dimecres, 15 d’octubre del 2008

EL FUTUR..

PREVIA

El diumenge es van atorgar els premis , Cats i vull felicitar a tots els guanyadors i donar les gracies a tots aquells que m'he votat, per mi ha sigut tot un honor estar entre els nominats. I espero continuar gaudint del premi dels vostres comentaris.

..............................................
.....................................................

A la vida i a l'amor una de les coses que a vegades mes ens amoïna es saber el que passara, moltes vegades es plantegen dubtes sobre un amor incipient o a vegades ronden mes de una persona al voltant, o mes de una oportunitat de feina o tenim que prendre una decisió important la compra de una vivenda per exemple. La decisió la podem prendre seguin consells , els nostre criteris. Peró també es cert que hi han al nostre abasts altres mitjans com el Tarot, i multituds de sistemes que t'endevinen el futur. Jo particularment recordo un cop que em van tirar el Tarot via telefònica i van encertar a la perfecció el moment de la meva vida des de llavors li tinc cert respecte.

Vosaltres creieu amb el Tarot i similars?

Teniu alguna experiència per explicar?







RELATS CONJUNTS


En Valent no era un cavall qualsevol i molt menys un cavall gras, ara mateix era un cavall trist , tota la seva vida com li marcava la tradició familiar des de el se besavi havia treballat al bosc, arrossegant troncs disciplinadament a les ordres de en Pepet l'hereu de Mas cirera als boscos de la vall d'en Lord al Solsonès , primer van ser els focs per la cobdícia urbanitzadora , i final ment la mort de en Pepet l'havien deixat sense feina ara als matins plorava l'ausencia d'aquell que cada mati el raspallava i el guarnia per la feina, sospirava per retrobar-se amb ell però dubtava si els cavalls anaven al cel.
LA TORNA
Dissabte fem fer un sopar amb els de teatre després de l'actuació a la fira de la verema sempre el fem,ja a la sobretaula el Valentí ens va fer la gresca amb la seva acordió, aquí una de las caçons que va tocar “ Els avis trempats”. Estic intentar pujar el vídeo de l'obra d'Artés però de moment no he pogut.

AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 19A LES 07.00HORES

51 comentaris:

Juan Duque Oliva ha dit...

Enhorabuena por el premio.

En cuanto al tarot me da mucho miedo, sobre todo porque una vez que me lo fue a hacer un amigo que no tenía mucha idea, acertó todo, es más yo vi lo que iba a pasar, en fin que no tengo muy claro lo que pasó.

Besos

nimue ha dit...

dooooncs... sí... tinc moltes experiències amb el tarot... però no per explicar! jeje! :PPP

rosalia ha dit...

Mai prendria una decisió de futur basada en el tarot, del tipus que fos.
Entenc que quan les coses no ens van bé, anímicament busquem consol al nostre voltant i, és una manera com un altra de sentir que ens escolten, que ens consolen...
D’això a pensar que t’endevinen el futur... soc una mica incrèdula, però com molts, ho he provat com a bàlsam anímic.

Lucrècia de Borja ha dit...

Jo tire les cartes, i la gent sempre es queda flipada perquè encerte moltes coses. Però t'assegure que sempre ix el que tu ja sospites. No sé per què és, però no vol dir que el teu futur haja de ser així, sinó que tú (d'una manera conscient o no) has pensat que podia ser així, i com ho portes dins de tu ho treus i es veu reflexat amb les cartes.

No sé si m'he explicat bé...

ciber-besets futuristes

Àlex Gómez Ribera ha dit...

No crec amb el Tarot com a eina per endevinar el futur ni que et digui el que has de fer. Però si que crec que la persona que tira les cartes pot dir-te com has arribat a aquella situació i així, un mateix, saber que ha de fer per solucionar-la. Crec que l'exercici d'exposar-te a que et tirin les cartes és simplement un exercici de psicologia.

Àlex

rits ha dit...

Connec molta gent que els ha encertat coses, potser alguna cosa n'hi ha.
De tant en tant, llegeixo l'horòscop i de vegades somric.
Els tinc respecte, però crec que no se'ls ha de pendre en serio. Hi ha gent que es pren al peu de la lletra el què els diuen, o deixen de fer coses,... i en canvi el què val és la pròpia vida, el que fas el dia a dia.
No sé si crec en el destí. Hi ha una part romàntica que m'hi fa creure, però la raó em diu que no t'has de deixar al destí.

Una vegada me les van tirar, una compi de la feina les tira, però em va pronosticar que en un termini curt em trobaria amb un home espectacular i que trencaria motlles i crearia moltes enveges,.... i encara estic esperant..... amb els amics, encara riem....

El relat molt bonic, una mica tristó,... com van canviant les coses, eh..

Herodes Antipas ha dit...

Yuyu, yuyuyu... a mí esto del tarot, la uija, y demás, malo, malo... me da tela de pánico. Un besazo y felicidades por el premio tan bien merecido, jejeje.

Sara ha dit...

Striper
hay nen, jo fa temps que llegeixo las cartas del tarot.
Ho faig com entreteniment, pro els meus amics, estant encantats!!!!!.
Ho sigui que ja ho saps!!!!.

petons.

Anònim ha dit...

Hola querido amigo Striper,sobre el tarot no es no crea como a todas esas cosas les tengo respeto,un día un amigo que hacía tarot me dijo que dejaría medicina,que tendría tres hijos que perdería dos,que me casaría a los 25 años,que jamás tendría dinero y que despues de mucho penar seria feliz,en fin en ese momento yo nunca había tenido novio,sacaba diez en todos los exámenes y no pensaba dejar mi carrera por nada en el mundo,pues la abandoné estando en cuarto año con promedio alto,por mi hijo que estaba internado,me casé a los 25,hasta aqui tengo dos hijos,perdí dos,he penado mucho,estoy camino a ser feliz,en fin después de eso no quiero saber detalles de mi futuro,nunca más,que mi vida se escriba como sea.
La historia del caballo me gustó,y el video está hermoso,que linda música!!!!
Un abrazo que tengas un buen día!!!

estrip ha dit...

jo tampoc crec en el tarot.
Ah, alguns cavalls també van al cel, i els surten ales i poden volar.

lisebe ha dit...

En primer joc Felicitats al premiat del Cats i a tú Joan per haver estat nominat.

A veure del tema que avui proposas hi han moltes maneres de pensar, jo personalment penso que quan t'en vas a consultar a aquestes persones es perque et sens molt preocupat per una circunstancia de la vida i pensas que podrán donar-te la solució aquestes cartes.

Ara bé jo soc de les que pensen que les solucions te les has de buscar tu, i evidentment arriban quan han d'arrivar mai quan tu vols .. que arrivin.

Jo crec en la sugestió, si vols una cosa amb vehemencia la gent que tira cartes et dira el que tu vols sentir..

Encara que repecto qualsevol opinió no estic d'acord en el fet que hagis de pagar tantíssims diners per saver el teu futur..el que ha de venir vindrá amb les cartes o sense.

Perdonam pero soc molt reacia a aquesta mena de coses. Conec massas estafes d'aqueste gent que tira cartes i no m'agradan que juguin amb els diners dels meus amics i, o familiars.

I trovo que es una manera de malgastar els diners si tant sols vas a tirar-te les cartes per pura curiositat. Hi ha una dite que diu "Que la curiosidad mató al gato" amb aquest cas, aquesta gent es queda amb els diners d'una manera descarada.Pero es la meva oipinió clar.

I ara canviant radical de tema m'encantat la historia del Valent, de veritat.

I també he disfrutat molt amb el senyor del acordió i la cançoneta, molt divertit, si senyor!!

Molts petonets i el meu carinyo per tu.

Enric Caujapé ha dit...

Moltes felicitats per el premi.abans de tot.
no es que cregui en el Tarot es que aixó d'endevinar el futur d'una persona mirant unes cartes (o pedres, o la ma, o el que sigui) no m'acaba de quadrar....tot i així li tinc molt respecta, però mai m'oferiria a tals prediccions.....coses meves.
Jo hi tinc una experiència (llarga, pessada i inexplicable ) i per això (entre altres coses ) li tinc tant respecta...

Jesús M. Tibau ha dit...

jo no crec en el tarot ni el destí. Em sembla molt trist pensar que el nostre camí ja està traçat amb anterioritat. Crec en l'empenta i en la capacitat de decidir de les persones

Cèlia ha dit...

Estic d'acord en felicitar els guanyadors i els nominats també.

El Tarot, no, no... no sóc determinista sinó treballadora. Un dia vaig fer-ho de conya i ho vaig encertar, mai més he tocat unes cartes de Tarot (Las meigas no existen pero de haberlas haylas, diuen els gallecs...)

Anònim ha dit...

Jo no crec en el tarot. Crec en l'atzar.

merike ha dit...

Crec en jo. Novesflors té raó.

M. J. Verdú ha dit...

Fa temps vaig aprendre a interpretar les cartes del tarot... m'agrada molt fer tirades de cartes... A casa tinc diverses classes de tarots. Et deixo un petó i una abraçada, Striper

Anònim ha dit...

A mi m'han tirat les cartes, no sempre ho han encertat tot... i molt bo el relat :) i dir-te que gràcies per ser fidel al meu blog des del principi :)

Aixxxxx ha dit...

Jo simplement no vull saber el meu futur, només em limito a viure el present el més intensament possible...

Eli ha dit...

Jo no hi crec, però em dona curiositat aquest tema...
Jo crec que això és més psicologia que una altre cosa... perque et fan preguntes, i es fixen en la teva forma de vestir, i aquestes coses... Sent observador, es pot endevinar molt d'una persona....
Però vaja, tot i així es un tema que m'encuriogeix!
;-)

Pd. com va el refredat? Millor...
Petons de vitamina C!!!

khalina ha dit...

Mai ningú que m'ha endevinat plenament llegint-me la ma o am el tarot, clar que quasi mai m'ho ha fet... Igualment sé de gent que li han encertat moltes coses de manera sorprenent. Sé tres històries de santeres cubanes que fan por. Clar que encertaven passats. Potser el futur que llegeixen és el que tu inconscientment esperes o desitges. Deu haver-hi molta psicologia... Igualment penso que tots anem deciditn i triant el nostre futur. Tot no pot estar predestinat... Ara que jo he tingut algun somni premonitori...

Ana ha dit...

No sé uqe hi ha de cert o no al Tarot. Sé de gent de ciències que hi creu molt i que es fan tirades regularment, però jo no ho he fet mai. Simplement no he necessitat que ningú em digui que m'esdevindrà el futur o cap a on haig de mirar, sempre he preferit consultar-ho amb mí mateixa.

Nymnia ha dit...

El tarot, el tarot... Fa ja un temps que, per casualitat, em va caure a les mans una baralla de cartes del tarot... Des d'aquell dia que vaig voler aprendre'n a tirar-les, perquè crec en les casualitats, en aquests senyals que, per algun motiu d¡inspiració creus que has de seguir...

Per a mi el tarot ha de servir com a eina de auto-reflexió, i tot i tenir un punt de predicció, no cal oblidar que som nosaltres els únics que podem decidir sobre la nostra pròpia vida, aixi doncs, també podem canviar allò que no ens porta pel bon camí. El tarot pot ajudar-te en aquest aspecte, però sempre sempre amb mesura, perquè qui ha de ser protagonista és un mateix, i no un feix de cartes.

Tot i així, a mi mateixa no me les tiro mai, perquè sé que les interpretaria malament si és amb un mateix, sense voler veure certes coses que ja sé que hi són però que no les accepto. Ja se sap, som així.

Per cert, des del meu punt de vista, per el tarot no has de pagar mai, és una ajuda, però no arriba a ser quelcom marcat per capital... El tarot entra a la teva vida quan és el moment, és místic, és personal, molt personal...

Per cert, molt bon relat, i sento haver fet aquí la parrafada, però és que has donat en el tema clau, i tot i que ja hauria d'estar al llit, primer volia deixar aquest comentari aquí! Bona nit!!!

Striper ha dit...

STRIPER DIU:
He de dir que personalment, crec que el tarot es una cosa que ja ve d'antic, i que com a tot hi ha gent que en sap i ho fa amb fe i bona voluntat i per altres que es un negoci i estafen,per que no tenen ni idea jo he de reconèixer que em va sorprendre molt quant sense dir res van encertar plenament la meva situació. Per això el meu respecte.
Luz de Gas:
No yo no he tenido , premio.
A mi tambien me da respecto.
Nimue;
Catxis...
rosalia:
Potser si a vegades com tu dius pot actuar com a bàlsam.
Lucrècia de Borja i Bairén;
T'has explicat molt bé i agraeixo molt la teva sinceritat.
L'espia:
Com tu dius potser una mena de psicologia amb tints de magia.
Rits :
Segur que aquest home espectacular esta per el cami.
Herodes de la Bética.
Me ppuede dar respeto pero no miedo.
Sara.
Ho tindre en compte, preo en aquest moment jo ja veig el meu futur o millor no el veig ho veig negre.
.:*:.Hada Isol .:*:.¸.¸.•*´¨***¨ :
Pasado lo malo del pronostico a ver si te llega la felicidad. Besos y un fuerte abrazo.
Estrip:
Espero que aquest i vagui.
Lisebe:
Moltes gracies.
Com tu dius en aquest mon i gracies a les noves tecnologies hi molta gent que estafa sense escrúpols aprofitant dels mals moments de la gent, però suposo que hi gent molt seria i que el Tarot te una historia antiga. Moltes gracies i petons per tu.
Orbison ,
Res de premi nomes nominat, constato que malgrat tot tothom sembla que te alguna experiencia.
Jesús M. Tibau:
No se si esta traçat o no però no crec que depengui exclusivament de nosaltres.
Cèlia:
Com tu dius no existeixen , però hi son . Petons guapa.
Novesflors;
Jo crec que la vida es pot explicar per les coses inesperades.
Merike.
Potser.
Maria Jesús ;
Jo et confesso que no tinc idea de tirar-les , però que tinc mes de una guardades per que son molt maques.
Cesc;
Gracies a tu que també m'ets fidel.
A sobre i a sota :
El futur hi es i a vegades ens angoixa.
Eli :
A vegades no et fan preguntes a vegades es per telefon i encerten amb molts detalls el primer cop que jo vaig trucar ( No consulto el tarot va ser un moment de la meva vida) m'ho van encertat tot des de llavors el meu respecte.
El refredat ja es bronquitis ja en tractament i ara ja millor.
Khalina .
El fet dels somnis premonitoris indica que a vegades podem veure mes enllà no?
Ana;
Hi a gent que ho necessita i que es incapaç de decidir per ella mateixa.
Nymnia
Res de parrafada molt interessant el teu comentari i em quedo amb “ El tarot entra a la teva vida quan és el moment, és místic, és personal, molt personal...“ Moltes gracies benvinguda i Bon dia.

Anònim ha dit...

Com es sol dir haberlas hailas,si creec pero creec en les dones que canvi de res et diuen alguna cosa, no en la bruja Lola, encara que reconec que quan puc llegis el horoscopo. Un bes

Sara Maria ha dit...

Crec que el destí, la sort i l'atzar ens el fem nosaltres mateixos dia a dia.

Lliri blanc ha dit...

Felicitats pel premi.
Doncs jo no hi crec...però una mega amiga per diversio de tant en tant em llegeix les cartes i endevina sempre!

Silvia_D ha dit...

Fue un placer votarte , tenías que haber ganado, yo te daría un "premio" jejejeje o dos.

Con respecto a cosas como el tarot, pues, la verdad, no creo, es más, todo eso que se mueve alrededor de la "adivinación" puede llegar a causar un gran descalabro económico en personas, digamos, poco centradas, lo mismo que los "curanderos" , niño a mi, lo que no puedo "tocar" me cuesta creerlo.

Soy una descreida, que le vamos a hacer?

Muchos besitos , en una tarde lluviosa y gris tristón :D

Lu ha dit...

no tengo ninguna experiencia con tarot ni nada parecido... pero no me creo NADA de esas cosas

Les Coses són com Som ha dit...

doncs no, no hi crec, i dubto que hi cregui. Respecto tot el tema d'espiritisme i "mal de ojo", però en general no hi crec.
Ho trobo tot una faràndula.

Les Coses són com Som ha dit...

per cert, ni he estudiat ni hi treballo ni res a la FUB. Per què?

Delfica ha dit...

per mi el tarot és una forma més de parlar d'un tema que preocupa, no tant una formula màgica per endevinar el futur. El futur està per venir, hem de viure el present.
Petons

Anònim ha dit...

Amigo mío te dejé en el blog poemas de un hada un mimo para t.

Joana ha dit...

La sort ens ve donada , la bona sort cal que ens la busquem.
La vida és un conjunt d'aztar i esdeveniments que mai sabrem si ja estan escrits. Vull pensar que podem modificar els aconteixements ...no sempre però almenys intentar-ho!
felicitats i endavant!
I mil gràcies! a tu
Bon cap de setmana!

Striper ha dit...

Lansbury.
Hi gent poc preparada i poc seria que enganya i fa negoci.
Sara Maria:
No se si ho fem en tot cas ens passa.
Lliri blanc :
No creus, però te encerten.
DianNa_:
muchas gracias.
De hecho hay gente que se busca la ruina o se la buscan con estas cosas.
Lu .
Ya veras habra una primera vez.
Instints:
Jo crec que no te ha veure amb el espiritisme es diferent, jo també li tinc respecte.
Lo de La FUB era una broma per el perfil de alumnes que deies que tenies.
Delfica .
Si sempre el present però a vegades s'han d'agafar camins plens d'incerteses.
.:*:.Hada Isol .:*:.¸.¸.•*´¨***¨
Ahora vengo a verlo.
Joana:
El desig es que nosaltres podem guia la nostre vida , això sempre.
Moltes gracies a t u i bon cap de setmana.

Carme Rosanas ha dit...

Jo no crec en el tarot ni en aquesta mena de coses. Tot i que no em costa acceptar que hi ha moltes coses que no coneixem i moltes per a les quals no tenim explicació. Però, no, no m'ho puc creure.

Molt maco el relat del cavall!

Marta ha dit...

Jo crec en els angels, tinc unes cartes fantastiques que sempre em donen esperança i llum!!!.

LlunA ha dit...

Felicitats per les nominacions!
JO crec que hi ha molta mentida i massa negoci en aquestes coses del tarot...però a la vegada que hi ha certes persones que potser si que ho fan en serio i bé i encerten!

Però la vida és el camí que fem cada dia nosaltres mateixos!
Petonets

Cristina ha dit...

Mira... Jo tinc un tarot a casa, concretament el tarot de Osho. Es un tarot que et diu el moment present, que es l'unic que existeix, i l'utilitzo per reflexionar... no pas per a endivinar res...

Si es cert que hi ha gent q pot veure una mica més enllà, pero... hi ha també tan mentider que....


Be, una abraçada noi, que feina molts dies que no entrava... gracies per comentar sempre a casa meva.


Cristina

Kuroi Neko ha dit...

L'enhorabona pels premis!

Jo sí que he anat alguna volta a que em tirin les cartes del Tarot i crec que per a fer-ho has de saber. A voltes sí que m'han encertat les coses.

Sobretot, em vaig quedar flipada quan em van fer la carta astral perquè van encertar moltíssimes coses del meu passat i del meu futur en el seu moment.

aigua_clara_

MeTis ha dit...

per primer cop a la meua vida vaig anar a tirar-me les cartes fa uns quatres mesos. mai mes, ni una ha acertat!!! diuen que es perque no hi creia, pero tampoc aquella tirada m'ha fet camviar d'opinio, pero no ha acertat res.

mai mes hi anire, prefereix gastar-me els sous amb una mariscada.

peto.

Fujur ha dit...

no m'importaria que em tiressin el tarot que tens per aquí... jeje

no és que sigui massa supersticiós, pero té el seu "art" tot això.

salut company!

zel ha dit...

Bé, jo tinc i alguna vegada faig servir el Tarot de l'Osho, un Tarot zen. Algunes vegades m'he sorprès i he sorprès algú amb el que surt, tot i que no en sé gaire i vaig lenta, no controlo gaire de memòria la simbologia, però tinc el llibret i amb una estoneta puc dir quelcom que ha sorprès a algunes persones estimades. Un dia d'aquests faré un tirada curta per tu, i et diré què em surt...

Anònim ha dit...

a mis, dos cops que m'han fet una tirada d'aquestes, m'han espantat tant que no hi he tornat ni ho penso fer. Tenien tota la raó! per tant, ja m'ho aniré trovat mica en mica, per si de cas.
I el cel es de tots i n'hi ha per tots, també pot ser aquí a la terra, o no?

Deric ha dit...

abans em tirava el tarot jo mateix, però encertava massa i em va fer por i vaig deixar de fer-ho

Striper ha dit...

Carme :
Jo crec que en tot això hi ha alguna explicació , malgrat hi han coses que no ens sabem explicar. Gracies per lo del relat.
Marta.
Et refereixes a cartes d'àngels, es que no entenc gaire.
LlunA .
Tens raó la vida la caminem nosaltres..
Cristina.
Desconec aquest tarot però si ha tu t'ajuda endavant. Gracies a tu per visitar-me.
AIMM .
Jo mai m'he fet una carta astral però m'agradaria.
Metis:
Que podré venir a la mariscada? Ja portaré cava i vi.
Fujur .
Algun que altre art si que te.
Zel :
Nena espero aquesta tirada . si... Petons guapa.
maria mercè :
A vegades aquestes coses fan por i tant .
Cel se suposa que hi ha per tothom , però a vegades sorgeix el dubte.
Cristina.
A vegades es va de cul es normal, i tampoc es una obligació.
Potser que ha vegades ens influïm per lo que ens diuen les cartes,
es normal.
Deric.
A mi m'agradaria aprendre a tira'l, nomes per curiositat.

Unknown ha dit...

Bona nit!
Tema tarot: no he anat mai i mira que amigues m´ho han proposat... em fa massa respecte per anar-hi... ni crec ni no crec, únicament em fa massa YUYU

Striper ha dit...

Syl.
Si es una tema ple de cert misteri que com dius pot donar YUYU.

_MeiA_ ha dit...

Jo si que hi crec en el Tarot, però clar, sempre has de saber on anar, és com tot, hi ha molta estafa.. però realment hi ha persones que en saben molt.

No hi he anat mai, encara que a vegades, quan les coses m'han anat malament he estat a punt... però mai aniria amb qualsevol.
Aqui el meu poble, hi ha una de molt i molt famosa que en sap molt. Fins i tot ha endevinat situacions que realment han passat pel poble. Molt curiós i tinc molt respecte cap aquest tema.
Però d'estafa n'hi ha a tot arreu.

horabaixa ha dit...

Hola Striper,

Bonic el teu relat.

Una abraçada

Striper ha dit...

_MeiA_.
Be al menys saps d'algu de confiança.
horabaixa .
Moltes gracies.

- Begin Motigo Webstats code -->