divendres, 13 de juny del 2008

SINCERITAT


Unes de les coses que tothom desitja de la seva parella es la sinceritat, Jo recordo que en la meva època de la que ja he parlat algun cop que es deia si un dia surt de festa sense la teva parella i per l'ambient s'acaba en una rebolcada quant arribis a casa lo primer que has de fer es explicar-ho a la teva parella i no passa res. Jo no se si això seria el correcte o el problema que es pot desencadenar serà pitjor. Per que malgrat la sinceritat te que ser un dels pilars de la parella i tenint en compte que la manca de sinceritat o pots ser per mentir i per omissió, crieu que situacions com la de dalt. O petites coses com que en un moment ens pugem sentir atrets per un altre persona, o tinguem i una vida sexual individual que pot ser amb fantasiàs ( Masturbació) .

En definitiva coses que poden passar però que no aniran mes enllà i que igual compartir-les amb la parella poden crear conflictes. Tenim que ser sincer fins aquest punt o no?
Realment som sempre tants sincers?
O sempre tenim coses que mai explicarem? 
Potser hi ha un espai entre la sinceritat 100% i la mentira no?

Aquest vídeo no se si va amb el tema però el penjo.

Aquest Llegint un post recordat la cançó i he trobat aquest vídeo i m'agradat es que li posen el calvo del fons s'ho passa d'allò mes bé tots s'ho passen molt bé.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 15 A LES 07.00 HORES, ES TITULARA “DONES” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.

"en un altre post"

27 comentaris:

Juan Duque Oliva ha dit...

La sinceridad es lo principal creo yo pero algunas veces no se si es mejor callar que hablar.

Anònim ha dit...

Quin tema! Soc de les persones que hauria de comptar fins a 3 abans de parlar, així que soc un llibre obert. Això no creguis que és tant bó perque hi han situacions que dit tot el que penses només serveix per fer mal. Quant dic una petita mentida a la meva parella, amb la cara m´agafa perque no puc.
Infidel,ni de conya li diria pel mòbil abans d´arribar a casa.
I surt a pendre el solet que va molt bé per l´estat d´ànim.
Tu com els preus pá riba.
Laia.

Cèlia ha dit...

La meva experiència és que hi ha gent que sinceritat vol dir fer tot el que em ve de gust i t'ho explico (mira que sincer/a que sóc! i si et fa mal, ho sento en nom de la sinceritat) i d'altra gent entén la sinceritat per amagar el que no vol sentir la parella: oh, és que no m'ho havies preguntat!
Els amics s'ho expliquen tot, els amants no ho sé.

Clint ha dit...

La sinceritat esta bé, però cal preservar un mínim d'espai personal i això no és anar contra la parella.

Però la meva teoria, per al què fa a la infidelitat és "nega l'evidencia!" jajaja dir allò de no és el que sembla ha de ser un puntàs!

Bon cap de setmana nano..i a recuperar-se del tot!

horabaixa ha dit...

Hola Striper,

Bon tema, com tots els que toques. Cal ser sincer amb tot?, crec que no. Crec amb allò de ojos que no ven.....

No m'agrada compartir tot exactament, ja que m'agrada tenir la meva individualitat. I respectar la dels altres. Nomès així poedm estar juntament bé, sense concesions extres.

Cuida't molt.
Un petó

helena ha dit...

Mola la cançó del Serrat i molt adient al tema...

Joana ha dit...

La sinceritat, quina cosa més complicada. Com deia la meva àvia:"Qui diu la veritat perd les amistats". No cal dir-ho tot. Una infidelitat si no hi ha més, un pim-pam únic no crec que calgui, si és més ja és vici o hi ha algun problema. Però també cal dir la veritat, però que sigui la veritat. Ai striper, no sé, jo també estic una mica com tu i no sé ben bé que dic ni com.
ànims

Anònim ha dit...

Si s'ha de ser sincer però hi ha coses no importants que poden portar mals entesos, és que les relacions són complicades...

Anònim ha dit...

No sé si sempre s'ha de dir tot, tot tot... Penso i comparteixo la opinió d'altres comentaris que a vegades per tenir el nostre propi espai, no es del tot bo explicar-ho tot. I sincerament, segons què ja millor ni anomenar-ho.

Petons i bona nit!

Déjà vie ha dit...

jo crec q a vegades ens sincerem pq som nosaltres els q ens sentim malament pero aixó no vol dir q fem sentir millor a l'altre persona, al contrari. Potser l'important seria pensar tambe en l'altre persona i llavors decidir.

Lula ha dit...

Donx penso que la sinceritat no està renyida amb l'economia de la veritat.

Si estimes una persona, i vols compartir amb ella altres coses apart del llit, i saps que pot fer-li mal el que tu hagis fet en un dia de festa i que no va enlloc, és més sincer callar, xq vol dir que l'estimes per sobre dels remordiments.

Jo en tot cas al meu nen li dic que faci el que vulgui, però que MAI MAI m'ho expliqui i que MAI MAI jo me n'enteri.

Si vol continuar amb mi, igual que no importa el seu passat, no m'importen les seves festes, o les seves fantasies.

Besotes!!

Marta ha dit...

Mira jo es que aixó ho tinc molt clar, les coses que passen es perque vols que passi, així que a rebre les consecuencies.

estrip ha dit...

a vegades la sinceritat es veu als ulls. I callant també parlem!

merike ha dit...

Si qualsevol pot ser totalment sincer sempre penso el Serrat potser pot! Música meravellosa, i la seva veu!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

el tema que tela i massa com per dir-ho amb poques lletres, complicat, molt complicat.

merike ha dit...

Entenc menta molt bé. Passant un període difícil. Ser o no ser sincer!

nimue ha dit...

homeeeee... tot no s'ha d'explicar! perquè?

Jo Mateixa ha dit...

La sinceritat es esencial per el bon funcionament d'una parella...però això no vol dir que l'hi hagis d'explicar el 100% de les coses que et pasen o que has fet...m'explico??

Si et pregunta... explica-l'hi, si no et pregunta... no l'hi expliquis.

Ojos que no ven... :-P

Petons guapissim!!!!!!

Joana ha dit...

El més important, potser és ser sincer amb un mateix...que sovint també podem enganyar-nos!
I reivindico l'espai personal,sempre!
BoncapdesetmanaStriper!!!!!!!!!!!!!!

Jesús M. Tibau ha dit...

és un terreny pantanós i cada parella ha de saber com travessar-lo sense enfonsar-se. Penso que cadascú ha de conservar unes parcel.les de la vida íntimes, privades.
El que sí és important és que no hagi enganys, però no ha hia fórmules ni normes vàlides que funcionin si la parella no s'estima prou.

Anònim ha dit...

hola!!!

soc la merce, desde casa d'un amic... desde el hsotel no entro al teu bloc pq noi cada cop poses mes fotos pujadetes de to i... la gent pot flipar amb el que miro!!!

sempre s'ha de ser sincer, i contra abans millor pq jo crec que contra mes tard t'enteres mes mal et fa.

mil besets!!!!!!!!

yuna ha dit...

Jo penso que les coses s-han d'explicar fins a un cert punt. Sempre existeix un punt de secretisme amb la parella... vides passades que tampoc pots controlar. Ni ell/a, ni tu! si el tonteig es queda amb tonteig, shhhhhh. Ara bé, si la cosa ja va més enllà, ni que sigui un petó... les coses s'han d'explicar i actuar amb les consequencies. Els petons poden significar molt més que un polvo.

muuuua! bona nit, macu!

Sinblancaporelmundo ha dit...

Hola guapetonsísimo:

Et deixo un regalet per a tu y els teus amiguitos amb tot el meu amol:

http://www.youtube.com/watch?v=u_eacND2MLc

mossèn ha dit...

sinceritat rima amb pecat ... salut

Carme Rosanas ha dit...

Ni sí, ni no, ni blan ni negre ni or ni plata. Sempre s'ha de guarda r un espai personal. Els amics s'ho expliquen tot i potser el millor que pot passar ´´es ser amic i parella.

Sara Maria ha dit...

Estic amb en Josep Maria, cada parella sabra com ho porta. Si que crec que fidelitat és sinceritat i lleialtat, vull dir que no es pas exclussivitat, com tampoc anar-ho explicant tot. En un cas com el que dius, no ho diria directament així, sense més, però si la parella pregunta, li ho explicaria sense mentides.

Striper ha dit...

Aquí perdoneu que faci una contesta i opinió pròpia en global, i algú que diu que podem controlar i no ha de passar algun cop tothom pot deixar de controlar, i respecte a la resta jo crec se ha de tenir en compte els efectes , conseqüència que pot tenir la sinceritat total o no i jo crec que mai es al 100% i en tot cas actuar en el tema com ens agradaria que ho fessin amb nosaltres.

- Begin Motigo Webstats code -->