dimecres, 21 de gener del 2009

AVUI NO TOCAVA AQUEST POST......

Nota .

Jo em vaig posar com a seguidor de molts del vostres blocs crec que uns cent, però de fet no em veig entre els seguidor potser nom ho he fet bé, algú m'explica el procediment.
---------------------------------

 Peró volia o potser també necessitava fer cinc cèntims de l'etapa per la que travesso, com sabeu he deixat de fumar des de el dia 10 al migdia no he fumat cap cigarro, això apart de portar-me, beneficis també em porta altres efectes secundaris que suposo que superaré, tinc problemes per dormir, la gola se'm asseca , l'ansietat ja la tinc mes baixa, malgrat tot prenc algun relaxant, amb tot això no dormir gaire i els relaxants vaig una mica zombi. Tinc un fort joc mental amb el meu cervell , que constantment m'envia senyals de el plaer que seria un cigarro, i malgrat no haver trobat cap raó per continua fumant , i moltes per no tornar a fer-ho la lluita hi es
( Em deixeu raons per no fumar, necessito molts arguments per la part díscola del meu cervell). De fet crec que sortiré guanyador per que vull continuar amb salut per:

Sempre salut, trempera, mullena, bones rebolcades i millors orgasmes!!!!




I no pas acabar amb una ampolla d'oxigen penjada:

I de fet aquests dies m'adono que em tinc que prendre les coses amb calma i adequar-les a la meva situació per que si no m'estava estressant molt i li vull guanyar aquesta partida a la nicotina, Si vull porta un ritme com el d'altres moments no puc i llavors em frustro i es pitjor, i els meus ànims cauen per terra, ho sigui que vaig fent piano, piano, lo que puc sense marcar-me grans feinades, això si el bloc espero continuar publicant al mateix ritme.
LA TORNA
Això es una felicitat ben grossa no?

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 25 A LES 07.00HORES!!!!!





54 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

No hi ha comparació; són molt mimllors els motius per deixar de fumar. Ànim.
Sobre el tema dels seguidors, potser el que passa és que no apareix la teva imatge perquè al blog només es monstren els 12 últims seguidors.
D'altra banda, ja he comprovat que té un límit: només et pots fer seguidor de 200 blogs.

Montse ha dit...

Vejam... una raó per no fumar... a ningú li agrada fer un petó a una boca amb gust de cendrer.

et serveix? :)

I ara una de seriosa: si pots, fes-te una radiografia de tòrax ara i una altra quan portis un any sense fumar. Veuràs la diferència.

Un petonet i ànims!

Juan Duque Oliva ha dit...

AL final tendrás tu recompensa, pero será una lucha diaria, tendrás que convivir con ella, lo mismo les pasará a los no fumadores.

En cuanto a lo de los seguidores, supongo que los estarás siguiendo pero habarás pulsado la opción de hacerlo oculto, tienes que hacerlo visible para que se vea (si es eso lo que preguntas, perdona si no)

Otra cosa, definitivamente quité el contador que tenía como el tuyo el del cuadrito celeste, mete muchas ventanas de publicidad,

BEsos

Garbí24 ha dit...

Ara estas en el pitjor moment , dues setmanes mes i ho tindras superat.
I com dius tu millor sexe que fum.
ANIMS

Carme Rosanas ha dit...

Gràcies pel teu avís, Però era un post, que com el teu, avui no tocava, em faltava el dibuix i el vaig publicar per error i el vaig tornar a treure.

Raons per no fumar... suposo que sí que estàs en el pitjor moment, però és que a mi el que no se m'acudeix és ni una raó, per fumar, o sigui que...
no sé què dir-te. El que a mi m'impressiona és que...

Jo he vist persones molt fotudes per culpa del fum. Crec que si les veus, com costa de respirar amb els pulmons fotuts, no et queden ganes de fumar mai més.

Carme Rosanas ha dit...

I el gust de les coses, dels petons però també del menjar...

carmncitta ha dit...

ho acoonseguiràs!!!! ánim!

Sara Maria ha dit...

Ja que t'agrada el mon gastronomic, una gran rao per deixar de fumar es recuperar el gust totalment. Tots els exfumadors coincideixen que han millorat en gust al menjar.

Enric Caujapé ha dit...

Jo vaig deixar de fumar fa uns quants anys, en portave ben be 4 sense fumar, i ara que hi torno, els nervis i tonteries d'aquestes.....he de dir que soc ben tonto, perque deixar-ho es tot un beneficii pel cos....en fi, coses.

_MeiA_ ha dit...

Cuando puedas pasate por mi blog a recojer una pequeña cosita!!

Petonets!

estrip ha dit...

i quan vagis per un carrer pendent a munt i arribis a dalt, encara que el cansament pugui ser el mateix, els esbufecs seran més nets, segur.

salut!

Anònim ha dit...

El què has de fer és notar com ja no tens el pit tant carregat i animar-te perquè fumar pot portar tants problemes que fill de gran t'ho estaries recordant, no convenço molt però no saps la sort de deixar de fumar, jo ho enyoro però fumar només prota problemes i despeses.

robelfu ha dit...

Hola guapo admiro la teva força de voluntat. Jo sempre he dit que fa més qui vol que qui pot a si que anim i aquí et deixo unes raons per que ho segueixis intentant.
L'aroma personal: Fumar produeix un desagradable olor que s'impregna a la pell, pèl i roba.
-Impotència sexual: Fins a 1 de cada dos homes majors de 40 anys han experimentat algun grau d'impotència, estimant-se que el cigarret és una de les principals causes físiques de la disfunció erèctil,per aquesta raó crec que val la pena intentar-ho no?
Un petonàs

Marta ha dit...

Joan
jo et podria donar mil raons per no fumar, si vols t'envio unas quantes fotos dels efectes del tabac a casa meva, veuras com hi trobas els motius....
De totas maneras penso que ho estas fent molt bè, el mes important es que no encengis cap CAP ,cigarro, ja veuras com es posible.
mils de petons per tu, i molts d'anims.

Unknown ha dit...

Amb això dels seguidors no sorten tots quan entres els blogs però pots fer clic allà on posa "veure tot els seguidors" i potser llavors et veuràs... amb el teu funciona!

Respecte a raons per a deixar de fumar: d´aquí uns dies ja no tindràs la gola seca, deixaràs de fer olor a Nicotina rància, el color de la pell anirà millorant, no tindràs els atacs de tos al matí ni la carraspera, entraràs a casa teva i, a part de les rebudes de la Lluna, la teva llar farà olor a net i no sempre a bar o discoteca... en quan a salut després de l´ensurt d´aquests Nadals... potser t´estalvies càncer de pulmó, càncer de llavis, càncer de faringe, etc. Són prou raons o en vols més?????

Ànims que ho estàs fent molt rebé

Syl

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Que és bonica la Lluna oi? El que no has de fer es grans festes quan arrivis a casa desprès de treballar, aixì no es sentirà sola quan marxis.
Motius per deixar de fumar? te n'he donat uns quants, en vols un de prou fort i simple? TU MATEIX. Que tal? be oi?
Referent al ritme de vida? dons que millor si t'has adonat que el que portaves no el podies ni et convenia seguirlo, estrès, decepció, nervis, etc.
La clau rau en no demanar res i que vagi venint, i donar gràcies en silencia clar! gràcies per un nou dia, gràcies per haber trovat la Lluna (que feras quan arrivin les vacances?), gràcies per poder acompanyar a la petita a música, gràcies per tenir una feina, gràcies per haber-te adonat del perill que representa el tabac i tenir una oportunitat per deixar-ho. La foto que ens has posat ho il.lustra molt bé.
Referent als seguidors, només surten a la pantalla principal del blos alguns, la resta has de clicar en "ver todos". Tú no surts en el meu de blog. Hi ha la forma de seguirlos pùblicament o anònimament, a veure com et vas posar tú...

LlunA ha dit...

Suposo que ja has aconseguit lo del tema seguidor del blog, oi?

El tema del fum...la veritat que ho vaig intentar reduint i la cosa no va anar bé. Ara m´ho torno a plantejar amb més força i pot ser en uns díes compro l´ultim paquet.
Consells per deixar de fumar n´hi ha un munt però tot està en nosaltres en tenir molt present que un cigarro no és cap benefici, que només fa pudor, ens ofega, puja la nostra crisi econòmica...fes guardiola, tots els euritos diaris per cigarros a la guardiola i t´animaràs ben segur!
Sort!
Petonets

_MeiA_ ha dit...

és la millor decisió que has fet! jo tb ho torno a intentar... però de fet, jo només fa 4 dies... però és que no és plan fer el què feia.. fumar quant estic nerviosa.... pk?? i fumar quant sortia de festa... pk???
penso que això no ha de poder més que jo... si jo prenc una decissió l'haig d portar fins el final...
és tot de cocu... pensa que jo m'he posat malalta i tot... amb febres... i tot és de la mateixa merda d'ansietat!!

una cosa que et domina a tu i tu no la pots dominar, no pot ser bo de cap manera... és el què penso...

ànims!

Mallerenga ha dit...

Caram, noi! Amb totes aquestes raons que t'estan donant per no tornar a fumar m'estan agafant ganes de tornar a deixar-ho... Vaig estar sense fumar un any, i el dia que feia l'any, com una autèntica imbècil, hi vaig tornar per veure què passava (encara que ja ho sabia), i així, de mica en mica torno a fer pudor de fum ranci, que és una pudor que detesto!
No m'havia tornat a plantejar deixar-ho una altra vegada, però ara... Ai, que m'esteu picant!!!
Segurament la Lluna, que és un sol, també estarà contenta que no facis pudor de tabac fred. Fes-li una abraçada ben manyaga!

Anònim ha dit...

El menjar he sentit parlar a molts ex fumadors i tots diuen el mateis el menjar sap molt millor quan la nicotina no la tens a la gola. ANIM ETS MASSA FORT COM PA QUE UN CIGARRET ET GUANYE ESTA JUGA. Un bes molt gran d'anim

Anna ha dit...

felicitats nanu!!11 dies molt importants!! estàs fent un esforç molt gran i seguiex amb aquesta lluita eh? al final desixarà de fer-ho..

No sents millor les olors? el gust dels aliments? les mans ja no et faran pudor, ni la roba...

Un consell per l'ansietat: o practiques molt el sexe o fes algún esport, vés a córrer amb la Lluna o vés a nedar!!
PEtons!!

aigua ha dit...

Seré dura....fes-ho per tu si vols viure més i fes-ho per la nena, que és faci gran amb tu i que la puguis veure creixa feliç al teu costat.
l'avi dels meus fills va morir de cancer de pulmò i no es van poder coneixer mai....

petons i força!!!!

....... . ... . .... .. ... ... ... . . .. M or S e . . . . ha dit...

ánimo y fuerza! tú puedes! recuerdos de una antigua bloguera que cambió de blog...

rosalia ha dit...

No puc donar-te consells perquè soc fumadora i he intentat en dos ocasions deixar-ho i no ho he aconseguit. La majoria però ho aconsegueixen amb més o menys esforç.
L’excusa que tinc (auto engany) és que tinc que trobar el moment adient i no el trobo mai. Espero que tu no trobis cap excusa, així que ànims!

M. J. Verdú ha dit...

Me n'alegro que hagis deixat de fumar. Sé que ho aconseguiràs de tot. Només cal determinació i força de voluntat!

Cèlia ha dit...

Jo em sentia dins d'una presó, sempre m'he volgut sentir molt lliure i, en canvi, el tabac podia més que la meva voluntat. Ara sí que em sento lliure... quant a les raons que t'han donat, ja ho veuràs que és cert, la olor és més intensa, el sabor dels aliments (com millora el gust), evidentment, la respiració!, la tos... però tranquil el primer any, caminar cada dia (no tant cotxe) i no substituir tabac per dolços que si no... Però surt de la presó, ja!

I felicitats per la Lluna, són una alegria!

lisebe ha dit...

Joan:

Endavant !!!

Raons per deixar de fumar tu saps unes quantes!!

No cal que et digui quines. Cadascú te les seves las que els hi fa anar endavant, no massa depresa, poc a poc i amb bona lletra.

Mira't dintre teu, i veurás raons sufiecients per conquistar la teva ment.
Hi ha gent que t'estima, que et vol com ets..
Valora, però mai t'estresis, perquè llavors no anirás en lloc, ho has de pensar primer fredament, i despres treure de la teva ment aquelles coses que et fan recordar el tabac.
Estic segura que ho aconseguirás..!! però la força de voluntat, el anim, ho has de treure de on et dongui la força per continuar....

Molts petonss

Aixxxxx ha dit...

Motius per no fumar:
1.- Salut (risc real de malalties cardiaques, pulmonars, etc)
2.- Economiques (cada cop es més car el tabac)
3.- Per que la teva voluntat és més forta que l'ansietat.
4.- Pels que t'envolten i no fumen.
(ara podria buscar els motius que surten en un paquet però no en tinc cap a ma, fa temps que ho vaig deixar).
Anim!!!!!

Hada Isol ♥ ha dit...

Hola Joan,en primer lugar te doy las gracias por tu visita a mis poemas,y por tu preocupación por mi te doy doblemente las gracias!la canción me gustó mucho,ví esa pelicula me gustó.
No te aflijas amigo mío yo estoy bien,es más ,vengo contenta porque cumplí un sueño,ví el Dakar! así que estoy bien,mis poemas son tristes a veces,lo sé,pero mi alma queda tan en paz cuando escribo un poema,algunos sentires que plasmo allí son viejos,quedaron dando vueltas por mi corazón y salen,lo bueno es que salgan,escribir poemas es el modo en el que yo descargo lo que lleve adentro,creo que ese poema es alguna tristeza vieja,hoy estoy en un buen momento,pero si así me salió, así lo dejo,porque es increíble amigo lo bien que me hace expresarme en versos,siempre soñé con ser poeta,no dispongo de talento,pero mi blog me hace tocar el cielo con las manos,cada comentario allí yo lo valoro muchissimo porque me hacen un honor muy grande al leerme.
Sobre el cigarrilo,te felicito que lo dejes y me alegra mucho que lo hagas,te diré una cosa ,yo no fumo y sabes porque?
Tenía yo un tío que era todo alegría,un hombre fuerte y grande,parecía invencible,tan sano,su unico defecto es que fumaba mucho,a él lo recuerdo tan activo,siempre con alguna ocurrencia,un buen día comenzó a toser mucho,a tener pulmonías recurrentes,a debilitarse,comenzaron a operarlo,a darle quimicos etc,en menos de un año era un hombre triste,abatido,delgado,ensimismado,parecía que veía a la muerte de cerca y le dolía,después ya solo vivía conectado al oxigeno,aguantó mucho pues quería llegar a navidad,lo logró esa noche estaba sonriente,con la energía de antes,volvió a ser mi tío,y nosotros estabamos contentos pero dolidos a la vez porque sabiamos que ese seguro era su ultimo esfuerzo,el 28 de diciembre falleció,su cáncer al pulmón no se lo llevó rápido,es horrible ver como se deterioraba,sus pulmones estaban tapados por tanto fumar,no le deseo eso a nadie y menos a un amigo como tú,así Joan tu puedes y seguro todas esas ventajas que nombras las tendrás!
Me encantanta lluna.
Bona nit i petons!

zel ha dit...

Jo m'apunto a la idea de que, si vols, i n'estàs convençut, guanyaràs...jo encara no puc...

I pels seguidors, passa a tothom, se'n veuen uns quants, els altres queden per quan obres la finestreta!!!!!!


Petons estimat valent!

horabaixa ha dit...

Hola Striper,

Et diré algo que a mi em va servir fa moltisims anys, així que .....

Si ja portes 11 dies sense, d'entrada has d'estar més que satisfet, donat compte dels beneficis que ja tens. I el més important, l'amor pròpi.

No pots ser capaç de llençar-ho tot a norris, per una cigarreta. Ara no pots. Has de convence't d'aixó cada cop que tinguis "temptació". Beure molta aigua. I intentar (sé qué és dificil) no pensar-hi.

Saps que ja has passat els pitjors dies.

Anim !!!! que estàs podent

Una abraçada.

-per cert, ja no fas aquella olor de tabac, t'has fixat ?-

Fada ha dit...

Paginas que ayudan a dejar de fumar:

http://www.madeinweb.com.ar/dejar_de_fumar.htm

http://www.msal.gov.ar/htm/Site_tabaco/por_que.asp

http://www.msal.gov.ar/htm/Site_tabaco/pdf/modulo2.pdf

espero te sirva! un petó!

Joana ha dit...

T'han donat un munt de raons i tu també en dones al teu escrit, totes vàlides.
Una important, quan fas petons, dels bons, intensos i llarcs..... no t'han dit com en son de bons sense el gust de cendrer?.
Vinga guapo!, tu pots i et felicito, molt i molt, per l'esforç.
Petons, dels que tu vulguis.

Marta ha dit...

Jo estic segura que al final no tindrás ja ni el record del tabac.

Lluna ha dit...

Striper, jo també estic deixant de fumar i em pensava que em costaria més. Perquè no proves de fer una llista d'arguments per seguir fumant? Sincerament, jo no n'he trobar cap. Apa, que sigui lleu :)

labruixoleta ha dit...

És difícil trobar un motiu per deixar de fumar que sigui especial, pq segurament, ja els saps tots. I mira el que et diu "somiant la lluna" és un abona opció. Busca arguments per tornar-hi, i segur que no n'hi ha cap d'interessant. I segur que la Lluna que tanta alegria et dóna quan arribes a casa, agraïrà molt que no omplis la casa de fum! Vinga segueix així, que ja portes 10 dies i això és tota una victòria! :-)))

fada ha dit...

El contrast de radiografies és brutal, clar que el resultat trigarà un temps. Altres motius, també a la llarga... Tu que n'estàs tant de la teva nena, t'imagines el dia que et faci avi? Ja sé que falta molt, eh? ara no et frustris que no t'estic dient vell... Ja no sé si m'embolico massa... A mi em feia molt fàstic fer un petó a algú que feia pudor de tabac (ara només n'hi faig al meu marit i no fuma, clar!). Què sé jo! Ànims estàs fent el que toca. Molts petons (i sense pudor de tabac!) ;))

nimue ha dit...

no fumes, Striper!!!! la gent que fuma fa una pudor tan horrible!!! potser ells no se n'adonen però fan molta pudorrrrrr!!!! puaggg!!!!! Encara que s'acaben de dutxar fan pudor de puaaaag!!!! i a que tu vols fer bona olor i ser un nen net i polit? doncs no fumeeeeeeeeeeessssssss! :PPP

kweilan ha dit...

Hola! Crec que ja t'han dit tantes coses que em repetiria. Com diu la Carme no tinc cap raó perquè alguna persona fumi...empitjora la salut, et gastes diners, sempre tens una mà ocupada, continuament estàs pendent de si es pot fumar o no als llocs...no se, sempre m'ha semblat una dependència innecessària. No he fumat mai però se per persones que tinc al voltant que costa molt...els primers dies són els pitjors. Ànim i pensa que la teua qualitat de vida és important.

Anònim ha dit...

hola!!jo fa uns 7 anys que vaig deixar de fumar!!
la meva raó va ser pq em negava a veure´m enganxada a un paquet de tabac!!!si no en tenia em posava dels nervis....etc etc
Un dia vaig dir prou!!!!m´ho vaig repetir mil vegades al cervell!!!!no fumaré ,no estaré enganxada a res!!!i no davant qualsevol situació!!!
aquesta és la clau,penso,no fumaré pasi el q em passi...pq sempre,sempre hi han excuses oi?¿?¿i molta força de voluntat clar!!!!
canviar els hàbits!!no sabia q fer amb les mans,això em va costar...portava sempre un boli!!o en tocava es cabells.....etc

Vinga molts ànims i endavat...i salut!!!

d ha dit...

apa!
ja m'he fet oficial!!

estic com a seguidora oficial de la teva plana per la teva nota, no perque tingués necessitat de fer-ho, docns hi entro sovint i m'encanta recrear-me amb els teus escrits...

tonets i molta força! ets molt més fort que el tabac!!!

khalina ha dit...

Crec que ja tens tots els consells per deixar de fumar : menys tos, millor veu (el rei del karaoke), més potència sexual (si fumant es perd, no fumant en guanyes), millor sentit del gust i l'olfacte, et curaràs abans dels refredats (i te'n estalviaràs si no has de sortir al carrer a fumar quan ets a restaurants i altres llocs), més esportista, més salut en general, més diners. I sobretot, pensa en els que estimes. Si degut al tabac t'han de cuidar què? Vols obligar-los a anar d'hospitals o acompanyar-te sempre perquè els teus pulmons no tiren i amargar-los la vida?? Es una mica dur, però si te l'amargues tu, doncs tot queda a casa, però i la teva família??

Felicitats pels 11 dies. Tu pots sempre! No facis fumadora passiva a la Lluna

rits ha dit...

mmmm, crec que ja han dit tots els motius per deixar-ho... el més important és que tu veus la necessitat de fer-ho i saps que només et portarà beneficis, per tant l'esforç valdrà la pena.

Si entre tots hem de cnviar el món, un esforç per un mateix, val milions.

molts ànims!!!!

Estela ha dit...

feliç any wapo, encara no t havia felicitat.Amb la nicotina voluntat! jo faig algo semblant, estic a regim, em menjaria un cavall però aquí estic, amb voluntat per aconseguir un cos més esvelt que m' agradi primer a mi i després...a...petons.

Douglas ha dit...

Tu mateix ho has dit, millors rebolcades, millors tremperes, en definitiva millor sexe, a mes de gaudir mes i millor de la vida (mes llarga), em sembla que són molt bones raons no?

Silvia_D ha dit...

Me alegro que vayas consiguiendo dejar de fumar :)

Mira lo de saber si estás como seguidor, es fácil, debajo del recuadro de seguidores, en todos los blogs, pone: verlos todos o en tu caso veure´ls tots, pica ahí, en el blog que desees comprobar si estás apuntado y busca :), yo creo que en el mío sí que estás , aunque la cosa esta solo muestra la foto de los últimos, vaya chapuza!!

Besos, niño y buen fin de semana

Zazpi ha dit...

He resusitat :p
Avui si t'haig de deixar cometnari:P
Felicitats guapo!!
Es el millor regal que et podies fer a tu matiex.
M'alegro moltissim de la teva elecció i ànims que tu pots amb el que faci falta.

Petonás d'orgoull.

Antonio ha dit...

Hacía años que no leía (o escuchaba) la expresión 'fer cinc centims'.... eran tiempos de institut(o)...


Antonio

su* ha dit...

hola trempat!

abans q res, FELICITATS PER HAVER DEIXAT DE FUMAR!!!!

pel q dius al post, diria q tens suficients raons per superar-ho. i més q lluitar contra les ganes de fumar.... has provat d'acceptar-les? això no vol dir q els hi facis cas, simplement q les acceptis com una part de tu i a la q decideixes (per pròpia i lliure elecció) no fer-li cas.
el poder està en tu, quan et vingui l'ansietat, agafa una (o totes) les raons q tu mateix has dit i imagina't, veu-te i sent la situació gaudint-la tal i com voldries ;)

una abraçada enoooorme!!!!

MeTis ha dit...

pienso en todo lo que aguantaras si dejas de fumar... yo de pensarlo si que me relamo... :)

poc a poc joan, podras.

EvitaBlu ha dit...

Et diré el que vaig fer, no sé si et servirá però a mi em va anar molt i molt bé.
La clau es que no puguis fumar a la feina que és on ens passem la major part del día, al moment dels cafés i on la temptació és gran jo no m'estava massa estona, sortía de la cafetería i em posava un xiclet a la boca, ja havia passat mig día, després de dinar, feia el mateix. A la tarde, en acabar la jornada laboral i arribar a casa, em fumava la primera cigarreta i una segona després de sopar. Vaig evitar donar-li importància, no em vaig posar al cap que sería un trauma i que no ho aconseguiría sinó que vaig acostumarme a aquesta rutina i sense adornar-me'n vaig substituir un paquet al día per un parell de cigarros.
Continuo així pero ja puc estar tranquil.lament prenent el café amb gent que fuma al meu voltant i he notat molta milloria, el més difícil son les festes, caps de setmana de sopars, etc. Suposo que hi ha gent que prefereix deixar-ho de cop però jo ho vaig intentar dos vegades i no ho vaig aconseguir d'una manera tant radical.
I pensa una cosa, quan es fuma tant no disfrutes, la majoria de vegades ni t'acabes la cigarreta i es queda mig encesa al cendrer.
Espero que t'ajude una miqueta.

Petons i força

Striper ha dit...

Avui no us contesto un per un continuo sense fumar, ja fa dues setmanes, la batalla mental continua però amb menys intensitat, dir-vos, que moltes de les coses que m'heu dit m'han sigut de utilitat, com lo del peto al cendre. El altre dia vag estar molt a prop de una noia,va ser circumstancial, però em va servir per sentir que feia olor a tabac, i vaig pensar que era l'olor que devia fer jo, i que segurament ressaltava a la meva pròpia ( feromones inclosos) perfum.. I realment no va resultar gaire agradable i ofuscava de alguna manera l'atractiu de la noia.
Moltes gracies per els vostres comentaris, espero guanyar , Una abraçada a tots/tes

Deric ha dit...

tranquil, tot necessita el seu temps.

Josep B. ha dit...

Com a ex-fumador (d'això en fa quasi vint anys) aquesta és l'època més dura. Imagina-te'l com un fantasma, un maleït fantasma que tira de tu perquè tornis a fumar, perquè ell sí ho necessita.

Sigues fort que guanyaràs.

- Begin Motigo Webstats code -->