dijous, 1 de maig del 2008

Tinc una edat…

Us confesso que....


Tinc una edat… En la qual es miren les coses amb més calma. Tinc una edat… En la qual les il·lusions es converteixen en esperança. Tinc una edat… En la qual l'amor és de vegades, una boja flamarada i altres, un recés de pau. Tinc els anys que em donen… Les experiències viscudes, les coses aconseguides, les llàgrimes… que pel camí he vessat, al veure les meves il·lusions trencades. Tinc l'edat suficient… Per a poder dir i pensar, el que vulgui. Tinc l'edat suficient… Per a prendre les meves pròpies decisions.. Que importa,l'edat!, Si el que val és el que el cor sent i la ment pensa.

Totes las edats tenen el seu canto positiu no?
La teva tambe?



I per rematar aquest post aquí us poso el vídeo de la pelicula que va fer les brollar meves  primeres llàgrimes a un cinema “Love Story” era sessió doble i la veig veure dos cops.


38 comentaris:

merike ha dit...

Tinc una edat… 60... Estima Joan!!!!

mossèn ha dit...

69 ... l'edat màgica per excelència ... salut

Anònim ha dit...

uff moltes coses!!!!

m'encanta la pluja i el que has escrit al respecte. aquí sempre plou, però ara és diferent és pluja de primavera, m'encanta!!!!

Jo crec fermament que s'ha de legalitzar la prostitució ja.

els petons.... els meus són només per qui és especial per mi, però quan començo ja no paro!!!!

a mi la meva edat em mola, però tot passa massa ràpid per poder-ho gaudir!!!

mil besets!!!!

LlunA ha dit...

Pot ser no tenim l´edat que tenim pels anys viscuts sino per tot allò que hem gaudit, patit...
Jo també tinc una edat...i unes ganes de viure més, increible!

Petonets

Lliri blanc ha dit...

Jo no tinc una edat..perquè la vida fins ara m'ha viscut......potser d'ara endavant tindré una edat......
Felicitat per la teva, qualsevol sigui i no té importancia si no ets més (o no ho has Mai estat) aquell de la foto.......

nur ha dit...

Que fàcil és dir que l'edat no és important, oi? Bé, potser sóc jo que estic obsessionada, però quan veig una foto de només fa dos o tres anys i me n'adono que ara estic més "madureta", vés, no m'agrada.

No optaré, però, per la cirurgia estètica: l'arruga també és interessant, no?

Jo sóc a la quarentena i encara estic descobrint com n'és d'important això de l'edat, amb nosaltres mateixos, amb les relacions amb els altres. Però sí, cada edat té les seves coses.

Enhorabona a tots per acceptar-la tan bé :)

Juan Duque Oliva ha dit...

Acabo de ver Elegy, la película y precisamente el tema de la edad es importante en ella. El protagonista ante una ventana, mientras llueve fuera, piensa que el creía que cuando fuera a ser viejo sería viejo, pero ahora que lo es, sigue en su cabeza con las mismas inquietudas sexuales en la cabeza de cuando era joven.

Anònim ha dit...

La edat es la que es té, per una banda físicament i que no hi ha res a fer més que acceptarla, i per altra podriem dir, anímicament espiritualment o com volgueu anomenar i on sempre pensem, coi,en tinc 42 (en el meu cas) però em sento amb moltíssimes ganes de viure, em sento sino com quan en tenia vint(que no ho voldria pas i no ho dic en broma) sí com quan en tenia trenta i no hi pensava en la edat al menys com ara.

En fi, que sovint si ho pensem tranquil.lament ens adonem que el millor de tot es no la edat sino el fet de sentir, viure i enmig de tot aixó, tenir moments feliços, tants com sigui possible.

Joana ha dit...

Més important que l'edat és l'estat psico-físic de la persona.
És important que el cervell tingui ganes i el cos li respongui. Que el cos mani i el cervell entengui. I no perdre la capacitat d' aprendre i de sorprendre's.
Bon pont si en fas!
Jo també tinc una edat...meravellosa! ;)

2Rodes ha dit...

Per mi fer anys és una mena de regal, és cert que cada vegada passen més ràpid i això fa una mica de ràbia però el secret es troba en gaudir al màxim totes les bones experiències i aprendre de les dolentes.

Abans d'arribar als 30 molts m'havien parlat de la 'crisi dels 30', i encara l'estic esperant jejeje... De fet en tinc 31 i ara em parlen de la 'crisi dels 40'

Contestant a les teves preguntes diré que SÍ, que totes les edats tenen el seu cantó positiu, siguin els 20, els 30, els 40 o els 70!

Salut!

Marta ha dit...

STRIPER
Joan, jo tambe tinc una edad en la que faig el que vui i dic el que penso....crec que m'ho he guanyat ben a pols....

petonets per tu.

Martha! ha dit...

L'edat no importa de vegades.. cert!! importen els caracters, les actituds!
a mi m'agrada la meva edat, tinc 18 anys i considero que tinc la meva part de nena i la meva part de dona. ÉS fantastic no aburrir-se amb una mateixa.
un petó!

Marta ha dit...

Doncs sí, totes les edats tenen la seva part bona, pero a mí m'agrada tenir l'edat que tin, crec que es la millor.

Sé que quan tingui un any mes diré el mateix, i així tota la vida!.

Striper ha dit...

merike;
Aixo no es pas res.
mossèn;
Doncs jo de moment em conformo en fer-ho.
mercè ;
Tot pasa rapid les dolentas també.
LlunA ;
Ja som dos amb ganes de viure.
Lliri blanc,
Tots tindrem una edat i jo soc jo tant es el de la foto. Bemvinguda.
nur :
Vols dir que be de una arruga? Vinga que diuen " Que nunca es triste la verdad lo que pasa es que no tiene remedio" Serrat.
Luz de Gas ;
Esas inquietudes no las he perdido las he mejorado.
Xesca :
Vols dir 42 per la foto semblan menos.I em quedo amb aixo que dius; "el millor de tot es no la edat sino el fet de sentir, viure i enmig de tot aixó, tenir moments feliços, tants com sigui possible."
Joana;
Ben cert el que dius, ojala sempre poguem mantenir aquest estat, la teva edad maravellosa com tu.
2Rodes ;
Crisis dels 40 que dius no sera la crisis inmobiliaria?
martona ;
I ben a pols que ho em guanyat.
martha ;
Ara no t'enfadis de aixo se endiu lolita No?
Marta ;
Molt bon plantejament el teu.

helena ha dit...

L'edat no és important. Lo bo de anar fent anys és que vas passant etapes i canviant de costums i habits. Jo en tinc 36 i desde que vaig fer els 30 estic contenta perque tinc independencia per fer el que hem vingui de gust i prou seny per no fer cap bestiesa.

helena ha dit...

L'edat no és important. Lo bo de anar fent anys és que vas passant etapes i canviant de costums i habits. Jo en tinc 36 i desde que vaig fer els 30 estic contenta perque tinc independencia per fer el que hem vingui de gust i prou seny per no fer cap bestiesa.

Juan Duque Oliva ha dit...

Eso es precisamente lo que dice el protagonista, lo que no se porque se dice viejo

Juan Duque Oliva ha dit...

porque se mantiene muy bien y el lote que se da con Pené lope Cruz. De todas formas la palabra "viejo" tiene connotaciones que te obligan a dar multiples explicaciones, como la palabra "payaso" de ahí nace el uso de "clown" o "maricón" por el de "gay".

Juan Duque Oliva ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Herodes Antipas ha dit...

No es la edad, son ls ganas de vivir, como bien decía un bloguero más arriba. Por cierto, en casa tengo una cosita para tí, mi sugerente amigo.
Un abrazo

KUKA ha dit...

Hola, me gusta mucho tu blog y aunque lo entiendo casi todo, hay cosas que me cuestan mucho......¿Por qué no pones un traductor a tu blog?; sólo es una sugerencia, después de todo es tu blog, era para entenderte mejor. Gracias y espero que no te ofendas

Finestreta ha dit...

Jo a mida que vaig creixent em vaig adonant que això, cada edat té el seu cantó positiu, i l'hauríem de viure al 100%, perquè ja no tornarà mai més... així que a viure! :)

Sara Maria ha dit...

M'ha agradat especialment l'entrada d'avui, m'hi he sentit reflectida. En tinc 46 acabats de fer i, si, potser m'agradaria tornar als 25 o 30, però no sense saber el que sé ara i sense haver viscut el que he viscut. Si no és així em quedo amb els meus magnífics 46.

Joana ha dit...

Ostres! Havia fet un comentari que m'havia quedat brodat, però veig que no s'ha guardat. Pel que sembla, sempre he semblat més petita o més jove del que sóc (segons el moment). Avui, el fill de l'amo em deia que jo no comptava entre "les senyores ja una mica grans" perque no sembla l'edat que tinc i que cal mirar la meva fitxa. De totes formes, tinc l'edat que tinc (42 camí dels 43). Suposo que és una actitud, independenment de les arrugues o els cabells blancs. Si posem data de caducitat a fer segons que o a vestir-nos segons com o ens mengem l'olla amb la crisi dels 30 o dels 40, això ens fa vells. Està clar, que amb l'edat et desinhibeixes i dius coses que no hauries dit abans. Però, salta, riu, passa-t'ho bé, gaudeix i segur que no veuràs les arrugues ni els cabells blancs. Ja ho sé, per mi és molt fàcil perque entinc molt pocs.

M. J. Verdú ha dit...

Segur que tens una edat ideal. A la foto del teu blog surts guapíssim! Felicitats per tots els teus premis. Ben merescuts.

zel ha dit...

Veus com et diuen guapo? Si noi, l'edat ho té això, la tranquil.litat de veure amb perspectiva i saber un xic més el que un vol... Petons dels de baix!

gina ha dit...

l'edat no importa, cada edat ha de passar per lo seu, jo en tinc 31 i moltes experiencies, tan bones com dolentes.
encara que siguis petit cada u té els seus mals de cap i les seves alegries.
felicitat per el post.

Lu ha dit...

supongo que todas las edades tendran su lado positivo... o por lo menos eso espero... jejeje
yo, con mis recien cumplidos 26... estoy bastante contenta, jejeje, intentando disfrutar al máximo... y estoy segura que aún me quedan muchiiiiiisimas cosas por hacer y experimentar!

Carme ha dit...

doncs a mi no m´agrada fer anys. abans m´agradava.. però veig que quant he passat la barrera dels 30 tot sembla que esdevé molt més ràpid i el temps no es pot parar... m´agradaria a voltes que aixo es pugues fer, mes que res per gaudir dels bons moments. pero ratifico que odio fer anys. vaja, que no porto bé el tema de l´edat i en tinc 33 recent fets per cert!!

si, suposo que totes les edats tenen lo seu. tant en sentit positiu com negatiu.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

l'edat? bé si tot plegat està en "ordre" diguem que no té importancia,ordre? la salut per exemple o la forma "fisica"; n'hi han que amb 40 fan pena i d'altres amb 55 uau!.
Jo ja estic en aquell punt en que vull qualitat en tots els aspectes(antes, para y despues) que au vinga fot-li que son dos dies! ja m'entens.
Per cert, pasat per http://proudemax.blogspot.com/
hi ha una foto i post que crec t'agradarà, ja em diras. :)

Kuroi Neko ha dit...

Jo també tinc una edat... Però no la que em donen!

Sempre em fan més jove del que sóc.

Això ho agraïré quan tingui 40 anys però ara... em toca una mica els nassos, la veritat!! xDD

Una abraçada!

Delfica ha dit...

Ai, la meva edat... estic tan i tan contenta amb els meus 38 que friso per arribar als 39... com més gran més gamberra!!!! és com si el viure em posés piles i tot anés a millor... uiiii, com seran els 50?????
M'encanta el teu bloc stripper, primaveral i vitaminic!!! Petons i miradetes ;-P

Anònim ha dit...

Doncs jo si que crec que totes les edats tenen el seu encant. Sí, sí, la meva també: 56, em sembla fantàstica!

Jesús M. Tibau ha dit...

Sovint s'enyora la joventut, però jo cada cop estic més convençut que em trobo al millor moment de l ameva vida. Em sento més ric interiorment que mai, més sensible, més comprensiu, i eencara espero aprendre'n molt més de la vida

Striper ha dit...

Helena :
Si que et veus assentada, però independent.
Luz de Gas:
Es que la penelope es mucha penelope, aun que no sea mi tipo.
herodes de la betica :
Las ganas de vivir lo importante me paso por tu casa.
KUKA ;
Gracias, i si que hay traductor, i no me ofendo mujer.
Finestreta ;
Si viure al 100%
Sara Maria ;
Gracies i torna a menys edat amb experiència es el somni de tothom crec.
Joana ;
Em sobte que encara es digui el fill del amo. I res de parlar de crisis per las edats aixo son bulos.
Maria Jesús ;
Segur que estas en la edat ideal. Gracies per lo de guapo.
Zel;
Si ja he vist lo de guapo, ara et dic guapa a tu. La tranquilitat de saber..
gina:
Els mals de cap son per la vida no pas per l'edat.
Lu :
Disfruta a tope pero deja algo para los demas.
AINA :
Doncs olvida l'edat i viu la vida.
menta fresca :
Qualitat i poguer elegir SI!!!!
si m'agradat el bloc.
aigua_clara:
Jo et confesso pero no et dic el perque que de jovenet volia semblar mes gran. Ara tant s'em dona.
Delfica:
Benvinguda, Aixo de gamberra m'arribat. Em paso per casa teva. Gracies.
Carme :
Es que ets Fantastica!!!!!
Jesús M. Tibau :
Jo penso exactament igual que tu.

Eli ha dit...

Ai, l'edat???
Jo quan més gran, més animal!!!!
ja,ja,ja
Vaig al reves jo crec...
Mira, coses que passen!!!!!
;-)

Betty ha dit...

Striper tenim una edat, si, peró es una edat maca, una edat que em guanyat amb alegries, tristesas, temors i grans gestes, pero sobretot, és una edat que ens ha fet com som ara, i podem decidir, amb tot aquest bagatge el que volem, alguns més encertadament que d'altres, com en tot, peró sempre nosaltres. Feliç edat!

Striper ha dit...

Eli:
ja pero amb mes seny,o una mica mes esbogarrada que amb 32?
caliope .
Si sempre nosaltres.

- Begin Motigo Webstats code -->