dimecres, 13 de maig del 2009

DISCRIMINACIÓ POSITIVA . SI? NO?

MOLT IMPORTANT. 

El proper dia 22 aquest bloc complira 2 anys hi haurà un post especial, tant especial que vull que el feu amb les vostres aportacions, em podeu enviat tot allò que vulgueu , fotos, dibuixos, vídeos, dedicatorias, tot allò que us sembli jo posaré pastis i cava.
..................................
PREVIA
En primer lloc dir que trobo una aberració que es facin aquestes coses, i que crec que cada cop es tenen menys en conta valors , tant bàsics com la dignitat.
.................................................
Normalment no tracto temes socials , però avui he volgut fer-ho. Aquesta setmana passada s'ha de comentat força lo de la discoteca de Granada , per una sessió de disco per menors en la que es subhastaven amb bitllets de monopoly trobades entre noies i noies el que ha fer esclatar la noticia va ser la subhasta de les noies. 


Investigació del ministeri d'igualtat , denuncies de discriminació a les dones.. Vaig sentir la noticia per la radio i va haver un petit debat, resulta que la setmana anterior s'havien subhastat els nois i eren les noies les que compraven, i això no va provocar cap investigació de fiscalia ni res el que va donar peu a que es parles de la discriminació positiva de les dones en les lleis, discriminació que en la gran majoria esta basada en valors clara ments masclistes.
Vosaltres creieu que les lleis tenen que discriminar positivament a les dones?
Encara es necessari?
...............
Poso un vídeos en els que els homes no surten gaire ben parats, si fos al reves no haguessin hagut rius de tinta




LA TORNA
Cartell de un bar d'Almeria els qualificatius començat per vergonyós els podeu posar vosaltres.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 13 A LES 07.00 HORES!!!!!




16 comentaris:

USD ha dit...

cal tractar les persones amb dignitat

Cèlia ha dit...

Em sembla molt ben dit: cal tractar les persones amb dignitat! I primer em d'aprendre a tractar-nos a naltros mateixos amb dignitat!

Anònim ha dit...

Lo de la subasta de solteres... bo en les pelis is al reves un fum de dones pujant per un xic. Jo pense que lo mes llamatiu pa mi es que eres menors, si foren majors la cosa cambia, m'explique, pa eises coses te tens que apuntar i en eise cas sent major de edad l'unic que te la culpa ets tu mateis si a mi m'abellis isir a un escenari lluir cul i que hem compren es cosa meua. El que esta ben clar es que si plenes el local de xiques prometen damunt que seran guapes se te plena de tios. Per eixemple asi a Valencia hi ha una disco en la que les ties entrem gratis els divendres (creec que es) bo es diu "fiesta chicas" pos estem en les mateises. ¿Qui te mes culpa el tio que puja per una cita amb diners de monopoli o la tia que concientment s'apunta per a que pujen? jo no ho faria mai pero... Vinga un bes bon tema i ben explicat. Muas (a i si isos anuncis hageren segut de dones tin segur que els hageren retirat per falta de respecte)

Juan Duque Oliva ha dit...

Discriminaciones de ningún tipo ni positivas ni negativas.

Lo de las subastas si se hace por diversión y también se subastan muchachos pues mira que bien, pero la utilización de menores por ahí no entro

_MeiA_ ha dit...

dos anys ja!! mare meva!!! s'haurà de celebrar!!!

amb aquest tema de subhastar a nois/es a les discoteques, o samarreta mullada... etc, etc... trobo que es treu molt fora de lloc... ja que ningú obliga a anar a tal discoteca a celebrar la festa patètica que fan... tots aquests llocs són una carnisseria tant per tius com per ties...
com que a mi no m'agrada, no vaig a aquest tipus de festes.. prefereixo anar a altres tipus d'ambients.

Un petonàs

lisebe ha dit...

Doncs, sí vaig sentir la noticia i la veritat, em sembla molt poc raonable.. que s'etigui fent discriminació però per les dues bandes tant d'homes com de dones.

O.. "es que no estem en un estat de dret, a on tot som iguals amb els mateixos drets i obligacions" ???

Doncs llavors per qué aquest tema encara té sexe??? Hauria de ser igual per tothom!!

La subasta que vols que et digui em sembla patetic.. !! tenint en compte que això es porta molt a EEUU, a on la van fer dista molt de ser EEUU oi??

I per últim el cartellet em sembla de molt mal gust, es indefinible i es podría possar molts apelatius i adjectius però per mí es nefast , horrorós, asqueros, a on estem arriban.. i després volem que els nens pugint en valors morals???
Doncs veient això, crec que molt pocs..podrán tenir-los, desgraciadament, jugar amb la imatge del crios es una cosa seriosa, i em sembla detestable..

Després d'aquesta crítica que m'ha pujat la sang al cervell, faig una respiració profunda.. i una reflexió " Si volem un futur digne, siguem dignes.."

Molts petons Joan i pensem que encara es pot salvar algo.. que en penses??

stel ha dit...

Em sembla que cada dia estem més malament tots plegats. Això de les subastes de nois o noies no crec que sigui la millor opció per ajudar als nostres adolescents a entendre com funcionen les relacions humanes. No ho sé, si tens un local d'oci nocturn has de fer el que puguis per guanyar calers, val, fins aquí cap problema, però si us plau, una mica de sentit comú....
I l'últim cartell ja és el que faltava! Ves que no sigui una estratègia perquè parlin d'ells encara que sigui malament.

Ah, i el FIB és el Festival Internacional de Benicàssim :)

Una abraçada!

carmncitta ha dit...

tens un e-mail!

Anònim ha dit...

Com està el món nano, com està...

Andrea. ha dit...

Personalment m'agradaria que no hi hagués discriminació, ni a favor dels homes, ni a favor de les dones (i aquí és quan les dones se'm tiraran a la jugular, com ha passat alguna vegada...)
Tots, en primer lloc som persones, i l'ideal seria que ens tractessin de forma igualitòria, tot i que sóc conscient de que ara per ara és una utopia.
Ni homes ni dones, persones, i com més preparades millor!!!
El que em preocupa d'aquesta noticia (suposo que deu ser defecte professional), és que els subjectes que es subhasten son menors d'edat!!! Si fossin majors, o ho fessin per pròpia elecció ja seria diferent, però essent menors, entrem en un tema més perillós, caldria ser molt més responsables en aquests temes!!!
Respecte a la torna, les paraules que em venen al cap, vergonyós, degradant, ofensiu, manipulador...

Thera ha dit...

Mira, el tema de les subastes és força patètic (tant de nois com de noies), però és el que es porta en segons quins ambients... no m'estranyaria un 'realiti'semblant en algun canal de tv,...

I pel que fa al tracte de uns i altres, jo també sóc dels qui creuen que les persones s'han de tractar amb dignitat, que no és qüestió de gènere és que ni ridiculitzar als tios per si saben o no posar una rentadora ni posar-se amb les nenes per si condueixen o deixen de conduir...

El cartell nefast... a mi això d'utilitzar la imatge dels nens en segons quins fins sí que em sembla tema de fiscalia...

khalina ha dit...

Menors + subastes... siguin nois o noies, trobo que és una mala combinació.
Sobre les mesures d'acció positiva és complicat donar una opinió concisa. En teoria són provisionals fins a arribar a la igualtat d'oportunitats, perquè iguals, iguals no som. I aquestes mesures no són només per qüestió de gènere. També n'hi ha per a col.lectius desafavorits o gent d'altres races, gent amb alguna minusvàlua... I en algun pla d'igualtat d'alguna empresa, he llegit mesures d'acció positiva envers als homes.
N'hi ha d'encertades i d'altres menys però si no es fan després d'una bona diagnosi de la situació, els resultats poden ser perversos... I igualment mai són perfectes per a tothom. I sempre hi haurà gent que se'n aprofitarà.
Buff, com m'enrotllo. Podria escriure fulls i fulls... En tot cas, com deien per aquí respecte i dignitat per a totes les persones sense importar el sexe.

Joana ha dit...

Tu, que em segueixes fa temps, saps que la meva resposta és SÍ, cal encara aquesta discriminació en positiu.
Però... de veres cal subastar persones per passar una bona nit?, hem perdut la imaginació?.
Petons guapo

Striper ha dit...

Me es impossible per manca de temps un per un , us agraeixo el vostres comentaris moltes gracies. Petons.

Marta ha dit...

El cartell ... totalment vergonyos, sobre les subastes ... trobu tant horripilants que siguin de noies com de nois. I sobre el video ... noi, tens tota la raó del mon. Jo crec que totes les persones hem de tenir el dret al respecte i a la dignitat, sense importar, ni l'edat, ni el sexe, ni el color de la pell, ni el color del cul!!!!.

Unknown ha dit...

Tens tota la raó del món... subastes de solteres i haver de utilitzar icons de nens per a fer anuncis em sembla més que patètic... suposo que ho hauran fet per fer gràcia però a mi no m´han fet ni somriure.

- Begin Motigo Webstats code -->