dimecres, 14 de gener del 2009

Vull..Podré?-Un Regal de nadal.

Vull..Podré?
Finalment després de els ensurts dels últims dies la setmana passada vaig anar dos cops a urgències,de sentir-me la meva tos, la pulmonia, dolor al pit, veure i adonar-me que encara igual puc evitar mals majors, vaig decidir-me i porto des de dissabte a el migdia que vaig fumar l'ultim cigarro sense fer-ho de moment he superat les primeres i terribles 72 hores malgrat això em sento com a la foto de baix, contínuament lluitant contra la temptació

, però vull i espero poder i vèncer la lluita , saber resistir i tenir clar que no puc tornar agafar una cigarreta per que tornaré a caure, i malgrat ser un enemic molt fort desitjo i espero sortir guanyador de la batalla.

.....................................................................
UN REGAL DE NADAL
Durant forçàs anys vaig treballar, col·laborar, a una organització, cada any als voltants de nadal feien un dinar a una gran sala de un hotel de Barcelona érem força gent, l'organització es regia per un sistema polític , per el era convenient anar a sortir a la foto i fer els para bens necessaris.
Es feia un intercanvi de regals quant t'inscrivies al dinar et donaven un paper al atzar de aquí li tenies que fer el regal. Al desembolica el meu regal vaig trobar un sobre amb una nota que deia:

De seguida vaig relacionar el nom, amb aquella noia del departament d'investigació, que sempre em somreia a la cafeteria, era pel roja i de cabells rinxolats, no vaig dubtar vaig sortir dissimuladament , i vaig entrar a la porta indicada, era el magatzem de la llenceria,la vaig veure de seguida a un reco entre la penombra , et miro em somrius, picara , plena de desig,...et despullo amb la mirada, recorro les teves corbes, vull posseir-te, però no m'atreveixo ha apropar-me tu, em provocàs, temptació, desig, luxúria. Les nostres mirades es creuen, l'evites, et somric. Em decideixo m'acosto a tu, no vull deixar-te anar, ara no
(Val la pena que feu un clic a sobre i l'amplieu)


 T'abraço amb un lleu sospir, deixo el meu càlid alè en el teu coll. M'abraces fort, notes com s' endureix contra el teu cos . Els teus dits perfilen els meus llavis, decidint deixar pas a la teva boca en la meva. Separo els meus llavis, les nostres boques es posseeixen mútuament, Mentre beso el teu coll em poses enfront de tu, la teva boca deixa la meva i baixa arrencant botons de la meva camisa, la teva llengua la teva boca m'acaricia amb dolçàs mossegades per sobre els meus pantalons, em miràs, et gires d'esquena, aixeco la teva faldilla baixo les teves calces et penetro dolçament.



Les meves mans t'agafen per les esquenes apressant fortament a mi, tu imposes el ritme de la dansa, et detens, et mous al teu desig al teu plaer, de cop llençàs de una postada un munt de tovalloles al terra em tiràs a sobre d'elles.
T'asseus a cavall sobre mi i tornes a imposar el teu ritme . T'eleves i descendeixes al teu antull, muntes i desmuntes la ferma erecció de la meva verga, cavalques sobre ella, la recorre el teu sexe penetrat, pam a pam, empassant-se els seus llavis per complet la carn endurida de desig... Pam a pam, lentament, per a sentir cada plec i cada vena cremant-te la pell en l'ardent descens del teu sexe que atrapa la pell del meu sexe enardit... Et detens, penetrada, conquistades les teves entranyes per la meva verga, estrenys les teves cames, les afluixes, traces cercles de foc sobre meu la dansa del plaer del teu ventre agitat, de les llunes dels teus malucs, del teu pelvis que es mou suaument tot acariciant la meva verga, la dansa acaba amb l'esclat de una simfonia de plaer mútua, restem una estona plegats un al costat del altre en silenci..... 
Va ser un bonic regal, a mes recordo el “ Morbo “ de la situació, sempre he pensat que hi han situacions en que això que es diu “ Morbo” li dona al sexe un valor afegit. 
Vosaltres que penseu?




LA TORNA
La Lluna.
 Al post anterior us vaig dir que us explicaria la historia de la Lluna,
La Lluna feia uns dies que corria per el carrer, no se si la van abandonar, si es va perdre,per el que vam decidir , adoptar-la en primer lloc , va menjar , un xic d'higiene,i visita a la veterinària, ( No porta micró xip ), revisió veterinària, bany, manicura i ja sembla un altre, malgrat que en algunes situacions encara te por , es va adaptant molt bé, i es comença a comportar amb normalitat, es una gosa molt llesta i aprenc ràpid, a mes dona i demana molt carinyo, mireu el vídeo,ja us aniré informant. 


NOTA
Al pròxim post començaré una nova secció que aniré posant als post sempre que sigui possible que es dirà vine amb mi a Manresa, i on visitarem racons de Manresa plegats.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 18 A LES 07.00HORES!!!!!


43 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

un post ple de desitjos.
Espero que tinguis sort per a deixar el primer.

Cristina ha dit...

Aixó et va pasar de veritat? Vaja!

Sort amb la teva lliuta.

Una abraçada

Cristina

Juan Duque Oliva ha dit...

JOan mucha fuerza en la lucha: LO CONSEGUIRAS.

La historia del regalo me ha impresionado, que sexy y que morbo.

EL perrito un encanto.

BEsos

gatot ha dit...

noi... jo ho vaig deixar el 5 a la nit; ja coneixes el truc de l'aigua?
quan en tinguis ganes, un vas d'aigua en lloc del cigarro: l'aigua emplena i no engreixa! :)

i... no t'ho agafis com una lluita: lluitar cansa molt; si t'ho agafes com un joc és més divertit...

petons i llepades sense fum!

Sara Maria ha dit...

Endavant amb això de deixar de fumar.
I veig que gaudirem amb el regal de Reis... la càmera dona molt de si!

Unknown ha dit...

Ànims!!!! Segur que et trobes pitjor ara que quan fumaves: és normal, el teu cos s´està desintoxicant. Ja veuràs com d´aquí uns dies tot anirà millor.

Respecte al regal que t´esperava flipo!!!!! Però e`stà de conya.

La Lluna sembla molt simpètica, els meus pares van adoptar un gos a l´estiu i estan desesperats perque està trencant to i no aprèn... i això q els meus pares han tingut gos sempre però com aquest cap.

Petons.

Sylvia

Montse ha dit...

Sobre fumar: ho aconseguiràs. Només si vols, però.

Sobre el regal: a mi mai no m'han regalat coses així, noi, potser perquè a les escoles som una mica més "sossets" ;)

Sobre gossos: la Taca ens ha sortit histèrica perduda (és un encant, però és un tabalot!) Amb els gossos no se sap mai, són com els melons, fins que no els tastes, no saps si són bons o no...

buf buf, com m'enrollo!

Petonets!

Eli ha dit...

Molts ànims que això ho superaràs!!!! Ja veuras!!!
Respecte a la Llunaaaa.... és maquíssima!!!! Es que m'encanten els animals, i més els gossos!!!!!
Que maca!!!!!

Per cert, puc aprofitar el comentari per fer-li un comentari a la Cristina de Historias del Divan??? Es que no té mail, i sempre que vull deixar un comentari no em deixa.. es queda penjat!!!! A algú més li passa???? Cristina: Que no hi ha manera de contactar amb tu!!!!!

Res, doncs molts petons!!!

Anna ha dit...

moltes felicitats!! portes 72h sense la pitjor droga que hi ha, me'n alegro.. et vas mirar el meu post del tabac mata?

el regal que et van fer.. bufff. morbo pur eh? ja m'agradaria a mi haver tingut un regal així! jeje

el gos és molt bonic, ha tingut molta i molta sort.

segueix gaudint del gust dels bistecs, l'aroma de la ceba.. això el tabac també ho mata.

aigua ha dit...

Ànims guapo, que tu pots!!!!!! segur que la LLuna t'ajudarà :)
Una historia genial i molt ben relatada mmmmmm :)

Cèlia ha dit...

Ànims per a tot i confiança per aconseguir-ho. T'han aconsellat la dieta de l'aigua, però quan et trobis millor, potser t'agradarà més la dieta del petó... (o fins i tot, amb alguna cosa més, depèn d'on estiguis i amb qui!), ara que amb regals com els que et fan...
Guareix aquesta pulmonia, que és una cosa ben emprenyadora i et deixa molt fluixet durant temps!

Sara ha dit...

Striper
al meu blog tens un regalet, es clar que despres de veure els regals que reps, casi em fa vergonya.....si vols pot compartir-lo amb set personas mes, aixo ja ho deixo al teu gust...
petons

merike ha dit...

Estic segura que acabaràs de fumar. Viuràs més temps i estaràs sa:-D
He reeixit ja moltes vegades i fa molts anys:-) és fàcil quan estàs determinat.
Molt bonic adoptar el gos.
No tenim gossos perduts aquí, als gossos no se'ls permet córrer lliure.
Tins una imaginació salvatge..
Estic desitjant les pàgines Manresa.

mossèn ha dit...

pos jo tinc un "puro" ... vinga, ànims !!! ... salut

Marta ha dit...

Joan
segur que podras....no en tinc cap dubte, si et serveix dema començo jo, a veure si soc capaç?
Els relats, es que em faig un tip de riure, que vols, a mi no m'ha pasat mai res aixi, jaajajajaa, quins regals que et fant!!!.
La Lluna es una cucada, pero per mi seria un problema, els gossos no en fant gaire gracia, que vols...
petons, i molts anims,rei.

MeTis ha dit...

aixo.... jo tambe vull un regal aixi... encara que reconec que l'he tingut aquest cap de setmana :-)

rits ha dit...

si home!!!!!!! je, je, je.. jo pensava que aquests regals eren un mite!!!

(encara que fa uns mesos en van enxampar uns al lavabo de la feina...)

I si, hi ha situacions i persones que tenen molt de morbo!

Deixar de fumar.... ànims i no decaiguis! jo també vaig deixar de fumar per salut. M'encostipo molt sovint i el fumar no ajudava massa. Em a costar, xò ara fins i tot em puc permetre el luxe de fumar-me un cigarrette de tant en tant, en sopars o sortides, i després no fumar-ne cap en mesos.

La història de la llunamolt maca!!!

Amylois ha dit...

T'estimo striper, gracias per tenir el cor tan sá, tan viu i sensible, gracies infinitament per la teva generositat i adoptar una gosseta abandonada.
Tindrás un bon sofá al cel algún día.

També vull donarte anims amb el tabac, el meu marit també ho va deixar el 31 de Decembre y porta tot el 2009 sense provarho, esclar que jo estic pagan el seu mal humor, la seva ansietat i la seva gula, perque no pare de menjar a tot hora, jejeje, pero creec que val la pena.

Molts petons.

Anònim ha dit...

Ei noi, recuperat eh... i el fum lluny home! :)

rosalia ha dit...

un bon començament d'any, segur que ho aconsegueixes! ja tu diré quan ho faci jo, un dia d'aquests ho intento.
ànims!

Rita ha dit...

Deixant de fumar passen aquestes coses? ;-)
Molta sort, maco!
Petons!

Aixxxxx ha dit...

Deixar de fumar és un bon repte...no defalleixis, val la pena.

I escriure contes tan excitants pot ser un bon sucedani de nicotina. M'ha agradat molt.

Anim!!!!

estrip ha dit...

el morbo, un element més! Potser a vegades necessari si es cau en la rutina, només potser!

Anònim ha dit...

Espere que ho deises de veres i que no siga massa dificil els cigarrets son molt dolents. La lluna es... una mona, ja posare jo una foto de la nostra conilleta ;) un beso.

LlunA ha dit...

Sempre el temps!! ahhh he anat de cul aquests dies!!!
Ohhh la lluna bonica, molts mimis, molts mimis!!!
Estàs malalto??? cuida´t, eh??? molt!!!
I quin super regal..jijijijij el morbo dona vidilla a les coses, situacions. Ben interessant que hi sigui. ;)
Molts petonets

lisebe ha dit...

Joan:

Estic segura que aconseguirás el teu somni de guanyar la batalla al tabac, ara ja has passat el pitjor que son els tres o cuatre dies primers. El teu cos ja se esta acostuman a desintoxicarse, ja veuras con será un somni fet realitat.

El morbo, es un ingredient imprescindible que li dona vida a una relació, i un alicient molt bo en el sexe, sempre es bo obrirse a noves sensacions i experiencies que deixin enrrera la rutina.

La Lluna es preciosa, es molt maco trobar a persones que estiman als animals, el meu pare deia "que el que estima als animals es una bona persona, a la força "I adoptar-los ja no te digo!!!

Cuidat molt guapo !!!!

Molts petonets

Deric ha dit...

deixar de fumar val la pena i no és tant difícil si es té força de voluntat (ho dic per experiència pròpia)
Cuida't

khalina ha dit...

Jo porto quasi 4 anys sense fumar, i hi ha molta gent que ho ha aconseguit. Jo pensava que ho passaria més malament o que em costaria més, però com va ser un moment que volia, va ser fàcil. Anims!... I per animar-se no hi ha res com buscar morbo en el sexe, o sense morbo també va bé ;)

M'alegro de l'adopció de la Lluna. Ja ens explicaràs

Striper ha dit...

Jesús M. Tibau;
Jo també ho espero.
Cristina :
Ja fa uns anys si..
Gracies.
Luz de Gas:
Muchas gracias,Un abrazo.
Gatot :
Crec que tens raó que s'ha d'enfocar de manera diferent a una lluita.
Sara Maria :
La meva salut ho mereixia.
Syl :
Tens rao ara ja estic una mica millor.
Jo també vaig flipar,
La Lluna de moment molt bé.
Montse :
Si vull, però no es fàcil.
Ja tens raó aixo no va ser a l'escola.
De moment amb la Lluna tenim sort.
Eli :
Ja porto casi una setmana gracies per els teus anims.
Anna i Lluís:
Ara ja porto mes jujuju
Es que hi han regals.
Gracies.
Aigua:
Moltisimes gracies Guapa!!!!
Cèlia ;
Aquestes dietes que dius em semblant que estan molt bé.
Sara :
Ho ving a veure.
Merike:
Espero poguer deixar de fumar i trobar-me millor,
T'agradat la historia' Imaginació no realitat,
Aviat Manresa.
Mossèn:
Gracies però em fan estossegar.
Marta;
Moltes gracies i vinga animat tu també.
Metis:
Es que aquests regals son molt placen ters no?
Rits:
La realitat desborda , l'imaginació.
Jo no crec que pugui agafar un cigarro sense tornar a caure.
AMYLOIS:
Senzillament moltes gracies per les teves paraules.
Cesc;
Estic amb ello.
Rosalia:
Vinga a intentar-ho.
Rita:
Lo que va passar ja fa temps.
Gracies.
A sobre i a sota :
I viure les histories mes excitant encara.
Gracies.
Estrip :
S'ha de procurar no caure a la rutina.
Lansbury :
Gracies, espero deixar el tabac, I espero la foto del conillet.
LlunA:
Jo també vaig de bolit, Molts petonets també a tu.
Lisebe:
Espero aconseguir-ho
El morbo es la pebre necessària de vegades.
Moltes gracies.
Deric:
Espero no flaquejar.
Khalina:
Jo també vull , cal tenir.ho clar “ NO FUMO”,
El sexe sempre va bé.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

hola,
tenir clar que no s'ha de fumar ja és molt, que necesitis tenir bronquitis i trovar-te molt i molt malament per que prenguis aquesta decisió, dons benvinguda sigui la bronquitis. T'en surtiràs? crec que et costarà ara bé, pensa el que t'hi jugues, la vida. Vols abandonar a la teva menuda i a la recent salvada Lluna? que feràn sense tú?
Sabia que l'habies d'haber trovat al carrer amb lo espantada que estava. Et felicito que sigui tant mimosa, és la millor amiga que podies trovar, no et fallarà mai llevat que es trovi malament, sempre la tindràs al peu de porta, esperant que tornis.
T'ha comentat la veterinaria d'esterilitzarla? és jove poder?

Enric Caujapé ha dit...

Caram espero que estiguis millor, amb la ratafila de fotos suggerents que hi ha avui ( com casi sempre) ànims no et faltaràn....segur !

Carme ha dit...

ai,noi, això dels costipats, grips i demès son molt molt "putes", tal com sona. jo ja porto una setmana amb una tos que no em deixa dormir. no t´ho perdis: dormo com en una cadira, incorporada i com no puc prendre gairebé res... bueno, que et milloris. el post es molt sensual. m´ha agradat molt llegir.lo i les imatges precioses també. per cert. endavant amb deixar de fumar que diuen que no es res de bo. t´ho diu una Fumadora... bueno, ara em porto més bé en aquest aspecte.. però es molt cert que costa molt...

res, petonet. la idea de racons de manresa es molt xula. vaig estar´hi un cop al casal cívic però no vaig tenir temps de visitar.la.

Abogadaenbcn ha dit...

Podràs!!!!

Silvia_D ha dit...

Te mando mi fuerza, el que la sigue la consigue :)

Pedazo polvo!! vaya regalo, ya sé que quiero yo para mi cumpleaños jajajaaja

Joan, gracias por tu apoyo y tú amistad en este asunto tan feo de cerrarme el blog, muchas gracias.

Petonets i bona nit, cariño.

M.TeReSa ha dit...

Anim Joan, ara no afluixis, demostre´t a tu mateix que pots i quan flaquegis recorda els mals moments que et pot fer passar i les conseqüències i això t´ajudara.
Un petonasssssssss

horabaixa ha dit...

Hola Striper,

Has passat el pitjor. Pensa amb aixó, i també en l'amor pròpi. Després de tots els dies "sense", acaba funcionan.

Ja em diràs quina mena d'amic invisible organitza aquests regals. A mi, aquest anys em va tocar una llinterna per llegir de nit. N'hi ha que tenen sort !!!!

I parlant de sort, la Lluna et donarà més sort que no pas tú a ella. No sé com s'ho fan aquests gossos per ser tan generosos.

Et curres els post una passada. Desitjo que ja estiguis del tot recuperat.

Una forta abraçada

Striper ha dit...

menta fresca :
Sempre hi ha un moment en el que tens motivació, i a part de trobar-me malament i acollonir-me a la feina . Hi ha gent que també ho ha deixat i això m'anima t, Doncs no ens ha dit res de esterilitzar-la te 2 anys.
Orbison:
Sempre intento que no fallin els anims.
AINA :
Doncs tu en aquests moments no tindries que fumar gens ni mica. Així coneixeràs una mica Manresa.
Abogada en Bcn:
Vull , podre si!!!! Gracies.
DianNa_:
Fuerza recibida , pues ese regalo es gratis.
contra las putadas siempre nos tenemos que apoyar no.
M.TeReSa
Ho faig necessito aconseguir o , perpetua per sempre un “ Gracies no fumo” NO FUMO!!!!
horabaixa
Si bé va ser com regal i d'aquesta manera el desig entre els dos hi era ja feia molt , hagués passat de un altre manera. Moltes gracies.

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Ostres, doncs si, t'has de cuidar!!!! Endavant amb aquest dur repte!

Àlex

labruixoleta ha dit...

el morbo li pot donar al sexe un valor afegit. I el que té molt de valor és que t'hagis decidit a deixar de fumar! Espero que aviat perdis el desig...però només cap al tabac. Ànims!!!

Striper ha dit...

L'espia:
si em cal deixar de contaminar mes els meus pulmons.
Labruixoleta:
Oh i tant nomes el del tabac.

Joana ha dit...

No va sortir el meu comentari?... vaja... quedo parada.

Marta ha dit...

Sento no haber vingut per aquí en tant de temps, pero la feina m'ha tingut segrestada el 100%.

Anònim ha dit...

Una raó més per deixar de fumar:
Hi ha d'altres plaers més potents i a més a més no perjudiquen. I tu em sembla que ja en saps molt d'aquests altres plaers. Només has de ser fort mentalment i saber d'antuvi que tens la partida guanyada, perquè tu vols i saps que pots fer-ho. Només cal voluntat i esforç per no tornar-hi. Substituir-ho per d'altres coses que són flipants: la xocolata!!!!!

ànims, ho aconseguiràs. No dubtis ni un moment del que ets capaç de fer si ho vols.

- Begin Motigo Webstats code -->