dimecres, 25 de març del 2009

VOLEU DIR LA VOSTRA?

El primer home embarassat a Catalunya
Donat el tema d'aquest post, vull deixar molt clar el meu respecte a totes les persones, sense distinció de orientació sexual , ni com vulgui viure la seva vida, sempre que respecti la llibertat i drets dels altres, així mateix crec que dintre d'aquest respecte la el fet que presento i sense volguer entrar de cap manera en l'enfocament sensacionalista que li donara alguna premsa i programes de televisió. Un de las raons per las que he decidit tractar aquest tema es per la proximitat geogràfica del cas.
A mi personalment hi han coses que no m'encaixen, que en tot cas ja aniré posant als comentaris,afegir que crec que el tema a part d'afectar al protagonista, també s'ha de tenir en compte  els futurs fills per que porta bessons.
Us poso unes fotos , i un enllaç amb la noticia.
.......................
En resum aquest noi de la foto es diu Rubén , en realitat es una noia i es diu Estefania.
I després de passar per part d'aquest procés, esta embarassat de bessons.
Aquí el Rubén amb la seva parella, 
(Imatges del diari regio 7)

LA TORNA

Creieu que les dones i els homes gaudim de la mateixa manera de la visió de un cos del sexe contrari nus, ho veiem de forma diferent.
AH PER CERT AL PROXIM POST SORTIRE JO DESPULLAT !!!!!


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 29 A LES 07.00 HORES!!!!!


42 comentaris:

Striper ha dit...

STRIPER DIU:
A mi aquest cas el trobo tot estrany , això si no es tot un montaje , per aconseguir uns quants calerons,que la crisis aguditza l'imaginació, i ni existeix la Estefania, ni bessonsen cami ni res, bé suposo que els periodistes hauran confirmat alguna cosa suposo.
Si sentia home i s'estava alliberant del cos de dona , per que torna a dona?
Darrera no hi pot a ver simplement una manera de fer diners amb exclusives, reportatges...
Donades les malalties, es aconsellable un embarass?
Calia tanta publicitat? Si diuen que volen viure discretament.

lisebe ha dit...

Bon dia !!Joan:
Que raro avui soc la primera em sembla..

Doncs ara que veig la noticia, em sembla del tot sensacionalista... i no m'ho crec.

Es més jo sé d'un home que havia nascut dona a Englaterra, i que ara fa poc a tingut una filla perque la dona no podia tenir fills per una endiometrosi.Thomas Beauti, li van fer una cesarea i va tenir la criatura això va passar al juliol del 2008 i la noticia a sortit ara.

Ells ho van tenir en secret fins ara.I així i tot van tenir problemes legals al seu pais

Aquest cas no me'l crec!! I si fos així hi han possibilitats de tenir problemas d'hostilitat davant d'això, i més a un poble.

I bé del altre tema, doncs crec que les dones gaudim de manera diferent el cos d'un home. Mirem amb la ment mes que amb els ulls,això no vol dir que no ens agradi veure un home de anunci,però quan ens agrada algú,mirem més que un cos perfecte,un detall , uns llavis, uns ulls, que ens agradin una mirada ,un sonriure, una veu ,mirem a la persona.. almenys jo.A mí un home 10 sense tenir opinió, o cervell com que no me pone gens.!!

I bé esperem al seguents post a veure que ens portes!!!

Que tinguis un bon dia guapo!!!

Petonsss primaverals

Amylois ha dit...

A mi emb dona fastic, sigui o no sigui cert, jejeje

Eva ha dit...

jo no ho trobo gens bé això, per molts òrgans femenins que tingui el seu gènere és el masculí i si adoptes -per que és el teu- un genere has de ser conseqüent amb el que tot això suposa

Juan Duque Oliva ha dit...

¿Van a ser gemelos?

Montse ha dit...

a mi aquest "cas" em deixa tan indiferent, que ni tan sols hi he dedicat uns minuts a pensar-hi. Per tant, no tinc opinió.

D'això del cos nu de l'home o de la dona, crec que a mi com a dona, m'agrada més el cos d'una dona que el d'un home, per molt bé que estigui l'home. Res a veure amb el lesbianisme, eh? només ho dic en l'aspecte estètic, tampoc no ho dic des del punt de vista sexual.

Quant a la teva foto despullat... no ens facis trampes, eh? no val posar una foto de quan vas néixer ;)

O si?

petonets primaverals!!

Anònim ha dit...

a mi lo del paio embarassat no m'agrada. Ho trobo incoherent i més coses que no dic. Ara, ho respecto, no estic en el cap del Ruben, potser és molt feliç... i jo no sóc ningú per jutjar les seves íntimes decisions.
Lo de les fotos, crec que els homes gaudeixen més mirant que les dones, sempre. I les dones crec que gaudeixen molt més fent que mirant. Així, en general. No vull dir que els homes no gaudeixin fent, però potser són més primaris (ui!) i donen poca importància als receptors tàctils, en canvi els hi entra TOT pels ulls, com els cotxes, les noies... no trobeu?
Les dones anem més enllà. Disculpa, has ensopegat amb una feminista femenina!
:)

Hada Isol ♥ ha dit...

Están en crisis! por experiencia te digo que en épocas de crisis la prensa enfoca y mucho estos temas para mantener a todos opinando y distraídos,por lo que entiendo quiso ser hombre pero sin renunciar a la maternidad,pues yo soy más a la antigÜa pero respeto la decisión de los demás,espero que no les afecte a los niños,pues es diferente por ejemplo puedes tener dos mamás,o dos papás,o papá y mamá,o una madre que antes fué hombre pero ahora se vé mamá y punto,pero no sé como impacta que tu mamá se vea como hombre,con el tiempo lo sabremos,y aprenderemos .
Te dejo un fuerte abrazo amigo mío

Lu ha dit...

despullat tu en el próxim????
ooooooh...esto no me lo pierdo por nada del mundo!!! XD

Garbí24 ha dit...

A mi la gent que faci el que vulgui , però si la noia volia ser home i ho ha aconseguit , ara per quins setze ous vol ser mare ? Que es el que vol ser mare o pare . Jo hem considero bon pare , però no s'em passarà mai per el cap de parir-los .
Una mica d'afany de protagonisme , potser explicaria la situació.

rits ha dit...

la veritat és que no n'havia sentit a parlar d'aquest cas! em costa d'entendre, què vols que et digui.
cadascú és lliure de fer el que vulgui amb el seu cos. Però em continua costant d'entendre (potser si que és qüestió de sortir i fer-se veure, ves a saber, xq segur que s'ha plantejat tot el què li suposarà passar per l'embaràs, el part, el fill.... no sé, no ho tinc gens clar.

En quan com veiem els cossos les dones i els homes, si que crec que és diferent. El deig que generem fins i tot és diferent.

Marta ha dit...

Ostres tu, doncs la noticia del embarasat porta tela!!! Pero bueno, que m'he quedat rient quan he llegit que en el proper post sortiras tu despullat!!!! Quins pebrots que tens!!!!

Anònim ha dit...

Sortiràs tu? que valent... jo respecto, no em fico en els temes, suposo que prous problemes tenim tots oi... però ja sabem que sempre hi ha persones que es fixen i no creuen que sigui lògic, si m'hi paro a pensar podria no estar-hi d'acord però intento no pensar-hi, si són feliços i no fan cap mal... Crec que els homes ho vivim millor això del sexe...

Silvia_D ha dit...

Veo tantas cosas cada día que no me extraña nada!!

Yo tu streptease, no me lo pierdo. Me pido primera fila ;)

Petonets, guapo i bona nit.

carmncitta ha dit...

O_o

tu despullat? no m'ho crec jajajajajaja

labruixoleta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
labruixoleta ha dit...

vaja, quin cas més curiós. Però no entenc com és que han decidit que es quedi embarassat el Rubén i no la seva parella.

Jejeje, tu despullat??? ja tinc ganes de veure com ens sorpre'ns, pq segur que ens sorprendras! :-)

Deric ha dit...

doncs com a Rubén és lleig amb ganes...

Anònim ha dit...

Són molt egoistes perquè nomès pensen en ells mateixos, i què serà dels nens...

Desnudo?? WOWOWOWOWOWOWO eso tampoco me lo pierdo yo.

jajajaja

Petons

Anònim ha dit...

Creo que estos gemelos van a estar un poco liados un tiempo, pero se acostumbrarán y lo importante es que van a poder vivir, sean quiénes sean el padre y la madre.

Si que me gusta ver un cuerpo masculino desnudo claro que sí :-), no sé di de la misma forma que vosotros pero me imagino que muy parecida jeje

un peto

Carme Rosanas ha dit...

Jo no sé si m'ho crec, tampoc, tinc els meus dubtes.

I se'm fa estrany tota aquesta manipulació del cos, ara sóc dona, ara vull ser home, ara vull ser dona... em sembla que si tot això és veritat deu ser una persona amb molts embolics físic i mentals i si vénen bessons ... pobrets meus, quina complicació els espera, com si la vida no fos ja prou complicada.

No sé si tinc prejudicis al respecte... però totes les manipulacions excessives del cos se'm fan desagradables. Si jo fos metge, que no en sóc, mai no em dedicaria a fer coses d'aquestes.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Hola,
aquesta noia que diu se sent home no està operat, conserva els seus genitals femenins i per tant la matriu. Per això pot quedar embaraçada. Ara, que en penso? Que estem perdent el nord, això en penso. I clar, aquí l'esglesia tota cuca ella, no hi diu res.
Estic a favor de la llibertat individual però hi ha coses que no les entenc ni les vull entendre. Deu de ser que em faig gran jo. No, decididament no m'agrada. Probablement si haguessin optat a adopció, que fora el més normal i lógic, no els hi haurien donat la criatura...
És complicat.

Àlex Gómez Ribera ha dit...

No és un home sino que biologicament és una dona per molt aspecte d'home que tingui. Per tant tampoc té tant d'extraordinari. Ganes de fer polèmica.

Àlex

Mallerenga ha dit...

No tinc gens clar aquest cas, però tampoc no em preocupa gaire. Suposo que alguns psicòlegs hauran fet una mica de feina perquè aquesta parella tingui les coses una mica clares i les sàpiguen explicar als fills quan toqui.
Un cos d'home nu normalment no em provoca gaire res. Però ja t'ho confirmaré al pròxim post. Tot i que m'espero alguna trampulla...

Anònim ha dit...

Sempre he sentit a les dones dir "el dia en que els homes sufrisquen un part..." mai haurien pensat que eise dia anava a aplegar. Jo sincerament no se que pensar es que es tan extrany, en realitat tindria que ser el mateis no? perque al cap i a la fi es un embaras pero... no se.En fi un bes molt gran

khalina ha dit...

mmm, sortiràs despullat?? Clar que ja vas sortir en pilotes.

Respecto a tothom, però no entenc què passa pel cap d'aquest noi.Entenc que hagi volgut canviar-se de sexe, `però si et canvies de sexe ja no pots ser mare, no? Podria ser "pare" dels fills de la seva parella o adoptar-ne un. Perquè ara serà pare o mare?
Sé de fills de parelles del mateix sexe (dos homes i dues dones i estan la mar de feliços)
Clar que l'important és que siguin fills estimats o ben cuidats , i que no sigui tot per fer diners amb exclussives

merike ha dit...

És què sempre he somniat. L'home dóna naixement. La dona és lliure de sofriment.

MeTis ha dit...

alla cada uno con su cuerpo y su vida.

pero yo pienso que si decides cambiar de sexo, asumelo en su totalidad y sino, pues quedate como estas. Tampco hay que forzar demasiado la naturaleza, sino que seremos en el futuro??

y no me creo que salgas desnudo.

un beso.

mossèn ha dit...

jo no estic embarasao, però també tinc una panxeta que deu n'hi do !!! ... salut

novesflors ha dit...

Potser homes i dones gaudim de manera diferent la visió d'un cos nu, segurament perquè l'educació que hem rebut és diferent. Potser que la gent molt jove ho gaudirà d'una manera més semblant. El que sí que crec és que entre les persones(independentment que siguen homes o dones) hi ha diferents maneres de gaudir-ho.

zel ha dit...

Rei, t'enfadaràs si et dic que m'és igual? Vull dir que tnat em fa, si és cert, ho volen i són felíços... Tu, potser resulta que seran una família excel.lent...

Estela ha dit...

no ho acabo de veure clar, i la barba? vols dir que de veritat era una dona i ara home? no se

Jesús M. Tibau ha dit...

hem d'estar preparats i amb mentalitat oberta per a rebre totes les novetats que el futur proper ens regalarà

M. J. Verdú ha dit...

Hola Joan. Venia a dir-te que estic molt feliç perquè demà vaig de casament. Petons

LlunA ha dit...

La veritat que no m´agrada la noticia. Si una Dona decideix que no es troba a gust al seu cos, que se sent Home...doncs es per a tot! No al 50%. Soc super liberal i cadascú fa el que vol i ho accepto. Però aquest cas no el trobo natural i encara menys pensant en aquests bessons...no acabo d´entendre´l aquest home/dona...
Per altra banda a la pregunta que llences...doncs la veritat que crec que la resposta és No. no sé, els homes mireu el cos nu d´una dona de forma diferent a nosaltres, dones el cos d´un home...
També crec que el cos de la dona nu, és molt més maco que el de l´home,potser per això ho mirem diferent!
petons i bon cap de setmana!!
Sortiràs nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ouooooooooo!!! jejeje

Josep B. ha dit...

Permeteu-me dir que em sona a bluf.

Potser m'equivoco, però m'he llegit al notícia i trobo molts forats, masses.

El que menys em quadra són els motius, en el cas d'Anglaterra la dona no podia tenir fills, aquí en tenen ja dos i tinc la sensació que el risc per a la persona que ha de parir és molt alt, massa.

tanmateix si es confirmés la noticia no em semblaria malament, de fet em posaria de molt mala llet saber que és un bluf. A la fi voldria tenir la seguretat que se m'informa i no m'intenten enganyar.

su* ha dit...

buf, pel q fa a la noticia, no sé gaire què dir, m'ha agafat per sorpresa i desprevinguda. en segons quines coses sóc bastant incrèdula i més aviat no m'ho empasso gaire. tot i així q cadascú faci el q li sembli, sempre q respecti els altres.

pel q fa a la qüestió q proposes, diria q hi ha de tot i q en alguns casos la visió per part d'home i dona coincideix, així com en d'altres és totalment dispar.

un petonàs*

Guspira ha dit...

Pel que fa a la notícia, la trobo sensacionalista i antinatural. Però només és la meva opinió. Jo tot i això, respecto la dels altres i penso que cadascú pot fer amb la seva vida el que vulgui, sempre i quan no faci mal a ningú.
I pel que fa a la teva foto despullat... Doncs no m'ho crec!!! :)

Striper ha dit...

Perdoneu que no avui la resposta no sigui individualitzada, Jo com molt de vosaltres penso que tot plegat es una farsa, personalment dubto de que aquest noi sigui una dona i estigui embarassada, i si es cert crec que mes que el desig de maternitat , preval eix fer calaix amb entrevistes, reportatges...
Ostres realment no pensava tanta expectació per un nus meu...Moltes gracies per els vostres comentaris i molts petons.
Ah i per cert també com molts dieu esta la llibertar de cada un , però crec que el concepte de llibertat també afecta als futurs nens , que tenen que ser individus independents en un futur.

Marta ha dit...

Striper
per que el meu comentari ha desaperagut????????....que ha tornat la censura, jajajajajaja.

petonets, sempre.

Carme ha dit...

no se.. seré cap quadrat però... jo aquestes coses no les entenc.

Ana ha dit...

Arribo tard, però volia dir la meva :P potser ja s'ha dit, no m'he llegit la resta de comentaris (n'hi han masses...) però, algú que vol canviar de sexe, no hauria de ser conscient de que perdrà els privilegis del que tenia abans? En aquest cas, si passes de dona a home, hauries de passr de poder tenir fills a no poder. O caixa o faixa no?

- Begin Motigo Webstats code -->