diumenge, 22 de febrer del 2009

HIPOCRESIA MORAL ?

Molt a prop de on visc volen obrir aquest “club d'alterne” o prostíbul com vulgueu,


el fet es que malgrat tenir en un principi tots els permisos en regle no ha sigut possible per ,l'oposició del veïns el tema esta al jugat amb denuncies mútues dels veïns i dels amos del establiment, l'associació de veïns d'aquest barri també hi es al darrere,


i algun cop he parlat amb alguns dels seus dirigents que conec sobre el tema i realment no acabo de entendre ni veure cap motiu de pes mes enllà crec certa hipocresia moral, potser estic equivocat, vosaltres que faríeu davant de una situació semblat que volguessin instal·lar un prostíbul a tocar o a prop de casa vostre.

------------------
Jo personalment penso que si hi han persones que practiquen lliurament la prostitució( hi han homes i dones) , i gent que necessita d'aquests serveis no trobo cap problema moral ni de cap indole , per exemple puc trobar mes amoral que alguns llocs es venguin tabac a menors, o que s'instal·lin maquines escurabutxaques que han suposat la ruïna de moltes famílies, o que las elètricas hagin estafat a un munt de gent el mes passat amb el rebut de la llum, 
Aquesta foto s'ha penjat soleta..


LES DUES!!!!!

LA TORNA
Ai Ai!!!!com canviem amb el temps, aquest de la foto soc jo tenia 16 anys i es de un cap de setmana que vaig passar al bosc amb una noia i crec que el que menys importava era el aire pur i el paisatge.  

Aquí podeu veure la fira de l'aixada per dintre.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 25 A LES 07.00HORES!!!!!




44 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

on dia!
jo vaig viure forçes anys en un blog de pisos on el local era un bar D'alterne, avui en dia encara hi es.
Mai hi va haber cap espectacle al carrer, ni sorolls ni es veien coses estranyes, per tant caldria estar espectants a veure com ho porten no?
De totes maneres entenc la por dels veins.
Molt afavorit a la fira de l'aixada, veig que tú t'apuntes a un bombardeig eh!
I la Lluna, fa dies que no en sé res d'ella.

Joana ha dit...

Bon dia bonic!
No se si es tant hipocresia, com les molèsties que puguin causar.
Deixant apart el que pensi de la prostitució.
Tinc una amiga que te una casa de "meuques" a l'escala i sovint, a les 3 o 4 del matí, li toquen el timbre a ella, desperten els nens etc...
Potser no és el lloc més adient no?.
Un petonet

Montse ha dit...

M'ha agradat força el teu reportatge sobre la fira. Molt complet! Apa, que no us la passeu bé, eh? ;)

He flipat amb la Lolita Rovira, potser que hi vagi a fer un curs de maquillatge, que en vaig fer un a l'institut del Teatre fa mil anys i ja no me'n recordo...

Ep! als 16 anys ja t'enduies noies a la muntanya? picaróooooooooon!

finalment: sobre la prostitució, no sé què dir-te, entenc les dues parts, la dels veïns i l'altra. Per mi cadascú fa el que vol amb el seu cos,l'únic que no entenc ni tolero és l'abús o la prostitució obligada per màfies´... en fi, suposo que ja m'entens.

Què fa la lluna?
petonets!

....... . ... . .... .. ... ... ... . . .. M or S e . . . . ha dit...

aqui donde estoy la prostitución esta bien vista, de hecho ser prostituta no es nada malo, las tienen controladas, su sueldo, protegidas y cuidadas.. en fin... Spain is different y toda europa también

nimue ha dit...

a mi personalment l'espectacle de la prostitució no em sembla molt agradable i preferiria no tenir-lo a la vora de casa.
Estic flipant amb les fotos de la festa! potser algun any tinc ocasió de veure-ho en directe, que té molt bona pinta!

Jesús M. Tibau ha dit...

No cal ser hipòcrites. La veritat és que prefereixo que baix de casa hi hagi una botiga que tanca a les vuit del vespre, abans que qualsevol establiment nocturn

Toy folloso ha dit...

A sota els pisos on vivia n´hi vàren posar una que en prou feines va trigar un mes a tencar.
Els veïns ho explicàren al batlle, (soroll, baralles, la canalla tot el dia espiant....) que els va contestar:
"No s´hi pot fer res, però ja inventarem alguna cosa......"
I va fer que la guàrdia municipal patrullés per davant del "puticlub" a tota hora.
Quina gràcia, sortir de sucar el melindro, i haver de saludar als agents a la porta.

carmncitta ha dit...

el problema es tot el que pot causar aquest local, sorolls, baralles...etc.

Jo el carnaval ho celebro la setmana vinent o_O :D

Anònim ha dit...

Una amiga meva en tenia un a sota casa seva i era terrible. Era un local bastant gran i hi havia soroll tota la nit al carrer i un munt de problemes. N'estaven fins els nassos. A part que aquest és un negoci d'explotació humana que hi hauria molt a dir.

Juan Duque Oliva ha dit...

Si estas bien ahora cuando joven no estabas peor, vaya tela.

A mi el puticlub que no me lo pongan al lado, pero no por nada, un bar tampoco que jaleo.

Besos

Anònim ha dit...

Tema complicat, s'han de veure les dues parts i no tothom ho tolera de la mateixa manera... a mi de petit em feien por aquests llocs, ara tan sols ni m'hi fixo. Es fiquen soletes les fotos??? jeje...

Ja ho veig ja que el què menys importava era l'aire pur, crec que l'aire pur ja el fèieu entre valtros :)

khalina ha dit...

molt xulo el reportatge de la fira de l'aixada.

Suposo que no la gent no vol el puticlub no per hipocresia, sinó per no tenir sorolls nocturns. Igual que no volen bars musicals sota de casa o terrasses que a l'estiu tanquin a la 1h.

Els veïns tampoc volen tenir mesquites a la vora. Ni presons. Ni manicomis... Diran que és per si de cas...

Cristina ha dit...

Uff no és hipocresia, crec jo. Molt aprop de casa hi havia un puticlub, "Seminario 777" i va durar poc. Algú el va cremar. Ja no han tornat a obrir. No sé que va passar però mai van haver escàndols. Jo crec que el principal és que es respecti a la gent que viu a la vora. Si no molesten que facin el que vulguin.
Molt interessants les fotos de la fira de l´aixada.

Garbí24 ha dit...

Si aquets negocis no portessin merdes al darrera , segurament que la gent els acceptaria .
La gent no te por de les noies , si no del usuaris que de vegades no respecten el somni dels altres .
Potser seria pitjor encara una discoteca.

Ana ha dit...

No serà que les veïnes tenen por de que els marits vagin a veure a les senyoretes i que els veïns temin la temptació????
Quin perill que debies tenir amb 16 anys :D
Que guapos que esteu tots a la fira!

Josep B. ha dit...

És una discussió difícil, estic d'acord amb tu que és immoral vendre tabac a menors o permetre màquines escurabutxaques als bars.

Pel que fa a la prostitució, sempre que qui la exerceixi ho faci lliurement (i n'hi ha gent que ho fa), no ens hauria de posar les dents llargues, em sembla pitjor que hi siguin a una escala, però no pas en un local al carrer (jo tenia dos bars "normals" a sota de casa i era un infern sobretot a l'estiu)

No recordo a quin país havien permès els locals de prostitució a les zones industrials, em sembla raonable.

Marta ha dit...

Hoooola, he estat sense adsl a més a més de tenir un munt de feina. Sobre el post, jo personalment, no tinc cap problema moral amb la prostitució, encara que sincerament no m'agradaría tenir un prostibul aprop de casa, m'agrada molt la tranquilitat i mai saps que pot passar amb un local d'alterne com a veïns!!!.

lisebe ha dit...

Joan:

Vaja ja apuntabas força quan eras adolescent noi.!!

Del que parlas avui, estic amb tú , la hipocresia fa que tot un munt de gent que diu ser "moral"no vulguin tenir un prostibul, i a lo millor son els primers a visitar-lo.Jo no estic en contra per res sempre que tinguin la documentació en regla per qué no ??

Jo quan vivia a Barcelona en el mateix carrer havia tres clubs ,i no feian cap escandol ni soroll ni res semblant;parlo del barri de Gracia tocant al carrer Gran de Gracia.. Per això penso que hi ha molta farsetat amb aquest tema.

Les fotos que s'han posat soletas, m'agradan molt sobretot la de la dutxa..

Bé rei molts petonsss

estrip ha dit...

jo també crec com la majoria, que no és hipocresia, potser algun cas si. Però la gent vol assegurar-se la tranquil·litat. I un prostíbul, potser si que aquest serà tranquil, però potser no.
Tema complicat! si!

Lliri blanc ha dit...

Molt guapo als 16 anys..i ara també!

Sobre el tema de la prostitucio' soc d'acord que hagi de ser més controlada a un lloc.Però no crec que un pis sigui la idea millor.A mi no m'agradaria tenir aquesta mena de sorroll i moviment selvatge de gent desconeguda al costat de casa meva.Una abraçada

Anònim ha dit...

En qualsevol cas tant és un prostíbul com un bar de nit.
Potser seria millor fer com a Brusel.les, els prostíbuls estan en una mena de centre comercial, un lloc d'esbarjo una mica apartat de les vivendes er no molestar ningú.
Wapíssim ara i de més jovenet...el camp i l'aire pur i ...
Ostres, ostres!
bon dilluns wapo!

Anònim ha dit...

que n'ets de dolcet... i no té rés a veure amb el post sinó amb el que sempre escrius en blogs aliens. Gràcies per tot, Striper

seshat ha dit...

jejeje...
em pensava que eres tu el que surt de la dutxa...
;)
(aquella dutxa on em deies que havies entrat... la veritat és que el noi no està per fer-li cap lleig, eh?)

I això del club, què vols que et digui, tant me fa el que hi facin a dins si és de comú acord entre totes les parts. EL que em molestaria serien els aldarulls que hi poguessin haver al carrer.

Un petonet

rits ha dit...

respecte a la hipocresia moral,... n'hi ha tanta! molta gent s'omple la boca dient que va de tolerant, d'acceptar tot xò que tot el que diuen que toleren xò que en el fons continua sent tabú, doncs quedi ben lluny.

Sobre la prostitució i els prostíbuls, la veritat, no tinc una opinió massa clara, la veritat. No és que rebutgi la prostitució xò el sexe per diners em costa d'entendre. I els prostíbuls, doncs, bé, si hi ha d'haver prostitució millor que sigui el que més drets i seguretats aportin.

Enric Caujapé ha dit...

Estic amb tu, no veig la problemàtica dels prostíbuls ni que me la posin al davant, si tot està en regla i no hi ha cap pobligació ni manipulació de res, és un negoci com qualsevol altre, com dius tu la societat cada cop és més hipócrita i insensata, per no dir directament imbècil.

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Crec que si és legal no hi ha cap problema. Els prostíbuls existeixen enmig de les ciutats o aïllats al peu d'una carretera. A vegades penso que, potser, la preocupació es perquè al costat de casa aquestes activitats són més díficils d'amagar. I aleshores els nenes pregunten i és tabú explicar. Per tant, si fos com si no exístis, per alguns millor. Menys feina a explicar aquests aspectes de la vida.

Bon reportatge de la fira de l'Aixada per dins!

Àlex
Àlex

MeTis ha dit...

quizas se deba a la cantidad de gente que puede aparecer por el barrio, los ruidos, peleas, a altas horas a la madrugada... personalmente no tengo inconveniente que abrieran uno cerca de casa, pero hay que sopesar los efectos colaterales que ellos conlleva creo.

un beso.

lisebe ha dit...

Hola guapo:

Aquesta vegada tant sols paso per dir-te que pasis pel meu bloc Lisebe a recollir dos premis.

Petonss

Hada Isol ♥ ha dit...

Hola Joan! que bonito estás en todas las imagenes de la contraportada y en la foto a tus 16 también! te escribo rapido porque ya se llevan mi pc al técnico,vine a darte las gracias por llamarme poeta,pues es un sueño serlo,mil gracias cuando vuelva mi pc te leo,porque yo no traduzco tu página como me gusta tu idioma lo traduzco yo y aprendo,hasta la vuelta.
Molt petonets!

d ha dit...

com bé dius... massa hipocresia!!
jo no tindria cap tipus de problema sempre i quan hi hagués civisme.
sempre i quan no hi hagués musica desmesurada a hores intenpestives.

Cèlia ha dit...

Si no hi hagués hipocresia, ja no caldria pagar per fer l'amor. Ara sense hipocresia, quina tristesa per les dones que existeixi la prostitució! (i que es digui que una dona ho fa perquè vol és una hipocresia!), en canvi se m'acudeixen milions de raons per fer-ho, però mai, sense algú que s'embutxaqui molts diners, digui que ho fa perquè ho decideix lliurement... Un tema que em fa sortir la vena reivindicativa, el trobo tan masclista!

Amylois ha dit...

Dons no sé. Els letreros, deven de ser de vecinas feas con miedo a que sus maridos entren...jajajjaja.

Pero hablando en serio, yo lo pondría un poco apartado de sitios donde haya crios, o colegios...está claro que la prostitución no viene sola, biene con droga. Si o sí.

mossèn ha dit...

la típica cara de després d'haver fet un bon polvet !!! ... salut

Unknown ha dit...

Davant de casa dels meus pares n'hi va haver un durant anys i no passava absolutament res d'estrany.
Només alguns veïns xafardejaven per saber qui hi entrava. I res més. Al cap d'un temps van tancar per manca de clientela. (potser pressionada per la curiositat dels veïns? hahaha,... qui sap!!)

horabaixa ha dit...

Hola Striper,

Molta falsa moral. De totes maneres, crec que es dels pocs negocis que actualment aguanten.

Si és lliurement, que la gent faci el que vulgui o el que pugui o si m'apures, el que li deixin.

Una abraçada

Mallerenga ha dit...

Al costat de casa hi ha un d'aquests locals des d'abans de néixer jo. Només recordo que fa moooooolts anys hi va haver un merder al carrer. El propietari és un senyor gran que et pots trobar al forn, al súper, a la peixateria o passejant el gos, i que sempre té una paraula amable per a tothom. Suposo que aquests locals són com la gent, que hi ha de tot.

Si amb 16 anyets no anaves al bosc per l'aire pur i el paisatge, a què coi hi anaves??? ;-P

Què fa la Lluna?

Sara Maria ha dit...

Uns cosins meus vivien davant per davant, a l'escala, amb un prostíbul. Un d'aquells on les mestresses de casa hi anaven a fer hores, sense que ho sabés ningú, per guanyar-se un extra per les seves despeses. Sempre diuen que, el temps que varen ser en aquell pis, aquests veïns foren els millors.
Fins al punt d'ajudar-los quan varen ingressar la mare d'urgències i tenien les dues nenes petites, varen fer anar una de les noies joves a vigilar les nenes per que ells poguéssin anar a l'Hospital a acompanyar la mare.

zel ha dit...

Sense discutir les raons de cadascú, ni posar en dubte la qualitat humana de l'ofici més antic del món, jo no accepto la prostitució. És una opinió molt personal i les raons serien llargues d'explicar, però no puc acceptar posar preu a les relacions, no accepto el sotmetiment de dones i homes a aquest afer, i senzillament, no hi estic d'acord. Em sembla que és en l'única cosa que sóc inflexible...i no entenc la getn que va de putes o de "putos", vés...Titlleu-me d'estranya, però aixó ho penso...

Petons, rei! Has passata recollir el teu premi? No pateixis no té ni obligacions ni torna...

aigua ha dit...

Ostres striper quin "mal" deuries fer de jovenet!!! :)
Un prostíbul ben portat no te perquè donar problemes, però si fan soroll o mal ambient si que pot portar problemes al veïnat, es complicat.
Tot un èxit la fira :)

Anònim ha dit...

HOla celet, duc un temps pensant el teu post... sincerament no se que faria si passara aixo al meu carrer, ja no per les pobres dones si no per la gent que vindria amb elles.
MARE DEL AMOR HERMOSO, pero bo... ¿i jo on estava quan tu feies ises acampades? ais mare meua despres diuen que els xiquets d'hara estan espabilats i tu amb 16 ja anaves per el mon aisis d'acampada.
Un bes

labruixoleta ha dit...

Sí que hi ha molta hipocresia, però tb hi ha gent amb una moral molt conservadora. I els locals nocturns, com sovint s'associen a sorolls i altres problemes, doncs tb s'hi barreja això. La convivència entre persones amb diferents valors morals, i diferents horaris i ritmes de vida, és complicada.

Violeta ha dit...

Complicat el tema, Joan. A veure, a mi no m'agradaria que a prop de casa meva hi instal.lessin cap establiment que dongués molèsties a hores que no toquen o que fossin centres d'aldarulls o baralles. I els locals de prostitució no en tenen l'exclusiva precisament. Un exemple. Just a sota de casa, han obert, des de fa 4 mesos ja, una oficina de Correus. A les 6:00 del matí ja comencen a llençar al terra els contenidors de plàstic de les cartes. El soroll és insuportable. Els veins ens hem queixat i, de moment, només hem rebut llargues. Perquè sóm bona gent i aguantem el que no toca, que si nó ja haguéssim posat una denúncia.

I, a veure, vivim en pobles, en ciutats, no en una illa deserta. Una dosi de tol.lerància no ens va malament a ningú. Suposo que tot plegat depèn de fins on aguanti cadascú.

La prostitució, per mi, és lícita sempre que sigui escollida lliurement, sense pressió ni sotmetiment de ningú.

No?

Bombonet que eres als 16 i bombonàs que ets ara...

Unknown ha dit...

Avui seré pràcticament de les últimes en escriure... sóc la número 42...
De fet un prostibul al meu poble o als voltants... mentre no hi hagi merdé per les nits i deixin dormir, si tot és legal i els que hi treballen també no poso cap inconvenient... que he de dir si sóc veïne de Castelldefels... poble molt conegut per alguns dels seus prostíbuls.

Erats un avançadíssim als 16 anys o no????

Striper ha dit...

menta fresca:
Jo crec que la gent que va aquest llocs també vol certa discreció, La lluna esta molt be es un sol de gosseta.
Joana:
Potser no es gaire adient però si esta senyalitzat tampoc tindria que haver aquest problemes,
Un peto.
Montse:
Si intentem passar-ho bé i tant.
Lo de les noies si.
Animat a lo del maquillatge, jo vaig veure que també maquillaven els escots i li vaig demanar això on s'estudia, em va donar el pinzell i em va dir va ja pots però coi em vaig tallar.
La prostitució existeix i es un fet,.
Krapumka.
Es otra cultura.
Nimue.
Doncs t'esperem amb els braços oberts a la festa.
Jesús M. Tibau:
Si ha de causar molèsties jo també.
Toy folloso :
No doncs no deu fer gaire gracies tenir que donar explicacions.
Carmncitta ,
Si es donen baralles i tot això que dius potser si.
La veina :
Explotació humana es dona en molts ambits.
Luz de Gas.
Muchas gracias guapo.
Cesc:
Et feia por?
Si es fiquen soletes.
Khalina .
Gracies per lo de l'aixada,
si la gent es molt be som molt cauts davant de algunes coses de les que dius.
Cristina:
Jo també crec en el respecte mutu.
Petons.
Garbi24:
Uf les discotecas i similars dins de la ciutat causen molts problemes.
Ana .
Podria ser!!
No jo mai he sigut perillos.
Gracies.
Skorbuto :
Las zones industrials serien una solució.
Marta:
Mai es sap el que pot passar això esta clar.
Lisebe:
Gracies,
No sempre aquests locals tenen que ser sinònim de soroll i merdes, oita m'agrada mes l'altre foto.
Estrip:
Si que es complicat si.
Lliri blanc.
Gracies bela bambina.
La gent desconeguda esta per tot els llocs de fet.
Joana :
Moltes gracies guapa!!!
No es mala proposta.
la RaTeta Miquey:
mmmmm Gracies a tu miau miau..
seshat:
Jo tinc la mateixa musculatura pero repartida de un altre manera.
El sorolls nocturns un problema si es donen.
Rits :
Plenament d'acord amb tu.
Orbison:
Si crec que a vegades la gent es molt falsa.
L'espia :
Moltes vegades pensem que amagant la realitat ja no existeix.
Metis:
Efectos colaterales.si pueden ser molestos.
Lisebe:
Ara ving
HADA ISOL:
Un beso grande poeta de letras hermosas.
DIF:
Per desgracia crec que el civisme a caigut a l'oblit per molta gent.
Cèlia :
També hi han homes a ells també els veus iguals discriminats, sotmetsos..
AMYLOIS:
la droga ya son palabras mayores.
Mossèn,
TI!!!!
Núria:
Em fa gracia aixo de que els veins fesin el xafarder.
Horabaixa:
També passen crisis moltsen lloc d'anar s'ho deun momtar amb la ale manita.
Mallerenga :
Jo crec que deu haver de tot,
Al bosc a collir plantes remeieres.
Sara Maria
Una col·laboració entre veïns i tant.
Zel:
Doncs es veu que passa la gent compra sexe, companyia... les raons .....
aigua:
No si jo era molt bon nen.
Lansbury :
D'acampada i carregat amb motxilla i tenda , i en bus que no tenia cotxe.
Labruixoleta;
dius que es complicada potser perquè no sabem respecta lo altre.
Violeta ;
El soroll i altres molèsties derivades de una activitat no de llar si no ja d'hosteleria o industrial com l de correus si que pot arribar a tocar la moral si.
Gracies per el piropo guapa.
Evidentment s'ha e practicar lliurament.
Syl ;
Jo crec que si respecten el descans i convivència per que no.
Avancadissim no se se. Era molt tímid.

- Begin Motigo Webstats code -->