dilluns, 16 de juny del 2008

QUI ES?

Abans sempre existia el mite o potser la realitat que en tema de sexe era el home el que sempre anava al darrere de la dona , i havia allò que s'ha plasmat en acudits de el mal de cap de l'aspirina de fet fa ja un temps vaig arribar a un bloc de una noia molt jove en que es queixava que la seva parella tot el dia pensava en el sexe i de fet em va sorprendre. Jo personalment per el que sento i capto penso que la truita s'ha girat i ara es al reves es la dona la que demana mes activitat sexual que el home. 

També es deia que el home era el sexe fort crec que que això esta superat i de fort res com a molt dur algunes estones el sexe..

Que penseu vosaltres? 
Es cert? 
Nomes  a partir de una edat? 
Efectes del alliberament femení?
DOS GENIS JUNTS O NO?


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 18 A LES 07.00 HORES.

30 comentaris:

Martha! ha dit...

jo sóc de les que penso que no hi han tantes diferencies de gustos i de peticions pel que fa a home/dona. TOts demanem, tots volem. Personalment puc dir que he demanat més que no pas m'han demanat però.

un petó Striper!

fada ha dit...

Les lletres del Serrat m'encanten quan no les canta ell. Em sap greu però el trobo molt afectat. Ara és un geni, no hi ha dubte.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

i ara encara existeix. De fet però cada dia les noies van més llençades,pel que observo a nivell del carrer, i es que anem d'un extrem a l'altre.La seguretat en un mateix fa que demanis o donis allò que vols, quan ho vols i com ho vols, no? i en això ja entra el tema de la maduresa més que l'edat.Tú sempre amb temes dels que se'n pot parlar molt, eh pollastre!

nimue ha dit...

opine el mateix que la Fada. M'encanten les lletre del Serrat però no m'agrada gens com canta!

Josep B. ha dit...

Què les dones no són el sexe feble, ja fa temps que ha quedat clar.

Per sort ara elles també decideixen que en volen tenir sexe, però haureu de reconèixer que els que ja tenim una edat encara patim d'educació catòlico apostolico romana. I és un greu problema.

Eli ha dit...

Ai... mai estem contents...
Quan ens van darrera perque ens van darrera... quan passen perque passen...
Buffff... Complicat!!!
Serrat y Sabina ...

M'encanten!

Anònim ha dit...

Jo crec que actualment hi ha de tot. Hi ha homes que demanen i homes que passen amb molt p0oc o gens de sexe. I al contrari t ambé hi ha dones que necessiten i demanen i hiha dones que no en volen sentir a parlar. Ei! però afortunadament hi ha moltes parelles que demanen tots dos i que tos dos en tenen ganes. Com hauria de ser sempre.

Sara Maria ha dit...

Mira, parlant amb companyes de feina més joves que jo, m'he sorprès del poc alliberades sexualment que són. A nivell personal i a nivell de relació amb la parella... La veritat és que no ho entenc... A més, són de les del mal de cap!! Increïble!! Crec que més d'un cop s'han escandalitzat amb comentaris meus, i, especialment al a feina, sóc molt discreta!

zel ha dit...

Apunta un "tanto" a llàstima com canta en Serrat.
Apunta un altre tanto al grup que tant al grup de dones que diuen se me'n fot del sexe.Ho sé, sóc una desil.lusió contsnat, pèrò ara per ara, m'hauria de trobar algú que em planxé només de veure'l, que em fes perdre els sentits... Petons, ets l'home més amable deñ món! Sempre saludes, no te n'oblides mai...Jo no puc sovint...però no t'oblido!

Anònim ha dit...

Bé jo crec que tot ha canviat i ara el sexe fort pot ser ho és l'home pel que diuen però hi ha de tot i els dones també busquen... està tot més proper...

CalidaSirena ha dit...

Es bueno que hayan cambiado los tiempos y que tanto una mujer como un hombre puedan tener y manifestar sus deseos sexuales...
Besitos cálidos

Juan Duque Oliva ha dit...

Dos genios eso seguro.

En cuanto a la necesidad creo que como ya comenté en otra entrada hay edades que son más fogorosas, no se si me acabo de inventar la palabra.

Me encantan las mujeres que abiertamente reclaman o buscan su momento de placer, ya está bien de hacerse las estrechas (cuando en el fondo piensan otra cosa) aunque también creo que es una táctica que causa un gran resultado, bueno en fin no conozco mucho el tema la verdad, no hacerme mucho caso

Marta ha dit...

Jo crec que depend del dia, lo bo es que ara tots podem dir el que volem i el que no!!!!

Aixxxxx ha dit...

Potser ara les dones ens sentim més fortes, més independents, més valentes...i més exigents!!!! (ja era hora)

Anònim ha dit...

Si fa no fa, tots demanem quan volem i quan no, que potser abans era més típic o era més normal que fos l'home qui donés el primer pas, dons igual si, però ara per ara crec que tan es aixó.

petonets!!!

Lucrècia de Borja ha dit...

m'he trobat més vegades que era jo qui volia més que ells.

mossèn ha dit...

no pares ... sigue, sigue !!! ... salut

Joana ha dit...

Qui vol més? Hi ha de tot, en els més joves, encara busquen el príncep blau. Si que és veritat, que hi ha una franja d'edat en que són com més puritans tots plegats i després ja venim pel que sembla els promiscuus/es. També és veritat que hi ha molta tia que es fa la tonta i tota l'estona tonteja fent-se l'estreta, aquestes gates maules! i pel que he pogut extreure'n als homes us agrada, però dieu una altra cosa i a mi em feu parar boja. Si som o no el sexe dèbil? S'han dit tantes coses! que ja no sé que pensar.

LlunA ha dit...

Jo crec que abans la dona també desitjava el sexe igual o més que l´home. però no es podia dir ni deixar veure...ara els temps han canviat i podem cridar, parlar, fer i desfer amb més llibertat.

Déjà vie ha dit...

ara amb la parella q estic el tema sexe el portem equilibrat, sempre hi ha ganes pero tampoc cal estar sempre fent-ho. Pero recordo algun noviet a qui era jo qui tirava mes d la corda q ell. Mai he dit res semblant al mal d cap ni a l'aspirina i espero no dir-ho mai!

Amylois ha dit...

SE DECIAN MUCHAS COSAS,PERO ERAN TIEMPOS MUY MACHISTAS.
AHORA ESTAMOS AL MISMO NIVEL Y EL MACHISMO SE PAGA, NO SIGNIFICA QUE LA MUJER MANDE NADA.
UN SALUDO.

_MeiA_ ha dit...

oooh! gràcies per aquest vídeo!
feia temps que no escoltava aquesta cançó! un pto

Adriana Lara ha dit...

bellas imágenes. Yo soy la de la foto de arriba.

Anònim ha dit...

Més que l’alliberament femení, crec, és l’experiència viscuda i la persona amb qui la vius la que incideix bàsicament en viure el sexe amb més o menys naturalitat.
Més que a partir d’una edat, jo diria, a partir d’una experiència, ja sigui de jove o de gran. Si tornès a tenir una persona, no tindria cap problema en ser jo la que el requerís per practicar sexe. És cosa de dos, no de la dona o de l’home.
La pregunta dels genis no l’he entès.

Joana ha dit...

Per mi no sou el sexe fort, ni molt menys.
No faré un "alegato" feminista, però som més fortes en casi tot... fins i tot al llit! :)
Petonets guapo

Cèlia ha dit...

Cada cas deu ser diferent, m'agrada el canvi i que les noies no esperin que els nois els vagin al darrere sinó que elles puguin també decidir. Quant al sexe hi ha molt fingiment, el noi es crema més de pressa, als 18 és foc mentre la noia és mes tendra. Als 30 la noia és una fera que ha acumulat experiència i sap què vol. És el moment més igualat.

estrip ha dit...

jo crec que la dona és més sensible a les pertorbacions exteriors, la feina i els problemes, la rutina .... que van en detriment del sexe.

els homes ens serveix a vegades de via escapatòria, que també seu estar mal fet, suposo.

en fi , suposo que hi ha de tot.

Unknown ha dit...

Des dela meva humild opinió,crec que només en tenim un...l´altres pot ser màgic moltes vegades,pero no genial.

Striper ha dit...

Com ja he comentat en algun altre post vaig una mica a mig gas espero a be començat la recuperació dalt i tornar a ser el de sempre, la meva idea al fer el post no era pas queixar-me com diu la Eli , si no intentar veure si mitjançant les vostres paraules ja estàvem evolucionant de una situació marcada per valors morals religiosos que encara que sembli increïble encara existeix en alguns àmbits en el que el sexe era simplement un mitja de reproducció i que mes enllà de aquí les dones el tenien que assumir com un sacrifici vers el seu home i de vegades aquestes serie de valors apart de socialment també es poden transmetre a nivell familiar encara que sigui parcialment. Jo penso que la dona no te per que reprimir el seu desig i que esta molt bé que el manifesti però tenia la sensació que actualment la dona era la que manifestava mes desig sexual que el home i que s'havia girat la truita i per moltes de les vostres respostes veig que es real. I tampoc es tracta com passa en algun àmbit concret i algú fa referència que el sexe s'haguí convertit en una mena de competició a veure qui carda mes en un cap de setmana crec que el sexe se ha de viure al menys amb uns mínims valors i mínima maduresa, això si amb plena igualtat.

horabaixa ha dit...

Hola Striper,

D'entrada desitjo que estiguis bé. Vaig lleguint per aqui que no has estat massa bé. Cuidat !!!!.

En temes de sexe. Crec que ara la dona parla més per varies coses.

Ja no se la veu com abans. Ara en molts casos ja no es tabú. Encara queda per fer, encara.

Pero afortunadament, tot canvia. I cadacuna de nosatres podem fer-ho.
I creu-me, molts homes "ens tenen por", jajajajaj

- Begin Motigo Webstats code -->