dilluns, 18 d’agost del 2008

SENTIR-SE



Mes enllà dels estereotips sobre femineïtat i masculinitat.


A vosaltres que us fa sentir ?
Dona, molt dona.




A vosaltres que us fa sentir ?
Home. Molt home.



Penseu que el altre sexe ho te millor?

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 21A LES 07.00HORES

45 comentaris:

Amylois ha dit...

La foto de la copa podria ser yo perfectamente, jajajja. Muy buena.

merike ha dit...

Qualsevol dona pot tenir el cos d'un de 21 anys. Mentre li compri unes quantes begudes primer. Maxine 21 anys

mossèn ha dit...

perdona, però se m'ha aferrat l'instrument als calçotets i no estava al cas !!! ... de què parles, avui ??? ... salut

Silvia_D ha dit...

A mi me hacen sentirme muy mujer... ??
dios!! yo siempre me siento "muy mujer", estaré enferma?

Besos femeninos :)

Sara Maria ha dit...

Doncs jo us he de confessar que mai m'he considerat o sentit dona, ni mensy, molt dona. Sempre he volgut ser persona i no he tingut en compte el gènere per ser-ho... Ja sé, sóc estranya.

Marta ha dit...

A mí m'agrada ser dona i sempre em sento així. I una de les coses que més m'agraden de ser dona i que millor em fan sentir es que pugui tenir el meu home al meu costat i que no s'està de dir-me piropos!!!!.

estrip ha dit...

no ho he pensat mai això...em sento com sóc. Tinc les meves pautes de comportament masculí sens dubte. Però penso com la sara maria.

mar ha dit...

Jo tampoc no ho havia pensat mai això... cada dia em sento dona i persona... però m'hi he parat a pensar una estona (que suposo que és el que volies) i potser em sento molt dona quan sento el desig d'un home a la meva pell i... puc satisfer-lo...
;)

Jesús M. Tibau ha dit...

Penso que no cal fer res per demostrar que ets home home. Aquesta és una creu cultural que hem de suportar i que cal anar eliminant, ja que no em trobo gaire a gust amb la imatge estereotipada del típic mascle.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Jo tampoc m'ho plantejo com tú ho plantejes ;-)
Dic que avans que rés sóc persona.

Martha! ha dit...

EL que em fa sentir dona és el fet de simplement ser com sóc i fer el que faig, no necesito res especial per justificar això.. però si que hi han petites coses que ajuden, com considero jo un bon vestit i unes bones sabates de talo, per exemple. TOnteries? si, potser si.. però són petits elements que m'agraden d'una dona... igual que et podria parlar de moltes més coses com les emocions que sabem expressar o coses mes profundes.
un petó

Waipu Carolina ha dit...

Yo intento siempre sentirme " muy humana"
Sin hipocresía, sin rencores, sin prejuicios.
un besito

Cèlia ha dit...

Oh què contenta estic! Visca les persones! I la resta... són "c..des"!
Ho sento striper, em sembla que ja és hora d'anar posant les coses al seu lloc, no sé qui s'ho va inventar això de ser "molt" però no et sembla que ha fet MOLT de mal a moltes "persones"?

LlunA ha dit...

Jo tampoc no havía pensat en aquest tema...primer de tot em sento persona, desprès m´agrada sentirme dona, femenina...però per mí mateixa i per arribar aquest punt tampoc no fan falta les boletes de nadal, això es una cosa que va més per dins...

Striper ha dit...

STRIPER DIU:
hola a totes i a tots ja corro per aquí de nou bé vull dir que he tornat de les vacances. Las vacances laborals encara continuen, i demà comentaré els vostres comentaris segons es costum aquest bloc. Ara nomes vull remarcar donat alguns comentaris que tothom es persona i això no implica que no tenim un sexe, i això no ens fa pitjor ni millors, senzillament diferents en algunes coses, i aquí poso afortunadament i crec que en alguns moments inclús independentment de la nostre orientació sexual tenim diferents sastifacións derivades de la nostre identitat de sexe. I això no implica que siguem menys persones en global, Jo no em sentiria bé amb una faldilla i moltes de vosaltres si i aixo no ens fa pitjors . I en cap moment he pretés discriminar ni ofendre a ningu.

nimue ha dit...

mmm... jo em sent dona sempre... lo raro en el meu cas seria sentir-me home, vaja...

Juan Duque Oliva ha dit...

No creo que haya nada que me provoque ser de una manera u otra, me dejo llevar, no creo que haya cosas de un sexo o del otro, somos casi iguales a diferencia de algunos detallillos físicos.

Besos

Anònim ha dit...

Jo crec que hi han detalls que ens fan diferents, és així. Per posar un exemple només s´ha de veure un grup de dones i un grup d´homes i observar. Son diferents? Per mi sí, no som ni millors, ni pitjors, simplement diferents.
Ara personalment, m´encanta ser una dona i tot el que implica.
Laia.

Anònim ha dit...

Jo em sento normal, jo tal i com sóc, però m'agrada ser com sóc...

Alf. ha dit...

no me gustan los esterotipos. :(

2Rodes ha dit...

Jo tampoc sabria definir qué és el que em fa sentir més dóna o més femenina...
De totes maneres no crec que un sexe ho tingui més fàcil que l'altre...
Tal i com molts heu comentat ja suposo que és qüestió de personalitats lo que ens fa que ens expresem d'una manera o una altra, més o menys femenina o més o menys masculina...

Finestreta ha dit...

Doncs a mi el que més dona em fa sentir és vestir-me com a tal... I bé, de fet mirar-me al mirall, perquè els d'aquí no m'heu vist mai, però no hi ha dubte que sóc dona... jajaja

zel ha dit...

Jo paso d'estereotips, sóc com sóc i crec que ho seria també si fos un home...de fet he decidit que la meva propera reencarnació desitjo ser vaca...no hauré de petir pel pes ni pels cabells blancs. Què et sembla? Ai, és que magraden les persones, no l'embolcall...

Joana ha dit...

Sentir-se bé amb un mateix, tal i com ets. Els " molts" no serveixen per res...Potser per humiliar.
A mi m'agradaria reencarnar-me en un peix! ;)

lisebe ha dit...

Sé dona i provocar es el més que hi
ha.
Jo em sento dona, i molt dona, i m'agrada sentir-me com totes que ens desitjan sobre tot els nostres companys si es que el tens.

M'encanta la foto del tio de la flor, molt provocativa, per cert.
Es molt tard, perdona que no pugui estar per tú abans.

Molts petonets.

lisebe ha dit...

Sé dona i provocar es el més que hi
ha.
Jo em sento dona, i molt dona, i m'agrada sentir-me com totes que ens desitjan sobre tot els nostres companys si es que el tens.

M'encanta la foto del tio de la flor, molt provocativa, per cert.
Es molt tard, perdona que no pugui estar per tú abans.

Molts petonets.

Anònim ha dit...

JO em sento dona, ni molt ni poc, prefereixo ser persona, més jo tal qual i prou. Es clar que en un home també espero el mateix evidentment. Tot i que depen molt de com un es sent per dins per així transmetre-ho als demés.

Petonets!!!

Lucrècia de Borja ha dit...

Vaja embolic amb les dones i les persones... partint de la base que tot home i toda dona som persones, després sempre hi ha matissos, digues-li molt-home, metrosexual, retrosexual, ubersexual... o el que siga. I sí, està clar que cada persona és un món, que no s'ha de generalitzar ni encasellar a la gent... bla bla bla...

Doncs a mi m'agrada encasellar. Jo sóc DONA, així, en majúscules i m'agraden els homes, MOLT HOMES, un poc primitius, amb eixe instint d'animal salvatge... mmmm... per a mi l'home perfecte hauria de ser una barreja entre el retro-sexual i l'ubersexual.

ciber-besets molt femenins

su* ha dit...

entenc com a "dona" la meva feminitat. la qual no la sento sempre i quan la sento és en detalls q poden variar segons el moment. des de portar faldilla (cosa q fins fa poc feia ben rarament), a portar el cabell llarg i deixat anar notant-lo al clatell i per l'esquena, o bé recullit notant l'aire q passa pel clatell, o bé rapat com el portava abans, notant la seva absència. suposo q com q el fet de portar faldilla i el cabell llarg són les últimes novetats, actualment em decanto cap a això, s'ha d'anar evolucionant :)

penso q l'altre sexe ho té igual de complicat/senzill q nosaltres.

una abraçada i molt bon dia!

Striper ha dit...

AH quin embolic entre home, dona i persona. El primer que dic es “Mes enllà dels estereotips sobre femineïtat i masculinitat.” per que crec que el sexe no determina que siguem millor ni pitjors, i que potser tant home un tipus rambo con un tipus Torrebruno, o una dona tipus barbie o tipus Amparo Moreno, que ens agradin las dones o els homes la orintació sexual de cada un no fa que deixem de ser mes homes ni mes dones.Alguns i algunes feu referències al embolcall, dir que no ens importa es una falacia a tothom l'importa. Hi alguna de vosaltres que no us depileu les cames? Que no presti atenció a la roba que es posa.? I això no ens fa ni millor ni pitjor per que jo en la vida a sota de molts embolcalls diferents he descobert persones meravellosas i molt bomes, aixi com persones pesimes. No se si m'explicat pero ho he intentat.

AMYLOIS:
Pues con copa o sin a verlo.
Merike:
La veritat non crec que sempre..
mossèn.
L'instrument?vols dir el ratoli del pc?
DianNa_.
Enferma no no creo..
Sara Maria:
Doncs jo crec que en molts moments et consideres dona..
Marta:
M'agrada molt la teva resposta..
estrip:
Quines pautes ? Jo no crec que hagin pautes bones ni dolentes.
Mar.
Veus has pensat i has trobat una resposta i m'agrada..
Jesús M. Tibau:
Si jo crec que tenim que fugir de les pautes marcades i ho dic al principi.
menta fresca;
Persona si , però també dona, et depiles las cames? Jo no..
Martha!;
Molt bé Marta m'agrada la teva resposta has fugit del topic de persona, I a part de persona ets una dona.
Waipu Carolina:
Humana si. Pero todo son prejuicios?
LlunA:
D'acord no calen boletes . Però qui a parlat d'elles?
Nimue;
I per sentir-te dona no deixes de ser persona a que no?
Luz de Gas:
Pues la verdad yo a ti siempre te he visto muy hombre.
Laia:
Jo no parlo de diferenciàs ni de millor ni de pitjors , hi han persones pitjors i millors, però això no ho determina el que portin entremig de les cames.
Cesc:
A mi també m'agrada com soc. Magrat tinc coses a millorar.
Alf;
A mi tampoco, y ya lo he dicho.
2Rodes;
Una mirada de desig potser?
Finestreta:
Mai he dubtat que siguis una dona.
Zel;
A mi també l'important per davant de tot les persones, Pero tu cuides el teu embolcall, que deies del cabell blanc. “YO CREO EN LAS PERSONAS NO EN LAS BANDERAS”
Joana;
En un peix, De segur que no seria en un rap de segur que seriàs un de bonics colors.
Lisebe:
M'agrada la teva sinceritat i la teva resposta .
Molts anims.
Xesca;
Doncs jo et faig una dona com la copa de un pi. I molt femenina. Aixo no et treu cap qualitat humana.
Lucrècia de Borja i Bairén:
Xiqueta ole per el teu comentari !!!!
Petons masculins per a tu.
Su*:
Una resposta molt sincera m'agrada.

Josep B. ha dit...

Potser la meva experiència és una mica especial, però els conceptes "molt home" i "molt dona" sempre m'han resultat confusos.

Recordo que hi havia un company molt dedicat al seu cos, molt mascle, molt dur, fins i tot arribava a posar en dubte la virilitat dels altres. Sols hi havia un detall que, si més no a mi, ens escamava, era totalment misogin.

Tot es va aclarir el dia que el vam enxampar fent festa grossa amb el gai "oficial" del grup. A partir d'aquell dia mai no va obrir la boca quant a ser "molt home".

Silvia_D ha dit...

No puedo separar mi género femenino, de mi ser, es uno mismo, soy yo con mis facetas, sentirme mujer, no es sentirme menos persona, es simplemente ser yo.

Petonets i bon dia guapo

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

a veure si ho entenc, que em fa sentir a mi dona?
dons sentirme guapa per dins i per fora. Si tingues parella, que aquesta estigui per mi i em digui que em trova guapa, o sexy o que estic mmmm. Que quan menys t'ho esperes, t'adones que hi ha algú que t'està mirant, tot i que no ocustumo a aguantar aquest tipus de mirades, em poso nerviosa per la desconfiança que tinc.
El que no acavo d'entendre és per que l'altre sexe ho ha de tenir millor?
Te vale así? o quieres más?

pluja ha dit...

Crec que moltes vegades ens sentim (erròniament) molt dones quan tenim al costat o a prop un home que ens fa sentir així! no hauria de ser, però crec que a vegades passa! Ara, jo personalment estic encantada de ser una dona!!!

Kuroi Neko ha dit...

A mi em fa sentir molt dona quan em vesteixo elegant, els cabells els duc perfectes, em sento segura de mi mateixa i surto pel carrer i noto com la gent se'm queda mirant :P

Serà que riuen de mi? xD

aigua_clara_

Cristina ha dit...

Tot depen d'on et mogis i a on ho facis....


Salutacions


Cristina

Silvia_D ha dit...

Hola, niño, te dejo besos y deseos de que pases un buen día :)

LlunA ha dit...

desprès de llegir el teu comentari...dir-te que el meu comentari no era cap critica a ningú, ni les teves paraules!!!
Nomès una opinió sobre el tema obert

Petonets

:)

LlunA ha dit...

desprès de llegir el teu comentari...dir-te que el meu comentari no era cap critica a ningú, ni les teves paraules!!!
Nomès una opinió sobre el tema obert

Petonets

:)

Deric ha dit...

a mi qualsevol foto d'aquests nois tan macos.
per cert, m'has fet recordar una pel·lícula que es deia "Supergirl" i que era la cosina de Superman!

Anònim ha dit...

Quan tinc els pits ben plantats. Un beset, JA TORNI DE VACANCES.

Striper ha dit...

Skorbuto.
Jo crec que l'orientació sexual no es clou poguer ser molt home o molt dona.
DianNa_:
de acuerdo contigo ser e un genero u otro no excluye ser menos persona.
menta fresca.
Jo no vull que contestis res en concret , aixo que dius es el que et fa sentir-te dona?
Pluja.
També es al reves igual es lo normal.
AIMM:
Seguretat i produir atracció...
Cristina :
També es cert.
DianNa_:
Igualmente.
LlunA :
Aixi m'ho pres, tranquila.
Deric:
Millor “ La prima” que el superman no?
Lansbury:
Reina vols dir que no els tens sempre de ben plantats.

Josep B. ha dit...

Volia aclarir un parell de punts.

El gai "oficial" era l'únic en aquell moment que reconeixia ser-ho, i jo estava al grup que no li fèiem el buit.

El mascle, ens va acusar a tots de ser poc homes i maricons per encarar-nos amb ell quan xulejava al gai.

Res més dolç que fer-li la pregunta "qui és què ara?" a aquell que se l'ha guanyada a pols.

Deric ha dit...

què vols que et digui...?

Striper ha dit...

skorbuto:
Aixi si que ho merexia per hipocrita.
Deric:
No se tu mateix , Jo per exemple si desperto desig amb una dona em fa sentir home.

- Begin Motigo Webstats code -->