dimecres, 17 de setembre del 2008

LA POMA DE EVA.

Nota prèvia.
Com haureu notat últimament publico amb menys freqüència, estic passant per una etapa difícil, i els meus ànims son força baixos espero remuntar la situació i publicar mes freqüentment. El post de avui véreu que te molt contingut senzillament son coses que he fet i em venia molt de gust compartir-les amb vosaltres.

Aquestes fotos son de l'aparador de:
El sex shop de Manresa, jo veient tot aquest estris tan luxosos inclús diria que sofisticats no se si converteix una cosa tant natural com el sexe en un objecte mes de la societat de consum o realment tot això, fa que podem gaudir mes i millor del sexe.
Vosaltres que em dieu? 







LA TORNA.
Gosset feliç a Manresa.


AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 21A LES 07.00HORES

59 comentaris:

_MeiA_ ha dit...

ànims! les situacions díficils semblen que mai hagin d'acabar... però pot tardar més o menys que acaben finalitzant.

un petonàs molt fort

nimue ha dit...

ànims, Striper! espere que et recuperes aviat! :)

Eli ha dit...

Ai això de les piles que s'acaben em recorda a algu???
Mira que sóc previsora però a vegades....

Ei, molts ànims!!!!!

Petons

rosalia ha dit...

Hola Joan,
T’explico la meva experiència personal (sense dades, clar!) amb la Poma d’Eva:
En una relació de fa temps, ja oblidada per sort! Se’m va encendre la llumeta d’una fantasia i vaig anar ràpidament a la botiga, ara em tallo a l’hora d’explicar el producte, però per mi va ser fantàstic materialitzar un numeret que em venia de gust. Llògicament pactat i consensuat amb l’afectat, per mi: molt gratificant!
No obstant això, m’ha quedat un mal gust de boca de tot plegat i entenc que s’ha de practicar amb una persona que anímicament estigui “a la page” amb tu.
En aquests moments no repetiria l’experiència perquè estic amb un altre moment de la meva vida, això forma part d’una etapa que no m’agrada recordar.
Va ser un temps de curiositat i descobriment del sexe, llàstima que el “susodicho” no en fes una bona lectura. Em vaig equivocar de persona i jo per ell soc una ...
Vaig llençar el producte i el llibre que vaig comprar (serio), el vaig regalar a una amiga.
Ja veus amic, com em fas despullar amb les teves propostes!
Em deus un “mojito”, per tant, posat les piles i ens expliquem les penes, val?

Àlex Gómez Ribera ha dit...

L'aparador de la poma d'eva és com un altre nivell! És tot tant sofisticat, tant ben presentat! Suposo que hi deu haver qui li va bé complementar el sexe amb aquests productes i qui no.

Anims Striper! Et necessitem al peu del canó!

Àlex

Anònim ha dit...

Joan, realment tot passa i tot canvia i els mals moments també. Si necessites alguna cosa ja sapas on sóc.

Jo és que... ja em coneixes, les sofisticacions no em van gens. Potser em perdo coses, no ho sé ni m'importa massa, cuido i cultivo les que a mi m'agraden: les naturals, les emocionals, les còmplices.

robelfu ha dit...

ostras m'agrada aquet tema Les joguines sexuals són això... joguines. Si una persona està sola i no li apeteix estar amb una altra... serveixen perquè es consoli sola... i d'una manera bastant excitant. Tinc una amiga que té una àmplia col·lecció. Viu sola i no sempre té ganes de sortir a buscar a algú que pot ser, o no, gratificant. Així que es diverteix sola... i sense més complicacions. Però també es pot usar en parella. I és d'allò més excitant. I no s'usa per impotència... ni per a substituir gens. AL contrari... per fer alguana diferent. En parella és d'allò més excitant. proveu-lo....
Hi ha que provar coses noves... i si a més són tan sanes...i no matan a ningú.

et dono una furta abraçada i un petonàs a veure si et reconforta i anima.

Juan Duque Oliva ha dit...

Nunca me ha dado por los juguetitos pero bueno es saber que están ahí.

Prefiero tunear lo que esté por casa

estrip ha dit...

va home, ànims!
el dia que jo també estigui baix aniré a fer fotos a un sexshop.

Enric Caujapé ha dit...

Abans de tot dir que qualsevol cosa que faci que estiguis com estàs desapereixi "ipso-facto" del teu costat i donar-te ànims per a seguir endavant.
M'he quedat esperbarat de veure la d'objectes sexuals que hi ha pel mon, renoi !!!!!!, jo soc més aviat clàssic amb aquests temes aixó si, amb una imaginació portentosa, però de artefactes no n'he utilitzat mai tot arriba ? ), apart del de tota la vida, es clar.
ânims, striper !!!

Clint ha dit...

A banda d'enviar-te una forta empenta cap amunt (d'ànims eh!)...t'ho preguntaré només una vegada. Què feies en un sex-shop amb una càmera de fotos???? jajaja podries haver acabat titllat de pervers!

I per a nosaltres no hi ha res més que uns calçotets platejats?

Les Coses són com Som ha dit...

Primer de tot, molts ànims pels mals moments, segur que te'n surts!!!
Jo conec a la noia que treballa en aquest sex-shop, és molt maca. Feia recuperació amb mi, i sempre em deia que m'hi passés fins que hi vaig anar, però em sembla que en van obrir una de nova oi? devia anar a la botiga petitona... però era molt bufona jeje.

Doncs res, molts ànims!!!

Anònim ha dit...

Sento que ho estiguis passant malament, hi ha etapes dures, però tu ets un paio com Déu mana i ho superaras, ànims que tu sempre me'n dones a mi, per cert, aquetses fotso ajuden a distreure's oi?

Cèlia ha dit...

Folklore i joguines de tota mena, avui un pak ben complert. I a més, un record Guinnes amb el trencaclosques per a nens de... vull dir que es triga 3 anys o més!!!!! Ets una fiera, una mica decaiguda, però fiera!
Quant a utilitzar cosetes... utilitzo les naturals i les emocionals i em sento (per ara) tan plena! No, no em pica gaire la curiositat...

LlunA ha dit...

Estàs fluixet?? No no!! bé, a la vida hi ha moments per a tot, però amb ganes sempre es surt de tots els foradets foscos, oi? Molts ànims.

Ostrassssss amb el sexshop de Manresa, ara riuràs però no he entrat mai a cap!! quines coses tant curioses..si senyor, hauré de fer una excursió!
M´ha encantat la conntraportada, jejeje

Petonets!

Albanta ha dit...

Ens coneixem molt poc, però vull encorajar-te també a sortir amb força d'aquests moments grisos.
I les joguines... poden ser un complement fascinant segons amb qui les facis servir. Uhmmmmmmmm

Besets valencians

Striper ha dit...

MeiA_:
Moltes gracies.
Nimue :
Moltes gracies , petons i a no passar gaire fred.
Eli .
Jo vaig estar a punt d'agafar unes pero per no tornar a obrir la porta.. Ja veus.
Descompuesto i sin pilas.
Cristina.
Moltissimes gracies. Petons.
Rosalia.
Deunido la historia, tel dec i el prendrem de veritat.
L'espia:
Jo es que penso que lo que hi ha s'ha d'anar en compte de no trencar-ho..Gracies.
Carme ;
Moltes gracies, i veig que saps lo que has de cultivar.
Robelfu:
Jo crec que a vegades poden ser útils i divertides algunes coses d'aquestes ( descartant les nines de plàstic) però les de aquest aparador les veig tant sofisticades.
Luz de Gas.
Explica eso de tunear..
estrip:
doncs apa a fer fotos.
Orbison:
Jo també soc força clàssic. Gracies.
Clint :
gracies. Desde dintre la botiga no em veien fer fotos, naixo si un paio que passava per el carrer em mirava estranyat, i aquest que fa? Delia pensar.
Instints .
Gracies.
Si ara la han obert en un local mes gran jo fins l'altre dia no habia entrat , i me agradaba mes el local vell.
Cesc.
Gracies nano si suposo que tot passara. Si que distreuen.
Cèlia :
Cèlia tot allo que em venia de gust explicar, i que no volia guardar per un altre post.
Gracies per lo de fera, Naturals?
LlunA .
Hola guapa tot passa diuen.
A que esperas aixó si mira bé a quin entres per que en alguns ronden paios massa gilipolles.
Albanta.
Moltes gracies. I tu amb qui o quant les fas servir que dius mmmmmmmm? Besets Manresans.

lisebe ha dit...

A part de desitjar-te el que tothom a dit, solsament dir-te que ja saps si em necessites, per això estem.

Del tema que parlas dels estris erotics, no estic en contra, però no els hi fet servir mai, suposo que si existeixen aquestes botigues tan sofisticades es perque hi ha molta demanda, i si a sobre es per no caure en la monotonía del sexe no crec que estigui malament tot al contrari pot ser fins i tot divertit.

No ho sé ,jo soc més de utilitzar les armes de dona que les artificials, pots fer moltes coses sense necessitat de comprarte joguines que per el que es veu no deuen ser del 'tot a cent'.

El joc de la seducció es més maco que el de las joguines, i pot ser mes suggerent i més divertit fins i tot.

Petonets wapo

Anònim ha dit...

Con sinceridad no aprecio estos aparatos, me gusta amar al cuerpo del otro,no es por cuestiones morales,ni prejuicios,pero no me gustan,no me dá el mismo placer que amar al natural,eso es todo.
En cuanto a tus problemas,ya pasarán paciencia,levanta los ánimos,todo pasa,y todos tenemos momentos de ánimos bajos,cuidate y te envío miles de sonrisas para que estés mejor!

MeTis ha dit...

caray tú, quin arsenal!!

fan pedidos per email? jeje

a vegades pero, si es complica massa, la diversio passa de serho a simplement algo mes forçat.

petons

Striper ha dit...

Avui em comento jo.
STRIPER DIU:
Moltes gracies per el vostre recolzament, a vegades mes que els problemes s la por d'afrontar-los, por escènica a fracassar? No se..

En quant a les fotos de sex shop, algun cop mes que les joguines en si sembla, algun cop han aparescut en alguna relació es mes la gran sofisticació, que sembla que tenen , i si es veritat que s'ha de variar tot pot acabant en una rutina.

Silvia_D ha dit...

Siento que no estés muy animado, debe ser un virus, amigo, yo tampoco ando muy pa yá, ni tengo ganas de blog, se me hace cuesta arriba (que buena soy animando ufff)

Podríamos abrir una botellita de cava y pegar cuatro bailes, pero estás lejos :) otra vez será.

Lo de los juguetitos, pues desde que dejé la Barbie, aparte de recoger los de mis hijos, no dedico demasiado tiempo a ellos, aunque algunos de los que has puesto son verdaderas obras de arte, si hubiera sitio encima de la tele para ponerlos, compraría un par jejeejej son de cristal??

Lo del látigo me pone, para que mentir jajaajaj sobre todo para después, si él se porta mal zasssssss!! latigazo, porque dejarme pegar, como que no... se iba a llevar la mesilla empotrada, como mínimo ainsss, que bestia soy, lo sé .

Besitos i bona nit, guapo

Montse ha dit...

Les estapes són això ETAPES, tot passa, i tot serveix per aprendre a conèixer-nos millor.
En quan a les joguines, fan gràcia, però passo, però ál que li agradi que s'ho passi d'allò més bé.
Anims

Sara ha dit...

Els anims per terra, i aixo?,que pu fer res per animar-te un xic.
Saps el video no l'entenc, nomes dura tres segons i diem curteta, pero no l'agafo!!.
La contraportada GENIAL, ets un home amb sentit de l'humor.
En quant a les joguines, crec que per un moment determinat poden estar molt bè.

petons i mes.

Unknown ha dit...

Ei!, no s'hi val a anar de baixa... va vinga... diuen que tot el que puja baixa... hahaha... però els ànims baixos també pugen!! Una abraçada!

Finestreta ha dit...

Doncs espero que el mal moment passi aviat... Sobre això que preguntes, jo crec que sí que poden ajudar a tenir bon sexe, simplement és una manera de donar imaginació, i potser pot ajudar a sortir d'un punt difícil... no?

mar ha dit...

què dir que no s'hagi dit ja?
ànims, estem per aquí per recolzar-nos i per animar-nos els uns als altres...
encara que no ens veiem...
encara que sembli que no hi som...
ja veus, som tots per aquí... fent-nos costat en els moments difícils i en els moments alegres...
per cert, val la pena tenir-ne d'aquestes joguines... són molt...
mmmmm
un petó d'ànims (ja saps on som, eh?)

robadestiu ha dit...

Ens agrada que comparteixis amb nosaltres la part més luxosa i sofisticada del sexe, de forma natural. Espero que passi aviat aquesta etapa difícil. Ànims!

EvitaBlu ha dit...

Si, la meva poma ;)

Avui he donat la teva recepta del pastís de formatge, quin exit!

Una abraçada dolcísima

Goculta ha dit...

Aixó es la "cuesta de septiembre", pitjor que la de gener, vinga ANIMS!!!!!!!!!!!!!

Ana ha dit...

Ostres quin sexshop més sofisticat!!! Una mica massa potser no? Sigui pel que sigui el teu mal moment, espero que se solucioni :)

Striper ha dit...

Lisebe.
Moltes gracies guapa. Estic amb tu amb lo de les joguines si be algun cop si que han intervingut en alguns moments. Que son les armes de dona que dius? I a mi el joc de la seducció m'encanta el trobo molt i molt bonic.
.:*:.Hada Isol .:*:.¸.¸.•*´¨***¨
Como tu creo que con los recursos naturales de los que disponemos podemos hacer un buen trabajo. Gracias por tus deseos i sonrisas.
Metis.
I també espot convertir en una rutina, crec que si que fan pedidos per mail, el que no deixen es provar-los abans de comprar-los.
Petons.
DianNa_
Eso a las penas puñalas i a los disgustos cava fresco.
No te precupes que yo no tengo latigo la mesilla ya la escondere, Petons
Montse.
Si tot arriba i tot passa . Tu deus jugar amb altres coses no?
Sara:
Gracies,a vegades no sabem que ens passa.
El gosset en a bossa a la bicicleta.
I si a vegades cal jugar no?
Núria.
Moltissimes gracies.
Finestreta.
Quant parles de punt difícil et refereixes a rutina, manca de ganes?
Mar.
Gracies, moltes gracies. Les joguines son molt que?
Robadestiu;
Si avui es molt luxosa al menys aixo sembla a primera vista,
eva al desnudo:
Si a que surt bó.
Goculta :
Deu ser aixo.
Ana:
Si el trobo una mica massa luxos.

Sara ha dit...

O bè es depressiò post part......o estas enamorat i encara no ho saps, jajajajajaja.

petons.

aigua ha dit...

Apa striper deus ser un crc fent puzzles!!! :) m'has fet riure! :)
Quina botiga més ben posada! oo Les joguines estan bé, però personalment no m'agrade el so, son molt freds .)prefereixo altres "coses" més naturals :)
ANIMS WAPO!! petonets

Marc ha dit...

Hola Striper. Sóc nou en aquest blog i no ens coneixem de res. No obstant, això no em priva de donar-te ànims. Fixa't en una de les teves fotos, que fins i tot les màquines acaben les piles (em refereixo a la caixa vermella amb 4 cigales negres: tres dretes, una ajeguda).
Intentaré seguir-te. Salutacions.

lisebe ha dit...

Nem a veure em preguntes que quines son les armes d'una dona?
Docs, en tenim moltes, des de posar-te llenceria maca i suggerent, fins treure amb la millor de les sonrisas un platet amb maduixes i cava i jugar, per exemple.I tenir imaginació que d'això a les dones no ens falta.
T'ho pots imaginar??? Perque necesites més..

Petonets maco

mar ha dit...

striper,
les joguines són molt... divertides, plaents, suggerents, atrevides, donen molt de joc, innovadores, útils, bons complements, imaginatives, bones acompanyants en moments de soledat i en moments compartits també... perquè no?
En aquests jocs només cal estar d'acord amb els participants i cadascú que deixi volar la seva imaginació...
No?
Ptnets imaginatius...

carmncitta ha dit...

ánim!

Silvia_D ha dit...

Amore, tienes un regalo en mi blog, me haces el honor de recogerlo?

Eso esconde la mesilla :P y pon en hielo el cava, semi, please ;)


Besos♥

Jesús M. Tibau ha dit...

Ànims i una abraçada forta.
Com totes les eines, es poden utilitzar de forma correcta o incorrecta, tot depèn de l'usuari/usuària

novesflors ha dit...

Se'm fa estrany que estigues decaigut. Però si els teus comentaris sempre són d'allò més animosos! Au, va, som molts a donar-te ànims, ja ho veus...

Marta ha dit...

Quantes joguines!!!!!

Unknown ha dit...

Hola Stripper! Quina desil·lusió que no siguis el de la foto...
(de veritat que no m´ha importat gens).
Vinc rebotada del blog de la Meia i pel que veig passes per moments difícils... no sé que són però ja veuràs com el temps va curant tot... sé el que és patir de debò i només necessites temps i l´ajuda dels amics i família propera.
Petons
Syl
P.D. No he vist les boles xines per enlloc??? No en venen allà??

Unknown ha dit...

Hola Stripper! Quina desil·lusió que no siguis el de la foto...
(de veritat que no m´ha importat gens).
Vinc rebotada del blog de la Meia i pel que veig passes per moments difícils... no sé que són però ja veuràs com el temps va curant tot... sé el que és patir de debò i només necessites temps i l´ajuda dels amics i família propera.
Petons
Syl
P.D. No he vist les boles xines per enlloc??? No en venen allà??

RaT ha dit...

no, no, no, stripper, tu no... Vaaaa, anima't!!! deu ser un baixón de tardor, veritat? tant de bó no sigui rés greu.
Al calaix de la roba de guerra hi tinc alguna joguina però després de les teves recomanacions veig que potser ja s'han fet velles. Sort en tenim de tu que ens mantens al dia.
Vaaa, un mojito que sempre anima!!!

Striper ha dit...

Sara.
Ni he parit i ara ja tampoc puc fer parir !!!!
aigua:
Ti ti a vegades soc un crac je je.
El so et refereixes al soroll que fan?
Marc
Benvingut moltes gracies. Si hi ha una de capa caiguda.
Lisebe :
Ah ara imaginava i coi si els calçotets m'anaven a la mida, ara per que tiben.
Mar:
Confesso que si algun cop hagut una joguina que representava un penis masculí, entrava poc en joc per que volien el meu.
Carmncitta :
Gracies.
DianNa_
Ahora vengo rapidisimo.
Jesús M. Tibau.
Moltes gracies . Si es veritat el que dius i no se deuen portar instrucions.
Novesflors :
Em costa força exterioritzar el meu anim negatiu, Gracies.
Marta :
Un munt si!!!
Syl :
Gracies Benvinguda.
Si espero que tot pastara.
Dintre si que havien boles xines.
En fas servir?
la raTeta Miquey:
Diuen que no hay mal que dure cien años, pues ja saps a renovar joguines.

su* ha dit...

abans q res.... una abraçada enoooorme!!!!

mmmm.... diria q tot plegat facilita el joc i l'experimentació i el fet de fer-ho arribar al "gran públic" amb certa naturalitat. per altra banda, dir q el sexe ja fa temps q, en certa manera, és objecte de la societat de consum.

i acabo amb una altra abraçada enoooorme!!!!

Mar ha dit...

no vegis, son de luxe luxe ee!! jajaja

quina gràcia, mai n'havia vist cap així!


:)

Silvia_D ha dit...

Cómo estás hoy, niño guapo?
Voy a probar todos los avatares, es como ir de shoping jajajaj

Besitos y buen finde

Joana ha dit...

Publica més i ja veuràs com t'animes, amb la tardor ja se sap! Teniu un sex-shop de "lujo" aquí Manresa!. Però si sembla l'aparador d'una botiga de regals, d'aquestes que tenen coses que no serveixen per a res, com a pisa-papeles hi ha alguns que podrien servir, però com que ara ja no guardem les notes en paperets!!!!

Unknown ha dit...

Les boles xines les tinc sí... però estan per estrenar... me les vaig comprar per reforçar "el suelo pélvico" després de parir però allà estan a un calaix... com segueixin així les aprofitaré per a fer un regal de Nadal...

Montse ha dit...

Sento que estiguis en moments baixos, però si no hi hagués aquests moments, no sabríem apreciar els bons!!!

Ànims!

Quant a les joguines sexuals, sempre m'han fet molta gràcia, però allà on hi hagi un... una... un... bé, que sigui de veritat!!!! molt millor, no trobes?

per jugar, vale.

Un petó des del meu mar.

pluja ha dit...

Crec que els objectes i jocs sexuals són divertits ì poden donar molt joc (valgui la redundància) al sexe. Ara bé, crec que s'ha de fer amb la persona adequada, amb qui hi hagi confiança i una manera d'enfocar el tema bastant igual.

deixant això de banda... ànims striper!!!!!!!!!!!!!!!! que ets un puntal de la meva blogosfera!! Si necessites res, només ho has de dir ok???
(que si cal em posos a cuinar pastissos de formatge a punta pala!!!!)

M. J. Verdú ha dit...

Et desitjo un bon cap de setmana, Streaper

Anònim ha dit...

Yo prefiero lo natural eso parece vidrio y si se rompen.
Rosa.

horabaixa ha dit...

Hola Striper,

Des que vas fer el primer comentari en el meu blog, no m'has fallat mai. Jo aixó ho valoro d'una manera molt gran. Et tinc molt apreci, per aixó m'amoïna a vegades els estats d'ànims dels que sou habituals.

Hi ha una cosa que em sorpren amb tot aquest mon. Potser sòc jo l'equivocada, però, com és costum amb mi, sempre dic que per aqui ens podem "ajudar", però amb la de temps que fa que ens "coneixem" uns quants dels habituals, no sen's ha ocorregut fer alguna trobada. Ho deixo a l'aire.

Referent a les joguines, aquestes no son joguines qualsevols. Fins i tot amb aixó ha d'haver-hi clase.
Crec que tot val en la seva justa mesura. Res de tot aixó te motiu d'esser si no existeix un minim de desig. Per a mi indispensable. La resta.......

Una fortisima abraçada, de les de debó

RaT ha dit...

Un pèl millor, Striper? vaaa, digues que si!!! Petonets ratoliners (que són guaridors!)

Anònim ha dit...

Striper jo prefereixo las naturals, pero un cop vaig probar un vibrador tipus papelona i va esser tot un plaer.Mira que lo que ens fas explicar..
Tania

Striper ha dit...

Su*.
Gracies m'agraden les abraçades.
Per desgracia si.
Mar.
Igual son de cristall de murano.
DianNa_
Estamos aun estamos.
Besos.
Joana:
Alguna serviria també de ma de morter.
Syl.
Et confesso que desconeixia aquest us de reforçament dels musculs.
Arare:
Hi tant sempre millor de veritat per exe on es posi el tacte de la pell de una dona que treguin una nina de plàstic.
Pluja .
Puntualment poden donar joc i ser divertits i tant.
Moltes gracies.
Maria Jesús:
Igualment guapa.
Rosa.
Lo natural siempre mejor.
Horabaixa :
moltes gracies per el suport. Jo sempre intento comentar a tot que em comenta.
Si que estic rumiant en fer una trobada.
El desig imprescindible i tant.
la raTeta Miquey:
doncs si que son guaridors. Gracies ratolineta.
Tania.
Crec que se a lo que et refereixes els he vist algun cop aquest tipus de vibrador.

- Begin Motigo Webstats code -->