mírame y no me toques", per mirar-los no et dic que no.. però a mi els homes, de carn i os (os amb accent o sense, aix!!! )

Anònim ha dit...

A mi m'agraden totes nano :=

Anònim ha dit...

Bé ho deia perquè no importa com siguin, les perfectes amb llavis de silicona i pits de silicona no m'agraden, les coses naturals millor diria jo

Betty ha dit...

Striper, les arels del penis? ... potser en hauriem d'acostar tots dos, i m'ho ensenyes, jejje

peetons a le arrels

Marta ha dit...

No crec que sigui un "mite", hi han molts homes que nomes van amb dones "cañón".

No estic encontra de la cirugía estética si aixó fa que la persona es senti millor,

I sí, jo també prefereixo evitar les sorpreses!!!! jajajjaja.

Striper ha dit...

Fujur:
Acceptable 100%
yuna :
Amb això de que si t'agrada l'interior t'agrada el seu aspecte molt d'acord.
Déjà vie:
Visca el Natural!!!
AINA :
Tots tenim una personalitat mes enlla de com sigui els pits i millor nostres que no de catàleg.
Núria :
Aja versions originals si!!!!
Lliri blanc:
Gracies. Molts homes pensen com jo.segur.
Eli,
Ah si això de ai!! que em despentines , ah no em toquis el pit que em fa mal la silicona. Res sempre millor l'autentic.
Cesc :
A mi casi totes. I si millor naturals.
Caliope:
AH no que em fa vergonya.
Marta:
Ara et dic un secret de conversa de homes d'aquest tipus de dones que nomes sublimen el físic, Es diu que fer per un revolcon però res mes.

Cristina ha dit...

Dons a mi si que m'agradaría tenir un cos perfecte. Sa, agil, elástic... la de coses que faria amb ell...

Sara Maria ha dit...

M'agrada mirar un bon cos d'home, però realment estic amb l'Striper, per tenir-lo al costat cada dia, millor un normal. M'agrada recolzar-me sobre una panxeta al dormir...
Una frase de la Susan Sontag, una gran dona: "No està malament ser bella; el que està malament és la obligació de ser-ho".

estripanits ha dit...

Nen, d'acord amb tu al 100%: natural molt millor!

Herodes Antipas ha dit...

Que tarde llego hoy... Pues sí. Prefiero natural 100%, con sopresa o sin ella, pues no te sabría decir, pero, la naturaleza es sabia. Un besazo.

Antonio ha dit...

Natural siempre natural, a mi también me gustan las curvas en las carreteras. En ocasiones la sorpresa es el susto que te llevas y otras veces el susto es que no haya sorpresas... como en el anuncio del coche...

saludos
Antonio

Lu ha dit...

los hay bastantes que las prefieren esculturales, de plástico, pero esculturales... se agradece saber que también hay hombres que como tú prefieren lo natural
saLU2!!!

Striper ha dit...

Cristina ;
De segur que ja tens un cos fantastic.
Sara Maria .
Ostres molt bona la frase.
estripanits ;
A que si..
herodes de la betica:
No llegas tarde llegas i si la naturaleza es sabia.
El callejón de los negros:
muy bien definidop lop de las sorpresas.
Lu :
Claro que si ya hay muchas cosas sinteticas solo nos faltaria ahora los cuerpos.

Clint ha dit...

nano, m'encanta la primera foto!!

- Begin Motigo Webstats code -->