dimarts, 26 d’agost del 2008

PASTIS DE FORMATGE...I UN MEME.


Algú que m'estimo molt em demana que per el seu sant li faci un pastis de formatge.
Doncs mans a l'obra.

Pastis de formatge.
En primer lloc dir que hi han moltes receptes de pastis de formatge la que jo preparo en un principi anava amb formatge tipus Filadèlfia, jo l'he substituït amb èxit per mató, un formatge que es troba molt natural i de alguna producció propera.
El que veureu es la base a partir d'aquí el podeu cobrir amb gelatina de una fruita( ex. Fruits vermells del bosc), farcir de alguna melmelada o posar-li entrebancs de xocolata negra , passes ( Abans tenir-les en remull en moscatell) i qualsevol entrebanc que li poseu sempre millor enfarinar una mica amb maizena per quedi homogèniament repartit i no caigui per pes a la base.
Vinga mans a l'obra

El farem amb:

Ho posem tot a un bol i :


Ho aboquem a un motllo i enfornem:



Mireu com es va fent 


I al final mireu:


I un cop refredat el posem a una plata :

Ah quins nervis ara el provaran a veure que diran:

I si va quedar molt bo!!! 
Era casi tan bo com un:

ARA EL MEME.
El Skorbuto i la Pluja em passen aquest meme i
Et voila:
1.
Una pel·lícula.
només una??Es difícil però diré :
“ Los dioses deben estar locos”  
2.
Una cançó.
Tot es segons cada moment, però:
http://es.youtube.com/watch?v=ced8o50G9kg
3.
Un llibre.
Un nomes un hi han molts però:
“ Marco el Romano” de MIKA WALTARI
4.
Una cosa que et faci ràbia.
 La hipocresia i la gent molt indecisa.
5.
Una cosa que t'agradi molt.
Una cosa que m'agrada cuinar, cuinar cosses que nomes necessitin lo que es troba a una casa i afegir-li una mica d'amor i paciència, i fer menjars normals lo bonic es ressaltar, dono gust i color a coses habituals i senzilles, no cal coses molt cares, segurament una llagosta amb un raig d'oli i una mica de pebre quedaria bona feta al microones. Peró una patata feta al caliu no la desmereix gens. I m'agraden moltes coses mes com l'olor de terra mullada i la de llençols de coto nets.6.
El teu plat preferit.
Molts però qualsevol cuinat per mi.
7.
Una beguda que t'agradi.
Cava en bona companyia.
8.
Una col·lecció.
La ultima era sobrets de sucre, estampes religioses, llibres de Manresa....
9.
Una raresa.
Crec que tot jo soc una raresa.
10.
Un desig.
Pau , en tots el sentits...
Ara em sembla que haig de passar el meme oi? doncs bé, el passo a...
AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 29A LES 07.00HORES











46 comentaris:

carmncitta ha dit...

té molt bona pintaaaaa! hmmmmmmmm

Finestreta ha dit...

Ostres jo vaig provar de fer un pastís de formatge pel meu Xicot fa uns mesos i va ser un desastre... Devia posar-hi massa ous, perquè va quedar amb gust de truita!!! :S

nimue ha dit...

buffffffff!!!! pastís de formatge!!!! nyam, nyam , nyaaaaaaaam!!!!

LlunA ha dit...

Ohhhhh hem conegut gràcies al meme una miqueta més de tu, molt bé!

Ohh pastís de formatge, jo el faig amb philadelphia també, una recepta de la iaia d´una companya d´un curs de cuina que vaig fer, va sortir mooooolt bo. El teu té una pinta, nyam nyam!
:)

Silvia_D ha dit...

Me has dejado con la miel en los labios... jajajaj

¡¡Quiero pastel!! que pinta tiene mmmm

Buen meme, yo lo hice hace tiempo.

Sales muy guapo, no sé si te mordería a ti o al pastel, antes :)

Besos i bona nit

Montse ha dit...

eI, m'encanta el pastís sobretot si el fa el cuiner que surt al començament, ja que jo fent pastissos res de res.

Anònim ha dit...

Arribo de casualitat al teu bloc, hi prenc nota de la recepta, per cert ha sigut un fhlas sentir la teva veu als vídeos es molt masculina i sensual. Per cert jo prefereixo el cuiner de la foto de abaix el del pastis a la ma. Tornaré.
Olga.

Anònim ha dit...

ohhH!! quin pastíiiis!!
En vull en vull!!

Jesús M. Tibau ha dit...

a veure si trobes una eina de Blogger per a enviar-nos-en un trosset

Lliri blanc ha dit...

Quina gana que em fa venir!
Em sembla de sentir el seu perfum...ets un artista també a la cuina!Prefereixo el cuiner amb el davantal...aquell negre (millor especificar jajaja )

aigua ha dit...

Felicitats al cuiner!
Quina gran satisfacció és quan et demanen que cuinis alguna cosa que els agrada!
Bon profit :)

estrip ha dit...

has trencat aquell mite de més pa que formatge!!!!
et podries dir stripchef!

Anònim ha dit...

Hola streper, és la primera vegada que hi deixo un comentari i encara no sé si quedarà gravat perquè encara no sé com funciona tot això.
Fa molt temps que et segueixo i avui he decidit trencar el meu silenci. Noi, m'has deixat ben embaucada amb el teu muntatge de l'elaboració del pastís. Ets tot un crac de la tècnica i pel que veig de la cuina també. Enhorabona.

helena ha dit...

Aquest finde provo de fer el pastis i també faig el Meme, i es que hem poses en uns compromisos...jejejeje

Striper ha dit...

Carmncitta:
I a mes estava molt bo!!!
Finestreta:
Un altre cop ja veuràs com et sortira millor.
Nimue:
Agafa, agafa..
LlunA;
Substitueix el philadelfia per mato ja veuràs..
DianNa_:
Comienza a morder por donde quieras.
Montse ;
El cuiner de la primera foto no sap fer pastissos.
Olga:
Benvinguda i moltes gracies per les teves paraules t'espero..
mi:
En pots agafar..
Jesús M. Tibau:
M'hi poso a buscar.
Lliri blanc :
Si guapa millor especificar. Petons.
Aigua:
Moltes gracies, si que es una satisfacció si..
estrip:
M'ho rumio..
anna ramos:
M'has fet posar vermell moltes gracies.
Helena:
Apa doncs mans a la feina, ja posare preguntes mes compromeses al meme.

Anònim ha dit...

Jo també el vaig fer un dia però amb philadelfia...boníssim!!!!el faré amb mató a veure que tal.I t´ho torno a dir,sempre em fas treure un somriure,gràcies!!ahh!!i tenen raó...estàs molt guapuuu.Salut!!

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Sóc un fan del pastís de formatge, amb la mermelada per sobre! Quants recursos culinaris que tens! Ja em fas venir salivera amb aquesta bona cuina!

Per cert, opino que el tio de la primera foto té una semblança amb el Jordi Amenós, un dels presentadors del programa Vacances pagades de tv3.

Àlex

stel ha dit...

Jo l'he tastat de philadelphia si no m'equivoco, però s'haurà de provar la versió amb mató que fa molt bona cara!

Martha! ha dit...

darrere d'aquesta bona recepta hi ha d'haver un bon cuiner.. i veig que tu en fas pinta! ejej

jo no sé massa de cuinar.. però tot i això m'agrada cada cop més!
a cuidar-se =)

EvitaBlu ha dit...

Moltes gracies Striper, m'encantarà fer aquesta recepta.
Ja et diré que tal m'ha sortit, la faré aquest cap de semana.
Escolta, estas requeteguapo amb aquest davantal fosc ehh!!

Besets de formatge

lisebe ha dit...

Sembla molt bo el pastis, jo ho he fet amb Filadelfia que també surt bonissim!! Com ho es el cuiner de la foto, per cert.

M'ha fet gracia perque en el meme coincidim en algunes coses, per exemple la beguda preferida meva es el cava, i també tinc col.lecció de sobrets de sucre, quina casualitat no?

Petonets Joan

lisebe ha dit...

Sembla molt bo el pastis, jo ho he fet amb Filadelfia que també surt bonissim!! Com ho es el cuiner de la foto, per cert.

M'ha fet gracia perque en el meme coincidim en algunes coses, per exemple la beguda preferida meva es el cava, i també tinc col.lecció de sobrets de sucre, quina casualitat no?

Petonets Joan

merike ha dit...

És un professional a la cuina? El teu gust de literatura és impecable!

Rita ha dit...

Ummmmmmmmm és un dels meus passtissos preferits! M'has arribat al cor amb això! :-))

Silvia_D ha dit...

Jejejej, yo por lo más sabroso :P

Besitos y mordiscos varios :D

Mª José ha dit...

mmmmmmmm
segur que va estar boníssim!! :)
tot un cuiner si senyor!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

ahg!! ja el tinc fet el meme, me'l va pasar el mateix que a tú.
Per cert, jo poso la cuina que es molt xuli, tú m'hi fas l'arroç i el pastís de mató, i entre xerrupet i xerrupet de cava...ah,clar! també hauré de comprar el cava, cap problema! Agustí Torelló Reserva Familiar et va bé?

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

I QUE SE SÀPIGA BEN FORT:
ESTÀS MOLT GUAPO EN LA FOTO SI SENYOR!!!

Juan Duque Oliva ha dit...

Está buenísimo, que rico.

Por fin en casa, almorzando y el primer blog que miro me pone el postre, vaya lujo, eres genial.

Besos cada día estás más guapo

Besos

pluja ha dit...

M'encanta el pastís de formatge!!!!!!!!!!!!!!!!! Mira, com que has fet un meme estupendo (gràcies!) et deixaré un regalet a ca meu!!

MeTis ha dit...

pero que tio mas polivalente! no se que es el mató, es la primera vez que oigo este tipo de queso, creo que yo pruebo con el de philadelpia. cuando lo haga te mando la foto.

petons

Lu ha dit...

yo lo hago super parecidooooo... esta bueeenisimooo

Anònim ha dit...

Hola Striper gracias por visitar mi blog,la receta se vé muy buena,ya tomé nota y ahora me voy a escuchar la canción favorita en You tube.que tengas buen día.

Anònim ha dit...

Bob Dylan buena elección!

Striper ha dit...

Anònim;
Ja en diràs que tal amb el mato. Ja m'agrada fer somriure i gracies per lo de guapu.
L'espia:
Els lactis amb fruita es molt bona convinacio, respecta a la semblança no se no conec aquest que dius.
Stel:
Doncs ja em comentaràs que tal quant el provis.
Martha!:
Moltes gracies intento fer-ho lo millor possible. Aprendre a cuinar es una eina d'autosuficiència, perque dependre dels altres en coses com el menjar.
eva al desnudo:
Ja em diràs.. gracies per lo de guapu..
lisebe;
Gracies per els elogis. Fem un dolç chin chin amb cava?
Merike;
el Milka es Filandes i un gran escriptor.
Rita :
I al estomac no?
DianNa_:
I que crees tu que es lo mas sabroso?
Venus:
Gracias, gracias...
menta fresca :
Per que no acepto el repte , el cava no esta malament i un gramona imperial o un juve camps reserva de la familia.
COI QUE M?HE POSAT VERMELL:
Luz de Gas :
Que aproveche . Gracias por lo de guapo. Besos.
Pluja :
Em passo per el regal. Gracies.
Metis:
Es un queso fresco de Catalunya tipo requesón, gracias por tus palabras guapa.
Lu :
A que sabe a beso...
.:*:.Hada Isol .:*:.¸.¸.•*´¨***¨:
Si tomaste nota ha cocinarla. La canción creo que es un mito.

Marta ha dit...

M'encanta, es el meu pastis preferit, jo vull un troç, jolín quina gana, t'ha quedat super be!!!!.

Sara Maria ha dit...

Segur que queda molt millor amb mató que no pas amb el formatge Filadèlfia... El tinc ben avorrit aquest formatge. La pinta ho promet!

Anònim ha dit...

Després de tot el que et diuen.....
només que ha sigut una sorpresa molt agradable haver-te conegut

Cristina ha dit...

Quina feinada noi!!!! Jo m'he esgotat de veuret. Aixó si, a la foto s'et veu satisfet!

Salutacions


Cristina

zel ha dit...

Jo no el faig igual, si trobo la recepta, te la passaré perquè el rpovis, surt més baixet, però exquisit...petonets, guapo!

Carme Rosanas ha dit...

El pastís d e formatge, és un que no l'he fet mai. Potser ja va sent hora quw ho provi. Si a mi m'encanta fer pastissos.

rosalia ha dit...

M’encanta cuinar! amb aixó coincidim, però pels pastissos no tinc pràctica. Pren nota del teu i ho intentaré. Ahí en vaig fer un que ja tinc de per mà i em va sortir exquisit: pastís de “cuajada” amb mermelada d’aràndanos (gerbs), era per 10 comensals i van repetir fins que es va acabar. Per cert,tot i bó, res comparable amb el final del sopar .... va superar el nivell culinari!!!

Striper ha dit...

STRIPER DIU:
El mato es un formatge frec i una de las presentacions tipicas es amb mel i a vegades acompanyat de una copeta de mistela, i diuen que aporta molta energia, jo havia tingut una novia que se aprofitava pobret de mi 3 i 4 cops al dia i sempre tenia mel i mato a la nevera per que recuperes forçes.
Marta:
Es el teu preferit doncs no t'estiguis d'agafar un bon troc.
Sara Maria:
A mes el Mato es un formatge Català i que es troba molt natural casi tota la producció es artesana.
Maria :
Moltes gracies espero que tornis.
Cristina:
Ostres em sap greu que t'hagis esgotat.
De vegades puc avorrir els peixos,catxis.
Zel:
Espero la recepta.
Carme:
Vinga doncs a fer el pastis.
Rosalia:
Aquest pastis que comentes te que estar molt bo!!!

horabaixa ha dit...

Hola Striper,

M'ha sorpres moltisim tot aixó de la cuina.

Referent al meme et diré fent referència a tú mateix que dius que ets raro.

Dons es possible que ho siguis, però en cap moment has d'entendre-ho com a cosa dolenta.
Crec que et fa ser "especial" i aixó a la meva manera d'entendre, no es gens dolent.

Una forta abraçada

Unknown ha dit...

Per mi un dels millors plaers a la vida és el mejar.Soc molt sibarita amb les coses que m´hi fico a la bica.M ás deixat al.lucinada amb el teu talent com a reposter.Faré la teva recepta.MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Striper ha dit...

horabaixa.
Lo de la cuina per que? En l'atre segurament tens rao.
Orleans :
Gracies ja m'explicaras.

- Begin Motigo Webstats code -->