dimecres, 1 d’abril del 2009

DE BLOCS ; BLOCAIRES I BLOGOSFERA, REFLEXIONS..


El dia 22 de maig aquest bloc complira dos anys, i espero que ho faci ben viu no vull que arribi moribund, el bloc ha evolucionat, ha vist néixer i morir altres blocs,i ha sigut reflex en molts post de la meva situació, tristesa, alegria, flors i violes, llàgrimes , desesperació.
En referència al bloc he passat moments d'eufòria, moments de pessimisme, en aquest moments a vegades tinc la sensació , que potser no ho estic fen prou be, a vegades trobo a faltar alguns comentaris que han sigut molt fidels i em dona per pensar que igual ho faig tant malament que ja no em comenten,es possible que el mon del bloc estigui vivint la competència amb lo de las xarxes socials tipus Facebook. En tot cas sempre he sigut un lluitador i vull continuar i superar el moment.
Com dic en algun moment el bloc es el reflexa de mi, i crec que la gran majoria dels vostres son un reflexa de vosaltres, i es curiós que a traves de lo que expressem i comentem es forma una corrent de sinergia, entre les persones que formem aquesta blogosfera de fet es desperten tota mena de sentiments i ens fem una idea de la persona que hi es al darrere del bloc, i malgrat ser d'alguna manera virtual no s'allunya de la realitat no virtual
En tot cas vull donar les gracies a tothom i dir-vos que els 2 anys de bloc els tindrem que celebrar. No creieu?

Avui algun lloc he trobat aquesta frase m'agradat  i “voila”
"El món està escàs de genis... Einstein va morir, Mozart també i a mi, em fa mal el cap"
Ja imagineu que es en toc de humor que jo no soc pas tant pretensiós.
Per cert diumenge el dia del pròxim pos es diumenge de rams..


........................

Ho sento però no em puc estar de posar-hi un toc d'erotisme.

LA TORNA

Avui us explico alguna cosa de mi soc molt aficionat al col·leccionisme, i aquesta es una de les coses que col·lecciono, estampes religioses i malgrat no ser gens religiós els hi trobo molt d'encant, ara ja sabeu una mica mes de mi i si teniu estampes i no sabeu que fer ja ho sabeu, jo sere molt feliç amb elles.

I encara que no ho sembli el mon de l'iconografia religiosa es apassionant.

I aquesta no pas una estampa de cap santa...


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 5 A LES 07.00 HORES!!!!!

56 comentaris:

Rita ha dit...

A veure que no ho entenc... les que col·lecciones quines són, les primeres o la segona? ;-)

Ja saps que no sempre et comento, però sempre et llegeixo i també saps com sempre t'he agraït i valorat el respecte amb el que tractes les dones.

No crec que ningú pugui haver-se sentit mai ofès/a pels teus posts, deuen tenir més feina i menys temps, no t'hi capfiquis...
Molts petons, maco!

Eli ha dit...

Hola Striper, doncs jo sóc una mica com la Rita, vinc, llegeixo i a vegades no deixo empremta, però això no vol dir que no et tingui present... o sigui que endavant amb el blog... A veure que prepares com a festa d'aniversari!!!!

Petons

_MeiA_ ha dit...

Si que tens raó, el facebook s'ha emportat moltes estones que dedicavem al blog... però crec que són dues coses molt diferents i que no de perquè morir.

Jo faig col·lecció de postals, en tinc de molts indrets del món... unes 600 postals.

Petonets

Dan ha dit...

Dos anys ja es una cosa important! I les teves coleccions són d'allò més interessant (totes)
Elq ue dius de trobar a faltar comentaris a mi també em passa. Suposo que simplement es el reflex de com va cambiant la blogosfera. Molts dels blogs més actius de quan vaig començar ja han plegat. Ara n'hi ha altres de nous igual d'actius, i els visitants habituals poc a poca van cambiant. Dels nous també n'aprens molt, tot i que de vegades trobo a faltar als vells.

Juan Duque Oliva ha dit...

Espero que el 18 de Abril en la fiesta del radioblog aniversario (solo cumple un añito compartido contigo practicamente desde el principio) podamos contar con tu presencia y hablar contigo en directo.

FELICIDADES ADELANTADAS

lisebe ha dit...

Joan guapo:

Estic fent el café de mig matí i he decidit llegir el teu post.

A mí també m'agrada coleccionar crec que ja t'ho he dit alguna vegada, trobo que la colecció d'estampetas es un art petit però art a la fí.
A mí per cert m'agrada veure les imatges religioses de les esglesias,catedrals etc. I dusfruto visitant les Catedrals esglesies només per veures les imatges i la arquitecture que també em fascina, be al que anaba que m'en vaig del tema. Les estampetas quan més antigues més art!

En quan a les visites es cert que molts blocs tancan ,d'altres tot just començant , pero es així en aquest mon; hi ho hem notad la majoria.
Però els que som fidels al teu estem malgrat estiguis bé, malatet,depre, o de bon humor.I com tu dius es evident que el bloc reflexa tal com estem pero no solsament tú sino tothom.. per això no t'has de preocupar.

I escrius molt bé que ho sapigues.
no has de tenir por pensant que
el contrari, que va a ser que no!!Que lo sepas!!

Així que endavant les haches!! Es clar que trobat a faltar un del teus poemes, que espero escriguis per el proxim post!! (Que per cert et robo un poema per posar-ho en el meu bloc)d'un post anterior..el vull posar al lateral suposo que em dones permís oi????????

Petonets guapissim

Antoni Esteve ha dit...

Hola!
Ja fa 2 anys? Renoi sembla que era ahir.
El bloc es part de tu, no et deixis.

una abraçada!

Garbí24 ha dit...

plas plas plas plas plas , es mareix un aplaudiment . No tinguis por del facebook està creixent tant ràpit que crec que té una mort anunciada i ràpida , si no mira l'ús que en fa la gent.
Mentre no sigui obligació s'ha de continuar i e que passa es que moltes vegades no tenim temps per seguir tots els que voldriem .
Jo colecciono mostres de sorra dels llocs on he estat i es ben curiós les textures i tonalitats diverses que hi ha escampades per arreu del planeta.

carmncitta ha dit...

es clar que s'ha de celebrar!!!!!!!!!!!!!

Striper ha dit...

Rita .
Les primeres les col.leciono les segones les gaudeixi quant puc.
Moltes gracies per les teves paraules.
Eli :
Doncs molt sincerament moltes gracies per llegir-me i tenirme present._
MeiA_
Jo també penso que son cosres molt diferents, guai lo de les postals.
Dan:
Jo crec que es normal que el veinat , sigui cambiant, i es una activitat per gaudir i fer gaudir.
Luz de Gas
No faltare ahi estare..-
Cristina:
Dona no cal treuras la pell a tiras , ppro si un xic d'autocritica, mmm ens posem en contcte per lo de les estampes. Petons.
Cristina;
Col.leccionant espot apendre molt, i si son petites obres d'aert inclus fonts d'informació les estampes, per totes l'altre que em dius moltes gracies, i pots agafar tot allo que vulguis del bloc.
Antoni:
Si sembla que va ser ahir. Una abraçada
garbi24:
Si jo crec que ara viu un moment algid pero s'estabilitzara. Jo tambe he guardat terra de llocs que estat.
Carmncitta:
Si doncs ho celebrarem.

Marta ha dit...

Striper
Ja saps que entrem a diari al teu blog, jo personalment moltes vegades entro llegueixo i sorto de puntetas sensa fer soroll, no es que no m'agradi el que hi trobo, ben al contrari, pro que mes podria afegir-hi jo????.
Home el fraqueboke, que diu una amiga meva no esta gens malament, et dona una altre posibilitat de estar conectats amb gent que potser feia temps que no sabias d'ells, tot te el seu temps i el seu moment.
I si que es cert que el blogs son com un mirall de nosaltres mateixos, crec que moltes vegades distorsionat, ja que no totas las horas del dia som aixi, ho dic per mi.....nomes refleecteix un moment ,un instant de la nostra complexitat....ai que m'estic enrollant!!!!!.
Res que crec que si que tindriem que celebrar aquest dos anys plens de sensacions i sentiments..

petonicos, sempre per tu.

Anna ha dit...

hola!! estic d'acord amb la Rita i l'Eli, jo Sempre et llegeixo, però no sempre deixo el comentari!! hehehe, hi ha dies que tinc més temps i n'hi ha que no. :) però el teu blog m'encanta, i les fotos eròtiques , doncs també :)

Jo col·lecciono, etiquetes, les de la roba, les dels peluixos, tota classe d'etiquetes, i la meva gran col·lecció és la dels punts de llibre :) en tinc prop de 500-600 (i ara vé Sant Jordi...i en tindré més! ) endavant amb el blog!! petons!!!

Unknown ha dit...

Hola!!!! Felicitats per aquests quasi dos anys! Tot un repte... aviadet el meu farà un any.
Escolta, téns molts i molts seguidors i sino fes una ullada de tots els que t´escriuen comentaris i segueixen el teu blog (crec que tens uns quaranta i pico).
No crec que el facebook tingui molt a veure... crec que cada vegada la gent té més i més feina i quan arriba a casa estan exhaurits o han de treballar aprofitant que els petits dormen.
Et seguiré llegint sempre que pogui.
Una abraçada.
P.D: M´ha sorprès lo de la teva colecció d´estampetes religioses... jo no en tinc pas... l´esglèsia i jo no sóm molt amigues...

Thera ha dit...

Felicitats per aquests dos anys! Jo sóc una blogger molt novella i des que et vaig 'trobar' que et llegeixo sempre que puc i ara m'he acostumat a comentar sovint. Ttrobo que tens un blog interessant, curiós, molt amè i bones fotos. Endavant!

lisebe ha dit...

Felicitats per els dos anys de bloc!!!! que m'ho havía deixat.Chin,Chin a brindar per continuar!! amb cava del boooo!

I quan pasis per el altre bloc meu fixat amb el teu poema que he posat al lateral.

Petonets de noi guapissimmm!

Carme Rosanas ha dit...

Jo ja saps que sí que m'agrada comentar els blogs que visito. Aquí ho acostumo a fer, perquè sempre hi ha alguna cosa a dir, sempre ens fas alguna pregunta, però he de reconèixer que visito alguns blogs que no comento gaire, simplemet perquè no sé què dir. El món dels blogs i dels comentaris té una llibertat que ami m'agrada. Sí que és veritat que a vegades trobes a faltar gent que t'ha comentat molt i despés deixa de fer-ho, però això no vol dir que no et llegeixin. Segur que continuen venint. Jo crec que la gent van acumulant blogs i al final no donem l'abast. Si jo no comento o no visito algun cop els meus blogs habituals, sempre, sempre és per falta de temps.

Anònim ha dit...

Ostres nano, dos anys ja? mare meva... com passa el temps, però tu ets un dels nostres mites... sempre hi ets i sempre passes a saludar-nos amb un comentari... sempre hi ha persones que desapareixen dels nostres blocs i els comentaris se'n van però tu ets tu i ets el què escrius o això vull creure, tal i com nem fent tots, o sigui que no et cansis de reflexar el què ets, tothom és lliure així com tu de comentar el què creguis i com ho creguis, ànims i enfavant falta menys ja... per fer-ne dos clar... De totes formes, el facebook és diferent eh no pots escriure pel què m'han dit, no ho sé, no ho penso provar pos jo això!

Josep B. ha dit...

Saps? el gran problema que tenim els blocaires és que comencem sense saber on ens fiquem, després sentim l'eufòria de pertànyer a quelcom diferent, especial, i amb el temps ens adonem que tan sols són les ganes que tinguem de parlar.

Per altra banda et trobes que amb els readers (rss) tens el que ha escrit la gent al moment i sovint, tot i que t'ho llegeixes hi ha una cua pendents que espanta (303 jo ara), llavors, abans d'entrar a comentar penses, "fa cinc dies d'això, ja arribo tard", "Posaria això, però ... coi, si és una bajanada", i d'altres per l'estil.

Sí és veritat que el facebook s'ha portat molta gent, però potser és el seu lloc, la seva manera de fer, jo al FB no em sentia còmode, no li trobava el què, i aquí pateixo perquè no tinc temps de llegir i comentar a tothom que voldria, però sé que aquest és, mentre existeixin els blocs, on vull estar-hi.

Una abraçada.

aigua ha dit...

Noi, és que algunes vegades anem tant enfeinats :)ho fas molt bé sriper :)hehehe m'ha fet molta gràcia la diferencia entre les fotos espirituals i les carnals :)

per cert.....ODIO el facebook!!!! :) bitxo raro que és una :)
petons

mossèn ha dit...

puc llepar aquesta darrera estampa ??? ... salut

nimue ha dit...

bonic, jo sempre et llegeixo, tot el que escrius. Però algunes vegades no deixe comentari. Saps per què? Perquè moltes vegades parles d'amor i fas preguntes i ens planteges qüestions que a mi em deixen una mica sense resposta perquè fa tant de temps que no m'enamore que ni me'n recorde de la meitat de les coses que dius i em faig una mica de pena de mi mateixa així que no dic res.
Però vaja, que si et dóna igual et dic hola i ja està, jeje! Mira, si veus que et dic hola i ja està és que no sé que dir al teu post ;)

Anna ha dit...

Molt bé, quasi 2 anys!! i el dia de Santa Rita, hehhe... (es que la mare es deia Rita) m'agrada.

Jo entro sempre, comento poc, sobretot en els blogs que com el teu tenen un munt de comentaris, em fa l'efecte de que ja està tot dit...

Però sempre m'agrada el que escrius, i com ho fas, així que no pateixis i segueix, que ho fas força bé.
Petonets.

Cèlia ha dit...

Ui, aquest culet tan bonic m'ha destarotat, i això que no sóc un home! Què deies de què? 22 anys el dia dos de maig? Uix, que em despisto! El dia 2 de maig 2 anys! Just quan jo iniciava Transparència, tu celebraves el primer any, ho recordo! (estava malaltona amb un brot d'asma que no hi havia manera...) Al·lèrgies primaverals!

rits ha dit...

el 22 de maig??? un gran dia per celebrar aniversaris! jo penso celebrar el meu (que a més ja en faré 33!!!que no són pocs), je, je, je... i per cert, si t'agraden les estampes i sants, el 22 de maig és santa rita, patrona dels impossibles....

tots passem per ratxes de tot, d'estar pendent de tots els blogs, de descobrir-ne, comentar, de fer post sense parar, de no tenir idees, d'estar saturat... xò crec que l'important és precissament no donar-hi importància. El blog es fa per un mateix, i aquesta és la gran diferència amb el facebook. No té l'ànima i personaltat que es desprenen en els blogs i que tu descrius. Crec que el facebool ja fa de baixada, sincerament, en canvi els blogs es van mantenint, hi ha qui porteu molt temps, n'hi ha que portem poquet, n'hi ha que acaben de nèixer, i no va passant. A mi m'agrada molt el teu blog, no el deixis, i no el canviis, com dius, és part de tu mateix.

Silvia_D ha dit...

Uhmmm, yo estuve en el primero? creo que sí!! que yo cumplo 3 años en junio!! madre, como pasa el tiempo.

Qué fotos más guapa, como tú :)

Besossss

Violeta ha dit...

Ups, el teu toc d'erotisme és contundent: m'encanta la foto del vestit de ras...

Quina gràcia, això de les estampes religioses...

Vinga, molts petonets.

merche ha dit...

Pero cómo pasa el tiempoooooooooooooo dos años ya??
Estoy de acuerdo ten tus reflexiones, nuestros comentarios "nos delatan", y algunos quizá dejan de comentar porque a veces la vida se nos complica y el tiempo es imposible organizarlo, pienso que més que nada es cuestión de tiempo.
besitos

Hada Isol ♥ ha dit...

Jejeje!!!! mira que curioso nunca imaginé que colecciones estampas religiosas,si un día tengo algunas me avisas a donde te las mando! en cuanto a los blogs está cambaindo ya no es moda todos están en facebook,pero a mi no me llama la atención esa red social,además muchas personas se dejaron hundir en penas por la crisis,y andan sin ganas de nada cuando este es el momento en que con más ra´zon necesitamos estar bien,me alegra que tu blog cumpla 2 años!
Que tengas un buen día Joan! gracias por los comentarios en mis poemas los aprecio mucho!(casi nadie los lee :( )

Joana ha dit...

Doncs a mi em fas sentir com si ja ens coneguesim fa molt i molt més!
Jo aqui segueixo, donant la "llauna"
Petonets

Gaia ha dit...

Enhorabona pels 2 anys que portes de Blogger. Tens un blog interessant i amè. Com diu la Carme, a vegades, no dones a l’abast de tanta gent que segueixes. De tant en tant, vaig entrant però, és que hauries d’estar les 24 hores dedicades al Blog. En davant i no t’aturis!

Sara Maria ha dit...

Savia la dels sobres de sucre, aquesta de les estampes no! Que guapes!

Àlex Gómez Ribera ha dit...

" anys, ja és una petita trajectoria això! Jo escric i no escri, depén del temps, les ganes però miro d'obligar-m'hi perquè se que se, com a blocaire, que ens agrada que ens deixin comentaris. Sembla que ens estimin més la feina desinteressada que fem.

I el Facebook, doncs es més atractiu per molta gent. Tafanejar, comentar fotos de coneguts, parlar amb els amics etc... Però crec que hi ha una audiència per tot.

Àlex

Striper ha dit...

IMPORTANT:
SRTIPER DIU;
En primer lloc al anterior comentari on respons en la segona resposta a Cristina , tindria que dir Lisebe,. I en segon lloc aquest post no vol ser un reprotxe als que no comenteu alguna vegada ni molt menys tothom es lliure de fer-ho i feina meva engrescar-vos.
Marta;
Marta no tinguis por a fer soroll , que si dormo tinc el son pesat. I tant que ho celebrarem.
Anna i Lluís :
Ah el temps,
Les etiquetes conec mes gent que ho fa.
Syl ;
Si realment a vegades laanca de temps ens agobia i encara es pitjor.
Jo tampoc soc religios.
Thera:
Moltisimes gracies.. Petons.
Lisebe ;
Ara m'has destrempat em dius “ Petonets de noi guapissimmm! “ Jo et tenia per noia..
Carme ;
El comentari com dius sempre lliure.Gracies per la tevaat.
Cesc;
Moltes gracies per les teves paraules sempre animen, I tant com mite.
Skorbuto :
El temps jo per sort em puc posa sovint i no s'em acumulen, molts blocs.
aigua
OH noia s'han de diferenciar no. Petons.
Mossèn :
Llepa nen llepa..
nimue;
No importa , crec que t'he deixat la resposta al teu bloc.
Petons.
Anna ,
NO!!!! Sempre queda dir la teva.
Cèlia ;
Segur que el teu culet no te res a envejar aquest.
rits
Gracies per el que em dius i no t'amoinis que 33 no son res.
DianNa_ ;
Gracias por lo de guapo. GUAPA!!!
Violeta;
Potser jo també soc contundent. Petons.
MERCHE;
El tiempo catxis todos andamos igual.
HADA ISOL :
Pues m'haria mucha ilusion recibir estampas de Argentina. Besos.
Joana;
Tu a mi també reina. Petons,
Gaia ;
Potser tindrien que posar alguna hora mes al dia. Gracies.
Sara Maria:
T'agrada es molt bonica.
L'Espia;
Els comentaris crec que son la salsa si no escribiriem en una llibreta.

lisebe ha dit...

jajajaj.Joan, quin fallo, lapsus lingue!!!

Pots estar ben segur que soc DONA!!

encara que sí m'equivocat al desperdir-me crec no et fa falta que t'ho demostri que ho soc oi???

Ara sí Petonetssssssss (sense de) noi guapissimmmm!!

Millor???? Aprobada?

Lo Consueta de Reus ha dit...

Un bloc magnífic, et fico al Tradiblog. http://tradi.blogspot.com

Lliri blanc ha dit...

Al maig ferem una gran festa. El teu blog és especial.Encara que no sempre hi comenti, sovint et visito.
Amb gran sorpresa he vist que col.leciones estampes religioses igual que mi.espero que no sigui una broma i que no col.lecciones només la segona estampa!

stel ha dit...

Doncs jo estic la mar d'encantada que el teu blog faci anys i que en segueixi fent eh?
Felicitats adelantades i a seguir escribint que ho fas la mar de bé!!!!

Amylois ha dit...

home ja hi serem aqui per felicitarte!!!
lo de les estampes son molt maques!!!
y jo vull un vestit con aquest de la foto jijiji

Carl ha dit...

Fotos marranotes i postaletes beatones, quina mescla, noi. A mi no m'agrada aquest bloc, ja ho vaig dir, sempre és igual. Vist un post, vistos tots i ara ho he comprovat

Mallerenga ha dit...

Segur que no és una estampa?

Penso que el facebook no té res a veure amb els blogs i que no és cap amenaça a la supervivència. L'amenaça és el temps que no tenim. En el meu cas, com que utilitzo el Reader, veig tots els blogs que segueixo, i si penso que diré alguna cosa (sóc de poques paraules), sempre és un "més tard", i aquest "més tard" gairebé sempre em fa fer tard i ja no dic res.
Una altra amenaça a l'existència dels blogs és la mateixa exigència de l'autor. Vull dir que si t'imposes tu mateix fer un o dos o set escrits per setmana, t'acabes cremant... Jo al blog hi escric quan en tinc ganes (darrerament no gaire, per cert) i temps, i em vaig inventar això de "La cançó del dijous" només perquè no s'hi acumulessin les teranyines...

En faràs una de ben sonada, per l'aniversari???

Striper ha dit...

Lisebe:
Doncs noia, noia solventat el tema,
Lo Consueta de Reus:
Ostres moltes gracies ara visito amb mes temps el Tradiblog
Lliri blanc;
No no es broma es de veritat potser podem fer canvis. Petons.
Stel ;
Moltes gracies de content que m'has fet he fet una tombarella.
AMYLOIS,
Un vestit com el de la foto i el podré...descordar.
Carl ;
Doncs si no t'agrada no entris crec que no es obligació , o si t'agrada venir, fotos marranotes, al teu bloc quines penjàs?
Mallerenga ;
Jo et confesso que els teus cants de mallerenga sempre m'agraden , no dubtis en deixarmels.

khalina ha dit...

quasi dos anys, molt bé! Això és mereix una gran festa!!

Mira, no et preocupis si falten comentaris d'algunes persones. Tots anem malament de temps, i de vegades llegeixes i no comentes. O si se t'han acumulat posts, només comentes l´últim.
En tot cas, tu fas el teu blog com t'agrada, mostrant-nos part de tu, i això és l'important. Ets una persona sincera,amb un gran cor, participatiu,detallista, que estimes la teva Manresa...i això agrada

MeTis ha dit...

no tengas tanta confianza en los blogeros, al final te das cuenta que desaparecen y la camaderia que se habia creado era humo. Y hay mucho egoismo, muchos poco les interesa lo que escribas, sino visitarte para que luego les respondas tu. asi es el mundo blogero. lo siento si puedo ofender, pero hace tiempo que deje de creer en él.

yo hago coleccion de rosarios. Y SI soy catolica.

petons.

Anònim ha dit...

felicidades por los dos años, es lo que llevo yo también en esto de los blogs y espero que sigas así que a mi este me gusta mucho.

un peto

Anònim ha dit...

2 anys aixo esta super be, es genial complir anys en una cosa que t'agrada. Com tu be dius es un espill de tu mateis dels teus pensaments e inquietuts i amb aixo mai es pot fer be o mal, perque ningu es qui per di si sentim be o no. MOLTISSIMES FELICITATS.

Carme ha dit...

felicitats i a continuar així que sempre els teus posts son molt participatius. la frase es molt enginyosa. res, lo dicho. felicitats!!

Ana ha dit...

El meu blog deu reflectir que estic a tot arreu menys aquí... Felicitats avançades pels quasi dos anys de blog, és diuen ràpid però és molt de temps!
Molt maques les fotos, tot i que estem en quaresma oi?? ;)

Fujur ha dit...

És una llàstima que, escrivint tant bé... em continuin agradant més les imatges... jajaja!

moltes felicitats per anticipat! tant de bo no caiguem al virus del dos anys (on molts bloggers abandonen les seves criatures).

salutacions mestre!

Striper ha dit...

Khalina:
Agraeixo, molt les teves paraules.
Metis,
Es posible que eso pase , no te digo que no..Este mundo no deja de ser un reflejo del mundo real.
Yaves:
Muchas gracias.
Un peto.
Lansbury ;
Moltes gracies xiqueta.
AINA:
Gracies , per les teves paraules, un peto.
Ana:
Quaresma? Si però la carn a la que es refereix es un altre no.
Fujur;
Ho entenc perfectament de veritat.

Andrea. ha dit...

Jo sóc de les que normalment entra, i no hi deixa pas comentaris, com diuen per aquí dalt, moltes de les coses ja estan dites.
Jo crec que si t'ho compagines, pots entrar al facebook i als blogs que t'interessen.
Com sempre les imatges que poses m'encanten, ja miraré quelcom de les estampes, encara que no tingui massa relació amb la religió jo!!!
muaks.

pluja ha dit...

Estampes religioses??!!! striper ets una capsa de sorpreses!!! jajaja!!!
Enhorabona pels pràcticament dos anys de bloc! És un espai que, com bé dius, és una part de tu o totes les parts de tu juntes!! Segur que pel camí que has fet persones han desaparegut i altres s'han incorporat, però totes tenen un lloc en la teva història igual que tu en la seva, no en tinguis cap dubte!!

su* ha dit...

bones!
ben cert q als blogs, a la vegada q compartim ens mostrem i a vegades amb sorpresa! déu ni do les estampes!!

petons*

Striper ha dit...

Luthien :
Dona tot es pot companyinar, pero es questio de temps son moltes mes coses.
Vale mira lo ce les estampes jo tampoc soc religiós i molts aspectes els trobo bajanades i enganyabadocs però els hi trobo un cert encant.
Pluja.
A les estampes jo els hi trobo el seu encant.
Moltissimess gracies.
Su*;
No mes es un objecte per col·leccionar. Petons.

merike ha dit...

FINÈS ENTRE TOTS I TOTES: Un premi per als gents a qui agrada Finlàndia

rosalia ha dit...

tard com sempre però et llegeixo, últimament la feina m'ha superat, els horaris desbocats ... m'encanta fer comentaris als blogs, gairebé més que escriure (no sempre).
petons avançats d'aniversari!

Striper ha dit...

merike:
Ara em paso.
rosalia;
Moltes gracies i pasa-ho bé a Florencia.

- Begin Motigo Webstats code -->