diumenge, 25 de gener del 2009

I JO AMB AQUESTS PELS.........

AVUI UN TEMA PELUT!!!!!!

Avui el tema va de pels , no d'aquests de la primera foto,
si no dels que lluïm al cap, les meves disculpes als calbs.
De fet els cabells es una de las parts del nostre cos que podem 
canvia al nostre gust i personalitat. 
De fet la manera de la que portem el cabell pot dir molt de nosaltres i definir,classe social,Ideologia, ètnia, tribu social ,urbana,religio.... Alguns personatges resalten per el seu cabell o pentinat, aquest o aquest.Jo després de molt anys d'anar pentinat capa darrere, he canviat d'estil la responsable la Mary la perruquera que dissabte em va tallar el cabell em va dir que estaria millor si me'l pentinava endavant, us poso fotos per que mireu la diferencia , aquest que surt a la foto amb mi es una mica burro però molt bon nano..

I vosaltres com porteu el tema dels cabells, canvieu sovint de rossa heu passat a morena o viceversa, , sempre el mateix estil, canvieu sovint , bé ja em dieu.

LA TORNA
A la feina després de ,molts anys de portar la roba de color blau he canviat de model, gris , amb detalls taronja a mes es una roba molt mes forta.

CONTRAPORTADA MILLOR NO MIRAR.
AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 28 A LES 07.00HORES!!!!!

41 comentaris:

Striper ha dit...

Ja fa 15 dies que no fumo, la batalla mental continua però amb menys intensitat, dir-vos, que moltes de les coses que m'heu dit m'han sigut de utilitat, com lo del peto al cendre. L'altre dia vag estar molt a prop de una noia,va ser circumstancial, però em va servir per sentir que feia olor a tabac, i vaig pensar que era l'olor que devia fer jo, i que segurament ressaltava a la meva pròpia ( feromones inclosos) perfum.. I realment no va resultar gaire agradable i ofuscava de alguna manera l'atractiu de la noia. VULL CONTINUAR SENSE FUM!!!!!!

Deric ha dit...

Bon dia!
Jo acostumo a portar el mateix estil, tot i que de vegades m'agrada canviar

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Hola,
felicitats per la batalla contra el tabac. T'he de dir que efectivament, pels que no fumem, quan se t'acosta una persona fumadora, és com un cop, l'olor del tabac molesta molt.
Cabells? dons fins ara mai he tingut necesitat de canviar de color llevat que no fos per gust, cosa que he fet unes quantes vegades, ja que el castany clar m'afavoreix el poc color de la cara. Ara ja fa temps que no ho faig ja que tinc curiositat per veure si tindré gaires cabells blancs, m'agraden molt. I normalment molt curts o mitja melena però no més enlla dels hombros.
Per cert, canviar d'estil de pentinat fa que et sentis com "diferent" i a voltes, ajuda.
El company de la foto és guapissim!
La roba? si a tú t'està bé per treballar i tens llibertat per escollir, dons endavant!
Ostres, molts deures ens has posat avui eh!
Per cert, millor sense barba que amb ella, toma!

Marta ha dit...

striper
enhorabona per els dias que portas sensa fumar, endevant que tu pots,....i si que es veritat que quan portes uns dias sensa fumar t'andonas de la fortor dels que si que fuman, o sigui que ja saps si vols lligar mes....ni un piti, ala.
El pentinat enrera et queda molt bé, tu fes cas a la Mari que ella es la profesional..

petons sempre.

rits ha dit...

Et queda molt bé el nou pentinat!! més modern.

Uf!!! els cabells i jo és un gran maldecap!!! de fet fa uns dies volia fer un post i no hi he tornat a pensar! els tinc molt difícils, ni arrissats ni llisos. Com m'agrado més llisos, me'ls alliso, xò és molta feina i molt temps, i sempre acabo anant amb cua. De mides va variant, més llarg o més curt. Farà un any em vaig posar serrell i fa dues setmanes que me l'he tenyit per primera vegada!! coses de l'edat i uns cabells blancs (que tot i que m'agraden en els altres) no quedaven gens bé!! M'agrada molt la gent que és molt agosarada i canvia constantment de pentinat, xò reconnec que jo no ho faig gaiebé mai.

Molt bos esl diagrmes, però una mica plens de tòpics, eh!!

Montse ha dit...

Respecte al tabac: enhorabona. Ja has passat el pitjor. Ara només cal que continuïs sense voler fumar. No que no en tinguis ganes, que d'això no te'n lliuraràs (potser mai), però "que no vulguis". Si tu no vols, no fumaràs.

De la roba: en realitat, és igual, no? mentre estiguis còmode... diuen que la comoditat és mitja vida, tu, o sigui que el color seria igual.

Dels pentinats: has anat a donar amb la dona que més colors ha portat al cap, que més estils ha provat i que té els cabells més rebels de la capa de la terra! Actualment els porto platino + metxes fosques. Fa quinze dies els portava platino-platino. Fa sis mesos, rossos daurats, fa un any, ros clar amb metxes castanyes... ara els porto curts, fa dos anys portava una melena que m'havia deixat créixer durant set o vuit anys. No m'he atrevit mai a fer-me rastes o trenetes, perquè m'ha agafat la moda una mica granadeta i em fa vergonya, però m'encanten, tant les unes com les altres! en fi... que m'agrada canviar de pentinat i de color de cabells, una petita gran debilitat! a que no ho semblava, en una àvia, eh? eh? eh? :D

Joana ha dit...

Doncs a mi m'agraden els colors xocolata, tons lilosos.... però noi, ara, de fa uns mesos, doncs les meves canes, no son moltes però sí les justes per "tocar allò que no sona" doncs no em deixen fer servir aquestes tonalitats...
Ara entenc per quin motiu les dones, com més grans més roses...
Ara he de decidir si deixo fer i acabo com el copito de nieve, o bé tiro a rossenca... no m'hi veig, és clar...
Segueix amb lo del tabac, jo seguiré amb els meus petons dolcets...

carmncitta ha dit...

ho vaig portar un temps de color vermell, però ara el torno a tenir del meu color :D.

felicitats pels 15 dies sense fum, yuuuuju!!! ánim!

Anònim ha dit...

Nano sempre vas ensenyant coses de tu i desputllant-te poc a poc, i poc sabria dir-te de la resta... sóc tímid ves...

Jesús M. Tibau ha dit...

Ànim que quasi tens la guerra guanyada!
Jo pateixo poc pel meu pentinat i per altrs temes relacionats amb la imatge. Pràcticament no canvio mai de pentinat, més que res per mandra i perquè tinc altres coses al cap en què pensar i, perquè, entre altres coses, cada cop me'n queden menys de pèls al cap.

merike ha dit...

sense fum, naturalment, si vols viure. enhorabona!

nimue ha dit...

quan era més joveneta si que l'he portat de colors però la veritat és que amb el tall no faig molts experiments, m'agrada llarg i així és com el porte des de fa molts anys, intenta fer-lo creixer una mica més ràpid, que amb els rínxols és més complicat del que sembla! I com que per sort encara no tinc canes, a la perruqueria no em veuen el pel gaire sovint, jeje...

No fumeeeeeeeeeesssssssss!!!!! ;)

Garbí24 ha dit...

Jo acostumo a portar el cabell molt curt , mes que tot per comoditat .
La contraportada no cal dir-hi res més es genial , el que passa es que ens deixa a nosaltres com una mica simples , de fet es aixi .
Sense fum millor , ja quasi ho tens ,no ho espatllis

LlunA ha dit...

Sense fum!! Jo només porto 48h, demà serà xungo, el café al bar, la feina...però ho intentaré!!
respecte els cabells...millor cabells endevant!! ejej
Jo de color canviava molt quant tenia 16 anys, desprès m´he quedat amb el meu color, rosseta, i ara depén de com estigui d´ànims els deixo crèixer o me´ls tallo...jajaja

Petonets

....... . ... . .... .. ... ... ... . . .. M or S e . . . . ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
aigua ha dit...

MMMM m'agrada com et queda el nou pentinat i la barba genial :)
M'agrada anar variant de mida i de pentinat, però sempre torno als origens :) i un toc de color i reflexes donen vida i llum als cabells.
Força!!

estrip ha dit...

que el vent entortolligui els cabells!

Juan Duque Oliva ha dit...

A mi me encantan los pelos, me encantan

Anna ha dit...

ei!! jo anava sempre sempre amb el cabell recollit, pel tema del bàsquet i de la feina (monitora de natació) i era una caca dur-lo al vent perquè a la pisci hi feia una calor.. i constantment a l'aigua! en canvi ara el porto deixat anar la majoria de vegades, i ara me'l torno a deixar ben llarguet. no m'he tenyit mai, i espero tardar molt! :)

Anònim ha dit...

El cert es que amb els meus cabells poca cosa tinc a fer, son tan però tan enrinxolats que al final amb el pas dels anys he pensat, que si els tinc així pues així i andando!! Potser de tant en tant, el canvi era dur-los estirats, pero vaja no molt sovint.

I tenyir, be, quan una temporada forta d'estress em va omplir mig cap de canes, si mig només i en no més d'un mes, evidentment vaig haver de decidir tintarles i ja soc asidua del tint, què hi farem! Coses de la vida.

Que tinguis una molt bona setmana!!

Déjà vie ha dit...

Jo he tigut metxes rosses, el cabell vermell, caoba i ara stic morena. A tot aixó jo el tinc castany. I l'he dut curt, llarg, amb rastes... el q sempre tinc, però, son els rissos. ;)

Eli ha dit...

Doncs jo soc poc presumida... i per tant el tema del cabell no em té massa preocupada.. Es més, quan em dona el punt me'l tallo jo mateixa.. (com que esta de moda els pentinats despentinats...doncs au, amb tisores a les mans tinc poc problemes) Respecte al color, ara el porto caoba... Que també m'he fet jo, es clar... ja,ja,ja
Les perruqueries si fos per mi.. estarien totes tancades!!!

Carme Rosanas ha dit...

Ets un valent, Striper! Visca els nois sense fum i visca els petons sense gust de cendrer!

Ple que fa als pentinats. No sóc presumida, ni m'he canviat mai els cabells de com els tinc de natural: castanys i estirats. Mai no me'ls he arrissat ni tenyit. Ara ja me'n comencen asortir de blancs i penso continuar sense tenyir-los.

fada ha dit...

Estic d'acord amb la menta fresca: sense barba millor. I el pentinat, si estàs guapo de tota manera! I a sobre no fumes! Perquè estic casada que si no... ;)) Jo tinc el cabell negre com el sutge i ara de tant en tant me'n veig algun de blanc. Però no he canviat mai de color ni penso fer-ho, ni quan encara me'n surtin més de blancs. Ara, la forma l'he canviada molts cops: llarg, curt, curt i amb una treneta llarga penjant, arrissat, planxat... Però no canvio tot sovint i llavors quan ho faig es nota molt i em sento una mica diferent fins que m'hi torno a acostumar. Molts petons.

Douglas ha dit...

Ja et dones compte del efecte que fieas als no fumadors cuan tu fumaves, enhorabona pels teus esforços. El tema dels cabells, no se noi, un el te que dur de la manera que millor es troba i es veu al mirall no?, que me done si es curt o llarc, si un si trova a gust.

stel ha dit...

Jo he canviat de look moltes vegades, cabell molt curt, rinxols, mitja melena... i ara el duc llarg i pretenc que creixi més encara. Ja m'arriba a mitja esquena i de moment que vagi creixent! A lluïr melena jejejje

Unknown ha dit...

Veus com ja t´està començant a molestar la olor de tabac?! Jajajaja. Segueix així.
La veritat és que tinc el cabell molt arrissat i el vaig portar llarg durant molts anys però sempre recollit i al final vaig pensar "pa que" i un dia me´l vaig tallar curt (d´això ja deu fer 7 o 8 anys)... vaig intentar deixar-lo llarg una miqueta però és que tinc MASSA cabell i semblo un lleó!!! Per tant me´l vaig tornar a tallar i el porto com a la foto de identitat... No me l´he canviat mai de color... no m´atreveixo ni tinc ganes, si sóc així perq canviar????
I ara una foto amb el mono nou de feina.

Antonio ha dit...

un refrán dice aquello de 'donde hay pelo hay alegría' pero no se, no se... depende de los pelos y de donde...

Antonio

Anònim ha dit...

felicitats, aixo lo 1º, lo segon no solc cambiarme massa el cabell i meins hara prop de falles que dec de ferme eixe replegat tal xulo que vosaltres conegeu com ensaimades o princessa leia.
Bo hara et dic que si continues amb la idea de falles dos coses 1 dimeu i et dic unes cosetes i vorem de vorens i pegarte una braçada i 2 demana lloc hara que si no despres es impossible. Un bes

rosalia ha dit...

Opino que t’afavoreix el canvi, pel meu gust personal: amb els cabells endavant i sense barba

khalina ha dit...

Està bé de tant en tant canviar el pentinat, si en tens ganes clar, però hi ha moments que et ve de gust.
Igualment, jo no he variat massa el pentinat en els últims anys. Sí que abans dels 20 l'havia portat curtet i també ros llarg, i caoba, però després vaig tornar al meu castany, i farà uns quatre anys que em faig metxes pel roges (que després s'aclareixen) per donar un toc i per tapar alguna cana.
A mi no em convencen les canes (per a mi. Hi ha gent que li donen personalitat) Per sort les tinc per sota. Ara que si veig una que es veu, jo l'arranco. Total tinc molts cabells! Diuen que et surten 7. Però jo crec que és una llegenda urbana

Cèlia ha dit...

L'època de la vida que em vaig sentir més xula és quan els portava negres i rinxolats, quina melena! (i vint anys menys que ara, quina energia!)
També em va agradar dur-lo vermellós, potser perquè m'hagués agradat molt ser pèl roja. Normalment l'he dut entre mitja melena i força llarg (és que em creix bastant) i, quan l'he dut curt no m'he agradat.
Ara vaig castanya, el meu color natural, perquè és com més m'agrada sentir-me, natural en tots els sentits, però menteixo si dic que ho sóc al 100%, perquè començo a tenir canes. Fins ara les podia comptar i ara ja no!
Felicitats per la teva fortalesa, ETS MOLT GRAN! (Ho dic eufòrica per donar ànims).
El ruquet una monada!
El vestit, et queda molt xulo! Per treballar a gust i poder tenir bons moviments, doncs té la seva missió!
Un petó!

merike ha dit...

Sent una dona vella estic perdent els meus pèls.. Fins a l'edat de 30 tenia el meu color clar normal.
Els meus cabells eren llargs.
Prenia algunes llistes rosses.
Tenia un afro, m'encantava!!
Llavors els meus cabells es tornaven més foscos però no era un color bonic. Els començava a blanquejar. Afro no, no permès pel perruquer ja. M'ha costat una quantitat enorme de diners:-D Últimament he deixat els cabells que creix sense blanquejar. No trobava cabells grises sinó el mateix color de carreteres lleig que recordava. Tan posterior a blanqueig i també un pentinat curt.
La moda moderna d'uns altres pèls que no he seguit però podria fer si tenia vint anys:-) Les cames i les aixelles que sempre afaito.

Waipu Carolina ha dit...

Hola Guapu,

te queda muy bien el cabello, pero lo más importante es que te sientes bien tú, a gustico.
Yo soy histérica con mi cabello, no me gusta que me lo cambien de estilo, nada de peluquerías que me ladillan, me aburren, y nada de secadores.
Pero a veces hay que hacer cambios...
Gracias por estar siempre presente en los comentarios.
Un abrazo

lisebe ha dit...

Enhorabona!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja has passat el pitjor del tabac, ara a mantenir-se ferm que no es poc!!!

Doncs que vols que et digui del nou pentinat, et queda molt bé fins i tot amb barba,tens aspecte sexy, m'agrada com et queda.Estas molt guapo!! sí senyor.

Jo sempre he portat el cabell amb els meus rinxols naturals pel rojos, ara porto mitja melena més curt per la nuca i mes llarg de davant amb serrell.
Sempre he portat o melena llarga els meus rinxols son grans i com tinc molt cabell a vegades me'l escalo una mica pel volum, però res més i si vull canviar, doncs me'l alliso que tampoc tinc gaire problemes. I ja esta.Del color encara que no m'agradi molt tampoc puc fer gran cosa alguna vegada m'he posat alguna mexa, pero no ho hi teñit mai d'altra color. No sé penso que em quedaría malament a la cara i no m'he atrevit mai.

De la contraportada sense paraules val mes les imatges que les paraules.!

Molts petonets home sexy !

robelfu ha dit...

hola guapo en la meva opinio estas molt millor axi t'hafaboreix mol mes com a perruquera m'ancantan els cambis yo paso d'anar rosa platino a morena o de morena a pel roig m'agrada molt cambiar.
felicitats i continua andavant en lo del tabac ja casi esta superat un petonas

Violeta ha dit...

Estriper, encantada d´haver-te conegut a casa de la Fada. Trobo el teu blog prou interessant i divertit.

Tema tabac: fora per sempre. No et reporta CAP benefici. Tot són inconvenients. Jo fumava 2 paquets de tabac al dia. Fa 3 anys i 3 mesos que ho vaig deixar. Em va costar horrors, però el darrer va ser el darrer. L´única cosa que em va ajudar va ser que vaig pensar que si jo em moria, les meves filles anirien a parar a una llar d´acollida. El tema pudor-de-qui-fuma ja el comences a percebre, no?

Quant als cabells, penso que els dos pentinats t´estan bé. Jo els porto molt llargs i els tinc negres i llisos. Al meu blog hi surt una foto.

Seguiré passant per aquí.

Petons.

Hada Isol ♥ ha dit...

En este ultimo tiempo si que lo he cambiado,ahora estoy rubia y en unos días más regresaré a mi color que es castaño oscuro,te queda bien la ropa nueva de trabajo,me gusta!
y del cabello tuyo,la imagen que está arriba a la derecha me encanta!
la contraportada! ya sabes que cuando pones mejor no mirar, has puesto un ansuelo para mi,soy curiosa,me divertí mucho con esas imagenes!que tengas buenas noches!

su* ha dit...

uou! striper!! guapooooo!!!!! millor amb el pentinat endavant!!!!
pel q fa a mi, ni de rossa a morena ni viceversa.... em quedo amb el color q tinc, pèl-roig natural ::), això sí, l'he portat de mm a mig metre de llarg!

una abraçada!

Albanta ha dit...

Hola Striper, et passe un meme que m'han fet arribar a mi... al meu blog el trobaràs!!

Petons

Striper ha dit...

Moltes gracies per els vostres comentaris, les meves disculpes per no contestar individualment, pero han sigut uns dies molt enfeinats i a mes a sota aquests efectes:
http://www.contusalud.com/sepa_tratamientos_dejar_fumar_abs.htm

- Begin Motigo Webstats code -->